ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska invazija na Ukrajinu

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Go down

Ruska invazija na Ukrajinu - Page 24 Empty Re: Ruska invazija na Ukrajinu

Post by Službenik 25/2/2022, 16:43

Šandor Winnetou wrote:
Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:
zanimljivo da i to znaš iako si tek tri dana na forumu :))))

Ajde sad trk promjeni nick i ponovno se javi dok te opet ne ulovimo

sad da vam idem objašnjavati kako su ero i tvoja ekipa davno 2014. podržavali ukre i jebavali mater rujama, kako si ti davno bio tre91 kojeg sam vjerojatno krivo povezao s trebevićem, jebi ga davno bilo tko će to sve popamtiti. to što nisam pisao nije značilo da s vremena na vrijeme nisam provirio bez registracije. za čitati ne treba registracija. a bila je i ona tema starim o nickovima ili tako nešto. ali tapkajte vi u mraku svojih kombinacija. umjesto što tražite iglu u plastu sijena jesam li ja ovaj ili onaj pratite temu pa ćemo imati o čemu raspravljati. ako ti to nešto znači ja sam micky maus, vid' avatar. :p 

zds.
Ješ jedna glupost, ZDS sam samo upotrebljavao na net.hr neko vrijeme no očitoi je da si me dobro zapamtio jer sam te provali nebrojeno puta kao i sad pa pokušavaš vaditi vruće krumpire.
Ajde vrati se prijašnjem nicku, tamo si bio koliko toliko normalan, čak sam ti lajkao koji put i držao te van prijašnjih događaja jer sam mislio da si okrenio stranicu i okanio se gluposti i laganja.

njehhh. i tu si ga znao upotrijebiti. provalio si ti kurac od ovce. kao i to da će se ukrajina obraniti od ruja. provala do provale.
ka'će 369. put staljingrada? ili barem kijeva? još stigneš. barem do kijeva ako nađeš prijevoz u tom pravcu. pa im objasni k'o anemicus čiji je krim. k'o ona atomska plavuša kad je sred europske prijestolnice zagrmila - pipl mast trast as
ti, kaya i molotvci za dom ukrajinski i ameriku spremni! ma šou. 

:)

Službenik

2022-02-24

Back to top Go down

Post by Guest 25/2/2022, 16:44

kaya wrote:
ebenica wrote:
RayMabus wrote:
Onda smo mi u Kaštelima još gluplji jer kad je bio rat svi smo izašli na obalu i gledali zračne napadE po Kaštelima jer je aerodrom u Kaštelima i kako topništvo s Marjana ( Split ) tuče po brodovima koji su ostali zarobljeni u kaštelanskom zaljevu i bižali put marjanskih vrata tj da izađu iz zaljeva.

Ne znaš šta je rat i ne znaš šta su avioni kad se odjednom pojave a do jučer je sve bilo normalno zato ZAČEPI.

Ja sam osobno gleda raketiranje iz aviona 7 km zapadno od sebe po aerodromu i akko topništvo roka brodove nekih 4 km dalje od mene u zaljevu.

Mrtvi ladni smo bili i to nam je bilo zanimljivo.
pa vjerojatno i jeste, da. teže budale. zračne uzbune nisu izmišljene bezze, rovovi ne postoje bezze, vreće s pijeskom se ne stavljaju bezze...čak i jebene streljane ti ne daju da stojiš di ti hoćeš.
ako te boli kurac za tvoju sigurnost onda ne možeš nekoga krivit da te ubio namjerno.
Tako je budalo, rakete inače bacaju ne da te ubiju nego čisto da nešto leti, a ak te pogodi sam si kriv jer se nisi pobrinuo za sigurnost.
ne postoje pametne rakete, ne postoje pametne bombe ne postoje pametni meci plavusho. ja vjerujem da je tebi mozak ispran američkim filmovima ali drži se toga. drži se jebenih filmova.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/2/2022, 16:46

n_razbojnik wrote:
ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Što kaže ebeni, zna li se išta?
mislim da je namjerno. da je neka druga vojska ne bi. al rusi...oni ne biraju.
Ako su Ukri gradili vrtić pored tenkovskog hangara ajde nekako, sve drugo jebat im majku rusku nehumanu divlju
ja ti kažem da je namjerno. nemoguće je da se nekaj promaši. sve je to pametno oružje danas.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 16:46

kaya wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
dax wrote:Ukrajina nije pružila nikakvi otpor jer ocito želi biti oslobođena..

Nebih baš rekao ima Rusija pun kurac mrtvih i uništene tehnike. Ako se nastavi tim tempom u tjedan dana će imati više mrtvih nego Amerika u 20godina okupacije Iraka
Ma jebe se rusima za svoje, žrtvovati će ih oni još

a kad nisu? mrvili su njemačku 1945. ne pitajući za cijenu. mrvit će i ove ako ne pristanu na zahtjeve.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/2/2022, 16:46

ebenica wrote:
Šandor Winnetou wrote:
Noor wrote:

majku im jebem
Što kaže ebeni, zna li se išta?
Grob te jebo slijepi navijački, pa pitaj tu recimo epija o mom stavu oko amerike i rusije, kayu, noor, marca....ono glup si dobola i jasno glupavi navijač i od takvog se ne može ništa ni očekivati doli gluposti i jeftinog pokušaja igara ispod žita

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/2/2022, 16:49

Dragec više sreće sljedeći put, kaži papa ovom novom nicku

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 16:50

A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom

Male
2014-04-15

Noor likes this post

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/2/2022, 16:51

n_razbojnik wrote:A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom
:tu :tu :tu

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Noor 25/2/2022, 16:51

kaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem. 
Stvarno bi tim rusima trebalo jebat majku
Putin je rekao danas da su zauzeli Černobil da ga zaštite od divljaka ukrajinskih
a vidi ovo

Porasla razina radijacije u Černobilu

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-napada-rusa-porasla-razina-radijacije-u-cernobilu/2342610.aspx

2017-10-06

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 16:52

ebenica wrote:
n_razbojnik wrote:
ebenica wrote:
Ako su Ukri gradili vrtić pored tenkovskog hangara ajde nekako, sve drugo jebat im majku rusku nehumanu divlju
ja ti kažem da je namjerno. nemoguće je da se nekaj promaši. sve je to pametno oružje danas.
Ja mislim da nije namjerno sto ne znaci da je logicno i potrebno, gadati ciljeve blizu vrtica, tko god to radio...kazem ako je vrtic kraj skladista municije ili hamgara ajde, sve drugo, mah sto ni reci...nadam se da je fake news

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 16:52

kaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem. 

gasili su i rusi i bjelorusi i ukrajinci. rudari neki najebali gusto. i tad su svi bili ''sovjeti''. 
koliko glup trebaš biti i to stavljati u kontekst današnjeg rata ukrajine i rusije koji je zakuhala amerika? 
odokativno gledajući po ljestvici gluposti - 1,0 ky (kaya).

Male
2022-02-24

Šandor Winnetou dislikes this post

Back to top Go down

Post by Guest 25/2/2022, 16:56

n_razbojnik wrote:A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom
tisuće tona granata je palo na ukrajinske gradove i sve na civilne ciljeve. stoje ljudi po prozorima preplašeni, snimaju.
di vadite te gluposti? čemu te usporedbe? jel isto?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 16:58

Noor wrote:
Putin je rekao danas da su zauzeli Černobil da ga zaštite od divljaka ukrajinskih
a vidi ovo

https://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-napada-rusa-porasla-razina-radijacije-u-cernobilu/2342610.aspx

imbex? jebote ja ne vjerujem što pišu na onom rt-u. 
ma ne vjerujem gotovo pa nikomu od tih medija jer svi svoju mantru tjeraju, ali vi vjerujete imbexu? 
dobro je. napredak je to. pa makar i u rikverc. samo neka se kreće.
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:02

Šandor Winnetou wrote:Dragec više sreće sljedeći put, kaži papa ovom novom nicku

je li? što'š me banirati? sad si admin. ajde.
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by kaya 25/2/2022, 17:05

Dragovit wrote:

gasili su i rusi i bjelorusi i ukrajinci. rudari neki najebali gusto. i tad su svi bili ''sovjeti''. 
Bili su svi sovjeti kao i mi jugoslaveni. Al malo sutra

Last edited by kaya on 25/2/2022, 17:05; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 17:07

ebenica wrote:
tisuće tona granata je palo na ukrajinske gradove i sve na civilne ciljeve. stoje ljudi po prozorima preplašeni, snimaju.
di vadite te gluposti? čemu te usporedbe? jel isto?
Sad ce on samnom kao sa debilom pricat, kakve tone , pa mrtvih bi na tisuce bilo, i ne onda definitivno nitko nebi stajao na prozoru niti icem sto nalikuje na prozor. Ali sad ćeš ti srat kako netko snima kao i u svim sukobima modernog doba...ali taj koji te oslobađa gađa ciljeve oko vrtića je malo zajebano, mislim to ce sigurno naciustase iz kijeva natjerati da dvaput razmisle

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:07

nego ukri traže pregovore o neutralnom statusu. rujo veli kad položite oružje.
gledam ukrajinski vojnici spaljuju hrpu dokumenata. kaos na željezničkom kolodvoru u kijevu. 
lavov se u medijima proglašava drugom crtom obrane. raspad sustava.
Službenik
Službenik

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by n_razbojnik 25/2/2022, 17:10

Dragovit wrote:
Noor wrote:
a vidi ovo

ma ne vjerujem gotovo pa nikomu od tih medija jer svi svoju mantru tjeraju, ali vi vjerujete imbexu? 
Slazem se s time sto je redakciji tamo dost zajebano birati stranu, nisu ovo pederoUkri vs Trumpovi Rusi, kompleksnije je pa i njima teze mantrat

Male
2014-04-15

Back to top Go down

Post by Noor 25/2/2022, 17:10

Dragovit wrote:
Noor wrote:
a vidi ovo

Kaj ti nije jasno???

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Šandor Winnetou 25/2/2022, 17:10

Dragovit wrote:
Šandor Winnetou wrote:Dragec više sreće sljedeći put, kaži papa ovom novom nicku

je li? što'š me banirati? sad si admin. ajde.
Ne, taman posla, samo si provaljen kao i obično :)

Male
2017-12-31

Back to top Go down

Post by Službenik 25/2/2022, 17:10

kaya wrote:
Dragovit wrote:

Bili su svi sovjeti kao i mi jugoslaveni. Al malo sutra

pa za razliku od nas oni jesu. 
kad se sssr raspao slavili jedino estonci, litvanci i latvijci.
ovi ostali bili u kurcu i dezorijentirani. što smo, tko smo, gdje smo. 
kaos ranih devedesetih.

Male
2022-02-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 24 of 50 Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics