Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Hajduk Split
U kontekstu ljubavi i vjernosti totalno nebitno.FRANK wrote:Kad ste zadnji put bili prvacifridrih_niche wrote:Slazen se, uvik se držite uloge kante za napucavanje...FRANK wrote:A to gubljenje postaje standard navijacima drugoga najveceg klubafridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
Liverpool je godinama bio nigdje, a sve te godine je grmilo s Anfielda " Yuo'll never walk alone"...
Guest- Guest
Em sto se tovarcad doji sa ljubavlju prema raspalom klubu
I kad mislis da gore nemoze biti
Mamiceva budaletina doda gas i poteze pitanje dice u juniorskom nogometu
I kad mislis da gore nemoze biti
Mamiceva budaletina doda gas i poteze pitanje dice u juniorskom nogometu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kale je za staro zeljezo, a nemere on nikako s Livajoim igrati...
Lituanac ne more treniratin Hajduka, di su nase legendi?
Guest- Guest
Dobarizauskrsain...
Di je vucina, jeli mu dobro?
Nema ni kujica, kad je drugačiji rezultat treba im 1,2 sekunde nakon zadnjeg sunčevog zvizduka...
Nema ni kujica, kad je drugačiji rezultat treba im 1,2 sekunde nakon zadnjeg sunčevog zvizduka...
Guest- Guest
Aj, sad smo bar mirni neko vrime sa upisima tatticara...
<3
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
evo me...cestitam hajduku...dobra utakmica odigrana sa strane nas nakon duzeg perioda..kale napokon odigrao dobru partiju...steta za njega i livaju sto nece igrati protiv slavena...pomalo glupasto zaradjeni treci zuti..Andreas Goldberger wrote:Dobarizauskrsain...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Cestitam manjem klubu na pobjedi
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Boze mi stara skola bbb gospoda za razliku od tatticara
Tovari napusite se kurca
Tovari napusite se kurca
2015-09-13
Nema na cemu stokoAndreas Goldberger wrote:Hvala Ante...FRANK wrote:Cestitam manjem klubu na pobjedi
2015-09-13
evo malo veselja za sektaše!
pobijedili su dinamo i sad su prvaci svita i okolice - od trogira do omiša.
čestitam na pobjedi jer ste zabili iz jedine šanse koju ste imali, premda ni dinamo baš nije imao nekih prilika.
pobijedili su dinamo i sad su prvaci svita i okolice - od trogira do omiša.
čestitam na pobjedi jer ste zabili iz jedine šanse koju ste imali, premda ni dinamo baš nije imao nekih prilika.
sitting_bull-
2015-09-28
sektaški kreten.Andreas Goldberger wrote:Dobarizauskrsain...
Nema ni kujica, kad je drugačiji rezultat treba im 1,2 sekunde nakon zadnjeg sunčevog zvizduka... :lol!:
kako znaš ako su na ignore, šupčino sektaška?
sitting_bull-
2015-09-28
FRANK wrote:Nema na cemu stokoAndreas Goldberger wrote:Hvala Ante...FRANK wrote:Cestitam vecem klubu na pobjedi
Guest- Guest
ocajna tekma dvije raspale ekipe
i da, cestitam sektaskim lopovima na fosatijevom dzonu
End- Posts : 21177
2015-08-25
Lipo je bit navijač najvećeg hrvatskog kluba - Hajduka iz Splita...
<3
<3
2021-02-25
Kmeeee, Kmeeee, Kmeeee...End wrote:ocajna tekma dvije raspale ekipei da, cestitam sektaskim lopovima na fosatijevom dzonu
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kale je za staro zeljezo, a nemere on nikako s Livajoim igrati...
Utakmica školski pripremljena idealan rezultat 1:0
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Čestitke sektaškom klubu na pobjedi ... Dokle god mi imamo Krznara, Kopića i takve kvazitrenere za vas nema zime, jer on kao da je došao sa H. Dragovoljcem u Split ... Konačno mu se obila o glavu ta njegova igra na bod, a glupan nikako da shvati da su mu u ovoj utakmici samo 3 boda donosila naslov 99% ... On još uvijek ovisi samo o sebi, ali ovako kako on igra i kako postavlja ekipu, nisam previše siguran da može dobiti Goricu, Lokomotivu i Šibenik i uzeti doma po bod Osijeku i Hajduku što mu garantira titulu ...
Zeko-
2015-08-26
100kn wrote:Andreas Goldberger wrote:Kale je za staro zeljezo, a nemere on nikako s Livajoim igrati...
Utakmica školski pripremljena idealan rezultat 1:0
2021-02-25
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50