Nemaju želju za radom: Ovo su najljeniji horoskopski znakovi
Page 1 of 1
Nemaju želju za radom: Ovo su najljeniji horoskopski znakovi
Nisam ni sumnjao da sam na vrhu :
Bik Bikovi nisu stvoreni za svakodnevan rad u uredu i za monoton život. Nemaju vremena za naporan rad. Oni su razmažene osobe koja žele živjeti prirodno, okruženi luksuzom, a da za to ne moraju raditi.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/nemaju-zelju-za-radom-ovo-su-najljeniji-horoskopski-znakovi-1564171 - www.vecernji.hr
Bik Bikovi nisu stvoreni za svakodnevan rad u uredu i za monoton život. Nemaju vremena za naporan rad. Oni su razmažene osobe koja žele živjeti prirodno, okruženi luksuzom, a da za to ne moraju raditi.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/lifestyle/nemaju-zelju-za-radom-ovo-su-najljeniji-horoskopski-znakovi-1564171 - www.vecernji.hr
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Nemaju želju za radom: Ovo su najljeniji horoskopski znakovi
Sad zamislio to kad je general GF s pet zvjezdica i onda upada u šator kurir i viče : Generale rat je, šta ćemo sad ?
A moj proces misli : Ajme tlake, samo si mi ti još triba.
A moj proces misli : Ajme tlake, samo si mi ti još triba.
2014-04-11
Najliniji znak koji postoji.
Lega san u pet ujutro, diga se u podne. Iden popit još jednu kavu. Ne da mi se ništa.
Lega san u pet ujutro, diga se u podne. Iden popit još jednu kavu. Ne da mi se ništa.
2014-04-11
Al zato su i najbolji na terenu jer računaju kad već nešto moran onda šta prije to riješit pa da se mogu vratit spavat.
U prevodu: Šta te prije ubijen to ću se prije vratit u krevet i nastavit s : sve četiri u zrak i mozak na pašu.
Vrlo učinkoviti.
U prevodu: Šta te prije ubijen to ću se prije vratit u krevet i nastavit s : sve četiri u zrak i mozak na pašu.
Vrlo učinkoviti.
2014-04-11
Znanstveno dokazano: Lijenost je znak inteligencije
https://miss7.24sata.hr/lifestyle/znanstveno-dokazano-lijenost-je-znak-inteligencije-18587
Inteligencija je sposobnost riješavanja problema vezanih uz opstanak duž dinamika.
Zato su oni lini jer oni to ekspresno i učinkovito rješavaju.
Sreća je savladavanje znanih prepreka vezanih uz opstanak te u kratkotrajnom smislu uživanje u zadovoljstvu.
Rješe i vrate se uživat ( sve četiri u zrak i mozak na pašu ).
https://miss7.24sata.hr/lifestyle/znanstveno-dokazano-lijenost-je-znak-inteligencije-18587
Inteligencija je sposobnost riješavanja problema vezanih uz opstanak duž dinamika.
Zato su oni lini jer oni to ekspresno i učinkovito rješavaju.
Sreća je savladavanje znanih prepreka vezanih uz opstanak te u kratkotrajnom smislu uživanje u zadovoljstvu.
Rješe i vrate se uživat ( sve četiri u zrak i mozak na pašu ).
Last edited by RayMabus on 20/2/2022, 17:33; edited 1 time in total
2014-04-11
jbg..ja strijelac i poprilicno tocno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..pusti me da odradim..volim putovati..nikad nisam.patio za sefovskim mjestima u bilo cemu..ak treba ici cu u mocvaru ali uredi me ni nisu privlacili
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Zato šta u trenutku rođenja tvoj mozak kao organ je bio zaštićen ovojnicom koja blokira kozmičke zrake a kad izađeš van onda je mozak po prvi put nezaštićen i tvoj mozak dobiva udar tih kozmičkih zraka a one na ovoj planeti nisu u svakom vremenskom periodu iste pa je onda to podjeljeno na neke dijelove ( npr 12 perioda tj mjeseci ) i u svakom tom mjescu kozmičke zrake su drukčije i nekad određenih tipova zraka ima manje a drugih više itd i onda one udaraju u dijelove mozga i aktiviraju ih a ti dijelovi mozka imaju neku funkciju i onda je kod ovih znakova izraženo ovo a kod onih ono i to su te generalne karakteristike horoskopskih znakova.vuksadinare wrote:jbg..ja strijelac i poprilicno tocno
2014-04-11
Popit ovu kavu i ić malo leć. Odmorit.
Sad kad san ovo pročita sad mi se još više ništa ne radi nego me uvatio sanak.
Sad kad san ovo pročita sad mi se još više ništa ne radi nego me uvatio sanak.
2014-04-11
Take it easy ( pomalo )
2014-04-11
Duša ima slobodnu volju. Ja san izabra di i kad ću se rodit. Znam da je bik takav na ovoj planeti.
Učinkoviti su. Di to pošalješ oni jednostav rješe tako da ne moraju radit puno i da se ne moraju vraćat na to jer žele uživat u životu.
Zato su puno brutalniji i u ratu jer će nešto izbrisat s lica mape ako vide da je to smetnja i da će brisanje toga bit to rješenje tako da se ne moraju vraćati na to i da mogu uživat u finimim valovima.
Zato san van već dosta puta reka da je ime moje postrojbe : KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
Učinkoviti su. Di to pošalješ oni jednostav rješe tako da ne moraju radit puno i da se ne moraju vraćat na to jer žele uživat u životu.
Zato su puno brutalniji i u ratu jer će nešto izbrisat s lica mape ako vide da je to smetnja i da će brisanje toga bit to rješenje tako da se ne moraju vraćati na to i da mogu uživat u finimim valovima.
Zato san van već dosta puta reka da je ime moje postrojbe : KOGA NEMA TAJ NE POSTOJI.
2014-04-11
MOĆ JEDNOSTAVNOSTI.
2014-04-11
Similar topics
» Ovo su najumišljeniji horoskopski znakovi
» SAD ne smatraju borbeno zrakoplovstvo prioritetom RH i nemaju želju pomoći u nabavi
» U Italiji se javljaju znakovi zasićenja mjerama
» Drašković o propasti kraljevine Jugoslavije: "Ludi Srbi ispunili želju najvećih neprijatelja"
» Ovako se horoskopski znaci ponašaju posle prekida
» SAD ne smatraju borbeno zrakoplovstvo prioritetom RH i nemaju želju pomoći u nabavi
» U Italiji se javljaju znakovi zasićenja mjerama
» Drašković o propasti kraljevine Jugoslavije: "Ludi Srbi ispunili želju najvećih neprijatelja"
» Ovako se horoskopski znaci ponašaju posle prekida
Page 1 of 1