ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AND SO IT BEGINS!

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Go down

AND SO IT BEGINS! - Page 19 Empty Re: AND SO IT BEGINS!

Post by RayMabus 24/2/2022, 13:42

Hektorović wrote:
Noor wrote:
RayMabus wrote:
Nije to spam nego moj vojni plan kad sam vidio da Merkeličin premijer Bavarske iz CDU BRANI rUSIJU JER SU PREMREŽENI NJIHOVIM NOVCEM I INTERESIMA KRUPNOG KAPITALA.

Ja sam ti general gf S PET ZVJEZDICA.
ne zajebavaj se na ovoj temi...otvori si novu i puštaj Zečića tamo

Nije popio ljekić a stvari su stvarno i više nego ozbiljne.

Ovo kako je krenulo lako može eskalirati i do nas.
Pa šta i da eskalira ?

Propast će Epikuru sezona ?

A nu štete.

CEEEPPPAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Noor 24/2/2022, 13:42

darth_vader wrote:
michaellcmacha wrote:
jastreb wrote:
Ti si ponorel
ne bio vam ja pojedinima u koži... zapamti dobro što ovom prilikom pišem... ako itko ima iskustvo sa petom kolonom onda sam to ja... i kako rekoh ako vam nije jasno u ovom trenutku koje će biti konsekvence vaše proruske orjentacije i navijanja po pitanju sprovođenja ubilačke agresije od strane rusije, bit će vam vrlo brzo jasno i to iz prve ruke...

Nema smisla ovo osobno shvaćati iako bi svatko normalan trebao biti ogorčen time da neki luđak iz čista mira pokreće totalni rat u Europi u 21. stoljeću... Tko god tako ne rezonira ionako mu je mozak poremećen tako da... Tim ljudima treba pomoći.

mi imamo razloga, ne daj Bože da se uvjeriš osobno

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 13:42

AlfaOmega wrote:
AssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova.. 

ima i već zarobljenih živih rusa.. 

sa druge strane preko krima su brzo napredovali do dnjepra uzeli su 2-3 manja grada
Kasniš đoda, kasniš. Lakše ti je siditi i pratiti mene i đenerala. Brže ćeš nadoći

To smo mi stavljali još prije uru. Čini se kako sad Rusi zračnim udarima omekšavaju pozicije oko Kharkiva.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 13:43

AlfaOmega wrote:
AssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova.. 

sa druge strane preko krima su brzo napredovali do dnjepra uzeli su 2-3 manja grada
Kasniš đoda, kasniš. Lakše ti je siditi i pratiti mene i đenerala. Brže ćeš nadoći
Sam moraš priznati, nisi očekiva da će Rusi ovak brzo to išamarat, izbiti na Dnipar i ivice Kijeva. Ono, Ukri u kurcu malo žešćem, jbt (čast izuzecima kod Kharkiva).

2015-09-11

Back to top Go down

Post by niels 24/2/2022, 13:43

Kak samo štancate, ne mogu sve to popratiti. Još mi je veber zadal dodatnu literaturu… <3

Dakle, razumijem emocije, a i analiza, barem djelomično stoji. Hrvatska je ovisna o ruskom plinu, VTB je vlasnica Fortenove grupe…Rusija može, a vjerojatno i hoće, nauditi Hrvatskoj bez i da ju pogleda. Tu je i situacija u BiH, Srbija je stavila vojsku u stanje pripravnosti, mišljenja sam da bismo i mi morali to napraviti.

Naravno, sve ovo je pisano pod pretpostavkom da ćemo ostati u konvencionalnim okvirima.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 13:44

Hektorović wrote:
AlfaOmega wrote:

To smo mi stavljali još prije uru. Čini se kako sad Rusi zračnim udarima omekšavaju pozicije oko Kharkiva.
Ok neću više, u teškom sam poslu, iman tonu kodiranja obavit a ovi se baš morali rokati sada.. ništa pratit ću vaše upise, povlačim se , neću biti safet

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 13:45

BREAKING: The EU is unlikely to cut Russia off SWIFT for now

2015-09-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/2/2022, 13:45

ma naravno da ima..vec sam pisao tijekom ljeta 91 i srbi i.jna su brzo napredovali..padali su gradovi i mjesta u slavoniji,banovini,dalmaciji..dok nisu nagazili na mine..vukovar,pakrac,gospic..sa tim da je tad jna i srbi imali razliku u oruzju neosporedivo jacu nego rusi prema ukrima..i kod nas je na pocetku bilo panike,hrpa izbjeglica,pobjegulja dok ekipa nije pocela unistavat prve tenkove,zrakoplove i poceli nanosit osjetnije gubitke u ljudstvu agresoru da su se ovi nakon toga poceli oklopnim vozilima zabijati u beogradsku skupstinu..cim ukri pocnu nanosit sve vece gupitke rujama pocet ce se zapitkivat i ruske majke i ocevi prema putleru
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 13:45

Hektorović wrote:

https://twitter.com/Odessa8436/status/1496809642831360001

Tamo gdje su očekivali napad još se solidno drže, no problem je Kijev, sjever i oko Krima.
tu oko krima su rusi već došli do dnjepra

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 13:46

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/2/2022, 13:47

niels wrote:Kak samo štancate, ne mogu sve to popratiti. Još mi je veber zadal dodatnu literaturu… <3

Dakle, razumijem emocije, a i analiza, barem djelomično stoji. Hrvatska je ovisna o ruskom plinu, VTB je vlasnica Fortenove grupe…Rusija može, a vjerojatno i hoće, nauditi Hrvatskoj bez i da ju pogleda. Tu je i situacija u BiH, Srbija je stavila vojsku u stanje pripravnosti, mišljenja sam da bismo i mi morali to napraviti.

Naravno, sve ovo je pisano pod pretpostavkom da ćemo ostati u konvencionalnim okvirima.
Stiže pojačanje :

https://www.klix.ba/vijesti/bih/eufor-aktivirao-rezervne-snage-u-bih-stize-pojacanje-od-500-vojnika/220224077
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 13:47

Mlaka reakcija zapada. Ili su u totalnom šoku, ili su neke stvari unaprid dogovorene. Kaj će Rusi dati njima u zaminu za Ukrajinu. Možda Srbe?

2015-09-11

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 13:47

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

https://twitter.com/Odessa8436/status/1496809642831360001

Tamo gdje su očekivali napad još se solidno drže, no problem je Kijev, sjever i oko Krima.

Tamo je totalno rasulo, već su zauzeli i hidroelektranu i mostove preko Dnjepra.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 13:49

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 13:51

Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:

Tamo je totalno rasulo, već su zauzeli i hidroelektranu i mostove preko Dnjepra.
biti će zanimljivo hoće li Rusi izdržati sa kontrolom zračne  luke kraj Kijeva. mislim da bi se tu mogao odlučiti rat, to jest Ukrainci to moraju vratiti ako žele imati ikakve šanse da se brane

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 13:54

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 13:54

AssadNaPodmornici wrote:
Hektorović wrote:
AssadNaPodmornici wrote:

biti će zanimljivo hoće li Rusi izdržati sa kontrolom zračne  luke kraj Kijeva. mislim da bi se tu mogao odlučiti rat, to jest Ukrainci to moraju vratiti ako žele imati ikakve šanse da se brane

Ono je totalno luđačka operacija. Ovako nešto nismo gledali od WW2.
Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by AlfaOmega 24/2/2022, 13:55

Brzo će se kopnene snage doći do te zračne luke. Govorimo o onoj sivernije od Kijeva, i Bjelorusi su se navodno uključili.

2015-09-11

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 13:55

zanimljivo oko Donbasa tamo nema velikih pomaka, točnije Ukrosi se dobro drže... najgore je dole na potezu Krim-Dnjepar , i oko glavnog grada..

2018-06-14

Back to top Go down

Post by AssadNaPodmornici 24/2/2022, 13:59

prije par dana sam "najavljiva" da bi Putin mogao krenuti(zbog razgovora sa Mihom koji mi je dao odlične informacije) iako sam se nadao da je sve to "šah sa 4 dimenzije"..  a izgleda da je točna moja "teorija" da je Putin psihički puka.. jbg. ne vidim kakve dugoročne korist može Rusija imati ovim sranjem.... odoh sada, stavljajte info

2018-06-14

Back to top Go down

Post by Hektorović 24/2/2022, 14:01

Hektorović
Hektorović

2018-04-10

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 19 of 50 Previous  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics