ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 44 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by michaellcmacha 26/2/2022, 06:54

vuksadinare wrote:jedno je sigurno...nikom se ne pase trava

nek im putin napravi ligu prvaka i atp tour i nek im to sve iscolta

michaellcmacha

2015-08-08

Šandor Winnetou likes this post

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:02

dobro sam se sjetio..zasto.putin nije htio pomoci vojno armencima krscanima protiv azera?..jer se slizavao sa erdom..iz interesam.pa zrtvovao bracu armence..toliko o 'krcaninu' putinu
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:04

to tako ide..'nije te bilo kad je meni trebalo sad necu ja tebi jebi se'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

RayMabus likes this post

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/2/2022, 07:11

darth_vader wrote:
michaellcmacha wrote:
darth_vader wrote:

Nitko ne spori da su nam Ukrajinci pomogli značajno i među prvima nas priznali, tim više sam ja osobno ogorčen mlakom reakcijom zapada koji je i nas gledao pustiti niz slivnik, a navodno su nas tobože toliko simpatizirali da su nam uvalili embargo na oružje i poslali ka ovce na klanje.. A i Ukrajince su cijelo vrijeme bodrili s figom u džepu protiv druge najveće svjetske vojne sile. Znali su da se igraju na eksplozivnom terenu i sad gledaju iz prikrajka kako ginu ukrajinski vojnici, razmišljajući samo o vlastitim interesima, ne i ukrajinskim. Koji kurac su ohrabrivali Zelenskog ako im se pomoć svela na nijemo promatranje događaja. Putin očigledno ima imperijalističke težnje koje će uz ovakvu garnituru na zapadu bez problema ostvariti. Predugo su isti bili uljuljkani u lažni osjećaj superiornosti i sigurnosti. A sad kad i ako bude trebalo ginuti, baš me zanima od kakvog je materijala sazdan prosječan zapadnjak... Predugo su iz prikrajka ložili vatre i gledali palež i razaranje koji su njihovi proxy ratovi stvarali drugima. Da se razumijemo, na strani sam Ukrajine potpuno, ali se serem na ovaj i ovakav zapad...
ne završava ova priča sa ukrajinom, sukob će se proširiti, jučer sam yodi rekao tko je slijedeći, i što će se u tom sukobu odigrati, i koja oružja koristiti... 
glupo mi se ponavljati nasjedate na spike likova poput svetozara, ili još gore potpuno iracionalno percipirate zapad trulim, metiljavim i što sve ne što nema veze sa stvarnošću... i da se razumijemo... ja uopće ne moram naglašavati na čijoj sam strani, zato što se to podrazumijeva... ;)

A ti si meni uvijek drag. Razumij moju skepsu. No hard feelings...
i vi ste meni mnogi dragi ljudi, ali nikako se ne mogu pomiriti da ste tako lakovjerni i povodljivi.... koja je jebena logika povoditi se za likom koji piše kako krade, kako mu je podržavanje neke politike prihvatljivo kako bi uspio provesti svoje privatne projekte, koji je izbjegao služiti državi koja ga je primila, koji sve što ima u životu može zahvaliti toj državi i onda taj isti piše ode ruskom caru, koji je patološki psihopata s kojim naša država nikad neće biti u savezu, i onda tu gledam kako vam on i tu neki pojedinci za koje me boli kurac na finjaka prodaju spike o univerzalnoj pravdi koje su upravo rusi pronosioci... pa dajte malo se zbrojite... evo tamo u onom postu mi ideš davati do znanja na čijoj si strani, kako je moguće da tre nikada od prvog dana pisanja nije meni trebao davati do znanja na kojoj je strani i obrnuto, zašto mi ti trebaš to objašnjavati čovječe... pa to mora, naglašavam, mora biti samo po sebi razumljivo... odi na srpski forum i vidjet ćeš da najveće srbende koriste identičnu retoriku kao ringo, alfa, epikurac, i naravno da mi nije drago da ljudi poput mutavog, totena, hektora, tebe, pa i jebenog i gnječa, u nekom soft obliku furaju isti film, i prodaju sličnu spiku...

"Snažni su duhom, njihova je vojska ustrajna jer brani svoju DOMOVINU" 
michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Službenik 26/2/2022, 07:11

MaximusDecimusMiridije wrote:
RayMabus wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:

Svi koji nisu u NATO-u su mete. A neće ih NATO definitivno ekspreno sada ići primati. Tako da...vjerojatno su im strahovi opravdani. Doduše mislim da je Gruzija mirna. Rusi su tu potpuno sigurni da u slučaju bilo čega što bi im eventualno išlo na živce vezano uz tu zemlju, bez većih problema mogu istu staviti pod kontrolu u vrlo kratkome roku. Ista je bukvalno okružena rusima i njima naklonjenim državama i nema nikakve šanse za nekakvu organiziranu obranu ili otpor. Tako da striktno toga radi ovi nemaju potrebu da ih napadaju. Nisu im nikakva prijetnja...ni strateški,ni vojno,ni ekonomski ni ništa.
A tako nešto al život u stalnom strahu....oće li neće li. lol! lol! lol! lol! lol!

Pa ako ih i napadnu neće biti otpora. Zemlja se još nije oporavila od šoka od pred par godina. Strateške pozicije opće ne drže a ovi su im se doslovno vozali uzduž i poprijeko zemlje da im dokažu da mogu preuzeti čitavu zemlju ali su eto odlučili da neće. Gruzija samostalno neće talasati. Strah ih je, a i nemaju s čim. Nemaju prirodnih saveznika, nemaju novaca,... držati će glavu dolje, službeni se zgražati nad onim što se događa ali neće puno dalje od toga ići. 

Ima jedna stvar doduše na koju vjerojatno malo tko računa. Mržnja je jebena stvar, potisnuta mržnja još i više....povijest je puna primjera kad su čitavi narodi potiskivali mržnju jako dugo vremena i čekali svoj trenutak da druga strana ima period kad je na koljenima. Kroz povijest se to jako puno puta dogodilo. Ima jedan lijep primjer jako star...ali tad su stvari bile još jednostavnije i sirovije nego danas. Sparta je uništila Messaniju tadašnji grad državu...ono što nije stradalo uteklo je u italiju ali je većina porobljena. Likovi su 500 godina prenosili s koljena na koljeno što su im ovi napravili i čekali pravi trenutak. I kad je Sparta zaratila s Tebom ovi su se pobunili i spalili im bukvalno sve kolonije koje su imali i pomogli ovima da sjebu spartu bukvalno u borbi što je bilo nešto za to vrijeme nečuveno. Rusi stvaraju jako puno neprijatelja.

Ljubitelji Putina koji redom žive stotinama kilometara daleko od njegova raja, nikada da se ne zapitaju kako to da Finci,Estonci,Latvijsci,Litvanci,Poljaci,Ukrainci,Gruzijci,Moldavci,Rumunji,Gruzijci,...sve redom zemlje koje su imale čast da na ovaj ili onaj način budu dijelom Rusije ili njihovih ekspanzija u današnje vrijeme i rukama i nogama se bore da nemaju nikakve veze s tom usranom zemljom. Ali ne...ruje ruje...drk drk šljapk šljapk....

Bljeh, ne isplati se.

meni se čini kako ste vi ljubitelji amerike podsvjesno razočarani po tko zna koji put kad vidite koji rašomon rade po svijetu i posljedice svega toga. a i to da nam je eu zapravo puppet na koncu amerike. i taj američki raj nije više raj i to smo imali prigode vidjeti ne tako davno koji su se kaosi valjali američkim ulicama. izgleda da vam hipnotička ljubav prema ''zvjezdicama i prugama i zemlji slobode'' stečena u mladosti dok smo svi gledali u taj zapad kao boga uvijek skrene pogled sa stvarnosti pa ide drk, drk, šljapk, šljapk. tako je najlakše.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:12

evo ja cak.na jedan nacin necu vise zamjerati nasim rusofilima..to su nasa braca..ljudi izgubljeni u tranziciji..strah za gubitak tradicionalnog zivota 'novonovim'..i ja sam takav..odbijanje wokizma,pederizma,gretizma..i sam sam takav
...ali ne kuze da nije putin ni rusija spasitelj od toga..od islama takodjer..pa lik ima cecene muslimane uz sebe..iran..trguje sa saudijcima i slicno..lika isto boli kurac za hrvate kao i trumpa..pa trump nam.nije htio prodavati oruzje..dadilja mu srpkinja bila koja mu je punila glavu o srbiji i srbima..sam priznao..meni je uzor poljska,slovacka,madjarska a ne rusija ili amerika..ne putin ili trump..ili bidni..
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 26/2/2022, 07:15

vuksadinare wrote:dobro sam se sjetio..zasto.putin nije htio pomoci vojno armencima krscanima protiv azera?..jer se slizavao sa erdom..iz interesam.pa zrtvovao bracu armence..toliko o 'krcaninu' putinu

kako nije? spasio im je guzicu u onoj enklavi gornji karabah nakon što su ih ovi gotovo u obruč stavili i uspostavio im koridor s armenijom i razmjestio svoje trupe ili bi ih azeri s turcima potaracali k'o štakore. da im nije uletio rus bio bi im genocid samo takav.

ili je drugačije bilo?
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:19

Dragovit wrote:
vuksadinare wrote:dobro sam se sjetio..zasto.putin nije htio pomoci vojno armencima krscanima protiv azera?..jer se slizavao sa erdom..iz interesam.pa zrtvovao bracu armence..toliko o 'krcaninu' putinu

kako nije? spasio im je guzicu u onoj enklavi gornji karabah nakon što su ih ovi gotovo u obruč stavili i uspostavio im koridor s armenijom i razmjestio svoje trupe ili bi ih azeri s turcima potaracali k'o štakore. da im nije uletio rus bio bi im genocid samo takav.

ili je drugačije bilo?
..oni ocito imaju drugacije misljenje..npr.trebao je okupirati azerbejdzan..ali vaznije tada bilo slizavanje sa erdom i misljenje cecenske budale kadirova...a sad armenci ne zele kao ni kazahstan priznati ove dvije ruske 'krajine'..bjeze od putina..i ne zele sudjelovati kao saveznici..razumijem armence ali cudno od kazahstana
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:24

sve snazniji otpor ukra a sve vise zrtava na ruskoj strani..yoda spremaj rusku vadi ukrajinsku zastavu :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:28

hm..signal da ti ne ide bas sve po loju je i okretanje ledja dojucerasnjih saveznika..ili 'ne bi se steli mesati'..mogla bi tu pasti koja atomik racunica ako kola nizbrdo krenu..mozda kazem..diktator u padu postaje razjaren kao ranjena zivotinja
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:35

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sve-se-preokrenulo-u-48-sati-oni-su-do-jucer-obozavali-putina-a-danas-ga-nazivaju-ludakom-15163192
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Službenik 26/2/2022, 07:39

Šandor Winnetou wrote:
Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:Dragec dragec herciko ti bu puklo od brige  :poke

što ćeš, žao mi ljudi. ti i tvoj debilni prijatelj molite boga da ih što više zagnoji, ja da ta agonija stane.
ajde ne seri svetoje, drukaš za agresiju do ibera a sad si kao za mir kad se crne vreće vraćaju u rusiju. Ja sam bio i ranije protiv rata i za cjelovitosti ukrajine, ti si drukao za rat i gaženje "ukrofašista" i bacao drkicu na rusiju i putka. 
A što se tiče gubitaka jasno sam rekao i kod toga stojim, svakom agresoru želim sve najgore i da što više zagnoje pa tako i rusima koji vrše agresiju na ukrajinu u manjem intezitetu od dvije i neke postavljanjem janukovića završno s  velikom intezitetom od prije par dana.
Da stvar bude jasnija čak i tebi, jebem ja mater i amerima i njihovom izvozu demokracije no oni drugačije rade oni ti u jednoj šaci nude a iz druge ruke uzimaju pa ti oćeš nećeš. Ruski bijesni medvjed te rastrga ako mu se ne sviđaš i zdravo đaci

ma kakav svetoje? gdje drukam za agresiju i invaziju? tko je prošao rat moli boga da ga opet ne doživi. samo govorim da se rusku mečku čačkalo i sralo joj se pred vratima i da je sve vodilo ovom pičvajzu i sad kad ju se iščačkalo iz jazbine svi ste u čudu k'o pura kad vidi glistu na putu i vičete agresija. a što ću vam ja? prijetite, grizite, čujem i da pištolje pokazujete ovdje. možete pravac ukrajine i kijeva skupa sa hrabrim nam premijerom koji je posrao svega i svašta u kijevu ne tako davno. eto vam ružičastih revolucija, majdana i čega sve ne što smo svi vidjeli čije je maslo zapravo. u ime demokracije naravno. sad se bore uopće za pravo na opstanak ostavljeni na vjetrometini jer niti jedan ''saveznik'' ne želi sebi nacrtati metu na čelu nego se bildaju unutar granica nato-a. a jadnici ginu, a što ne gine bježi prema mađarskoj i poljskoj. ima i onih koji su doma i jedva čekaju da ta noćna mora stane.
vama na dušu. jeb'te se. a mečka kad popizdi nego što nego trga. kako je amerika trgala irak i siriju? s kojom šakom i ponudom? evo što je ostalo iza njih. dabogda ti amerika u dvorištu bila i nudila te. a u kurac. i ja sam u tom dvorištu pa se mogu tako i ja jebati. evo ih kako su stali u obranu konstitutivnosti hrvata u bih. k'o gluhe kuje. jedino lavrov izravno rekao kako treba. ali ne valja rus. dobar je amer. eto vam ga.

Last edited by Dragovit on 26/2/2022, 07:41; edited 1 time in total

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 26/2/2022, 07:39

michaellcmacha wrote:zbog čega uopće traži od kazahstana da šalju svoje trupe u ukrajinu... nije vrag da su mu spetznazi izgubili gps lokatore pa ih opralo više neg je računao...
al pazi bolesnog majmuna, dakle svima prijeti odmazdom ako pomognu ukrajini a sam pokušava uvući u sukob što veći broj zemalja pa pored bjelorusije pokušava i kazahstan uvući u vražije kolo

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:40

putinu se desila ona stara...'prijatelji' se u nevolji (pre)poznaju...dobar sam vam bio dok sam vam.poslove daval i.lovu i jeftin plin sad ko me jebe..ne brini putko uz tebe su popusenko,ceceni i mijanmarska hunta stvarno 'birano' drustvo..i alpha i ringi..cak i suljo ti poslao poruku 'cuj stari bar u ovo vrijeme najbolje da se zaobidjemo' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by RayMabus 26/2/2022, 07:42

vuksadinare wrote:putinu se desila ona stara...'prijatelji' se u nevolji (pre)poznaju...dobar sam vam bio dok sam vam.poslove daval i.lovu i jeftin plin sad ko me jebe..ne brini putko uz tebe su popusenko,ceceni i mijanmarska hunta stvarno 'birano' drustvo..i alpha i ringi..cak i suljo ti poslao poruku 'cuj stari bar u ovo vrijeme najbolje da se zaobidjemo' :D
:D
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/2/2022, 07:45

Losses of the Russian occupiers in 2 days:
Aircraft - 14
Helicopters - 8
Tanks - 102
Combat armored vehicles - 536
Guns and howitzers - 15
SAM «Buk-М2» - 1
Destroyed 3500 people
More than 200 prisoners of war

ako je samo pola od ovog to je puno i previše
to znači da jedino što su napravili je artiljerijska priprema, i uništenje fiksnih pzo i radarskih sustava.... ovo o stalo putin bi mogao pomalo zvati generale i slati ih u gulag

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:46

...i dodo je poceo neutralca glumiti.. :) ...a dat ce vama putko manistru u suvo...jedino ce nas zoki u rosnjeftu raditi a vi drugi ko vas jebe..mozete dobiti jedino raketu u glavu :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:47

Šandor Winnetou wrote:
michaellcmacha wrote:zbog čega uopće traži od kazahstana da šalju svoje trupe u ukrajinu... nije vrag da su mu spetznazi izgubili gps lokatore pa ih opralo više neg je računao...
al pazi bolesnog majmuna, dakle svima prijeti odmazdom ako pomognu ukrajini a sam pokušava uvući u sukob što veći broj zemalja pa pored bjelorusije pokušava i kazahstan uvući u vražije kolo
ne ide mu planu..samo kazahtanac nije lud..valja trgovati sa svijetom
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by michaellcmacha 26/2/2022, 07:47

Šandor Winnetou wrote:
vele srbi da to nije istina, kao da nije istina ni da je rusija napala ukrajinu...

michaellcmacha
michaellcmacha

2015-08-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:47

..i ne pase mu se trava zbog putina
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 26/2/2022, 07:48

michaellcmacha wrote:
Šandor Winnetou wrote:
vele srbi da to nije istina, kao da nije istina ni da je rusija napala ukrajinu...
..pa kak ce reci..kad ni hrvatsku nisu napali..ni bosnu ni kosovo..dapace..tko su ti?
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 44 of 50 Previous  1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics