Zarobljeni ruski agresorski vojnici.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zarobljeni ruski agresorski vojnici.
index ... pouzdan izvor informacija?
nisam znao.
nisam znao.
Službenik- Posts : 3265
2022-02-24
zato ti i kažem, ne miješaj ih s krvoločnim dobrovoljcimaAlfaOmega wrote:To su regularci
Pa kaj nisu svi Rusi agresori?
gle mi ne gledamo na sve ruse jednako kao što ti gledaš na ukrajince kao žohare kako reče tvoj voljeni putlerAlfaOmega wrote:Pa kaj nisu svi Rusi agresori?
AlfaOmega wrote:Pa kaj nisu svi Rusi agresori?
idi ti bilje slušati ruske arguminte na TVju
U Donbasu su viđeni Čečeni, vojna policija.
Ovi su pioniri naspram Čečena.
Ovi su pioniri naspram Čečena.
niels-
2021-04-26
Dobro je to onda. Znači u nekom momentu operacije desit će se da ćemo skupa navijati za Ruse.Šandor Winnetou wrote:gle mi ne gledamo na sve ruse jednako kao što ti gledaš na ukrajince kao žohare kako reče tvoj voljeni putlerAlfaOmega wrote:Pa kaj nisu svi Rusi agresori?
pa koliko godina ima ovaj mali???vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2342205&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
jbt, pa to je dijete!
Ima 18 god. Ali tak izgleda jerbo mu godi ruska klima.
danas bio krasan dan proveo ga vani no nisam mogao izbjeci napad ukrajine na rusiju...i tako zbori meni lik koji bi jeba sve a iscupa gucak da mu netko pogleda "dijete" od 24g. & ekonomski na nivou zasto mu gazda ne "da" 10 000 kn a zna da ima... rusi specijalci pa navodi neke jedinice do sutra gotovo najaci ...
i dodjem kuci i vidim ovo
krvi ti issusove vidio sam sirijskih izbjeglica koje marsirale od turske bez stanke u boljem izdanju
sutra isto bude lijep dan pa ponovo izbjegnem ovu propagandu na najace , kratak je zivot
krvi ti issusove vidio sam sirijskih izbjeglica koje marsirale od turske bez stanke u boljem izdanju
sutra isto bude lijep dan pa ponovo izbjegnem ovu propagandu na najace , kratak je zivot
debotoijusto- Posts : 31577
2014-04-12
jadni klinci , još imaju sreće što su zarobljeni.. dobar dio njihovih frednova je završio kao mljeveno meso.. umjesto da igraju igrice , oni idu ratovatidebotoijusto wrote:danas bio krasan dan proveo ga vani no nisam mogao izbjeci napad ukrajine na rusiju...i tako zbori meni lik koji bi jeba sve a iscupa gucak da mu netko pogleda "dijete" od 24g. & ekonomski na nivou zasto mu gazda ne "da" 10 000 kn a zna da ima... rusi specijalci pa navodi neke jedinice do sutra gotovo najaci ...
Noor likes this post
AssadNaPodmornici wrote:jadni klinci , još imaju sreće što su zarobljeni.. dobar dio njihovih frednova je završio kao mljeveno meso.. umjesto da igraju igrice , oni idu ratovatidebotoijusto wrote:danas bio krasan dan proveo ga vani no nisam mogao izbjeci napad ukrajine na rusiju...i tako zbori meni lik koji bi jeba sve a iscupa gucak da mu netko pogleda "dijete" od 24g. & ekonomski na nivou zasto mu gazda ne "da" 10 000 kn a zna da ima... rusi specijalci pa navodi neke jedinice do sutra gotovo najaci ...
doslo ti u glavu ?
debotoijusto- Posts : 31577
2014-04-12
Kola puno dezinformacija. Nkkome nista ne treba vjerovati.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Osim Russia TodayRingo10 wrote:Kola puno dezinformacija. Nkkome nista ne treba vjerovati.
2014-04-15
Ako su uopste Ruski vojnici
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Noor wrote:pa koliko godina ima ovaj mali???vuksadinare wrote:https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2342205&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
jbt, pa to je dijete!
tko zna tko su i koji su.
sada slijepo vjerovati što se posta na društvenim mrežama može samo budala.
sjetimo se sirije i rata preko društvenih mreža.
samo nebo je granica kiborg-ratnicima.
Službenik-
2022-02-24
Ma lazu...kao i za onaj Gostomel i za onaj Zmijski Otok
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ruski vojnici ne žele gnjojiti u Siriji
» Napusteni ruski vojnici:'Ne znamo gdje smo,kopamo rovove golim rukama,kakva lopata'
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
» Britanski vojnici odlaze iz Njemačke
» Napusteni ruski vojnici:'Ne znamo gdje smo,kopamo rovove golim rukama,kakva lopata'
» Zamislimo da smo zarobljeni u državi koju vode Kolinda i HDZ
» Srpski avioni zarobljeni na hrvatskom aerodromu - i to bez bilo kakvog obrazloženja!
» Britanski vojnici odlaze iz Njemačke
Page 2 of 2