Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
Re: Hajduk Split
End wrote:
sutra igramo protiv europskog i svjetskog GIGANTA
svjesni smo svega toga mi tatine kujice, nama je sutra finale SP-a
to sve govori o HAJDUKU kao VELIKANU
Guest- Guest
Čuj glupana ... Kakvo finale SP-a je to Dinamu? Pa Dinamo sutra igra utakmicu koja je više-manje njemu i nebitna ili bolje rečeno, to je utakmica u kojoj pobjedom dobiva sve, a eventualnim porazom ne gubi ništa ... Dinamo i sa porazom ovisi i dalje isključivo sam o sebi, a Hajduk ni sa pobjedom ne ovisi sam o sebi ... A kaj se tiče ovoga Hajduk-velikan, gle, previše puta ponavljate tu riječ "velikan" da bi bila istinita ... Dođe mi kao da sami sebe želite uvjeriti kako je to istina, a svjesni ste da nije pa onda to ponavljate k'o papagaji ... Kao ono "sto puta ponovljena laž postaje istina" ...Andreas Goldberger wrote:End wrote:
Zeko-
2015-08-26
Di je vucina?
Ako sutra ne bude 1-ca, minutu nakon utakmice ce se nasrati tu s nekim prolivom...
Ako sutra ne bude 1-ca, minutu nakon utakmice ce se nasrati tu s nekim prolivom...
Guest- Guest
sitting_bull wrote:božja kazna.Andreas Goldberger wrote:Cesto se pitam cime sam to zasluzija da sam navijac tog giganta HAJDUKA iz Splita...
sitting_bull-
2015-09-28
rekoh već puno puta: zbog neprestane rezultatske, igračke i ine dominacije dinama kontra hajduka sektaši se osjećaju kao žrtve pa su razvili neku vrstu stockholmskog sindroma prema dinamu.Andreas Goldberger wrote:End wrote:
citiram:
- "Ovaj sindrom su istraživali znanstvenici u okvirima viktimologije i došli do zaključka da se cijeli proces temelji na strahu da ne dođe do još veće patnje..."
- "Što više energije se utroši u taj odnos, to će biti teže raskinuti ovu vezu."
amper je već sada neraskidivom pupčanom vrpcom vezan za dinamo, a neprekidne zamjene imena dinama imenom hajduka su očajnički svjesni pokušaji da prikrije svoje trajne podsvjesne emocionalne veze koje ima prema dinamu.
amperu su tako dinamo i hajduk jedno te isto pa zato s toliko lakoće radi te supstitucije imena.
isto vrijedi i za nichea.
zadnja riječ na samrti će im biti - dinamo.
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro jutro...100kn wrote:dobro jutro svima
Danas igra GIGANT Hajduk. Klub s vojskom navijača koja je tu kad je dobro i kad je lose, kad se dize trofej i kad se hvata 4-o mjesto...
Prije 2 dana na treningu vise podrske navijača nego nekima na utakmicama.
"I mogu, moraju biti ljubomorni mnogi u nas..."
HZV
Guest- Guest
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/gorica/veliki-talent-reprezentativac-i-kapetan-napustio-hajduk-i-presao-u-goricu-odluka-je-bila-lagana-15185881
prije njega je brkljača odbio potpisati ugovor.
sad više ti mladi talenti ne bježe samo u dinamo.
kaj reći?
prije njega je brkljača odbio potpisati ugovor.
sad više ti mladi talenti ne bježe samo u dinamo.
kaj reći?
sitting_bull-
2015-09-28
I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Veceras se triba izjebat majke tovarcadi potvrdit titulu i putujte djaci prema tobolu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
A to gubljenje postaje standard navijacima drugoga najveceg klubafridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Slazen se, uvik se držite uloge kante za napucavanje...FRANK wrote:A to gubljenje postaje standard navijacima drugoga najveceg klubafridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
2021-02-25
Kad ste zadnji put bili prvacifridrih_niche wrote:Slazen se, uvik se držite uloge kante za napucavanje...FRANK wrote:A to gubljenje postaje standard navijacima drugoga najveceg klubafridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
2015-09-13
Kak' su prošli pioniri Hajduka protiv pionira Dinama u polufinalu kupa na Poljudu? Jel' zna netko?
Zeko-
2015-08-26
2005.-e...FRANK wrote:Kad ste zadnji put bili prvaci ove korumpirane i privatizirane ligefridrih_niche wrote:Slazen se, uvik se držite uloge kante za napucavanje...FRANK wrote:A to gubljenje postaje standard navijacima drugoga najveceg klubafridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
<3
2021-02-25
U kontekstu ljubavi i vjernosti totalno nebitno.FRANK wrote:Kad ste zadnji put bili prvacifridrih_niche wrote:Slazen se, uvik se držite uloge kante za napucavanje...FRANK wrote:A to gubljenje postaje standard navijacima drugoga najveceg klubafridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:I kad gube i kad tuku, uvijek vjerni svom Hajduku...fridrih_niche wrote:Hajduk živi vječno!
<3
<3
Liverpool je godinama bio nigdje, a sve te godine je grmilo s Anfielda " Yuo'll never walk alone"...
Guest- Guest
Page 37 of 50 • 1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 43 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 37 of 50