ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:09

Ovaj lik je najbolje obaviješten

Harkov se čisti

A Rusi zatvaraju kotao i to veliki i ja ne znam šta Ukri rade. Možda im je sad i kasno da se izvuku

Ovo bi im mogla biti katastrofa, tu su im elitne snage

https://www.youtube.com/watch?v=X3Ai1EVe5xQ

U rejonu Bucje ili tako nekako Rusi su probili u širini 20 kilometara u dubinu oko 10 kilometara. Tu su Ukri doživjeli kaos

Last edited by Ringo10 on Sun 27 Feb - 14:11; edited 1 time in total

Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 27 Feb - 14:09

Butcha kvart na zapadu Kijeva... evo dva videa uništene ruske tehnike, (vide se one ruske oznake ) .. neda mi se brojati ali doslovno ovdje 3-4 minute gdje ukrainac šeta među ruskim zagorenim željezom.. doslovno  ovdje ima 10-15-20 komada totalno uništene tehnike , oklopa i vozila. 
bogte totalni pokolj. 
nadam se da Putin ovo sve zna, jer ovo je ogromno uništavanje i Ruske mladosti i tehnike. Ruska vojska ima tonu rupa. 

Evo idu pregovori u Bjelorusiju daj Bože da je to istina, da završi ovaj horor

https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1497917403304452097

2018-06-14

Back to top Go down

Post by debotoijusto Sun 27 Feb - 14:10

RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:
Ringo10 wrote:Mislim da Luka nece ulaziti u rat

lukica je vec u ratu ta mu prica nece proci u nekoj inacici den haaga iduce petoljetke
Nije još. Bar šta se mene tiče bez obzira šta je sa svog teritorija omogućio Putinu da izvrši napad na Ukrajinu.

No ako želi može se pridružiti Putinu i objaviti službeni rat Ukrajini.

Slobodna volja.

Nek mi samo ne kuka posli kad ga pregazim tenkovima.

mislim da procitao par stranica prije da lukica salje projektile sa svoga terena no nebitno ako nije danas sutra bude
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by epikur37 Sun 27 Feb - 14:11

AssadNaPodmornici wrote:

Ipak Bjelorusija, premda je trebalo neku neutralnu zemlju uzeti.

No od nečeg treba početi.

Svaki propušteni pregovor i primirje je nova tragedija i rizik.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:12

AssadNaPodmornici wrote:Butcha kvart na zapadu Kijeva... evo dva videa uništene ruske tehnike, (vide se one ruske oznake ) .. neda mi se brojati ali doslovno ovdje 3-4 minute gdje ukrainac šeta među ruskim zagorenim željezom.. doslovno  ovdje ima 10-15-20 komada totalno uništene tehnike , oklopa i vozila. 
bogte totalni pokolj. 
nadam se da Putin ovo sve zna, jer ovo je ogromno uništavanje i Ruske mladosti i tehnike. Ruska vojska ima tonu rupa. 

Moyda su igubili ljudi i tehnike u tom Bucha ali su napravili dobar prodor
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by dzango Sun 27 Feb - 14:12

RayMabus wrote:
violator. wrote:Vidim ovdje svi redom neki generali i visokopozicionirani mocnici. Svi bi nesto dogovarali, prekrajali, tako popametni i dalekovidni. Hajde, bas je lijepo da su vam zivoti Ukrajinaca dali smisao zivota pa sad i na ovoj temi mozete povazdan onanirati. 

A mozda da podignete te vase otromboljene guzice i odete nesto konkretno uciniti, recimo prikupljati hranu, higijenske potrepstine, dekiice!?
Ja sam kad je počeo rat tamo , valjda to 2014 godina ili tako nešto uplatio 1000 ( tisuću ) kuna djeci Ukrajine iz Donbasa da dođu na more.

Organizirao ovaj lik koji je počasni konzul Ukrajine u Splitu.

RAT U UKRAJINI

[size=31]Ukrajinski počasni konzul kroz suze: 'Danas Ukrajina, a sutra može biti Češka, Poljska ili Hrvatska'

[/size]

Vidno potreseni konzul kaže kako se nada da će svijet pronaći mirno rješenje za situaciju

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjIvMDIvaXZvLXBpcmljLmpwZw

FT
[size=9][size=18]Počasni konzul Ukrajine u Splitu, Ivo Pirić, gostovao je danas u programu [/size][/size]HRT-a, gdje je vidno potresen govorio u stanju u Ukrajini. Pirić kaže kako sadašnju situaciju nitko nije očekivao. Nada se da će svjetske sile pronaći mirni način na koji bi se obuzdao Vladimir Putin i njegov režim, jer je ovo što se trenutno događa katastrofa, a ne pravo rješenje, smatra.
PIčka neka a?

2014-04-19

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 27 Feb - 14:13

AssadNaPodmornici wrote:
debotoijusto wrote:

lukica je vec u ratu ta mu prica nece proci u nekoj inacici den haaga iduce petoljetke
de facto je bjelorusija u ratu, de-jure nije

ovo mu nije trebalo. vjerojatno ga peče savjest i sve  skupa i govori "što je meni ovo sve trebalo"
je toliko ga 'pece' savjest da je najavio pokolj ukra i prijetio baltickim drzavama
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus Sun 27 Feb - 14:13

debotoijusto wrote:
RayMabus wrote:
debotoijusto wrote:

Nije još. Bar šta se mene tiče bez obzira šta je sa svog teritorija omogućio Putinu da izvrši napad na Ukrajinu.

No ako želi može se pridružiti Putinu i objaviti službeni rat Ukrajini.

Slobodna volja.

Nek mi samo ne kuka posli kad ga pregazim tenkovima.

mislim da procitao par stranica prije da lukica salje projektile sa svoga terena no nebitno ako nije danas sutra bude
Čuj, znaš kako se kaže : Give peace the šanse ilti ga po naški : ne moramo baš svaku pizdariju gledat.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 27 Feb - 14:15

Ringo10 wrote:Ovaj lik je najbolje obaviješten

Harkov se čisti

A Rusi zatvaraju kotao i to veliki i ja ne znam šta Ukri rade. Možda im je sad i kasno a se izvuku

U rejonu Bucje ili tako nekako Rusi su probili u širini 20 kilometara u dubinu oko 10 kilometara. Tu su Ukri doživjeli kaos

evo pogledaj video Ruske tehnike u Buče , pa nisam siguran da su tu UKRi doživjeli kaos. 
vidi se u videu da su Ruska to vozila imaju Ruske oznake, a oko njih na par mjesta stoje Ukrainski vojnci , imaju one žute oznake. 

A ovo je totalni maskar u Buči. ovaj video je frišak..dakle ovaj pokolj nad Rusima se desio sinoć ili ujutro.. 

što se tiče Hrakiva još ne znam situaciju, Rusi po noći napreduju , ulaze u grad, a onda kroz jutro Ukrainci ih love i ovi se povlače i bude uništene tehnike..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:15

dzango wrote:
RayMabus wrote:
violator. wrote:Vidim ovdje svi redom neki generali i visokopozicionirani mocnici. Svi bi nesto dogovarali, prekrajali, tako popametni i dalekovidni. Hajde, bas je lijepo da su vam zivoti Ukrajinaca dali smisao zivota pa sad i na ovoj temi mozete povazdan onanirati. 

A mozda da podignete te vase otromboljene guzice i odete nesto konkretno uciniti, recimo prikupljati hranu, higijenske potrepstine, dekiice!?
Ja sam kad je počeo rat tamo , valjda to 2014 godina ili tako nešto uplatio 1000 ( tisuću ) kuna djeci Ukrajine iz Donbasa da dođu na more.

Organizirao ovaj lik koji je počasni konzul Ukrajine u Splitu.

RAT U UKRAJINI

[size=31]Ukrajinski počasni konzul kroz suze: 'Danas Ukrajina, a sutra može biti Češka, Poljska ili Hrvatska'

[/size]

Vidno potreseni konzul kaže kako se nada da će svijet pronaći mirno rješenje za situaciju

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 4 AHR0cHM6Ly93d3cudGVsZWdyYW0uaHIvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMjIvMDIvaXZvLXBpcmljLmpwZw

FT
[size=9][size=18]Počasni konzul Ukrajine u Splitu, Ivo Pirić, gostovao je danas u programu [/size][/size]HRT-a, gdje je vidno potresen govorio u stanju u Ukrajini. Pirić kaže kako sadašnju situaciju nitko nije očekivao. Nada se da će svjetske sile pronaći mirni način na koji bi se obuzdao Vladimir Putin i njegov režim, jer je ovo što se trenutno događa katastrofa, a ne pravo rješenje, smatra.
PIčka neka a?
Ne znam ali kad su sabotirali Minske sporazume 7 godina morali su znati da to neće dobro završiti

I provocirali su Rusiju preko svake granice

Hoće nuklearno oružje... e carevi moji, neće to moći tako
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:16

AssadNaPodmornici wrote:

Harkov se čisti

A Rusi zatvaraju kotao i to veliki i ja ne znam šta Ukri rade. Možda im je sad i kasno a se izvuku

evo pogledaj video Ruske tehnike u Buče , pa nisam siguran da su tu UKRi doživjeli kaos. 
vidi se u videu da su Ruska to vozila imaju Ruske oznake, a oko njih na par mjesta stoje Ukrainski vojnci , imaju one žute oznake. 

A ovo je totalni maskar u Buči. ovaj video je frišak..dakle ovaj pokolj nad Rusima se desio sinoć ili ujutro.. 

što se tiče Hrakiva još ne znam situaciju, Rusi po noći napreduju , ulaze u grad, a onda kroz jutro Ukrainci ih love i ovi se povlače i bude uništene tehnike..
Ne znam, ja ovome Podolki vjerujem jer do sada je sve rekao istinito
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 27 Feb - 14:17

epikur37 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

da da bas je 'neutralna' kao i crna gora 1991..to isto da je tad slobo zvao tudjmana na mirovne pregovore u - niksic
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 27 Feb - 14:18

Ringo10 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:Butcha kvart na zapadu Kijeva... evo dva videa uništene ruske tehnike, (vide se one ruske oznake ) .. neda mi se brojati ali doslovno ovdje 3-4 minute gdje ukrainac šeta među ruskim zagorenim željezom.. doslovno  ovdje ima 10-15-20 komada totalno uništene tehnike , oklopa i vozila. 
bogte totalni pokolj. 

ono.. nisam siguran kakav su prodor napravili ako im Ukrainci u tom kvartu šetaju oko uništenih tenkova i oklopnih vozila i raskomadanih rusa.. gle pokušavam koristi logiku, ako je istina da je ono uništena tehnika u Buči. a Ukrainski vojnici su tu, što znači da kontroliraju taj prostor. 

dakle za sada Kijev teška pušiona za Ruse, što se tiče Krahiva puno je oprečnih informacija, Ukrainci tvrde da su u kontra napadima izbacili ruse iz većine grada, čak je i AlphaOmega stavio neke takve statuse, ja iskreno to ne znam, ali evo ovo sa Bučom je izgleda teški pokolj nad Rusima.. jer nije problem samo "uništena tehnika" nego vidiš da su oko uništene tehnike i Ukrainski vojnici, što znači da ništa od osvajanja Buče..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:18

vuksadinare wrote:
epikur37 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

da da bas je 'neutralna' kao i crna gora 1991..to isto da je tad slobo zvao tudjmana na mirovne pregovore u - niksic
Nije neutralna a ko je uopće neutralan
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:19

AssadNaPodmornici wrote:
Ringo10 wrote:
bogte totalni pokolj. 

ono.. nisam siguran kakav su prodor napravili ako im Ukrainci u tom kvartu šetaju oko uništenih tenkova i oklopnih vozila i raskomadanih rusa.. gle pokušavam koristi logiku, ako je istina da je ono uništena tehnika u Buči. a Ukrainski vojnici su tu, što znači da kontroliraju taj prostor. 

dakle za sada Kijev teška pušiona za Ruse, što se tiče Krahiva puno je oprečnih informacija, Ukrainci tvrde da su u kontra napadima izbacili ruse iz većine grada, čak je i AlphaOmega stavio neke takve statuse, ja iskreno to ne znam, ali evo ovo sa Bučom je izgleda teški pokolj nad Rusima.. jer nije problem samo "uništena tehnika" nego vidiš da su oko uništene tehnike i Ukrainski vojnici, što znači da ništa od osvajanja Buče..
Ti vjeruješ baš u svako sranje antirusko ali ja ti kažem da ima mnogo manipulacija i laži

JA ne vjerujem nikome a Ukrima posebno. Jer su u gabuli pa normalno da lažu maksimalno

Lažu i Rusi ali mnogo manje od Ukra

Last edited by Ringo10 on Sun 27 Feb - 14:21; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare Sun 27 Feb - 14:21

debotoijusto wrote:

popusenko nece ni doci do suda ili ce se roknuti ili ce ga njegovi roknuti..osim ako njemu i putku azil da brat si ili kim jun
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 27 Feb - 14:21

Ringo10 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

Harkov se čisti

Ne znam, ja ovome Podolki vjerujem jer do sada je sve rekao istinito
ne treba ti netko.. imaš sam videa. 
imaš video gomile ruske tehnike, mislim da je ovo za sada najveći video uništene ruske tehnike, i oko nje civil snima i psuje na ruse, a tamo su i ukrainski vojnci. 
dakle gdje se god dogodio taj događaj , očito je tko je pobjednik. i govori ekipa da je video iz buče. ako je to istina, onda ništa o "proboja u buči".. Ok pretpostavljam da je to četvrt veličine nekog srednjeg Hrvatskog grada pa moguće da Rusi i drže dio te četvrti, ali , video govori milijun riječi

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 Sun 27 Feb - 14:23

Ukrajinci da su pametni, nikakav otpor i pravac pregovori,
ali pod uslovom da Rusi zaustave napredovanje i vojne
akcije.
Onda odes na pregovore, umrtvis tempo i cenkas se
ko seoska mlada.
Vojne akcije mozes i kasnije nastaviti.
Vidis sta ti nudi EU, sta Rusija.
Ratna opcija je losa, jer zauzimaju celu zemlju,
mogu ih u gradovima malo zaustaviti, ali ako ti
opkole grad i odseku, sta ces, pre ili kasnije izaci.
Najbolje pregovori.
Win Win, cenkanje.
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Ringo10 Sun 27 Feb - 14:25

Serbinho-3 wrote:Ukrajinci da su pametni, nikakav otpor i pravac pregovori,
ali pod uslovom da Rusi zaustave napredovanje i vojne
akcije.
Onda odes na pregovore, umrtvis tempo i cenkas se
ko seoska mlada.
Vojne akcije mozes i kasnije nastaviti.
Vidis sta ti nudi EU, sta Rusija.
Ratna opcija je losa, jer zauzimaju celu zemlju,
mogu ih u gradovima malo zaustaviti, ali ako ti
opkole grad i odseku, sta ces, pre ili kasnije izaci.
Najbolje pregovori.
Win Win, cenkanje.
Da, samo nisu ni Rusi budale pa da nasjednu na tu taktiku
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by red wolf Sun 27 Feb - 14:25

https://twitter.com/mrsorokaa/status/1497917802644008960?s=20&t=DetXOWbtrLpET088klHY9Q

Jebote, što su ih naprašili...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici Sun 27 Feb - 14:25

Ringo10 wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Ringo10 wrote:

Ti vjeruješ baš u svako sranje antirusko ali ja ti kažem da ima mnogo manipulacija i laži

JA ne vjerujem nikome a Ukrima posebno. Jer su u gabuli pa normalno da lažu maksimalno

Lažu i Rusi ali mnogo manje od Ukra
pa lažu jedni i drugi.

zato kada budu one vijesti "video kako ukrainski mig obara ruski suhoj iznad kijeva" u komentarima sazna da je to animacija iz igrice. i takve stvari. 
ali ovdje vidiš vlastitim očima. 

vidiš gomilu uništene ruske tehnike sa ruskim oznakama. 
vidiš da civil šeta i psuje na ruske osvajače.  dakle da su rusi zadržali taj prostor, sigurno nebi dozvolili da im netko snima mrtve i uništene , nego bi to počistili. pogledaj sam video. lik ulazi u ruske oklopnjake, gore tenkovi i kamioni. 
i sa druge strane vidiš gdje pozdravlja ukrainske vojnike.  dakle očito je tko je tu pobjednik. i sve se to dogodilo u Buči - navodno.   ima u dva videa 4-5 minuta toga.. pa ti vjeruj kome hoćeš

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics