ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 19 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Hektorović 27/2/2022, 19:35

niels wrote:I ja mislim da od pregovora ne treba očekivati puno, prerano će se dogoditi.

Borbe su ogorčene, ulozi su na obje strane ogromni.

Ovo nije tip akcije koji može završiti primirjem, barem ne pravim.

Jasno da neće, i da će ovo eskalirati

Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by niels 27/2/2022, 19:37

ebenica wrote:
Hektorović wrote:
ebenica wrote:
ti cijelo vrijeme gledaš stvari iz hravstke siromašne perspektive kojoj je deset aviona puno.
to je kao da netko bogatašu naplati promjenu ullja na uatu ili kavu 10 000 kn i cijela regija, cijeli grad cijela država mu se smije: jebote jesmo ga zajebali, haha koja budala.
lik se vrati na maldive doma, zaboravi da je ikad bio i da je bilo kaj platio, u njegovoj perspektivi to je kurčina. stvarno misliš da je ovih 40-50 zarobljenih rusa neka stavka ruske vojske? ili američke npr.? 100 uništenih vozila? da to stvarno takvim vojskama nešto znači? to je samo dizanje morala to nije realnost, hrabrenje.

Ovo je samo početak velikog sranja pred nama

većeg i od COVID-a
ovo nije apsolutno ništa, ovo je rusima vojna vježba, sprdnja. dobit će ono po kaj su došli, neovisnu ukrajinu. otići će kak su i došli.
nisu pobili civile, nisu izrokali gradove, nema ih tko zakaj točno dugoročno mrzit. šteta koju su napravili ukrajini je mizerna s gospodarskog gledišta.
ostavili su ukrajinu da može drugi dan funkcionirat kao da ništa nije bilo. sve ovo na ovom forumu je samo medijsko sranje.

Netočno.

Ovo je događaj koji će definirati odnos barem jedne generacije prema Rusiji, i to je već zadano, to je minimum. Povijest će suditi Putinu, ali ne očekujem pozitivnu ocjenu.

Rusiju čeka zatvaranje koje će trajati desetljećima i zaostajanje. Alternativa je da postanu kineska satrapija.
niels
niels

Male
2021-04-26

abraham and Šandor Winnetou like this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 19:38

Serbinho-3 wrote:Nemacka ako bude gadjana, necu niti iznenadjen.

Rekao je da ko bude usao na stranu Ukrajine,

postaje meta.

ja sam iznenađen zašto europske obavještajne službe ne češljaju javni pogovor, i uz reciprocitet ne podnose prijave za narušavanje javnog reda i mira, moguće se neće zajebavati sa prekršajima, nego naknadno sve podvest pod kazneni zakon

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 27/2/2022, 19:38

michaellcmacha wrote:
dijagram wrote:
Šandor Winnetou wrote:ringo i svetoje sve usamljeniji, ostali polako shvaćaju o kakvoj se bolesnoj budaletini radi
I kizo je okrenuo plocu.

Samo debili mogu podrzavati i navijati za rusku invaziju na ukrajinski narod.

Drago mi je da postoji kriticna masa ukrajinskih domoljuba koji su spremni na zrtvu.

Najbolje ih razumijemo mi koji smo to i sami cinili.

Svaka im cast.

Rusi i putin na aparatima.
e ali pojedinci se boje za svoj komoditet, mogao bi putin baciti bombu, pa onda najbolje da mu se svi poklone, i da mu iskažu poštovanje
Mišljenja sam da bi prije Lukašenko roknuo negdje nuklearnu kad bi je imao,nego što bi Putin.
Lukašenko bi to ono gratis.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/2/2022, 19:39

Ljudi moraju shvatiti da će vjerojatno krenuti atomske
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 27/2/2022, 19:41

michaellcmacha wrote:
Serbinho-3 wrote:Nemacka ako bude gadjana, necu niti iznenadjen.

Rekao je da ko bude usao na stranu Ukrajine,

postaje meta.

ja sam iznenađen zašto europske obavještajne službe ne češljaju javni pogovor, i uz reciprocitet ne podnose prijave za narušavanje javnog reda i mira, moguće se neće zajebavati sa prekršajima, nego naknadno sve podvest pod kazneni zakon

Ovo nisu očekivale
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2022, 19:41

niels wrote:
ebenica wrote:
Hektorović wrote:

Ovo je samo početak velikog sranja pred nama

većeg i od COVID-a
ovo nije apsolutno ništa, ovo je rusima vojna vježba, sprdnja. dobit će ono po kaj su došli, neovisnu ukrajinu. otići će kak su i došli.
nisu pobili civile, nisu izrokali gradove, nema ih tko zakaj točno dugoročno mrzit. šteta koju su napravili ukrajini je mizerna s gospodarskog gledišta.
ostavili su ukrajinu da može drugi dan funkcionirat kao da ništa nije bilo. sve ovo na ovom forumu je samo medijsko sranje.

Netočno.

Ovo je događaj koji će definirati odnos barem jedne generacije prema Rusiji, i to je već zadano, to je minimum. Povijest će suditi Putinu, ali ne očekujem pozitivnu ocjenu.

Rusiju čeka zatvaranje koje će trajati desetljećima i zaostajanje. Alternativa je da postanu kineska satrapija.
to su tvoje neke ocjene, koga točno boli kurac za tvoje ocjene? svijet tak ne funkcionira, da svijet tak funkcionira amerika bi bila na stupu srama.
kaj će stavit ruse kao negativce u američke filmove? jebote, cijela rusija se radi toga oznojila. povijest će nekome suditi? koga boli kurac za to točno?
kao putin je do sada bio pozitivac i sjebao si je ugled....jebote, kolko ste vi sjebani od stvarnosti :/

Last edited by ebenica on 27/2/2022, 19:42; edited 1 time in total
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 27/2/2022, 19:42

Hektorović wrote:
niels wrote:I ja mislim da od pregovora ne treba očekivati puno, prerano će se dogoditi.

Jasno da neće, i da će ovo eskalirati

Pa ako ne vidimo atomski rat, moći ćemo biti super zadovoljni.

Ostale katastrofe ćemo morati uzeti pod “dobro”.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by veber 27/2/2022, 19:43

deda, mi smo to u malom proživjeli sa srbadijom.

kada sam pisao da rusi neće odustati od agresije i da će im njemačka jebat mater u tom slučaju.
blago rečeno bio sam popljuvan.

pogotovo kolega marc sveznajući je drobio o energetskoj ovisnosti i o tome kako putin samo maše praznim balonom.

u svemu ovom iznenadila me njemačka.
znao sam da je sholz totalno drugačiji od stasi babe. i govorio je da će čvrsto reagirati prema rusiji.

ali da će kompletno staviti veto na uvoz plina, nafte, ugljena i sirovina unutar 24h, nisam niti pomišljao.

a, ne samo to nego su i brzo usuglasili se s francuskom britanijom i us i izbacili rusiju iz SWIFTa.

a dodatno kao sankcije rusiji prijete ukidanjem viza za ruske građane.
a, ima ih oko 5 milijuna. 

na kraju jedino francuzi i nijemci nekaj rade protiv imerijalizma rusije.
veber
veber

Male
2014-12-30

niels likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 19:44

AlfaOmega wrote:Inače i markita znam još iz doba pada Idliba 2015. Navijač je kanibala. Dakle, ak on kaže da je cila južna strana Dnipra u rukama Rusa, to je to.
psihopat dok osvoji pol ukrajine, izgubit će pola rusije...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by IL Risorto 27/2/2022, 19:44

Hektorović wrote:Ljudi moraju shvatiti da će vjerojatno krenuti atomske
Ne vjerujem da će doći do toga,ali moguće je da Putin uspije naći još nekog luđaka,da otvori negdje drugdje krizno žarište.
Kad čitam malo komentare po porrtalima,pa i kod nas bi izbio građanski rat između onih koji bi podržali i onih koji bi smaknuli Putina.
Već neki slave kako je ovo kraj soroševske lgbt poretka,te da je Putin osloboditelj svijeta od soroševaca.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/2/2022, 19:45

Kijev izgleda u potpunom okruženju vcs

2015-09-11

Back to top Go down

Post by IL Risorto 27/2/2022, 19:46

veber wrote:

pogotovo kolega marc sveznajući je drobio o energetskoj ovisnosti i o tome kako putin samo maše praznim balonom.

Kad ga već spominješ,gdje je on nestao,nismo odavno od njega čuli ništa pametno na ovu temu. :cleanteeth
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 27/2/2022, 19:47

AlfaOmega wrote:
AlfaOmega wrote:

UNIŠTEN PRVI T-90 :D

E sad, pošto se u vojnu tehnologiju razumim više od 99% forumaša, moram priznati da mi je isprva ovak na slici parija T-62M.

T-62M

Međutim nije, zaista je riječ o T-90. Ali "starijem" modelu T-90A sa Kontakt-5 ERA oklopom. Najnoviji T-90M pak koristi Relikt oklop.
a jel se razumiješ u pogotke, pogledaj malo oklope koji su pogođeni pravocrtnim ciljanjem kroz končanicu gdje su pogođeni, žali bože bilo koji oklop...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by niels 27/2/2022, 19:47

ebenica wrote:
niels wrote:
ebenica wrote:

Netočno.

to su tvoje neke ocjene, koga točno boli kurac za tvoje ocjene? svijet tak ne funkcionira, da svijet tak funkcionira amerika bi bila na stupu srama.
kaj će stavit ruse kao negativce u američke filmove? jebote, cijela rusija se radi toga oznojila. povijest će nekome suditi? koga boli kurac za to točno?
kao putin je do sada bio pozitivac i sjebao si je ugled....jebote, kolko ste vi sjebani od stvarnosti :/

Ne znam za negativce, vjerojatno.

Ali Rusiju čekaju gladna desetljeća u blokadi, ako i ne dođe do atomske razmjene, za što sad postoje sasvim solidne šanse.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by abraham 27/2/2022, 19:47

Ne znam koja je kepecova  izlazna taktika. Mislim da je nije imao. Osilio se dosadasnjim "serifovanjem" i zapisavanjem po bivsim sovjetkim republikama. Danas, tj cetvrti dan rata ide se u improvizacije. Rezutat. Osim Bjelorusije i Srbije cijeli svijet protiv rusa. Sankcije koje ce ih vratit najamnje dva tri desetljeca natrag, Ujedinjenje i nacionalna homogenizacija Ukrajine, Ne samo Ukrajine. Ne znam kako ce zavrsiti ali da ce biti gadno, hoce. Kila jebenog mozga i maloumnik na vlasti.

abraham

Male
2014-04-14

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 27/2/2022, 19:48

Ukrajina vrvi od Čečena

2015-09-11

Back to top Go down

Post by veber 27/2/2022, 19:50

ebenica wrote:
niels wrote:
ebenica wrote:

Netočno.

ti si sjeban od stvarnosti.

stvarnost je da rusija dnevno gubi milijardu eura žive love na ime energenata.
da je u potpunoj novčanoj blokadi nakon tri dana.
da ruski građani iz eu ne mogu podizati novac niti da ga mogu slati u rusiju.
ako se ne upotrijebe atomici do kraja ožujka rusija će imati gubitke od nekh 60 milijardi eura direktno.

pride ako se ostvare prijetnje njemačke i francuske i zemalja beneluksa o ukidanju viza ruskim građanima i protjerivanjem istih, to je dodatni udar od nekih 20 milijardi eura do kraja ožujka. plus protjerivanje cca 7 000 000 građana rusije koji su se lijepo naviknuli na zapadnjački način života.

a, kao što vidimo u zadnjih tri dana ide se prema svemu tome.

zato ne bulazni.
veber
veber

Male
2014-12-30

niels likes this post

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2022, 19:51

niels wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:

Netočno.

Ne znam za negativce, vjerojatno.

Ali Rusiju čekaju gladna desetljeća u blokadi, ako i ne dođe do atomske razmjene, za što sad postoje sasvim solidne šanse.
to je hrana za vas sitnozube...ne čeka ih kurčina. kijev grad pod "opasadom" je osvijetljen k'o betlehem. ukrajinci se vozikaju sprdaju s ruskim "koljačima", babe snimaju sa prozora avio manevre.
kolko vam se jebote treba crtat? ne događa se ništa! od samog početka ne događa se ništa. pokazuje se sila. nakon pregovora vojska ide doma.
jebeni neredi u los angelesu su imali više štete, ubijenih i zapaljenih vozila.
tolko ste krvožedni da ne vidite realnost više.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 27/2/2022, 19:53

veber wrote:
ebenica wrote:
niels wrote:

Netočno.

ti si sjeban od stvarnosti.

stvarnost je da rusija dnevno gubi milijardu eura žive love na ime energenata.
da je u potpunoj novčanoj blokadi nakon tri dana.
da ruski građani iz eu ne mogu podizati novac niti da ga mogu slati u rusiju.
ako se ne upotrijebe atomici do kraja ožujka rusija će imati gubitke od nekh 60 milijardi eura direktno.

pride ako se ostvare prijetnje njemačke i francuske i zemalja beneluksa o ukidanju viza ruskim građanima i protjerivanjem istih, to je dodatni udar od nekih 20 milijardi eura do kraja ožujka. plus protjerivanje cca 7 000 000 građana rusije koji su se lijepo naviknuli na zapadnjački način života.

a, kao što vidimo u zadnjih tri dana ide se prema svemu tome.

zato ne bulazni.
je gube jer su tebi osobno rekli s tevea-
sad su baš najebali. paket sankcija.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 27/2/2022, 19:53

veber wrote:

deda, mi smo to u malom proživjeli sa srbadijom.

kada sam pisao da rusi neće odustati od agresije i da će im njemačka jebat mater u tom slučaju.
blago rečeno bio sam popljuvan.

u svemu ovom iznenadila me njemačka.
znao sam da je sholz totalno drugačiji od stasi babe. i govorio je da će čvrsto reagirati prema rusiji.

ali da će kompletno staviti veto na uvoz plina, nafte, ugljena i sirovina unutar 24h, nisam niti pomišljao.

a, ne samo to nego su i brzo usuglasili se s francuskom britanijom i us i izbacili rusiju iz SWIFTa.

a dodatno kao sankcije rusiji prijete ukidanjem viza za ruske građane.
a, ima ih oko 5 milijuna. 

na kraju jedino francuzi i nijemci nekaj rade protiv imerijalizma rusije.
evo slušam sankcije su se proširile, očito će samo ptice nebeske i ribe u rijekama moći prijeći granicu bez provjere. Sankcije su spičkane i ruskoj kujici bjelorusiji a kad sve bude gotovo ovi psihopati će poželjeti da se nisu ni rodili.

Male
2017-12-31

niels likes this post

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics