Korona novosti i spoznaje
Page 19 of 40
Page 19 of 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Re: Korona novosti i spoznaje
Opet ćorak.aben wrote:A, tako, istina.IL Risorto wrote:Pa ni misionari ne idu propovjedat vjernicima,već preobratit nevjernike.aben wrote:
Ali ovo ni antifašistički forum, ćo
Uglovnomu, dete jugo oficira, jel?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma osla tema na kvasinu iprije, nije do tebemutava baštarda wrote:Popio bokal plavca pa sam se raspištoljio...Noor wrote:Borami ste temu dobro zasrali
A, to sigurno ;)IL Risorto wrote:Pa ne možemo je zasrat gore od sEre udbaša.Noor wrote:Borami ste temu dobro zasrali
aben wrote:mutava baštarda wrote:Je bbitna si... Ako iimaš dobre sise i guzicu vjerujem da bi se dalo zanemarit da je čukunbaba bila iz Srbije.Venus wrote:
Pa valjda sam bitna ja, a ne moja rodbina..ako sam pametna ne bi dala rodbini da mi se miješa u moju vezu.
I obrnuto, glupa žena može napravit kaos samo takav, može bit čista hrvatica od stoljeća sedmog, ako je blesava tutututu nema pomoći.
Nope. Ideja da si svoj čovik, potpuno odvojen od onoga izdokle si došo, jednostavno je kriva
I ti zeru briješ
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:mutava baštarda wrote:Je bbitna si... Ako iimaš dobre sise i guzicu vjerujem da bi se dalo zanemarit da je čukunbaba bila iz Srbije.Venus wrote:
Pa valjda sam bitna ja, a ne moja rodbina..ako sam pametna ne bi dala rodbini da mi se miješa u moju vezu.
I obrnuto, glupa žena može napravit kaos samo takav, može bit čista hrvatica od stoljeća sedmog, ako je blesava tutututu nema pomoći.
Nope. Ideja da si svoj čovik, potpuno odvojen od onoga izdokle si došo, jednostavno je kriva
Sve ti znaš, pa ne pada jabuka daleko od stabla murve.
Za koga se što more jamčit, nevoljo..ima ljudi koji odluče prekinuti "obiteljske tradicije (prokletstva)".
Guest- Guest
darth_vader wrote:aben wrote:mutava baštarda wrote:
Je bbitna si... Ako iimaš dobre sise i guzicu vjerujem da bi se dalo zanemarit da je čukunbaba bila iz Srbije.
I ti zeru briješ
Da brije zeru...al' navikli smo ga dosad gledat kako napeto brani svoje stavove, čak i onda kad je totalno u krivu. Nije do njega, do demižane je
Guest- Guest
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dikic-mjere-i-covid-potvrde-u-hrvatskoj-nisu-dale-rezultata-treba-razmatrati-da-ih-se-makne-15160779
STOPAMA SLOVENIJE?
Đikić: ‘Mjere i covid potvrde u Hrvatskoj nisu dale rezultata, treba razmatrati da ih se makne‘
Mnoge nisu dale rezultat, uvedene su prekasno i ljudi ih se ne pridržavaju - zato ih je nepotrebno imati, izjavio je
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. veljača 2022. 22:36
U Sloveniji je u posljednja 24 sata preminulo 18 osoba, a u Hrvatskoj 42. Broj novozaraženih gotovo je jedanak, a kad je riječ o procijepljenosti, prvu i drugu dozu primilo je više Slovenaca.
Susjedima je dosta koronamjera pa će se od ponedjeljka živjeti po novim, starim pravilima. Covid potvrde gotovo uopće neće biti potrebne, a povratak u normalu pljeskom su dočekali i ugostitelji. A gdje je tu Hrvatska?
Iz Slovenije poručuju kako putnici više neće morati ispunjavati uvjete da su cijepljeni, preboljeli covid ili testirani. To jednako vrijedi i za zaposlenike, a smatraju i kako popuštanje stiže u pravom trenutku jer počinju školski praznici. Nema više ograničenja broja gostiju u restoranima i kafićima, a s radom počinju i noćni klubovi, piše RTL.
I dok je samotestiranje učenika u Hrvatskoj tek počelo, ono se u Sloveniji ukida, ali učenici će i dalje morati nositi maske. Ipak, na snazi i dalje ostaju osnovne mjere - osim maski, tu su dezinfekcija i distanca. Iako se brojke novozaraženih u Hrvatskoj smanjuju, nema najave ukidanje mjera.
Vesna Višekruna Vučina, epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kaže: "Svaka država prema epidemiološkoj situaciji procjenjuje kad je vrijeme za ukinuti ili pojačati neku mjeru. Mi vidimo da se zadnjih dana bilježi pad novozaraženih, ali to su i dalje visoke brojke... Mi imamo visoke brojke pacijenata u bolnicama i puno preminulih".
Kad je riječ o procijepljenosti, prvu dozu primilo je 56 % Hrvata i 60% Slovenaca, a dvije doze primilo je 4% više Slovenaca.
Znanstvenik Ivan Đikić poručuje kako mjere u Hrvatskoj nisu dale rezultat, mnoge su uvedene prekasno i ljudi ih se ne pridržavaju.
"Mjere koje imamo, kao što su covid potvrde i druge mjere koje je stožer uveo, dosad su se pokazale kao nedjelotvorne, treba razmatrati da ih se makne jer ako nisu učinkovite, onda ih je nepotrebno imati", govori za RTL.
Hoće li i kad Hrvatska krenuti u istom smjeru kao i susjedna Slovenija - odluka je Stožera kojemu su uvijek iduća dva tjedna - ključna.
STOPAMA SLOVENIJE?
Đikić: ‘Mjere i covid potvrde u Hrvatskoj nisu dale rezultata, treba razmatrati da ih se makne‘
Mnoge nisu dale rezultat, uvedene su prekasno i ljudi ih se ne pridržavaju - zato ih je nepotrebno imati, izjavio je
Piše: Jutarnji.hrObjavljeno: 20. veljača 2022. 22:36
U Sloveniji je u posljednja 24 sata preminulo 18 osoba, a u Hrvatskoj 42. Broj novozaraženih gotovo je jedanak, a kad je riječ o procijepljenosti, prvu i drugu dozu primilo je više Slovenaca.
Susjedima je dosta koronamjera pa će se od ponedjeljka živjeti po novim, starim pravilima. Covid potvrde gotovo uopće neće biti potrebne, a povratak u normalu pljeskom su dočekali i ugostitelji. A gdje je tu Hrvatska?
Iz Slovenije poručuju kako putnici više neće morati ispunjavati uvjete da su cijepljeni, preboljeli covid ili testirani. To jednako vrijedi i za zaposlenike, a smatraju i kako popuštanje stiže u pravom trenutku jer počinju školski praznici. Nema više ograničenja broja gostiju u restoranima i kafićima, a s radom počinju i noćni klubovi, piše RTL.
I dok je samotestiranje učenika u Hrvatskoj tek počelo, ono se u Sloveniji ukida, ali učenici će i dalje morati nositi maske. Ipak, na snazi i dalje ostaju osnovne mjere - osim maski, tu su dezinfekcija i distanca. Iako se brojke novozaraženih u Hrvatskoj smanjuju, nema najave ukidanje mjera.
Vesna Višekruna Vučina, epidemiologinja Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, kaže: "Svaka država prema epidemiološkoj situaciji procjenjuje kad je vrijeme za ukinuti ili pojačati neku mjeru. Mi vidimo da se zadnjih dana bilježi pad novozaraženih, ali to su i dalje visoke brojke... Mi imamo visoke brojke pacijenata u bolnicama i puno preminulih".
Kad je riječ o procijepljenosti, prvu dozu primilo je 56 % Hrvata i 60% Slovenaca, a dvije doze primilo je 4% više Slovenaca.
Znanstvenik Ivan Đikić poručuje kako mjere u Hrvatskoj nisu dale rezultat, mnoge su uvedene prekasno i ljudi ih se ne pridržavaju.
"Mjere koje imamo, kao što su covid potvrde i druge mjere koje je stožer uveo, dosad su se pokazale kao nedjelotvorne, treba razmatrati da ih se makne jer ako nisu učinkovite, onda ih je nepotrebno imati", govori za RTL.
Hoće li i kad Hrvatska krenuti u istom smjeru kao i susjedna Slovenija - odluka je Stožera kojemu su uvijek iduća dva tjedna - ključna.
Guest- Guest
Venus wrote:darth_vader wrote:aben wrote:
I ti zeru briješ
Da brije zeru...al' navikli smo ga dosad gledat kako napeto brani svoje stavove, čak i onda kad je totalno u krivu. Nije do njega, do demižane je
Mislim da se on puno ne nasekira oko tog branjenja stava...
darth_vader-
2014-04-17
To je inače folkor na ovom forumu i baš je zato zanimljiv... Nikad se ne dosegne neki konsenzus u raspravi, nego se unaprijed iskopaju rovovi, naprave bunkeri i brane početni položaji pod svaku cijenu i ne birajući sredstva puca po protivniku... Jebeš to kad bi se svi slagali. Nismo u Sjevernoj Koreji (još)..
darth_vader-
2014-04-17
Venus wrote:aben wrote:mutava baštarda wrote:
Je bbitna si... Ako iimaš dobre sise i guzicu vjerujem da bi se dalo zanemarit da je čukunbaba bila iz Srbije.
Sve ti znaš, pa ne pada jabuka daleko od stabla murve.
Za koga se što more jamčit, nevoljo..ima ljudi koji odluče prekinuti "obiteljske tradicije (prokletstva)".
Za nikoga, ali jo ne bi preporuči riskirati is takovima. Bolje je uzesti nekoga ki je u skladu is svojin backgroundom.
2014-04-16
kada bi se svi složili, na što bi ličili?darth_vader wrote:To je inače folkor na ovom forumu i baš je zato zanimljiv... Nikad se ne dosegne neki konsenzus u raspravi, nego se unaprijed iskopaju rovovi, naprave bunkeri i brane početni položaji pod svaku cijenu i ne birajući sredstva puca po protivniku... Jebeš to kad bi se svi slagali. Nismo u Sjevernoj Koreji (još)..
veber-
2014-12-30
mutava baštarda likes this post
darth_vader wrote:aben wrote:mutava baštarda wrote:
I ti zeru briješ
A ča, misliš da ni tako?
2014-04-16
A naši uveli u škole testiranje...Venus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dikic-mjere-i-covid-potvrde-u-hrvatskoj-nisu-dale-rezultata-treba-razmatrati-da-ih-se-makne-15160779
STOPAMA SLOVENIJE?
HDZ zna. Sad moraju oprezno s ukidanjem jer dorh se mota oko firme, a svak može biti sljedeći.
Vrijeme je da i mi povučemo mjere.
I uštedimo na referendumu.
jednim potezom dvije stavri riješimo
treba znati
treba znati
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
evo jedan dobar antivaxerski "argument", baš u tom stilu
https://newsbar.hr/ako-ivermectin-ne-pomaze-zasto-jos-ni-jedan-konj-nije-preminuo-od-covid-a/#.YhIKl9_MLIU
https://newsbar.hr/ako-ivermectin-ne-pomaze-zasto-jos-ni-jedan-konj-nije-preminuo-od-covid-a/#.YhIKl9_MLIU
ukinuti mjere zbog povoljne epidemijologije, ali prije pobrojati potpise i viditi da ih nedostaje. Hdz i ov put jedun korok isprid norodaepikur37 wrote:Vrijeme je da i mi povučemo mjere.
treba znati
2014-04-16
ne bih trčao pred rudo...aben wrote:ukinuti mjere zbog povoljne epidemijologije, ali prije pobrojati potpise i viditi da ih nedostaje. Hdz i ov put jedun korok isprid norodaepikur37 wrote:Vrijeme je da i mi povučemo mjere.
treba znati
moguće je i da je 'epidemijologija' povoljna baš radi mjera koje je struka uvela...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Pitanje im je krivo.marcellus wrote:evo jedan dobar antivaxerski "argument", baš u tom stilu
Pitanje bi im trebalo glasiti: Ako ivermectin ne pomaže, zašto onda 70 kliničkih studija pokazuje da ipak pomaže, i zašto in vitro studije pokazuju da blokira replikaciju virusa.
Oćeš ti javiti Newsbaru ili ću ja?
Slovoslagar-
2021-04-25
Ne da mi đava mira, pa vas evo opet uzemiravam.Noor wrote:A, to sigurno ;)IL Risorto wrote:Pa ne možemo je zasrat gore od sEre udbaša.Noor wrote:Borami ste temu dobro zasrali
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Page 19 of 40 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje