AND SO IT BEGINS!
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: AND SO IT BEGINS!
nije to razilaženje mišljenja, njih par su bolesni mrzitelji ukrajinaca i širitelji mržnje već godinama a jutros su i svršili nakon dugo vremena.mutava baštarda wrote:Zakoni postoje... Hrvatska je naslijedila mnoge zakone bivše države pa tako ne bi bilo potrebno pisati nove, nego izvući iz ladice Rezoluciju informbiroa.Šandor Winnetou wrote:nadam se da će ih malo obići ekipica koja ima velike ovlasti i malčice ih ohladiti na primjeren način.AssadNaPodmornici wrote:
ove neke bi trebalo pokupiti i deportirati pod hitnom postupku
Šandor Winnetou- Posts : 19785
2017-12-31
mutava baštarda wrote:Prije nekog vrimena u podcastu Velebit, naš čovik koji tamo ratuje veli da su hrvatski dobrovoljci smješteni u sektoru oko mauriopola. Sranje...Hektorović wrote:Hektorović wrote:[size=33][/size]#Breaking #NewsMap
— Julian Röpcke (@JulianRoepcke) February 24, 2022
The Ukrainian front in Kherson totally collapsed.
Russian troops reached the Dnepr and do not face any resistance.
I geolocated them 130 km inside Ukraine.
The Ukrainian army says the situation is "difficult". Understatement of the year.
This is unbelievable. pic.twitter.com/0yExuFmjXA
Ovo je totalna katastrofa, imali su 8 godina da utvrde ovu granicu...
?? Maripolj je u Donjecku, na obalama Crnog mora.
niels-
2021-04-26
Ko zna sta se stvarno tamo dogadja
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Novaya Kakhovka/Nova Kakhovka city in Kherson region under Russian Army control. pic.twitter.com/TuzVHhetob
— Military Advisor (@miladvisor) February 24, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
I nitko ništa ? A svašta.Hektorović wrote:Rusi se voze uz Dnjepar
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nisam ni sanjala kakav krvolok je onaj alfa...pa nešto odvratnoŠandor Winnetou wrote:nije to razilaženje mišljenja, njih par su bolesni mrzitelji ukrajinaca i širitelji mržnje već godinama a jutros su i svršili nakon dugo vremena.mutava baštarda wrote:Zakoni postoje... Hrvatska je naslijedila mnoge zakone bivše države pa tako ne bi bilo potrebno pisati nove, nego izvući iz ladice Rezoluciju informbiroa.Šandor Winnetou wrote:
nadam se da će ih malo obići ekipica koja ima velike ovlasti i malčice ih ohladiti na primjeren način.
Korona tema je dobro došla za malo bolje zaspoznati tko je tko ovdje, a ova tema ide u istom smjeru
Da... Geografski spada pod tu oblast.niels wrote:mutava baštarda wrote:Prije nekog vrimena u podcastu Velebit, naš čovik koji tamo ratuje veli da su hrvatski dobrovoljci smješteni u sektoru oko mauriopola. Sranje...Hektorović wrote:
Ovo je totalna katastrofa, imali su 8 godina da utvrde ovu granicu...
?? Maripolj je u Donjecku, na obalama Crnog mora.
RayMabus wrote:I nitko ništa ? A svašta.Hektorović wrote:Rusi se voze uz Dnjepar
Niko ništa...
2018-04-10
ne bio vam ja pojedinima u koži... zapamti dobro što ovom prilikom pišem... ako itko ima iskustvo sa petom kolonom onda sam to ja... i kako rekoh ako vam nije jasno u ovom trenutku koje će biti konsekvence vaše proruske orjentacije i navijanja po pitanju sprovođenja ubilačke agresije od strane rusije, bit će vam vrlo brzo jasno i to iz prve ruke...jastreb wrote:Ti si ponorelmichaellcmacha wrote:ja samo znam da ću, ukoliko hrvatska kojim slučajem bude napadnuta u okviru ovog sukoba od bilo koga, ja osobno za neke ljude biti smrtna opasnost... nek se sjete mojih riječi od prije nekoliko godina, što će biti, ako dođe do takvog scenarija...Šandor Winnetou wrote:
u svakom slučaju očekujem od ove dvojice pročetnika i od stanojka četnika nešto tipa da su ukre sami sebe izbombardirali da bi svalili krivicu na jadne i poštene osloboditelje. Tako smo mi izrokali dubrovnik i vukovar a po istoj špranci djeluje i ovaj ruski govnar putler i njegova govnarska svita
2015-08-08
Noor wrote:nisam ni sanjala kakav krvolok je onaj alfa...pa nešto odvratnoŠandor Winnetou wrote:nije to razilaženje mišljenja, njih par su bolesni mrzitelji ukrajinaca i širitelji mržnje već godinama a jutros su i svršili nakon dugo vremena.mutava baštarda wrote:
Zakoni postoje... Hrvatska je naslijedila mnoge zakone bivše države pa tako ne bi bilo potrebno pisati nove, nego izvući iz ladice Rezoluciju informbiroa.
Korona tema je dobro došla za malo bolje zaspoznati tko je tko ovdje, a ova tema ide u istom smjeru
Rat kao rat, Noor. I sama znaš.
Pokaže svačije pravo lice, bili na bojišnici, ili na drugom kraju svijeta.
niels-
2021-04-26
Noor likes this post
Ukrainian officials say a Russian helicopter airborne landing attempt is under way at the Hostomel military airport just outside Kyiv.
— Yaroslav Trofimov (@yarotrof) February 24, 2022
2018-04-10
Hektorović wrote:RayMabus wrote:I nitko ništa ? A svašta.Hektorović wrote:Rusi se voze uz Dnjepar
Niko ništa...
Možda im ovi iz automobila što voze po istoj cesti njih trube, plaze jezike i pokazuju duge noseve. Ne znamo.
crvenkasti-
2014-04-17
jebo te Milan u čvalje...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:
ja samo znam da ću, ukoliko hrvatska kojim slučajem bude napadnuta u okviru ovog sukoba od bilo koga, ja osobno za neke ljude biti smrtna opasnost... nek se sjete mojih riječi od prije nekoliko godina, što će biti, ako dođe do takvog scenarija...
Nek se čuva moj susjed Milan. Smrad četnički.
2015-08-08
Noor, Šandor Winnetou and niels like this post
Ovo je akcija spasavanja Ukrajine.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Helicopter landing in the suburbs of Kiev https://t.co/Ndhc980dK3
— T-80BVM (@80bvm) February 24, 2022
2018-04-10
Onda to objasni ukrajincima koji bježe glavom bez obzira pred spasiteljima i osloboditeljima iz rusije.Ringo10 wrote:Noorka smiri se.
Hektorović wrote:Helicopter landing in the suburbs of Kiev https://t.co/Ndhc980dK3
— T-80BVM (@80bvm) February 24, 2022
— Lost Armour (@lostarmour) February 24, 2022
2018-04-10
jest, dabome...tako su i tebe srbi spašavali u sarajevu....Ringo, otvori očiRingo10 wrote:Noorka smiri se.
Ali onda počinje urbano ratovanje, naročito u velikim gradovima u središtu i zapadu zemlje.
niels-
2021-04-26
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
» America Ready For Martial Law! Looting Begins, Panic Buying Of Ammo 2020 Economic Collapse