Ruska invazija na Ukrajinu
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
A što ti nisi u prvom odredu, neg kažeš da ćeš tek za tjedan-dva? Šta, kad bude gotovo?vuksadinare wrote:prvi hrvatski dragovoljci odlaze braniti ukrajinu
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2342938&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
AlfaOmega- Posts : 10386
2015-09-11
vuksadinare wrote:...putin sazvao sastanak sa vojnim vrhom ruske vojske..ocito je da ne ide po planu da je zapelo..previse gubitaka
To bi bilo super da je tako.
Samo, jednom kad se već upusti netko u ovakvo nešto onda obično se ide na sve ili ništa. Da se krenu povlačiti ili nešto sami bi sebi pizde ispali. Sad je to u sferi već koliko košta da košta. Boli njega kurac...nije da mu rodbina gine.
Guest- Guest
...svaki dan rata u ukrajini rusiju kosta preko 50 milijuna dolara..s obzirom na ovakve sankcije ako putin brzo ne rijesi ukrajinu prijeti urusavanje ruskog financijskog sektora..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ruska Duma, donji dom ruskog parlamenta, izglasala je priznanje neovisnosti odmetnutih regija u istočnoj Ukrajini, a predsjednik Vladimir Putin potpisao je prijedlog zakona.
Samo dva dana kasnije, gornji dom ruskog parlamenta dao je zeleno svjetlo za slanje ruskih vojnika ‘u inozemstvo‘. Međutim, sve do četvrtka ujutro nije bilo jasno da je Putin naredio žestoku i sveobuhvatnu invaziju na čitavu Ukrajinu. Mihail Matvejev, član Ruske Dume, sada je pozvao Kremlj da zaustavi invaziju.
"Glasajući za priznavanje neovisnosti Donjecka i Luganska, glasao sam za mir, a ne za rat. Glasao sam da Rusija postane štit za Donbas, a ne da bombardira Kijev", rekao je Matvejev, inače član Komunističke partije, prenosi The Telegraph.
Drugi zastupnik, Oleg Smolin, također komunist, rekao je da je "šokiran" invazijom i da mu je žao zbog toga što toliko ljudi gine.
Njihove izjave stigle su usred bezbroj antiratnih peticija koje su pokrenuli ruski učitelji, znanstvenici i liječnici. Čak su i neki stručnjaci koji su bili najviše naklonjeni Kremlju počeli javno preispitivati razloge zašto je Moskva pokrenula rat protiv suverene nacije.
Andrej Kortunov, ravnatelj ruskog vijeća za međunarodne poslove koje savjetuje ministarstvo vanjskih poslova, izjavio je za BBC da nije savjetovao ruske dužnosnike da pokrenu invaziju i da su mnogi u ruskoj vladi šokirani tom odlukom.
"Rekao bih da su mnogi od nas koji radimo u ministarstvu vanjskih poslova bili iznenađeni i šokirani, a rekao bih i da im je poražavajuće vidjeti sve ovo što se događa", rekao je Kortunov i dodao: "Ovo je važna crvena linija koju je prešlo rusko vodstvo i posljedice će vjerojatno biti velike."
i svijet u kojem radim/zivim osudio barbarstvo neke od potpisnika poznam povrsno s dogadjanja animacije i stekao dojam da nisu skloni zborit otvoreno protiv vlasti , godine komunizma genetski usadilo rekao bi na prvu
iznenadjen pohvalno + biljezim
https://www.zippyframes.com/production/russian-animation-artists-against-the-war
Samo dva dana kasnije, gornji dom ruskog parlamenta dao je zeleno svjetlo za slanje ruskih vojnika ‘u inozemstvo‘. Međutim, sve do četvrtka ujutro nije bilo jasno da je Putin naredio žestoku i sveobuhvatnu invaziju na čitavu Ukrajinu. Mihail Matvejev, član Ruske Dume, sada je pozvao Kremlj da zaustavi invaziju.
"Glasajući za priznavanje neovisnosti Donjecka i Luganska, glasao sam za mir, a ne za rat. Glasao sam da Rusija postane štit za Donbas, a ne da bombardira Kijev", rekao je Matvejev, inače član Komunističke partije, prenosi The Telegraph.
Drugi zastupnik, Oleg Smolin, također komunist, rekao je da je "šokiran" invazijom i da mu je žao zbog toga što toliko ljudi gine.
Njihove izjave stigle su usred bezbroj antiratnih peticija koje su pokrenuli ruski učitelji, znanstvenici i liječnici. Čak su i neki stručnjaci koji su bili najviše naklonjeni Kremlju počeli javno preispitivati razloge zašto je Moskva pokrenula rat protiv suverene nacije.
Andrej Kortunov, ravnatelj ruskog vijeća za međunarodne poslove koje savjetuje ministarstvo vanjskih poslova, izjavio je za BBC da nije savjetovao ruske dužnosnike da pokrenu invaziju i da su mnogi u ruskoj vladi šokirani tom odlukom.
"Rekao bih da su mnogi od nas koji radimo u ministarstvu vanjskih poslova bili iznenađeni i šokirani, a rekao bih i da im je poražavajuće vidjeti sve ovo što se događa", rekao je Kortunov i dodao: "Ovo je važna crvena linija koju je prešlo rusko vodstvo i posljedice će vjerojatno biti velike."
i svijet u kojem radim/zivim osudio barbarstvo neke od potpisnika poznam povrsno s dogadjanja animacije i stekao dojam da nisu skloni zborit otvoreno protiv vlasti , godine komunizma genetski usadilo rekao bi na prvu
iznenadjen pohvalno + biljezim
https://www.zippyframes.com/production/russian-animation-artists-against-the-war
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pitam noorku što to on ima a da ja nemam, kaže da njegova prangija umi svirati na glasoviru. Nešt što ja umim sam sa policijskim pendrekom, ali nikako spuštenih gaćamichaellcmacha wrote:AssadNaPodmornici wrote:
Zelenski je faca ako je istina da je u Kijevu,
https://twitter.com/i/status/1497541956318212097
Rat nije šala, ili što bi rekli u'Bosni, nije dernek.
Doslovce su ih spržili.
Reče jednom jedan maloruski glavešina u Donjecku , parafraziram:
-Moramo prestati taovati, previše ginemo. Ukrajinci su slični nama,
znaju biti čak i gori od nas.
Last edited by Eroo on Sat 26 Feb - 21:42; edited 1 time in total
Eroo- Posts : 78950
2016-07-22
U Khersonu Ukri primili booster, a ovi doli u Mariupolu samo dvi dozeEroo wrote:
aj vidim da i safet spama linkove koje sam ja stavio prije par sati pa ću vam napraviti copy pastered wolf wrote:Pa da tebe čekam tek ujutro bih saznao ono što znam sada. Vjeruj mi, u ovom trenutku prave stvari se događaju negdje drugdje, ne u Ukrajini...;-))))AssadNaPodmornici wrote:pa da.red wolf wrote:
Ne, tebe ću čekati.
mene, mihu, alphu, hektora, maxa
AlfaOmega wrote:U Khersonu Ukri primili booster, a ovi doli u Mariupolu samo dvi dozeEroo wrote:
Ne razumiješ engleski?
Ovo je prva doza, booster stigne uskoro...Na putu je.
2016-07-22
bogte ovaj luđak stavlja stvari koje su već stavljene na forumu. idem zvati kica da se ne spama
Pa ti safete humorističan? Kak ono ide onaj tvoj vic?
Otišli Bosanac, Srbin i Hrvat u Sloveniju da rade… Nakon što nisu uspjeli pronaći posao odluče da malo prose dok se ne snađu…
Prvi dan Srbin i Hrvat skupili po par eura, a Bosanac pun šešir, preko 100 eura…
Drugi dan isto i već pomalo ljubomorni, Srbin i Hrvat upitaše Bosanca kako uspjeva da od Slovenaca izvuče toliko novca, a Bosanac im reče:
“Svaki dan postavim natpis da mi fali samo 50 eura da se vratim u Bosnu!”
Otišli Bosanac, Srbin i Hrvat u Sloveniju da rade… Nakon što nisu uspjeli pronaći posao odluče da malo prose dok se ne snađu…
Prvi dan Srbin i Hrvat skupili po par eura, a Bosanac pun šešir, preko 100 eura…
Drugi dan isto i već pomalo ljubomorni, Srbin i Hrvat upitaše Bosanca kako uspjeva da od Slovenaca izvuče toliko novca, a Bosanac im reče:
“Svaki dan postavim natpis da mi fali samo 50 eura da se vratim u Bosnu!”
AssadNaPodmornici wrote:https://twitter.com/XyKyiv/status/1497494447285841923?t=CJsKKKxhpij9W-Cw4D1P4g
Inače ovo je Ruska kolona (vide se oznake) uništena kod Hersona na jugu. Jbt ovdje ima pun kurac uništene tehnike a moglo bi ovdje samo biti pitaj boga koliko mrtvih Rusa.. Čak i par desetaka.. Toliko o tome da se dole ne ratuje
https://twitter.com/berojag59060636/status/1497584916443578373 Ukrainci sa protu oklopnim sustavima kraj uništenih Ruskih tenkova i oklopnih vozila.. . ima ih nekoliko ..
pogledajte ovo .. .
https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1497590132332974085
napuštena Ruska tehnika, očuvani najnoviji GRAD sustavi.. dobro će doći Ukraincima
inače jutros sam stavio jednu kolonu gdje sam izbrojao 12-13 uništenih ili napuštenih ruskih vozila.. (može biti i više jer dosta toga je dezintegrirano)...
evo još jedna kolona Ruske uništene tehnike..
https://twitter.com/KofmanMichael/status/1497576774439518208
neda mi se brojati ali ovdje ima 10ak raznih vozila.. uništeno , napušteno.. pitaj boga koliko poginulih
evo naslagani Rusi u Hersonu.. jest da su brzo napredovali, međutim kao što vidite.. one priče da će se Ukrainci predati.. ovi Ukrainci su luđi nego što je itko očekiva
https://twitter.com/most_ks_ua/status/1497575289089675265
evo još jadnih rusa, nažalost ovdje od njih nije ostalo puno.. raskomadani
https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1497579484815368199
još jedan uništeni ruski tenk.. inače znamo da je ruski jer je imao neki kurac na tenku, to su rusi neki stavljali jer su mislili da će zaustaviti javeline
https://twitter.com/GirkinGirkin/status/1497575449668591618
jbt nije me bilo par sati, i hrpa videa sa uništenom ruskom tehnikom, zarobljenim rusima, još nisam sve stavio, ove manja videa gdje su zarobljeni rusi ili gdje ukrainci budu oko kamiona skupljaju ostatke od oružja(ili rusa).. gadno je rusima, kako rekoh najbolje bi bilo Putinu da "proglasi pobjedu" i povuče se...
kako sam jučer rekao da su potrošili većinu precizne municije i krstarećih raketa, izgleda da je procurio jedan "intel" gdje se baš spominje to..
Rusi naravno imaju pune planine ono klasičnog streljiva, i projektila, a to znači da bi osvojio neki grad moraš ga razrušit.. sa preciznim oružjem možeš gađati tehniku i puno manje kolateralnih žrtava.. što su rusi i pokušali u početku.. međuim streljivo se potrošilo a ukrainci se drže jebeno, i sada je sranje...
evo moj post od prije par sati, neka ekipa ne spama (safet) stvari koji su stavljene već prije par puta
ugušit će se tema spamom, i ljudi neće moći do informacija
plus ukraina će izgubiti rat
Hahah, ev za vuka, trea, pa i đodu, jel... safet ionak ne bi skonta, jer je u domeni inteligencije
Major development tonight on the southern front:
— The Intel Crab (@IntelCrab) February 26, 2022
Russian forces are rumored to have launched a massive armored spearhead: bypassing coastal cities like #Berdiansk in attempt to surround #Mariupol and complete land bridge with occupied #Crimea.pic.twitter.com/ua3NWihPDv
vuksadinare wrote:ukri vratili Sumi..oko 1000 rusa se predalo..sto je ovo sa rujama..oni se masovnije predaju a racunalo se da ce to biti ukri..
To je taktika, računaju ako ih se preda par tisuća Ukrainci će morati povući određeni broj vojnika s fronte da čuvaju zarobljenike samim time slabe svoju poziciju
Guest- Guest
na ljeto idem u Rusiju, imam tetku u Minhenu
crvenkasti-
2014-04-17
razvoj situacije na bojnom polju nikako nije obećavajući za provedbu ruskih ciljeva... nevjerojatno je da ruske udarne snage niti su sposobne same sebe održati na životu u bliskim borbenim kontaktima (čitaj puškomet) niti su sposobni podnijeti taktički napor na operativnoj razini mikroformacija (specijalističke grupe) da izvuku iz okruženja ili odrobe zarobljene suborce... ovo je nevjerojatna spoznaja za vojske NATO saveza i prije svega za američku vojsku... izgleda da će ukrajinci pokupiti svu slavu za razbijanje mitova o superiornosti ruskog vojnika... ovo što su do sada prikazali u čisto vojničkom smislu na taktičkoj razini nakon što su neutralizirali, ukrajinski pzo, samohodnu artiljeriju, oklop, i oslobodili nebo za brzo prebacivanje i desantiranje specijalnih postrojbi u cilju osiguravanja zračnih i kopnenih mostobrana....
ako zbog ikog, e pa onda zbog rusa bi trebalo uvesti pravilo da što se dogodi na bojnom polju da i ostane na bojnom polju jer ovo što su u ova tri dana pokazali i što je vidljivo javnom mnijenju, je teška sramota za pedigre koji bi oni sami htjeli da ih krasi....
ako zbog ikog, e pa onda zbog rusa bi trebalo uvesti pravilo da što se dogodi na bojnom polju da i ostane na bojnom polju jer ovo što su u ova tri dana pokazali i što je vidljivo javnom mnijenju, je teška sramota za pedigre koji bi oni sami htjeli da ih krasi....
2015-08-08
AssadNaPodmornici likes this post
Desantne jedinice...ako ne prođe od prve, taj val je u govnima, jako brzo se potroši municija,medicinske potrepštine...gine se a nemaju gdje. Ukoliko ne dođe drugi val sa pojačanjima i to da ima poziciju čistu za slijetanje i da pokupi ranjene.....ode moral u 3pm...onda preostaje ili preseliti na ahiret ili se predati ili u šumu brati kupine.
Guest- Guest
Misliš ideš najprije kod tetke u Minhen pa tek onda u Rusiju?crvenkasti wrote:na ljeto idem u Rusiju, imam tetku u Minhenu
Najprije lova, jebiga...dug je put preko Crnog mora.
2016-07-22
To još od jutros... sad je već cifra duplo većaEroo wrote:AlfaOmega wrote:Hahah
Eroo wrote:Misliš ideš najprije kod tetke u Minhen pa tek onda u Rusiju?crvenkasti wrote:na ljeto idem u Rusiju, imam tetku u Minhenu
Najprije lova, jebiga...dug je put preko Crnog mora.
zajebo si me, vraže jedan
crvenkasti-
2014-04-17
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu