Peris nestao nakon navijackog incidenta?
Page 1 of 1
Peris nestao nakon navijackog incidenta?
https://www.srbijadanas.com/vesti/drustvo/matejevom-nestanku-prethodio-navijacki-incident-isplivali-novi-detalji-iz-gotika-reagovalo-i-2022-02-18
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Peris nestao nakon navijackog incidenta?
...inace 'volim' takve koji se kurce navijanjem kad nema utakmica...a kad treba na gostovanja i na utakmice nema ih nigdje....inace predmjevao sam da bi i ovo moglo biti jedan od uzroka..popilo se i naduvalo i 'ale hajduce dica tvoja vole te'..a okolo grobari i cigani....'pametno'
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Uznemirujuće, M.Periš ?
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Gdje je nestao Epi?
» Desnica u Sloveniji: Srebrenica nije največi zločin u europi nakon WW2... to su Titovi pokolji nakon WW2
» u doba nakon najvecih odlazaka iz HR nakon peronospore ured za dobrodoslicu hrvatima-povratnicima povecava broj zaposlenih
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» Gdje je nestao Epi?
Page 1 of 1