Ruska invazija na Ukrajinu
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
pa lažu jedni i drugi.Ringo10 wrote:Ti vjeruješ baš u svako sranje antirusko ali ja ti kažem da ima mnogo manipulacija i lažiAssadNaPodmornici wrote:ono.. nisam siguran kakav su prodor napravili ako im Ukrainci u tom kvartu šetaju oko uništenih tenkova i oklopnih vozila i raskomadanih rusa.. gle pokušavam koristi logiku, ako je istina da je ono uništena tehnika u Buči. a Ukrainski vojnici su tu, što znači da kontroliraju taj prostor.Ringo10 wrote:
Moyda su igubili ljudi i tehnike u tom Bucha ali su napravili dobar prodor
dakle za sada Kijev teška pušiona za Ruse, što se tiče Krahiva puno je oprečnih informacija, Ukrainci tvrde da su u kontra napadima izbacili ruse iz većine grada, čak je i AlphaOmega stavio neke takve statuse, ja iskreno to ne znam, ali evo ovo sa Bučom je izgleda teški pokolj nad Rusima.. jer nije problem samo "uništena tehnika" nego vidiš da su oko uništene tehnike i Ukrainski vojnici, što znači da ništa od osvajanja Buče..
JA ne vjerujem nikome a Ukrima posebno. Jer su u gabuli pa normalno da lažu maksimalno
Lažu i Rusi ali mnogo manje od Ukra
zato kada budu one vijesti "video kako ukrainski mig obara ruski suhoj iznad kijeva" u komentarima sazna da je to animacija iz igrice. i takve stvari.
ali ovdje vidiš vlastitim očima.
vidiš gomilu uništene ruske tehnike sa ruskim oznakama.
vidiš da civil šeta i psuje na ruske osvajače. dakle da su rusi zadržali taj prostor, sigurno nebi dozvolili da im netko snima mrtve i uništene , nego bi to počistili. pogledaj sam video. lik ulazi u ruske oklopnjake, gore tenkovi i kamioni.
i sa druge strane vidiš gdje pozdravlja ukrainske vojnike. dakle očito je tko je tu pobjednik. i sve se to dogodilo u Buči - navodno. ima u dva videa 4-5 minuta toga.. pa ti vjeruj kome hoćeš
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Ruski vojnik kod Kijeva:'Borimo se protiv iskusnih boraca.Ne znamo tko su ali su vicni ratovanju.Borbe su zestoke i polozaji prelaze iz jednih ruku u druge.Danas smo tu sutra nitko nema garanciju da cemo tu biti.'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ja sam stavio isti video dva posta gore.. ne budi kao safet. pogledaj malo upisered wolf wrote:https://twitter.com/mrsorokaa/status/1497917802644008960?s=20&t=DetXOWbtrLpET088klHY9Q
Jebote, što su ih naprašili...
Vidim ja to sve ali ko je tu i gdje je to nemam pojma. A po dosadašnjim lažima nema m razloga vjerovat nikomeAssadNaPodmornici wrote:ne treba ti netko.. imaš sam videa.Ringo10 wrote:Ne znam, ja ovome Podolki vjerujem jer do sada je sve rekao istinitoAssadNaPodmornici wrote:
evo pogledaj video Ruske tehnike u Buče , pa nisam siguran da su tu UKRi doživjeli kaos.
vidi se u videu da su Ruska to vozila imaju Ruske oznake, a oko njih na par mjesta stoje Ukrainski vojnci , imaju one žute oznake.
A ovo je totalni maskar u Buči. ovaj video je frišak..dakle ovaj pokolj nad Rusima se desio sinoć ili ujutro..
što se tiče Hrakiva još ne znam situaciju, Rusi po noći napreduju , ulaze u grad, a onda kroz jutro Ukrainci ih love i ovi se povlače i bude uništene tehnike..
imaš video gomile ruske tehnike, mislim da je ovo za sada najveći video uništene ruske tehnike, i oko nje civil snima i psuje na ruse, a tamo su i ukrainski vojnci.
dakle gdje se god dogodio taj događaj , očito je tko je pobjednik. i govori ekipa da je video iz buče. ako je to istina, onda ništa o "proboja u buči".. Ok pretpostavljam da je to četvrt veličine nekog srednjeg Hrvatskog grada pa moguće da Rusi i drže dio te četvrti, ali , video govori milijun riječi
Po tebi Rusi gube li gube a oni polako osvajaju teren bez prestanka
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sojgu priznao da ne ide po planu na nekim pravcima te da je 'otpor jak' i da su se ruske postrojbe susrele vjerojatno sa dobro obucenim ukrajinskim interventnim postrojbama
2015-09-08
Posve neodgovorno je odbijati pregovore i zazivati opći rat.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ukrima se sprema veliki kotao koji više ne mogu spriječiti. I pitanje je zašto se nisu izvukli na vrijeme
2015-09-24
Pa naravno.epikur37 wrote:Posve neodgovorno je odbijati pregovore i zazivati opći rat.
Ukri trebaju pristati na neutralnost, na federalizaciju zemlje u prava manjina na jezik, ne samo ruske nego i mađarske i rumunjske
Budu li i dalje budalasto tvrdoglavi loše im se piše
Rusi su do sada ubacili samo oko 50 000 vojnika. A sutra će ubaciti možda i dodatnih 100 000 koji čekaju. Možda i više
Last edited by Ringo10 on Sun 27 Feb - 14:35; edited 1 time in total
2015-09-24
zasto?..pa tako se moglo reci i za hrvate 91..ajte vi ca sta vam treba ginut...Ringo10 wrote:Ukrima se sprema veliki kotao koji više ne mogu spriječiti. I pitanje je zašto se nisu izvukli na vrijeme
2015-09-08
...ma mojme..sad kad zapelo..ajmo pregovori to je i sloba cinio 91..pa je pregovore koristio za pregrupiranje i onda nove napade..nece ici..zagnjojit ce komunisti i 8slamisti ukrajinsko blato
2015-09-08
Šandor Winnetou likes this post
ovdje nije ni za cigane puno krša ostaloAlfaOmega wrote:Ni u Buchi se Rusi nisu dobro proveli
[size=38][/size]Ukrainian forces destroyed a large number of Russian equipment in Bucha, west of #Kyiv. Massive destruction in this area.pic.twitter.com/LsYSeC3XYB
— marqs (@MarQs__) February 27, 2022
A ljudi moji zašto si glup toliko.vuksadinare wrote:zasto?..pa tako se moglo reci i za hrvate 91..ajte vi ca sta vam treba ginut...Ringo10 wrote:Ukrima se sprema veliki kotao koji više ne mogu spriječiti. I pitanje je zašto se nisu izvukli na vrijeme
Ako im pola elitnih snaga ostane u kotlu o kakvoj kurčevoj borbi ti pričaš.
To je onda likvidacija
Pa i Tuđman je izvukao snage iz Vukovara koliko god je mogao kad se vidjelo da spasa nema
Ovi moraju bježat iz kotla da sačuvaju tu vojsku. Ako im već nije kasno
2015-09-24
nisam ja nigdje rekao da rusi gube rat. zapravo ovisno kako gledaš gube.Ringo10 wrote:Vidim ja to sve ali ko je tu i gdje je to nemam pojma. A po dosadašnjim lažima nema m razloga vjerovat nikomeAssadNaPodmornici wrote:ne treba ti netko.. imaš sam videa.Ringo10 wrote:
Ne znam, ja ovome Podolki vjerujem jer do sada je sve rekao istinito
imaš video gomile ruske tehnike, mislim da je ovo za sada najveći video uništene ruske tehnike, i oko nje civil snima i psuje na ruse, a tamo su i ukrainski vojnci.
dakle gdje se god dogodio taj događaj , očito je tko je pobjednik. i govori ekipa da je video iz buče. ako je to istina, onda ništa o "proboja u buči".. Ok pretpostavljam da je to četvrt veličine nekog srednjeg Hrvatskog grada pa moguće da Rusi i drže dio te četvrti, ali , video govori milijun riječi
Po tebi Rusi gube li gube a oni polako osvajaju teren bez prestanka
rusi plan je po cijeloj logici bio sljedeći.
šok udarom balističkim raketama oneposobiti ukrainsku avijacju(to su postigli u velikoj mjeri) uništiti im komunikaciju(to su djelomično napravili), obezglaviti ih, šokirati i onda ...
krenuti i nekoliko proboja, očekivali su da će se ukrainci predavati masovno, da su loše obučeni, loše motivirani, i da će rat biti gotov kroz par dana..
prvi dan im je krenulo po planu, odmah su ih u prvi dan spizdili, saboteri su bili u kijevu, a ruska vojska ispred krahiva , sumija, čerkihiva itd a nekim pravcima zašla iza tih gradova i izašla na dnjepar itd..
međutim osim proboja na jugu države, tu gdje su rusi bili prvi dan više manje su ostali.. gubici ogromni, pazi na ovom jednom videu imaš 10-20komada totalno uništene ruske tehnike, i sada ti izračunaj koliko je to mrtvih i ranjenih.. nekoliko desetaka. pazi to je samo jedna bitka(gdje se god desila, a desila se u Bučiju).. dodaj ostatak države, plus činjenicu da većinu toga nevidimo, i dolaziš da dnevno Rusi imaju nekoliko stotina mrtvih i pitaj boga koliko ranjenih.. a i dalje osim Mitopolja na jugu države, grada veličine Splita, i par gradova veličine koprivnice, to je sve što su osvojili u državi koja ima stanovnika 10puta kao Hrvatska i koja pruža aktivni otpor.
nije smisao napasti državu, koju na kraju nećeš puno osvojiti, imati ćeš ogromne gubitke, imat ćeš neprijateljsku populaciju, aktivnu armiju koja se uspješno ratuje protiv tebe, a rusija doživljava takve brutalne sankcije da će ono biti ajme majka. a unutar države navodno se i putinu klima stolica.
to sigurno Putin nije zamislio tako kada je pokrenuo napad.
naravno i ukraincima je gadno, ratuju protiv - mislio sam reći druge najjače armije na svijetu, ali nakon ovoga debakla , mislim da se Kinezima ovako nešto nebi dogodilo...stavljam nakon ovoga debakla Kinu na drugo mjesto... dakle protiv druge-treće najjače vojske svijeta i nanose joj gadne gubitke.
Rusi bi do sada mogli imati, sigurno 2000 mrtvih (ukrainci tvrde 4500 mislim da je to napuhano ali 2000 je realno).
AMerika je nakon 20 godina ratovanja u Iraku imali 4500 mrtvih. Rusi će to doseći nakon 10 dana sigurno
Šta jezapelovuksadinare wrote:...ma mojme..sad kad zapelo..ajmo pregovori to je i sloba cinio 91..pa je pregovore koristio za pregrupiranje i onda nove napade..nece ici..zagnjojit ce komunisti i 8slamisti ukrajinsko blato
Rusima uglavnom ide po planu. Otpor je jači nego su mislili ali sa tim su morali računat
2015-09-24
..putin u pripravnost stavio nuklearne snage...zaprijetio baltima da salju oruzje i vojnike u ukrajinu..
2015-09-08
Jedino nisi bio sudionik arapskog proljeća,ali to ćemo prešutjet.vuksadinare wrote:..istu stvar bi cinio za druge izlozene brutalnoj agresiji..'91 sam cak bio u sloveniji isti dan kad je bila napadnuta..kosovu sam isto pomagao..u bh-a sam bio kao dragovoljac u posaviniIL Risorto wrote:Znači,ti si nešto kao hrvatska verzija Bilal Bosnića ?vuksadinare wrote:
decko..jedan od organizatora sam odlaska dragovoljaca...i svake druge pomoci ukrima..sutra idemo u slovacku po neke ukrajinske izbkeglice
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Visoki predstavnik EU za vanjsku i sigurnosnu politiku Josep Borrell izjavio je da će predložiti europsku financijsku pomoć Ukrajini za kupovinu oružja i goriva.
“Predložit ću ministrima vanjskih poslova EU korištenje Europskog mirovnog mehanizma za dvije mjere hitne pomoći. Cilj tih mjera je financiranje opskrbe ubojitim materijalom herojske ukrajinske vojske, koja se žestokim otporom bori protiv ruskih osvajača te osigurati hitne potrebe u ostalim materijalima, poput goriva i medicinskih potrepština”, izjavio je Borrell, koji je za nedjelju navečer sazvao izvanredni virtualni sastanak šefova diplomacija država članica EU.
lijepa vijest u 14:41
“Predložit ću ministrima vanjskih poslova EU korištenje Europskog mirovnog mehanizma za dvije mjere hitne pomoći. Cilj tih mjera je financiranje opskrbe ubojitim materijalom herojske ukrajinske vojske, koja se žestokim otporom bori protiv ruskih osvajača te osigurati hitne potrebe u ostalim materijalima, poput goriva i medicinskih potrepština”, izjavio je Borrell, koji je za nedjelju navečer sazvao izvanredni virtualni sastanak šefova diplomacija država članica EU.
lijepa vijest u 14:41
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
RayMabus and Šandor Winnetou like this post
ha,ha..Ringo10 wrote:Šta jezapelovuksadinare wrote:...ma mojme..sad kad zapelo..ajmo pregovori to je i sloba cinio 91..pa je pregovore koristio za pregrupiranje i onda nove napade..nece ici..zagnjojit ce komunisti i 8slamisti ukrajinsko blato
Rusima uglavnom ide po planu. Otpor je jači nego su mislili ali sa tim su morali računat
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ma mojme..sad kad zapelo..ajmo pregovori to je i sloba cinio 91..pa je pregovore koristio za pregrupiranje i onda nove napade..nece ici..zagnjojit ce komunisti i 8slamisti ukrajinsko blato
ne zanosi se
treba iskoristiti priliku i zaustaviti rat
kad već nije iskorišten minski sporazum da ga spriječi, pregovore treba iskoristiti da ga zaustavi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Predsjednik Vladimir Putin naredio je ruskoj vojsci da nuklearno oružje bude u stanje pripravnosti zbog napetosti sa Zapadom oko Ukrajine.
vili40-
2015-08-02
nevjerovatno
Ažuriranje ruske invazije: Ukrajinska vojska u potpunosti vratila kontrolu nad Harkivom
27.02.2022 15:10
Situacija u vezi ruske invazije
Ukrajinska vojska je u potpunosti povratila kontrolu nad Harkivom. Neprijatelji su otkriveni i stavljeni izvan akcije.
"U potpunosti kontroliramo Harkiva! Trenutno u gradu rade Oružane snage, Nacionalna policija i Teritorijalna obrana. Neprijatelji su potpuno isključeni iz akcije u Harkivu", objavio je na Telegramu šef regionalne državne uprave Harkiva Oleh Synehubov, javlja Ukrinform.
Prema njegovim riječima, ruski neprijatelj je potpuno demoraliziran. U gradu Harkivu osvajači ostavljaju opremu nasred ceste, cijele skupine od 5-10 ljudi predaju se ukrajinskim trupama. Predaju se čim vide barem jednog predstavnika Oružanih snaga Ukrajine, dodao je šef regionalne državne uprave.
Ažuriranje ruske invazije: Ukrajinska vojska u potpunosti vratila kontrolu nad Harkivom
27.02.2022 15:10
Situacija u vezi ruske invazije
Ukrajinska vojska je u potpunosti povratila kontrolu nad Harkivom. Neprijatelji su otkriveni i stavljeni izvan akcije.
"U potpunosti kontroliramo Harkiva! Trenutno u gradu rade Oružane snage, Nacionalna policija i Teritorijalna obrana. Neprijatelji su potpuno isključeni iz akcije u Harkivu", objavio je na Telegramu šef regionalne državne uprave Harkiva Oleh Synehubov, javlja Ukrinform.
Prema njegovim riječima, ruski neprijatelj je potpuno demoraliziran. U gradu Harkivu osvajači ostavljaju opremu nasred ceste, cijele skupine od 5-10 ljudi predaju se ukrajinskim trupama. Predaju se čim vide barem jednog predstavnika Oružanih snaga Ukrajine, dodao je šef regionalne državne uprave.
Last edited by mortal on Sun 27 Feb - 14:46; edited 1 time in total
2014-04-16
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu