ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 12 of 50 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by RayMabus 27/2/2022, 15:58

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Osim elite koju 'podcjenjuje', tu je i ruska javnost.
Iako javno mnijenje u Rusiji nije tako izravno moćno kao što bi bilo u nekoj demokratskoj zemlji, visoka razina javne potpore Putinu dugo je bila izvor njegove političke snage. Nijedan drugi političar ili član njegova najužeg kruga nema javni ugled ni blizu njegovu. Međutim, gnjev javnosti zbog rata mogao bi potkopati njegovu prednost.
Rat će opteretiti rusku ekonomiju i to je najveći udarac javnoj slici Putina kao pažljivog i pragmatičnog upravitelja ruskim interesima.

Čak i prije nego li je broj žrtava počeo rasti, postojala je malena javna potpora ratu u Ukrajini. Istraživanje koje se svakog mjeseca provodi već godinama pokazalo je u prosincu da samo osam posto Rusa podržava vojni sukob protiv Ukrajine, a samo devet posto smatra da bi Rusija trebala naoružati ukrajinske separatiste.
Ovotjedni Putinovi postupci sugeriraju da je postao zabrinut zbog posljedica bijesa javnosti.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-je-napad-na-ukrajinu-pretvorio-u-svoj-osobni-projekt-i-to-sada-postaje-najveca-opasnost-po-njegovu-vlast-15163599
S ovakvom potporom javnosti u Rusiji on je išao napast državu od 40 miljona ljudi u stilu eto mene došo car božanstvo.

Sad sam 100% siguran da je riječ o totalnom kretenu.
Hitler je za ovoga Ajnjštaj.

Al stvarno to mislim.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 Big_thumb

RayMabus

2014-04-11

immortal likes this post

Back to top Go down

Post by vili40 27/2/2022, 15:58

ne znam koliki je sat putinov krvni tlak ali probajmo izračunati.10% mu ga digle zapadne zemlje koje šalju u ukrajinu oružje a to oružje lupa po njegovoj tehnici i ljudstvu,najmanje 10% mu digle tlak sankcije jer iako ga tetoše da nije to ništa,sankcije bi ga dugoročno mogle odvesti u srednji vijek,za sljedećih 10% su krivi kinezi koji su u ovoj situaciji sebični i ne pružaju mu potporu kakvu bi želio,još će na kraju na rusima i zarađivati,10% mu digla situacija na bojištu jer nije računao na takav otpor i gubitke,sad kad je shvatio da svoj san o carskim granicama nema šanse bez upotrebe nuklearnog oružja a da će to isto sravniti i rusiju,na to isto 10%,zna on sad da bilo kako prošao ovaj rat nitko ga više sa zapadne hemisfere neće gledati kao normalnu osobu od riječi nego kao ratnog zločinca,na to isto 10%...možda sam što propustio ali to je sad tlak oko 200/130.Što mu drugo preostaje nego se na kraju ko hićo zaključati u bunker,narediti sve rakete u zrak i pucati si u glavu?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 15:59

AssadNaPodmornici wrote:najjači si mu safet, mortalka, i red wolf.. dođu na forum i stavljaju videa i linkove koji su već stavljeni dva -tri puta prije
ja sam mislila da si ti najjaći s tim kojeg ne skidaš s avatara
osim toga ne možeš imati tri puta stavljen link ili vijest kad sam na stranici koja je prva u svojim objavama
pogledaj vrijeme objava
radi ralike u vremenu naših država vrijeme moje objave je prije označenog vremena događanja

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vili40 27/2/2022, 16:01

a kako god ovo na kraju bude završilo i bjelorusija i srbija će najebati
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by Eroo 27/2/2022, 16:01

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 Screenshot-1762

https://twitter.com/i/status/1497842944937713665
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:01

vili40 wrote:ne znam koliki je sat putinov krvni tlak ali probajmo izračunati.10% mu ga digle zapadne zemlje koje šalju u ukrajinu oružje a to oružje lupa po njegovoj tehnici i ljudstvu,najmanje 10% mu digle tlak sankcije jer iako ga tetoše da nije to ništa,sankcije bi ga dugoročno mogle odvesti u srednji vijek,za sljedećih 10% su krivi kinezi koji su u ovoj situaciji sebični i ne pružaju mu potporu kakvu bi želio,još će na kraju na rusima i zarađivati,10% mu digla situacija na bojištu jer nije računao na takav otpor i gubitke,sad kad je shvatio da svoj san o carskim granicama nema šanse bez upotrebe nuklearnog oružja a da će to isto sravniti i rusiju,na to isto 10%,zna on sad da bilo kako prošao ovaj rat nitko ga više sa zapadne hemisfere neće gledati kao normalnu osobu od riječi nego kao ratnog zločinca,na to isto 10%...možda sam što propustio ali to je sad tlak oko 200/130.Što mu drugo preostaje nego se na kraju ko hićo zaključati u bunker,narediti sve rakete u zrak i pucati si u glavu?
Hićo nije tako završio
priče za naivne
Hićo održan živim i zdravim

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vili40 27/2/2022, 16:02

mortal wrote:
vili40 wrote:ne znam koliki je sat putinov krvni tlak ali probajmo izračunati.10% mu ga digle zapadne zemlje koje šalju u ukrajinu oružje a to oružje lupa po njegovoj tehnici i ljudstvu,najmanje 10% mu digle tlak sankcije jer iako ga tetoše da nije to ništa,sankcije bi ga dugoročno mogle odvesti u srednji vijek,za sljedećih 10% su krivi kinezi koji su u ovoj situaciji sebični i ne pružaju mu potporu kakvu bi želio,još će na kraju na rusima i zarađivati,10% mu digla situacija na bojištu jer nije računao na takav otpor i gubitke,sad kad je shvatio da svoj san o carskim granicama nema šanse bez upotrebe nuklearnog oružja a da će to isto sravniti i rusiju,na to isto 10%,zna on sad da bilo kako prošao ovaj rat nitko ga više sa zapadne hemisfere neće gledati kao normalnu osobu od riječi nego kao ratnog zločinca,na to isto 10%...možda sam što propustio ali to je sad tlak oko 200/130.Što mu drugo preostaje nego se na kraju ko hićo zaključati u bunker,narediti sve rakete u zrak i pucati si u glavu?
Hićo nije tako završio
priče za naivne
ko je to rekao,isus?
vili40
vili40

Male
2015-08-02

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:03

RayMabus wrote:
RayMabus wrote:
RayMabus wrote:Osim elite koju 'podcjenjuje', tu je i ruska javnost.
Iako javno mnijenje u Rusiji nije tako izravno moćno kao što bi bilo u nekoj demokratskoj zemlji, visoka razina javne potpore Putinu dugo je bila izvor njegove političke snage. Nijedan drugi političar ili član njegova najužeg kruga nema javni ugled ni blizu njegovu. Međutim, gnjev javnosti zbog rata mogao bi potkopati njegovu prednost.
Rat će opteretiti rusku ekonomiju i to je najveći udarac javnoj slici Putina kao pažljivog i pragmatičnog upravitelja ruskim interesima.

Čak i prije nego li je broj žrtava počeo rasti, postojala je malena javna potpora ratu u Ukrajini. Istraživanje koje se svakog mjeseca provodi već godinama pokazalo je u prosincu da samo osam posto Rusa podržava vojni sukob protiv Ukrajine, a samo devet posto smatra da bi Rusija trebala naoružati ukrajinske separatiste.
Ovotjedni Putinovi postupci sugeriraju da je postao zabrinut zbog posljedica bijesa javnosti.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putin-je-napad-na-ukrajinu-pretvorio-u-svoj-osobni-projekt-i-to-sada-postaje-najveca-opasnost-po-njegovu-vlast-15163599
S ovakvom potporom javnosti u Rusiji on je išao napast državu od 40 miljona ljudi u stilu eto mene došo car božanstvo.

Sad sam 100% siguran da je riječ o totalnom kretenu.
Hitler je za ovoga Ajnjštaj.

Al stvarno to mislim.

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 Big_thumb
Putin svoje tjera i zatvara
Hitlera su slijedili

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:04

Ringo10 wrote:
mortal wrote:
Ringo10 wrote:
Jedno su ratne žrtve a drugo spaljivanje živih demonstranata
a što su srbi radili godinama na Kosovu ???
spominje li to itko
spominje li tu itko HOLODOMOR
to je sve kao nebitno
Jebali te i Srbi i Holodomor... nikakve veze sa ovim
šta si toliko glup da ne možeš povezati

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 16:04

kako će najebati kad će ih štititi veliki ruski tsar, međed, psihopat. sad kad upotrijebi taktičko nuklearno oružje nitko mu neće biti ravan

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 27/2/2022, 16:05

mortal wrote:
AssadNaPodmornici wrote:najjači si mu safet, mortalka, i red wolf.. dođu na forum i stavljaju videa i linkove koji su već stavljeni dva -tri puta prije
osim toga ne možeš imati tri puta stavljen link ili vijest kad sam na stranici koja je prva u svojim objavama
pogledaj vrijeme objava
radi ralike u vremenu naših država vrijeme moje objave je prije označenog vremena događanja
dobro  ako nisi u RH oprošteno to. 

postoji dobra mogućnost da smo ja i ti udaljeni sat vremena vožnje cestom, ali eto rokaj. 

safet je sa druge strane ionako trol

2018-06-14

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:06

vili40 wrote:
mortal wrote:
Hićo nije tako završio
priče za naivne
ko je to rekao,isus?
zašto je netko morao reći
mogao se i sam Hitler javno pokazati
ima više mogućnosti za dokazivanje istine

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by Eroo 27/2/2022, 16:07

vili40 wrote:a kako god ovo na kraju bude završilo i bjelorusija i srbija će najebati

Ruski mir = ruski svet ....sad mi je jasno da "srpski svet" ne znači samo zajednički kulturni prostor!
Vuchić je za ovu invaziju na Ukrajinu znao mnogo prije...

Last edited by Eroo on 27/2/2022, 16:07; edited 1 time in total
Eroo
Eroo

2016-07-22

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:07

AssadNaPodmornici wrote:
mortal wrote:
pogledaj vrijeme objava
dobro  ako nisi u RH oprošteno to. 

postoji dobra mogućnost da smo ja i ti udaljeni sat vremena vožnje cestom, ali eto rokaj. 

safet je sa druge strane ionako trol
ako si u Splitu 5-6 sati
na razliku u vremenu sam mislila na Hrvatsku i Ukrajinu
objave su sa njihovih stranica

Last edited by mortal on 27/2/2022, 16:08; edited 1 time in total

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by debotoijusto 27/2/2022, 16:07

PRIJEVOZNICI okupljeni u Udrugu hrvatskih autobusnih javnolinijskih prijevoza (UHAJLP) stavili su Vladi RH na raspolaganje svoje autobuse i ljudstvo za prijevoz izbjeglica iz Ukrajine, istaknuli su u nedjelju u priopćenju. 
“Želimo dati naš doprinos u ljudstvu i vozilima jer je to naša odgovornost, ali i jedini način na koji se može organizirano i učinkovito prevesti izbjeglice s ukrajinske granice na za to predviđene lokacije u Hrvatskoj”, izjavio je generalni direktor Arrive Dražen Divjak u ime UHAJLP-a. 
Ta udruga okuplja velike i male privatne prijevoznike koji imaju velike kapacitete, tisuće autobusa i više od 8000 radnika, ističu. “Riječ je o sustavu koji ima stratešku važnost za Republiku Hrvatsku i koji bi teško opstao tijekom pandemije da ga Vlada svojim mjerama zadnje dvije godine nije sačuvala”, poručuju.
debotoijusto
debotoijusto

2014-04-12

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:09

Eroo wrote:
vili40 wrote:a kako god ovo na kraju bude završilo i bjelorusija i srbija će najebati

Ruski mir = ruski svet ....sad mi je jasno da "srpski svet" ne znači samo zajednički kulturni prostor!
Vuchić je za ovu invaziju na Ukrajinu znao mnogo prije...
ma da
imaš kakav link

iskreno i meni je već upadalo u želudac opetovano izjavljivanje s više izvora- sve je ovo naše  :blj
kovali planove

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 16:14

https://www.index.hr/vijesti/clanak/kijev-ide-pregovarati-putin-podigao-nuklearne-snage-na-visok-stupanj-pripravnosti/2342988.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_prva_d#brid_cp_Brid_45971203

https://www.index.hr/vijesti/clanak/video-ukrajinci-objavili-snimku-kazu-da-su-dronom-unistili-ruski-konvoj/2343107.aspx#brid_cp_Brid_45972594

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:22

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 630_360_1508496005-6247

Putin prijeti nuklearnim napadima zbog 'agresivnih izjava' čelnika NATO-a

27.02.2022 16:31

Ruski predsjednik Vladimir Putin naredio je prebacivanje "snaga odvraćanja" na režim posebnih borbenih dužnosti zbog "agresivnih izjava" čelnika NATO-a protiv Rusije.
Naredbu je dao na sastanku s načelnikom Glavnog stožera Ruskih oružanih snaga Valeryjem Gerasimovim i ministrom obrane Sergejem Shoiguom, javlja Ukrinform pozivajući se na Interfax.
"Visoki dužnosnici vodećih zemalja NATO-a daju agresivne izjave protiv naše zemlje, pa naređujem ministru obrane i načelniku Glavnog stožera da prebace snage odvraćanja ruske vojske na režim posebnih borbenih dužnosti", rekao je Putin.
Spomenuo je "takve neprijateljske postupke zapadnih zemalja kao nelegitimne sankcije u gospodarskoj sferi".
Strateške snage za odvraćanje, kako je navedeno na internetskim stranicama Ministarstva obrane, "temelj su borbene moći ruskih oružanih snaga, s ciljem odvraćanja agresije na Rusiju i njezine saveznike, kao i poraza agresora u ratu pomoću različitog oružja, uključujući nuklearno oružje".
Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je rat Ukrajini 24. veljače i pokrenuo veliku invaziju. Već četvrti dan ruske trupe granatiraju i uništavaju ključnu infrastrukturu. Rakete su pogodile stambene zgrade.
U Ukrajini je uvedeno izvanredno stanje i najavljena je opća mobilizacija.
Prema ministarstvu obrane Ukrajine, Rusija je izgubila 4.300 vojnika tijekom tri dana rata.
Ukrajina je službeno podnijela tužbu protiv Ruske Federacije Pred Međunarodnim sudom pravde UN-a u Haagu.

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 27/2/2022, 16:23

cujem da Pernar na tandemu otvoreno navija za ruse, lik konacno pokazao kakav je..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by immortal 27/2/2022, 16:24

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 12 630_360_1645973507-449

Ažuriranje ruske invazije: Grad Volnovakha na rubu humanitarne katastrofe

27.02.2022 17:21

Situacija u vezi ruske invazije
Grad Volnovakha, regija Donjeck, na rubu je humanitarne katastrofe.
"Ruska vojska bombardira grad drugi dan za redom, sravnjujući ga sa zemljom. Privatne kuće i stambeni blokovi, infrastrukturni objekti i bolnica teško su oštećeni granatiranjem okupatora (ruska granata pogodila je odjel otorinolaringologije i kliniku za dobrobit rodilja). Ljudi stalno borave u podrumima. Grad je zapravo blokiran od strane neprijatelja: nemoguće je evakuirati stanovništvo ili čak donijeti ljudima kruh i vodu. Nema struje niti mogućnosti za njegovu obnovu", objavio je na Telegramu šef Regionalne državne uprave Donjecka i Vojno-civilne uprave Pavlo Kyrylenko.
Kyrylenko je pozvala međunarodne humanitarne organizacije da pomognu gradu.
"Ruske postrojbe moraju prestati granatirati i omogućiti legitimnim ukrajinskim vlastima da pomognu stanovništvu i spriječe humanitarnu katastrofu!", naglasio je.
Kako je priopćeno, grad Volnovakha u regiji Donjeck pod ukrajinskom je kontrolom. Prema riječima gradonačelnice Tetiane Ihnatchenko, situacija u gradu iznimno je teška. Granatiranje traje drugi dan za redom.
Ruski predsjednik Vladimir Putin objavio je rat Ukrajini 24. veljače i pokrenuo veliku invaziju. Već četvrti dan ruske trupe granatiraju i uništavaju ključnu infrastrukturu. Rakete su pogodile stambene zgrade.
U Ukrajini je uvedeno izvanredno stanje i najavljena je opća mobilizacija.
Prema ministarstvu obrane Ukrajine, Rusija je izgubila 4.300 vojnika tijekom tri dana rata.
Ukrajina je službeno podnijela tužbu protiv Ruske Federacije Pred Međunarodnim sudom pravde UN-a u Haagu.

immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by vili40 27/2/2022, 16:26

dakle svakim danom ili satom bliži smo III svjetskom i nuklearnom ratu
vili40
vili40

Male
2015-08-02