Ruska invazija na Ukrajinu
Page 24 of 50
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Šandor Winnetou wrote:Ješ jedna glupost, ZDS sam samo upotrebljavao na net.hr neko vrijeme no očitoi je da si me dobro zapamtio jer sam te provali nebrojeno puta kao i sad pa pokušavaš vaditi vruće krumpire.Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:
zanimljivo da i to znaš iako si tek tri dana na forumu :))))
Ajde sad trk promjeni nick i ponovno se javi dok te opet ne ulovimo
sad da vam idem objašnjavati kako su ero i tvoja ekipa davno 2014. podržavali ukre i jebavali mater rujama, kako si ti davno bio tre91 kojeg sam vjerojatno krivo povezao s trebevićem, jebi ga davno bilo tko će to sve popamtiti. to što nisam pisao nije značilo da s vremena na vrijeme nisam provirio bez registracije. za čitati ne treba registracija. a bila je i ona tema starim o nickovima ili tako nešto. ali tapkajte vi u mraku svojih kombinacija. umjesto što tražite iglu u plastu sijena jesam li ja ovaj ili onaj pratite temu pa ćemo imati o čemu raspravljati. ako ti to nešto znači ja sam micky maus, vid' avatar. :p
zds.
Ajde vrati se prijašnjem nicku, tamo si bio koliko toliko normalan, čak sam ti lajkao koji put i držao te van prijašnjih događaja jer sam mislio da si okrenio stranicu i okanio se gluposti i laganja.
njehhh. i tu si ga znao upotrijebiti. provalio si ti kurac od ovce. kao i to da će se ukrajina obraniti od ruja. provala do provale.
ka'će 369. put staljingrada? ili barem kijeva? još stigneš. barem do kijeva ako nađeš prijevoz u tom pravcu. pa im objasni k'o anemicus čiji je krim. k'o ona atomska plavuša kad je sred europske prijestolnice zagrmila - pipl mast trast as!
ti, kaya i molotvci za dom ukrajinski i ameriku spremni! ma šou.
:)
Službenik- Posts : 3261
2022-02-24
ne postoje pametne rakete, ne postoje pametne bombe ne postoje pametni meci plavusho. ja vjerujem da je tebi mozak ispran američkim filmovima ali drži se toga. drži se jebenih filmova.kaya wrote:Tako je budalo, rakete inače bacaju ne da te ubiju nego čisto da nešto leti, a ak te pogodi sam si kriv jer se nisi pobrinuo za sigurnost.ebenica wrote:pa vjerojatno i jeste, da. teže budale. zračne uzbune nisu izmišljene bezze, rovovi ne postoje bezze, vreće s pijeskom se ne stavljaju bezze...čak i jebene streljane ti ne daju da stojiš di ti hoćeš.RayMabus wrote:
Onda smo mi u Kaštelima još gluplji jer kad je bio rat svi smo izašli na obalu i gledali zračne napadE po Kaštelima jer je aerodrom u Kaštelima i kako topništvo s Marjana ( Split ) tuče po brodovima koji su ostali zarobljeni u kaštelanskom zaljevu i bižali put marjanskih vrata tj da izađu iz zaljeva.
Ne znaš šta je rat i ne znaš šta su avioni kad se odjednom pojave a do jučer je sve bilo normalno zato ZAČEPI.
Ja sam osobno gleda raketiranje iz aviona 7 km zapadno od sebe po aerodromu i akko topništvo roka brodove nekih 4 km dalje od mene u zaljevu.
Mrtvi ladni smo bili i to nam je bilo zanimljivo.
ako te boli kurac za tvoju sigurnost onda ne možeš nekoga krivit da te ubio namjerno.
Guest- Guest
ja ti kažem da je namjerno. nemoguće je da se nekaj promaši. sve je to pametno oružje danas.n_razbojnik wrote:Ako su Ukri gradili vrtić pored tenkovskog hangara ajde nekako, sve drugo jebat im majku rusku nehumanu divljuebenica wrote:mislim da je namjerno. da je neka druga vojska ne bi. al rusi...oni ne biraju.Šandor Winnetou wrote:
Što kaže ebeni, zna li se išta?
Guest- Guest
kaya wrote:Ma jebe se rusima za svoje, žrtvovati će ih oni jošAssadNaPodmornici wrote:dax wrote:Ukrajina nije pružila nikakvi otpor jer ocito želi biti oslobođena..
Nebih baš rekao ima Rusija pun kurac mrtvih i uništene tehnike. Ako se nastavi tim tempom u tjedan dana će imati više mrtvih nego Amerika u 20godina okupacije Iraka
a kad nisu? mrvili su njemačku 1945. ne pitajući za cijenu. mrvit će i ove ako ne pristanu na zahtjeve.
Grob te jebo slijepi navijački, pa pitaj tu recimo epija o mom stavu oko amerike i rusije, kayu, noor, marca....ono glup si dobola i jasno glupavi navijač i od takvog se ne može ništa ni očekivati doli gluposti i jeftinog pokušaja igara ispod žitaebenica wrote:mislim da je namjerno. da je neka druga vojska ne bi. al rusi...oni ne biraju.Šandor Winnetou wrote:Što kaže ebeni, zna li se išta?Noor wrote:
majku im jebem
Dragec više sreće sljedeći put, kaži papa ovom novom nicku
A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom
2014-04-15
Noor likes this post
n_razbojnik wrote:A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom
Putin je rekao danas da su zauzeli Černobil da ga zaštite od divljaka ukrajinskihkaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
Stvarno bi tim rusima trebalo jebat majku
a vidi ovo
Porasla razina radijacije u Černobilu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-napada-rusa-porasla-razina-radijacije-u-cernobilu/2342610.aspx
Ja mislim da nije namjerno sto ne znaci da je logicno i potrebno, gadati ciljeve blizu vrtica, tko god to radio...kazem ako je vrtic kraj skladista municije ili hamgara ajde, sve drugo, mah sto ni reci...nadam se da je fake newsebenica wrote:ja ti kažem da je namjerno. nemoguće je da se nekaj promaši. sve je to pametno oružje danas.n_razbojnik wrote:Ako su Ukri gradili vrtić pored tenkovskog hangara ajde nekako, sve drugo jebat im majku rusku nehumanu divljuebenica wrote:
mislim da je namjerno. da je neka druga vojska ne bi. al rusi...oni ne biraju.
2014-04-15
kaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
gasili su i rusi i bjelorusi i ukrajinci. rudari neki najebali gusto. i tad su svi bili ''sovjeti''.
koliko glup trebaš biti i to stavljati u kontekst današnjeg rata ukrajine i rusije koji je zakuhala amerika?
odokativno gledajući po ljestvici gluposti - 1,0 ky (kaya).
Šandor Winnetou dislikes this post
tisuće tona granata je palo na ukrajinske gradove i sve na civilne ciljeve. stoje ljudi po prozorima preplašeni, snimaju.n_razbojnik wrote:A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom
di vadite te gluposti? čemu te usporedbe? jel isto?
Guest- Guest
Noor wrote:Putin je rekao danas da su zauzeli Černobil da ga zaštite od divljaka ukrajinskihkaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
a vidi ovoPorasla razina radijacije u Černobilu
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-napada-rusa-porasla-razina-radijacije-u-cernobilu/2342610.aspx
imbex? jebote ja ne vjerujem što pišu na onom rt-u.
ma ne vjerujem gotovo pa nikomu od tih medija jer svi svoju mantru tjeraju, ali vi vjerujete imbexu?
dobro je. napredak je to. pa makar i u rikverc. samo neka se kreće.
Službenik-
2022-02-24
Šandor Winnetou wrote:Dragec više sreće sljedeći put, kaži papa ovom novom nicku
je li? što'š me banirati? sad si admin. ajde.
Službenik-
2022-02-24
Bili su svi sovjeti kao i mi jugoslaveni. Al malo sutraDragovit wrote:kaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
gasili su i rusi i bjelorusi i ukrajinci. rudari neki najebali gusto. i tad su svi bili ''sovjeti''.
Last edited by kaya on 25/2/2022, 17:05; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Sad ce on samnom kao sa debilom pricat, kakve tone , pa mrtvih bi na tisuce bilo, i ne onda definitivno nitko nebi stajao na prozoru niti icem sto nalikuje na prozor. Ali sad ćeš ti srat kako netko snima kao i u svim sukobima modernog doba...ali taj koji te oslobađa gađa ciljeve oko vrtića je malo zajebano, mislim to ce sigurno naciustase iz kijeva natjerati da dvaput razmisleebenica wrote:tisuće tona granata je palo na ukrajinske gradove i sve na civilne ciljeve. stoje ljudi po prozorima preplašeni, snimaju.n_razbojnik wrote:A to su i četalji radili, Brod pamti kako su ga oslobađali granatama od djece i ljudi onih nekoliko mjeseci intezivnog oslobadanja od naciustaša...jbg sto rade po cesti i van sklonista dok selektivno pada stotine geanata po gradu, dobro da nisu snimali ajfonom
di vadite te gluposti? čemu te usporedbe? jel isto?
2014-04-15
nego ukri traže pregovore o neutralnom statusu. rujo veli kad položite oružje.
gledam ukrajinski vojnici spaljuju hrpu dokumenata. kaos na željezničkom kolodvoru u kijevu.
lavov se u medijima proglašava drugom crtom obrane. raspad sustava.
gledam ukrajinski vojnici spaljuju hrpu dokumenata. kaos na željezničkom kolodvoru u kijevu.
lavov se u medijima proglašava drugom crtom obrane. raspad sustava.
Službenik-
2022-02-24
Slazem se s time sto je redakciji tamo dost zajebano birati stranu, nisu ovo pederoUkri vs Trumpovi Rusi, kompleksnije je pa i njima teze mantratDragovit wrote:Noor wrote:Putin je rekao danas da su zauzeli Černobil da ga zaštite od divljaka ukrajinskihkaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
ma ne vjerujem gotovo pa nikomu od tih medija jer svi svoju mantru tjeraju, ali vi vjerujete imbexu?
2014-04-15
Kaj ti nije jasno???Dragovit wrote:Noor wrote:Putin je rekao danas da su zauzeli Černobil da ga zaštite od divljaka ukrajinskihkaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
Ne, taman posla, samo si provaljen kao i obično :)Dragovit wrote:Šandor Winnetou wrote:Dragec više sreće sljedeći put, kaži papa ovom novom nicku
je li? što'š me banirati? sad si admin. ajde.
kaya wrote:Bili su svi sovjeti kao i mi jugoslaveni. Al malo sutraDragovit wrote:kaya wrote:Jadni ukrajinci, pa kako su samo onaj černobil gasili, i spasili europu s tim gašenjem i pokrivanjem.
pa za razliku od nas oni jesu.
kad se sssr raspao slavili jedino estonci, litvanci i latvijci.
ovi ostali bili u kurcu i dezorijentirani. što smo, tko smo, gdje smo.
kaos ranih devedesetih.
Page 24 of 50 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu