AND SO IT BEGINS!
Page 19 of 50
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
Pa šta i da eskalira ?Hektorović wrote:Noor wrote:ne zajebavaj se na ovoj temi...otvori si novu i puštaj Zečića tamoRayMabus wrote:
Nije to spam nego moj vojni plan kad sam vidio da Merkeličin premijer Bavarske iz CDU BRANI rUSIJU JER SU PREMREŽENI NJIHOVIM NOVCEM I INTERESIMA KRUPNOG KAPITALA.
Ja sam ti general gf S PET ZVJEZDICA.
Nije popio ljekić a stvari su stvarno i više nego ozbiljne.
Ovo kako je krenulo lako može eskalirati i do nas.
Propast će Epikuru sezona ?
A nu štete.
CEEEPPPAAAAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
darth_vader wrote:michaellcmacha wrote:ne bio vam ja pojedinima u koži... zapamti dobro što ovom prilikom pišem... ako itko ima iskustvo sa petom kolonom onda sam to ja... i kako rekoh ako vam nije jasno u ovom trenutku koje će biti konsekvence vaše proruske orjentacije i navijanja po pitanju sprovođenja ubilačke agresije od strane rusije, bit će vam vrlo brzo jasno i to iz prve ruke...jastreb wrote:
Ti si ponorel
Nema smisla ovo osobno shvaćati iako bi svatko normalan trebao biti ogorčen time da neki luđak iz čista mira pokreće totalni rat u Europi u 21. stoljeću... Tko god tako ne rezonira ionako mu je mozak poremećen tako da... Tim ljudima treba pomoći.
mi imamo razloga, ne daj Bože da se uvjeriš osobno
AlfaOmega wrote:Kasniš đoda, kasniš. Lakše ti je siditi i pratiti mene i đenerala. Brže ćeš nadoćiAssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova..
ima i već zarobljenih živih rusa..
sa druge strane preko krima su brzo napredovali do dnjepra uzeli su 2-3 manja grada
To smo mi stavljali još prije uru. Čini se kako sad Rusi zračnim udarima omekšavaju pozicije oko Kharkiva.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sam moraš priznati, nisi očekiva da će Rusi ovak brzo to išamarat, izbiti na Dnipar i ivice Kijeva. Ono, Ukri u kurcu malo žešćem, jbt (čast izuzecima kod Kharkiva).AlfaOmega wrote:Kasniš đoda, kasniš. Lakše ti je siditi i pratiti mene i đenerala. Brže ćeš nadoćiAssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova..
sa druge strane preko krima su brzo napredovali do dnjepra uzeli su 2-3 manja grada
Kak samo štancate, ne mogu sve to popratiti. Još mi je veber zadal dodatnu literaturu… <3
Dakle, razumijem emocije, a i analiza, barem djelomično stoji. Hrvatska je ovisna o ruskom plinu, VTB je vlasnica Fortenove grupe…Rusija može, a vjerojatno i hoće, nauditi Hrvatskoj bez i da ju pogleda. Tu je i situacija u BiH, Srbija je stavila vojsku u stanje pripravnosti, mišljenja sam da bismo i mi morali to napraviti.
Naravno, sve ovo je pisano pod pretpostavkom da ćemo ostati u konvencionalnim okvirima.
Dakle, razumijem emocije, a i analiza, barem djelomično stoji. Hrvatska je ovisna o ruskom plinu, VTB je vlasnica Fortenove grupe…Rusija može, a vjerojatno i hoće, nauditi Hrvatskoj bez i da ju pogleda. Tu je i situacija u BiH, Srbija je stavila vojsku u stanje pripravnosti, mišljenja sam da bismo i mi morali to napraviti.
Naravno, sve ovo je pisano pod pretpostavkom da ćemo ostati u konvencionalnim okvirima.
niels-
2021-04-26
Ok neću više, u teškom sam poslu, iman tonu kodiranja obavit a ovi se baš morali rokati sada.. ništa pratit ću vaše upise, povlačim se , neću biti safetHektorović wrote:AlfaOmega wrote:Kasniš đoda, kasniš. Lakše ti je siditi i pratiti mene i đenerala. Brže ćeš nadoćiAssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova..
To smo mi stavljali još prije uru. Čini se kako sad Rusi zračnim udarima omekšavaju pozicije oko Kharkiva.
BREAKING: The EU is unlikely to cut Russia off SWIFT for now
ma naravno da ima..vec sam pisao tijekom ljeta 91 i srbi i.jna su brzo napredovali..padali su gradovi i mjesta u slavoniji,banovini,dalmaciji..dok nisu nagazili na mine..vukovar,pakrac,gospic..sa tim da je tad jna i srbi imali razliku u oruzju neosporedivo jacu nego rusi prema ukrima..i kod nas je na pocetku bilo panike,hrpa izbjeglica,pobjegulja dok ekipa nije pocela unistavat prve tenkove,zrakoplove i poceli nanosit osjetnije gubitke u ljudstvu agresoru da su se ovi nakon toga poceli oklopnim vozilima zabijati u beogradsku skupstinu..cim ukri pocnu nanosit sve vece gupitke rujama pocet ce se zapitkivat i ruske majke i ocevi prema putleruAssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tu oko krima su rusi već došli do dnjepraHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova..
https://twitter.com/Odessa8436/status/1496809642831360001
Tamo gdje su očekivali napad još se solidno drže, no problem je Kijev, sjever i oko Krima.
Low-flying Mi-8AMTSh helicopters in Kyiv oblast. 10/https://t.co/tc00DFDkBK pic.twitter.com/dmk1221clP
— Rob Lee (@RALee85) February 24, 2022
2018-04-10
Stiže pojačanje :niels wrote:Kak samo štancate, ne mogu sve to popratiti. Još mi je veber zadal dodatnu literaturu… <3
https://www.klix.ba/vijesti/bih/eufor-aktivirao-rezervne-snage-u-bih-stize-pojacanje-od-500-vojnika/220224077
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Mlaka reakcija zapada. Ili su u totalnom šoku, ili su neke stvari unaprid dogovorene. Kaj će Rusi dati njima u zaminu za Ukrajinu. Možda Srbe?
AssadNaPodmornici wrote:tu oko krima su rusi već došli do dnjepraHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:imaju i rusi nekih gubitaka. gledao sam nekoliko snimaka uništene ruske tehnike oko krahova..
https://twitter.com/Odessa8436/status/1496809642831360001
Tamo gdje su očekivali napad još se solidno drže, no problem je Kijev, sjever i oko Krima.
Tamo je totalno rasulo, već su zauzeli i hidroelektranu i mostove preko Dnjepra.
2018-04-10
Russian Su-25 attack aircraft in Hostomel. https://t.co/aWOlMO0uNV pic.twitter.com/8zfdNzHvVw
— Rob Lee (@RALee85) February 24, 2022
2018-04-10
biti će zanimljivo hoće li Rusi izdržati sa kontrolom zračne luke kraj Kijeva. mislim da bi se tu mogao odlučiti rat, to jest Ukrainci to moraju vratiti ako žele imati ikakve šanse da se braneHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:tu oko krima su rusi već došli do dnjepraHektorović wrote:
Tamo je totalno rasulo, već su zauzeli i hidroelektranu i mostove preko Dnjepra.
An air strike on the Tripoli thermal power plant to the southeast of Kyiv. pic.twitter.com/KE5sCb0kYP
— 301:flag_am: (@301_AD) February 24, 2022
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:biti će zanimljivo hoće li Rusi izdržati sa kontrolom zračne luke kraj Kijeva. mislim da bi se tu mogao odlučiti rat, to jest Ukrainci to moraju vratiti ako žele imati ikakve šanse da se braneHektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:
tu oko krima su rusi već došli do dnjepra
Ono je totalno luđačka operacija. Ovako nešto nismo gledali od WW2.
2018-04-10
Brzo će se kopnene snage doći do te zračne luke. Govorimo o onoj sivernije od Kijeva, i Bjelorusi su se navodno uključili.
zanimljivo oko Donbasa tamo nema velikih pomaka, točnije Ukrosi se dobro drže... najgore je dole na potezu Krim-Dnjepar , i oko glavnog grada..
prije par dana sam "najavljiva" da bi Putin mogao krenuti(zbog razgovora sa Mihom koji mi je dao odlične informacije) iako sam se nadao da je sve to "šah sa 4 dimenzije".. a izgleda da je točna moja "teorija" da je Putin psihički puka.. jbg. ne vidim kakve dugoročne korist može Rusija imati ovim sranjem.... odoh sada, stavljajte info
:flag_ua:T64BV convoy destroyed near Herson pic.twitter.com/ey6Qlls5sy
— ZOKA (@200_zoka) February 24, 2022
2018-04-10
Page 19 of 50 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 34 ... 50
Similar topics
» ‘Stop Operation Soros’ movement begins in Macedonia
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse
Page 19 of 50