Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
Re: Hajduk Split
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:Zalutali ste na temu o najvećem hrvatskom sportskom klubu...
Tema o GNK Međuzemlju je na drugoj temi...
Hajduk živi vječno!
<3
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
darth_vader wrote:Nemoguće... Eli je to Kic vratija citiranje...zna sam odmah čim je Ante onako zamanta Noor, da će popustit stega... : )
2021-02-25
tvoja očekivanja pred derbi?vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
i šta misliš o dambrauskasu i njegovoj analizi nakon utakmice gdje je pola sata pričao o svetkovini uskrsu, a ostavio jednu rečenicu o hajduku i gorici? koliko je to profesionalno
100kn- Posts : 510
2022-01-29
100kn wrote:tvoja očekivanja pred derbi?vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
i šta misliš o dambrauskasu i njegovoj analizi nakon utakmice gdje je pola sata pričao o svetkovini uskrsu, a ostavio jednu rečenicu o hajduku i gorici? koliko je to profesionalno
darth_vader-
2014-04-17
Bolje da je pricao o tome nakon utakmice nego da se kao neki zbog Uskrsa i velikog petka nisu ni pojavili...100kn wrote:
tvoja očekivanja pred derbi?
Guest- Guest
darth_vader wrote:100kn wrote:tvoja očekivanja pred derbi?vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
2021-02-25
koji je tebi kurac? Do prije 2-3 tjedna si ovdje trkeljao kak ste 100% prvaci, pozvao mene na proslavu naslova. a sad si se već predao k'o talijan ... Kaj onda, ništ' od janjetine? A baš sam si naguštirao ...vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
Zeko-
2015-08-26
Ovaj njegov soj više voli jastoge i slične pizdarije...Zeko wrote:koji je tebi kurac? Do prije 2-3 tjedna si ovdje trkeljao kak ste 100% prvaci, pozvao mene na proslavu naslova. a sad si se već predao k'o talijan ... Kaj onda, ništ' od janjetine? A baš sam si naguštirao ...vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
darth_vader-
2014-04-17
I dizel vise od eurosupera...darth_vader wrote:Ovaj njegov soj više voli jastoge i slične pizdarije...Zeko wrote:koji je tebi kurac? Do prije 2-3 tjedna si ovdje trkeljao kak ste 100% prvaci, pozvao mene na proslavu naslova. a sad si se već predao k'o talijan ... Kaj onda, ništ' od janjetine? A baš sam si naguštirao ...vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
:D
2021-02-25
fridrih_niche wrote:I dizel vise od eurosupera...darth_vader wrote:Ovaj njegov soj više voli jastoge i slične pizdarije...Zeko wrote:koji je tebi kurac? Do prije 2-3 tjedna si ovdje trkeljao kak ste 100% prvaci, pozvao mene na proslavu naslova. a sad si se već predao k'o talijan ... Kaj onda, ništ' od janjetine? A baš sam si naguštirao ...vuksadinare wrote:...gdje je nestao igracima spiritus...ovo jucer jako lose napose drugo poluvrijeme..sto dalje prvenstvo mi u sve vecem padu..niti forme niti igre...a mediji vec poceli spekulirati novim trenerom..gdje ima dima ima i vatre..a navijaci jucer na kraju utakmice pokazali sto misle..
:D
darth_vader-
2014-04-17
čestitke propalom atletičaru
sektaška je to škola, kad je već njemu karijera mizerna zašto ne liječiti frustracije i napakostiti drugome
sektaška je to škola, kad je već njemu karijera mizerna zašto ne liječiti frustracije i napakostiti drugome
End- Posts : 21177
2015-08-25
Kad iskoristavas tudu nesrecu i tesku ozljedu jednog igraca da bi se posrao i omalovazavao Nikolu (koji je nenamjerno ozlijedio protivnika sto ga je samog jako pogodilo) e onda je to definicija bolesnika.End wrote:čestitke propalom atletičaru
I to jos na Uskrs. Nemas srama niti malo...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Kad iskoristavas tudu nesrecu i tesku ozljedu jednog igraca da bi se posrao i omalovazavao Nikolu (koji je nenamjerno ozlijedio protivnika sto ga je samog jako pogodilo) e onda je to definicija bolesnika.End wrote:čestitke propalom atletičaru
2021-02-25
fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Kad iskoristavas tudu nesrecu i tesku ozljedu jednog igraca da bi se posrao i omalovazavao Nikolu (koji je nenamjerno ozlijedio protivnika sto ga je samog jako pogodilo) e onda je to definicija bolesnika.End wrote:čestitke propalom atletičaru
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:fridrih_niche wrote:Andreas Goldberger wrote:Kad iskoristavas tudu nesrecu i tesku ozljedu jednog igraca da bi se posrao i omalovazavao Nikolu (koji je nenamjerno ozlijedio protivnika sto ga je samog jako pogodilo) e onda je to definicija bolesnika.End wrote:čestitke propalom atletičaru
2021-02-25
amper očekivanja pred derbi, koja formacija
koliko je danas pretplatnika?
koliko je danas pretplatnika?
2022-01-29
vuce gdje si mi. šta misliš o osiguranju i sigurnosnom protokolu u prethodnom derbiju
koliko golova će hajduk zabit?
koliko golova će hajduk zabit?
2022-01-29
Page 35 of 50 • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 42 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 35 of 50