Ruska invazija na Ukrajinu
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
https://twitter.com/RWApodcast/status/1497611745522814980
Berdyansk airport reported to be fully under Russian control, unconfirmed
Zračna luka toga grada u rukama Rusa.. to su Ruski specijalci.. Inače taj grad je na pola puta od Krima do Mariuopolja.. izgleda da će ga Rusi "zaobići" , vjeroatno (pretpostavljam neman informacija od nikud) ali pretpostavljam da Ukrainci sigurno unutar grada imaju svoju obranu, ali ne mogu braniti sve. Rusi su zauzeli zračnu luku specijalcima ili jednostavno ušli u nju..
P.S zračna luka ovdje ne predstavlja nikakvu stratešku prednost Rusima niti strateški minus Ukraincima, jer Rusi ionako kontroliraju taj jug Ukraine između Krima i Donbasa, izuzev par enklava.. tu su Rusi najbolje prošli..
međutim osim Metipolja kojeg su osvojilI(grad veličine Rijeke ili Splita), ne znam jesu li osvojili Novu Krahovku (grad veličine Koprivnice) nisu osvojili druge gradove koji su u okruženju..
kako je kolega alphaomega stavio, žure na Mariopolj, Rusima treba jedna "velika pobjeda" da vrate urušen moral..
Berdyansk airport reported to be fully under Russian control, unconfirmed
Zračna luka toga grada u rukama Rusa.. to su Ruski specijalci.. Inače taj grad je na pola puta od Krima do Mariuopolja.. izgleda da će ga Rusi "zaobići" , vjeroatno (pretpostavljam neman informacija od nikud) ali pretpostavljam da Ukrainci sigurno unutar grada imaju svoju obranu, ali ne mogu braniti sve. Rusi su zauzeli zračnu luku specijalcima ili jednostavno ušli u nju..
P.S zračna luka ovdje ne predstavlja nikakvu stratešku prednost Rusima niti strateški minus Ukraincima, jer Rusi ionako kontroliraju taj jug Ukraine između Krima i Donbasa, izuzev par enklava.. tu su Rusi najbolje prošli..
međutim osim Metipolja kojeg su osvojilI(grad veličine Rijeke ili Splita), ne znam jesu li osvojili Novu Krahovku (grad veličine Koprivnice) nisu osvojili druge gradove koji su u okruženju..
kako je kolega alphaomega stavio, žure na Mariopolj, Rusima treba jedna "velika pobjeda" da vrate urušen moral..
AssadNaPodmornici- Posts : 22269
2018-06-14
Meni ovdje nista nije jasno.
Toliki rat a vijesti o borbama em šture,em ponavljaju iste snimke.
Nešto tu ne štima. Jebem mu žito,kod nas je rat 91.bio puno manjeg obima,a vijesti su stizale svaki čas i uvijek se nešto novo događalo.
Toliki rat a vijesti o borbama em šture,em ponavljaju iste snimke.
Nešto tu ne štima. Jebem mu žito,kod nas je rat 91.bio puno manjeg obima,a vijesti su stizale svaki čas i uvijek se nešto novo događalo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
logicno...i ovi nasi sto se slizase s krkanom u bosni mu pomazu a poslije bude kako ? zasto ?vili40 wrote:ne,putin sad očekuje od svojeg vjernog saveznika i dužnika da im pomogne time da naprave dodatnu gužvu i prošire sukob.Ringo10 wrote:MA to su gluposti. E bas ce Rusija voditi srpske osvajacke ratove.vili40 wrote:čudim se da ovo nikom nije upalo u oko.Glavni putinov obavještajac i osoba od najvećeg povjerenja dolazi u beograd,vjerojatno da malo počavrljaju o pravoj prilici i vremenu kad bi srbija mogla početi sa ostvarivanjem svojih mokrih snova.Ima tu posla na pretek od bosne,kosova do crne gore.Krajnje je vrijeme da se otvori novo krizno žarište u europi,pa neće se putin sam rvati sa nacistima.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/putinov-osobni-spijun-dolazi-u-beograd-trazit-ce-neka-objasnjenja-od-vucica-ocekuje-se-i-pokusaj-destabilizacije-regije-15163292
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
pitaj yodu, što sam mu ja prekjučer rekao tko je slijedeći na meniju, i na koji način će doći do širenja sukoba i što će luđak upotrijebiti prilikom tog napada...abraham wrote:Kao prvo da se pospem pepelom jer sam procijenio da nece biti ovakovog rata. Mislio sam da ce se ograniciti na istok ali eto promasio ceo fudbal... Kao sta sam pisao nije mi bila jasna uloga Bjelorusije ali eto sada, na zalost, jest. Bilo kako bilo ne da mi se uciti mjesta po Ukraini i nije mi vojna taktika jaca strana te se zelim osvrnuti na siru aliku. naime svijet tj Europa nece vise biti ista kao prije. Masu stavri ce se pokrenuti i promijeniti. Na bolje je nadati se. Naime prije par dana dana se desila 1939-ta. Dorbro je sta je to prepoznato i da se postupa prema tom obrascu. Rusija je sama sebe toliko ostetila da ni najcrnja predvidanja nisu jako crna. Naime Rusija zivi od izvoza sirovina i to 70% u Eu. Sada dok pisem vrse se pregovori i savezi da se nafta i plin nabavljaju na drugim stranama i da je disperzija resursa obavezna. Rusi tj Putin ne moze stati na Ukrajini. Iduce su na redu balticke zemlje i to zahvaljujuci jakoj Ruskoj petoj koloni tamo. Jucer je sluzbena Moskva prijetila i Finskoj i Svedskoj?????? Sve vec vidjeno od 39-te naprijed. Ludjaku i hordama se mora stati na put. Da reakcija u Svedskoj je enorman rast podrske ulasku u Nato za koji je prije inters bio , mlak ....... Bilo kako bilo ali svi ce osjtiti posljedice ovog manijakalnog cina. Na zalost neki s mrtvima a vecina sa osiromasenjem i padom zivotnog standarda u nekom periodu....
Da patuljak je rekao bilo kkakova pomoc ce izazvati nevidene posljedice , sta je bila izravna prijetnja atomskim ratom. Eto Cesi i Slovaci pisaju u kazan iz kojeg patuljak jede. Da ne pricamo o UK, Francuska i sl... Pojedose Rusi govno nevidjeno ali na zalost ce i drugi nevini najebati.
2015-08-08
ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..michaellcmacha wrote:pitaj yodu, što sam mu ja prekjučer rekao tko je slijedeći na meniju, i na koji način će doći do širenja sukoba i što će luđak upotrijebiti prilikom tog napada...abraham wrote:Kao prvo da se pospem pepelom jer sam procijenio da nece biti ovakovog rata. Mislio sam da ce se ograniciti na istok ali eto promasio ceo fudbal... Kao sta sam pisao nije mi bila jasna uloga Bjelorusije ali eto sada, na zalost, jest. Bilo kako bilo ne da mi se uciti mjesta po Ukraini i nije mi vojna taktika jaca strana te se zelim osvrnuti na siru aliku. naime svijet tj Europa nece vise biti ista kao prije. Masu stavri ce se pokrenuti i promijeniti. Na bolje je nadati se. Naime prije par dana dana se desila 1939-ta. Dorbro je sta je to prepoznato i da se postupa prema tom obrascu. Rusija je sama sebe toliko ostetila da ni najcrnja predvidanja nisu jako crna. Naime Rusija zivi od izvoza sirovina i to 70% u Eu. Sada dok pisem vrse se pregovori i savezi da se nafta i plin nabavljaju na drugim stranama i da je disperzija resursa obavezna. Rusi tj Putin ne moze stati na Ukrajini. Iduce su na redu balticke zemlje i to zahvaljujuci jakoj Ruskoj petoj koloni tamo. Jucer je sluzbena Moskva prijetila i Finskoj i Svedskoj?????? Sve vec vidjeno od 39-te naprijed. Ludjaku i hordama se mora stati na put. Da reakcija u Svedskoj je enorman rast podrske ulasku u Nato za koji je prije inters bio , mlak ....... Bilo kako bilo ali svi ce osjtiti posljedice ovog manijakalnog cina. Na zalost neki s mrtvima a vecina sa osiromasenjem i padom zivotnog standarda u nekom periodu....
Da patuljak je rekao bilo kkakova pomoc ce izazvati nevidene posljedice , sta je bila izravna prijetnja atomskim ratom. Eto Cesi i Slovaci pisaju u kazan iz kojeg patuljak jede. Da ne pricamo o UK, Francuska i sl... Pojedose Rusi govno nevidjeno ali na zalost ce i drugi nevini najebati.
Ukrajinski otpor je žešći i tvrđi nego što su bile ruske procjene. Bez obzira na vojnu i tehnološku premoć Rusije te strateške manjkavosti Ukrajine, očito je da Rusi nisu postigli efekt koji su trebali i tražili, čak štoviše, sam blitzkrieg dolazi u pitanje. S obzirom da nema šanse da se Rusi povuku, udarit će na najjače po gradovima, jer vide da vrag šalu nosi, a to znači da će biti mrtvih civila na sve strane i da će gorjeti čitave gradske četvrti. Rusi su se zajebali, a Putin prekasno shvatio da nema lijepog načina za pobjedu u ovom ratu. Mislim da tek sad slijedi najgore za Ukrajinu.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
to i nije cilj bio Putinu... htjeli su prodati priču da su "oslobodoci".. izbjegavali su civilne žrtve, gađali vojnu infrastrukturu.. međutim.. bože sačuvaj nadam se da će se dozvati pameti..melkior wrote:Ukrajinski otpor je žešći i tvrđi nego što su bile ruske procjene. Bez obzira na vojnu i tehnološku premoć Rusije te strateške manjkavosti Ukrajine, očito je da Rusi nisu postigli efekt koji su trebali i tražili, čak štoviše, sam blitzkrieg dolazi u pitanje. S obzirom da nema šanse da se Rusi povuku, udarit će na najjače po gradovima, jer vide da vrag šalu nosi, a to znači da će biti mrtvih civila na sve strane i da će gorjeti čitave gradske četvrti. Rusi su se zajebali, a Putin prekasno shvatio da nema lijepog načina za pobjedu u ovom ratu. Mislim da tek sad slijedi najgore za Ukrajinu.
da zapad ima mozga a nema, ponudili bi rusi ukidanje svih sankcija u zamjenu za prekid napada... rusi bi mogli onda "slaviti pobjedu", ukrainci bi "slavili pobjedu" a "zapad bi slavio pobjedu".. ovako kurac.. moguće da idemo prema mihinom scenariju a to je treći svjetski rat koji nije sasvim ne-realan
IL Risorto likes this post
Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..michaellcmacha wrote:pitaj yodu, što sam mu ja prekjučer rekao tko je slijedeći na meniju, i na koji način će doći do širenja sukoba i što će luđak upotrijebiti prilikom tog napada...abraham wrote:Kao prvo da se pospem pepelom jer sam procijenio da nece biti ovakovog rata. Mislio sam da ce se ograniciti na istok ali eto promasio ceo fudbal... Kao sta sam pisao nije mi bila jasna uloga Bjelorusije ali eto sada, na zalost, jest. Bilo kako bilo ne da mi se uciti mjesta po Ukraini i nije mi vojna taktika jaca strana te se zelim osvrnuti na siru aliku. naime svijet tj Europa nece vise biti ista kao prije. Masu stavri ce se pokrenuti i promijeniti. Na bolje je nadati se. Naime prije par dana dana se desila 1939-ta. Dorbro je sta je to prepoznato i da se postupa prema tom obrascu. Rusija je sama sebe toliko ostetila da ni najcrnja predvidanja nisu jako crna. Naime Rusija zivi od izvoza sirovina i to 70% u Eu. Sada dok pisem vrse se pregovori i savezi da se nafta i plin nabavljaju na drugim stranama i da je disperzija resursa obavezna. Rusi tj Putin ne moze stati na Ukrajini. Iduce su na redu balticke zemlje i to zahvaljujuci jakoj Ruskoj petoj koloni tamo. Jucer je sluzbena Moskva prijetila i Finskoj i Svedskoj?????? Sve vec vidjeno od 39-te naprijed. Ludjaku i hordama se mora stati na put. Da reakcija u Svedskoj je enorman rast podrske ulasku u Nato za koji je prije inters bio , mlak ....... Bilo kako bilo ali svi ce osjtiti posljedice ovog manijakalnog cina. Na zalost neki s mrtvima a vecina sa osiromasenjem i padom zivotnog standarda u nekom periodu....
2015-08-09
a legendarna naslovnica srpske tiskovine kad rusi upalili tenkove i krenuli ukrajinomAssadNaPodmornici wrote:otišao na jedan srpski portal.. pogledajte kako izvještavaju o ratu ;
17:00
Ruska flota odbila ukrajinski napad, Kijev ostao bez šest brodova!
Manji brodovi Oružanih snaga Ukrajine pokušali su da likvidiraju sopstvene vojnike koji su položili oružje na Zmijskom ostrvu dok ih je ruska vojska evakuisala, ali je napad odbijen.
" ukrajina napala rusiju ! "
2014-04-12
glavni krivac je Putin. ako se trebao obračunati sa Zapadom, neka napadne te štakore. Jebe se mene ako će on gađati atomskim bombama AMeriku.melkior wrote:Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..michaellcmacha wrote:
pitaj yodu, što sam mu ja prekjučer rekao tko je slijedeći na meniju, i na koji način će doći do širenja sukoba i što će luđak upotrijebiti prilikom tog napada...
Meni je Ukraina draža od USA. što se mene tiče neka uništi USA a neka ostavi Ukraince na miru.
IL Risorto and epikur37 like this post
melkior wrote:Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..michaellcmacha wrote:
pitaj yodu, što sam mu ja prekjučer rekao tko je slijedeći na meniju, i na koji način će doći do širenja sukoba i što će luđak upotrijebiti prilikom tog napada...
Zapad je postavio dinamit i kriv je za eksploziovnu situaciju ali Putin je zapalio fitilj.
Nema opravdanja za ovo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
IL Risorto likes this post
Amerika i UK sanjaju obojenu revoluciju u Moskvi. Prije će dobiti nuklearnu gljivu iznad Washingtona i Londona, stvari su se otele kontroli.
2015-08-09
znaš šta je problem ludih Srba. vjeruju sovjim medijima.debotoijusto wrote:a legendarna naslovnica srpske tiskovine kad rusi upalili tenkove i krenuli ukrajinomAssadNaPodmornici wrote:otišao na jedan srpski portal.. pogledajte kako izvještavaju o ratu ;
Manji brodovi Oružanih snaga Ukrajine pokušali su da likvidiraju sopstvene vojnike koji su položili oružje na Zmijskom ostrvu dok ih je ruska vojska evakuisala, ali je napad odbijen.
recimo kod nas nitko ne vjeruje medijima, indexu , jutarnjem, telegramu, čak i kada istinu pišu, ljudi prvo pretpostave da je laž.
a ovi srbi puše propagandu
Pa to će se i desiti, ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku. Jebiga, kriva procjena Putina, ali nitko tek tako ne stišće crveni gumb.AssadNaPodmornici wrote:glavni krivac je Putin. ako se trebao obračunati sa Zapadom, neka napadne te štakore. Jebe se mene ako će on gađati atomskim bombama AMeriku.melkior wrote:Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:
ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..
Meni je Ukraina draža od USA. što se mene tiče neka uništi USA a neka ostavi Ukraince na miru.
2015-08-09
složio bih se sa ovim.epikur37 wrote:melkior wrote:Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:
ja se opet pozitivno nadam da do toga neće doći... ali nažalost sam se zajeba prvi put.. nadam se da neće doći do toga.. međutim ako se oduži sukob u Ukraini , i ako Putin ne bude mogao ostvariti pobjedu, a izgleda da je sve nervozniji.. svašta je moguće, onda to tvoje izgleda vjerojatnije nažalost..
Zapad je postavio dinamit i kriv je za eksploziovnu situaciju ali Putin je zapalio fitilj.
Nema opravdanja za ovo.
nadam se da će Putin ovo zaustaviti. A i Zelenski neka pristane na neke kompromise. Moraju neke stvari biti realne. Putin mora znati da Ukrainci neće kapitulirati, ali Zelenski može bez problema žrtvovati NATO, jer očito da imaju funkcionalnu armiju, biti će još jači ako prežive rat, a onim pokrajinama dati neku autonomiju ..
A koja je bila ruska alternativa? Pregovaranje unedogled bez rezultata i praćenje kako u isto vrijeme Zapad naoružava Ukrajinu?epikur37 wrote:melkior wrote:Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.AssadNaPodmornici wrote:
Nema opravdanja za ovo.
2015-08-09
problem je toga "nuklearnog rata", što ne bi samo stalo sve na USA i Rusiju.melkior wrote:Pa to će se i desiti, ja ti kažem da će Putin gađati Ameriku. Jebiga, kriva procjena Putina, ali nitko tek tako ne stišće crveni gumb.AssadNaPodmornici wrote:glavni krivac je Putin. ako se trebao obračunati sa Zapadom, neka napadne te štakore. Jebe se mene ako će on gađati atomskim bombama AMeriku.melkior wrote:
Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.
Recimo dobra je šansa da bi RH bila pogođena sa jednim ili više nuklearnih projektila
pa uzeo je Krim, ušao je čak i službeno u one dvije pokraine, Ukrainci nisu metka ispalili, dapače Zelenski je tražio pregovore i rekao da će se odreći NATOa .. i onda je krenuo rat.melkior wrote:A koja je bila ruska alternativa? Pregovaranje unedogled bez rezultata i praćenje kako u isto vrijeme Zapad naoružava Ukrajinu?epikur37 wrote:melkior wrote:
Zbog humanitarne katastrofe koja se valja iza brda, za sve nas bi bilo bolje da ovaj rat što prije završi. Ali, Zapad, odnosno Amerika i Velika Britanija još uvijek mogu zaustaviti ovo krvoproliće, mogu odmah dati pisane garancije da Ukrajina neće u NATO. Znači, jebe se njima za Ukrajinu, oni hoće da Rusi zagnoje u Ukrajini, za sve što se događa krivim Zapad.
Nema opravdanja za ovo.
Mislim Putin je taj koji je zapalio fitilj. Onaj tko pokreće rat je uvijek glavni krivac.
može se još izvući iz svega ovoga...može reći da je ostvario "pobjedu" da je onesposobio Ukrainsku vojsku i šta ja znam.. ma kurac.. mi smo na rubu nuklearnog sranja
tko je u YU naucio " citati medju redovima " nema problema rasclaniti sto najblize istini od ovih danas "novinara"AssadNaPodmornici wrote:znaš šta je problem ludih Srba. vjeruju sovjim medijima.debotoijusto wrote:a legendarna naslovnica srpske tiskovine kad rusi upalili tenkove i krenuli ukrajinomAssadNaPodmornici wrote:otišao na jedan srpski portal.. pogledajte kako izvještavaju o ratu ;
recimo kod nas nitko ne vjeruje medijima, indexu , jutarnjem, telegramu, čak i kada istinu pišu, ljudi prvo pretpostave da je laž.
a ovi srbi puše propagandu
2014-04-12
AssadNaPodmornici wrote:složio bih se sa ovim.epikur37 wrote:melkior wrote:
Nema opravdanja za ovo.
nadam se da će Putin ovo zaustaviti. A i Zelenski neka pristane na neke kompromise. Moraju neke stvari biti realne. Putin mora znati da Ukrainci neće kapitulirati, ali Zelenski može bez problema žrtvovati NATO, jer očito da imaju funkcionalnu armiju, biti će još jači ako prežive rat, a onim pokrajinama dati neku autonomiju ..
To sam danas pisao.
Praktički spasili bi se i jedni i drugi, jebeni win-win.
A koji je mogao i bez rata.
Da ima neka treća strana koja bi pritisnula i pristupila ovim dvjema, ali nema.
Sve je na njima.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ne može zaustaviti ovo ni da hoće, jer tek tad bi Rusija ispala slaba a on papak. I onda bi mu se stvarno desila obojena revolucija u Moskvi, a Ukrajina bi ušća u NATO. Ne, ići će do kraja, bez obzira na cijenu, svaki novi dan za koji se produljuje ovaj nesretni blitzkrieg, raste opasnost od posezanja za oružjem masovnog uništenja (ne nužno nuklearnog), ali nije isključeno. Ja ti kažem da će Putin prije spaliti Ukrajinu do temelja nego je prepustiti Zapadu, a Zapadu se istodobno jebe živo za Ukrajinu, oni svu krivnju za ovo sranje koje su realno oni zakuhali, svaljuju na Putina. Putin je nestabilan, lud, ali nije glup, roknut će nuklearku pa koliko košta da košta. Nek ide sve u pičku materinu.AssadNaPodmornici wrote:složio bih se sa ovim.epikur37 wrote:melkior wrote:
Nema opravdanja za ovo.
nadam se da će Putin ovo zaustaviti.
2015-08-09
kic likes this post
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu