Ruska invazija na Ukrajinu
Page 9 of 50
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
slava im
https://www.jutarnji.hr/video/news/masakr-na-zmijskom-otoku-rusi-pobili-sve-ukrajinske-vojnike-zadnja-poruka-je-bila-j-se-15162693
https://www.jutarnji.hr/video/news/masakr-na-zmijskom-otoku-rusi-pobili-sve-ukrajinske-vojnike-zadnja-poruka-je-bila-j-se-15162693
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://kamenjar.com/dragan-covic-zaustaviti-sukobe-i-invaziju-na-ukrajinu/
2015-09-08
Evo stize pomoc.
NVO, Zene u Crnom...
https://www.theguardian.com/film/2022/feb/24/sean-penn-ukraine-documentary-russian-invasion?CMP=fb_gu&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3NtosTxonYGFAqz_eJcKaF-sJiGUuRzaSmkwubLiED2fCuwzkOpSrHa6Y#Echobox=1645734916
NVO, Zene u Crnom...
https://www.theguardian.com/film/2022/feb/24/sean-penn-ukraine-documentary-russian-invasion?CMP=fb_gu&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3NtosTxonYGFAqz_eJcKaF-sJiGUuRzaSmkwubLiED2fCuwzkOpSrHa6Y#Echobox=1645734916
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
sto se bunis..sad ce rusi od vas preuzeti zezlo glavnih negativaca u filmovimaSerbinho-3 wrote:Evo stize pomoc.
NVO, Zene u Crnom...
2015-09-08
...gledam anketa u hrvatskoj jeste li za ostanak hrvatske u nato-u danas..od 2000 ispitanih cak 86%...da...a nedavno kad se zoka obrusio na nato bilo je 53% za..veliki skok ....a opada i potpora rusiji
2015-09-08
...tko je politicki najmanje profitirao ovom agresijom rusije na ukrajinu?...upravo oni koji su se do jucer putinu divili a sada ga osudjuju ili pokusavaju se ograditi jedini dosljedni u 'ljubavi' prema putinu su ostali trump,lukasenko,duarte venecuela i kuba...koji ionako nemaju sto izgubiti..ali drugi mogu puno..a jedni od njih su Suljo i orban...pitanje da li su se oni divili putinu kao covjeku ili kao politicaru odnosno da li ih je zanimao samo ruski novac,energenti ili putinov obracun sa politickim protivnicima...ili sve u jednom..ali to je bilo prividno sve do prve velike nevolje i krivog putinovog koraka..sada mu otkazuju potporu lakocom kakvom su se divili putinu
2015-09-08
Mađari imaju i nacionalni praznik zbog ruja, orbanu se digla kosa na glavi kad se sjeti upada ruske vojske u budimpeštu pa je stoga progutao knedlu i osudio rusku invaziju.vuksadinare wrote:...tko je politicki najmanje profitirao ovom agresijom rusije na ukrajinu?...upravo oni koji su se do jucer putinu divili a sada ga osudjuju ili pokusavaju se ograditi jedini dosljedni u 'ljubavi' prema putinu su ostali trump,lukasenko,duarte venecuela i kuba...koji ionako nemaju sto izgubiti..ali drugi mogu puno..a jedni od njih su Suljo i orban...pitanje da li su se oni divili putinu kao covjeku ili kao politicaru odnosno da li ih je zanimao samo ruski novac,energenti ili putinov obracun sa politickim protivnicima...ili sve u jednom..ali to je bilo prividno sve do prve velike nevolje i krivog putinovog koraka..sada mu otkazuju potporu lakocom kakvom su se divili putinu
Mađarska revolucija 1956. – Wikipedija
..inace iz ovog sukoba ako je ista ispalo dobro a to je da je papa franjo izgubio smisao svog poslanja i bivanja u vatikanu...citav pontifikat je podredio nekakvom ekumeniranju sa ruskom pravoslavnom crkvom sa spc i drugim pravoslavnim crkvama i sad to sve propade u vodu upravo od onih kojima je lizao ruke i pete..zato se skoro nista ni ne javlja..najbolje bi mu bilo da da ostavku pinklec na rame i vracaj se u argentinske pampase odakle si i dosao..totalno promaseni pontifikat a sa njim su dosli i ratovi i nikad vece podjele..razjebao je katolicku crkvu poglavito u europi..koju je okrenuo protiv sebe u najvecoj mjeri...
2015-09-08
naravno nije ni zapad bezgrjesan..iz ovog moraju izvuci pouku da ne trebaju izvoziti demokraciju,liberalne i ine pizdarije u djelove svijeta koji to ne zele iz razlicitih pobuda..tradicionalnih,zivotnih,politickih nebitno...ima naroda i drzava koji su naucili zivjeti i djelovati u diktatorskim i poludiktatorskim rezimima..neki u tome vide sigurnost,cuvanje svog nacina zivota...zapad i amerika iskreno to nisu postivale iz svojih razloga ponajprije ekonomskih interesa..ne treba nametati umjetne suradnje onima koji to ne zele samo da bi ti gospodarski profitirao..ako ovo nije opomena ne znam koja bi to onda trebala biti..cinjenica je da vecina rusa ne zeli demokraciju jer povijesno vecinom i nisu nikad zivjeli u demojraciji narocito zapadnih standarda..mene boli kurac kako ce zivjeti rus,amer,svabo..pa onda i njih nek boli kurac kako cu ja ovdje zivjeti i ponasati se i koji su mi nam prioriteti..kad se to bude postivalo puno manja sansa ce biti za svjetski rat..
2015-09-08
vuksadinare wrote:sto se bunis..sad ce rusi od vas preuzeti zezlo glavnih negativaca u filmovimaSerbinho-3 wrote:Evo stize pomoc.
NVO, Zene u Crnom...
Pa ti gledaj filmove.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
poznate scene
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2342354&index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=magazin&id=2342354&index_ref=naslovnica_magazin_ostalo_m
2015-09-08
tesko je..ali puna srca covjek ide braniti svoju zemlju,svoj narod,obitelj...hocete na korzo na bijelom konju...e nece te
2015-09-08
malo sam cirnuo u suljine medije..oni ne znaju jel bi piskili ili kakili..suljo nekakve sjednice saziva gdje su konacne odluke-nova sjednica...zajebo ga putin sto je je..kako sad kosovo natrag traziti..ili srpsku a da po lampi ne dobijes..
2015-09-08
vuksadinare wrote:...gle tvoj problem je sto sve gledas kroz prizmu hrvata u bh-a..tvoje porijeklo je od tamo razumijem..kao i porijeklo moje zene..ne znam iz kog si djela..moja iz posavine...ona kaze..mene je tudjman dva puta izdao '92 i '95 daytonom..sto mislis da li je u pravu ili ne?..tako i ti imas pravo kao i svaki drugi da se osjeca izdanim..ali ti ne daje za pravo da podrzavas agresiju ako se i sam smatras zrtvom agresije..Dragovit wrote:vuksadinare wrote:
takvi ih i podrzavaju
ja bih radije bio primitivan nego s američkim kurcem u guzici kao ti. je l' pošteno? mislim da jest.
mada smo u istoj kaši jer dijelimo životni prostor - ovu koloniju. realno đaba krečimo.
ja sam barem svjestan toga.
neće ići. i nemaš ti pojma o mojem porijeklu.
ako mi izgubimo zaleđe dalmacije (pojas hrvatski većinskih županija u bih) izgubili smo stratešku dubinu zahvaljujući kojoj nas nisu odsjekli kod metkovića 1991 i 1992.. splitska pregrađa bi ti bila prva crta kao u zadru i karlovcu i sve južnije od cetine bi mogao otpisati. pogledaj što se dogodilo na našem mekom trbuhu tijekom domovinskog rata. došli do turnja i skoro nas presjekli. skoro nas odsjekli od slavonije kod slatine, odsjekli nas kopneno od dalmacije. pa jebote ilija bili smo razapeti k'o isus na križu. da ne kažem da se radi o 400 000 hrvata u vremenu kad imamo potpuni demografski krah. pa bog te dragi jedeš li ti štogod mesa i opskrbljuješ li mozak hranjivim tvarima ili lupaš samo po nekom zagorskom tudumu u prijestolnici nam?
i jebem vam agresiju. gdje smo bili kad se radilo sranje po afganistanu, libiji, siriji, iraku? šutili smo k'o pičke i klimali americi glavom gore dolje. već sam par puta i ne samo ja ovdje napisao tijek događaja. za vas ova priča počinje jučer, a za mene onog trenutka kad su počele narančaste i kakve ne revolucije i majdani orkestrirani iz amerike. što bi falilo ukrajini da je ostala neutralna, uzimala novce od tranzita plina i ostalih roba, razvijala svoje gospodarstvo sa 7% godišnjim rastom bdp-a i gledala svoje poslove svjesna u čijem se dvorištu nalazi? pa bog te dragi ja bih to sad potpisao za hrvatsku kad bi bilo moguće umjesto što smo kolonija onih woke pederčina iz amerike i njemačke. pogledaj na što smo spali od 2000.? jesi za to išao u rat? pa pleme kurvinsko im jebem kad nam je bilo najteže ostavili nas vjetrometini spuštenih gaća i čekali šest mjeseci da vide hoćemo li se ili nećemo obraniti, a danas se kurčimo kako smo njihovi strateški partneri. fuj kad vidim naše političare sve redom od lijeva do desna. ma fuj. na kraju je ona ludača kata peović pokazala barem mrvu nekog razuma što me osupnulo. čitavi hrvatski sabor bih bacio u kontejnere sa smećem uključno s vladom s nekim izuzetcima. hrpa budaletina. žao mi ukrajinaca kao naroda jer znam da to nisu loši ljudi. znam i ruje. isto.
ali ukrajinci ovu stravu koju proživljavaju mogu isključivo zahvaliti amerima i svojim političarima koji su ih gurali tamo gdje im nikada nije bilo mjesto niti tijekom povijesti niti po ičemu. sve, ali baš sve vodilo je ovom što se događa danas. čačkalo se i šutalo mečku i iščačkalo je iz jazbine. sad se kusa što se čačkalo. jebala vas amerika i njezina demo-n-kracija.
vuksadinare wrote:tesko je..ali puna srca covjek ide braniti svoju zemlju,svoj narod,obitelj.
jest.
kolonama prema poljskoj i mađarskoj. izgleda vi svi pametni, nas par ovdje blesavo i ne vidimo dobro.
a može biti.
Službenik-
2022-02-24
ukrajinac tek sada objavio opću mobilizaciju koja će trajati 90 dana.
a bog te maz'o. koga će više mobilizirati? ukrajinske babe?
a bog te maz'o. koga će više mobilizirati? ukrajinske babe?
vuksadinare wrote:amerika je zemlja proleterska
vidi po njihovim sveučilištima što se događa s tim woke pizdarijama i kako se peru njihovi mladi mozgovi.
to je gore od ''zemlje proleterske''.
Službenik-
2022-02-24
Serbinho-3 wrote:vuksadinare wrote:sto se bunis..sad ce rusi od vas preuzeti zezlo glavnih negativaca u filmovimaSerbinho-3 wrote:Evo stize pomoc.
NVO, Zene u Crnom...
Pa ti gledaj filmove.
sad će uletiti rambo i potaracati lukom i strijelom ruske brigade.
evo samo što nije. jest malo ostario, ali ništa što botox ne može popeglati.
Službenik-
2022-02-24
...ma jebe se meni i za ameriku i rusiju....problem je sto smo isli linijom manjeg otpora...nismo slijedili ili smo odustali od tudjmanovog srednjoeuropskog puta....koji sad trasiraju poljska,madjarska,slovacka,ceska..a mi bi da uskocimo u posljednji vagon..no na koncu ipak nas najveci problem je mentalitet...treba biti iskren i ja to uvijek priznam na hrvate bh-a se oduvijek gledalo odavdje pomalo rasisticki..ne svi ali podobar broj..smatralo ih se da su za kopat kanale,baustelce,zetovce,parazite da imaju tvrdu glavu..i onda bas i zbog toga nije razvijena do kraja svijest o pomoci hrvatima u bh-a..a medju prvima su pohrlili u prvog hrvatskog redarstvenika dok su mnogi u zagrebu zajebavali se i nisu bili svjesni..
2015-09-08
njemacka zaprijetila sulji..dalja podrska rusiji zaustavljamo nase investicije u srbiju i financiranje iz eu fondova...da druge strane putin prijeti sulji..prekidom isporuke plina po cijeni koja je nedavno dogovorena i cijena ce biti kao i za druge drzave te prekidom jos nekih suradnji nisu naveli koje..ali podrazumjeva se vojno pitanje
2015-09-08
Page 9 of 50 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50
Similar topics
» Ruska invazija na Ukrajinu