Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Hajduk Split
Nemojte se zavaravati ... Apsolutno više ništa ne ovisi o vama, jer vi možete dobiti sve utakmice do kraja i ni to vam ne garantira titulu ... A ako Dinamo sada dobije Rijeku na Rujevici prvenstvo je gotovo, jer do kraja još ima Osijek u Zagrebu i 2 nebitne utakmice sa vašim Lutalicama ...Andreas Goldberger wrote:Najlakse staviti rijeci u usta i onda oriti o tome...End wrote:i tako su nestale najave
Premda, kako je Valdas rekao nije gotovo dok nije gotovo. Hajduk ima sad seriju utakmica bez ovih momcadi s vrha + zaostalu utakmica s lopovima, pa cemo viditi.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Soudanijeve pristalice prozivaju druge igrače epilepticarima...
O tempora, o mores...
:(
O tempora, o mores...
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Ove ste sezone doveli igrača za jednu i pol ekipu, pridobili kompletnu sudačku mašineriju za sebe i opet četvrti ... Gasi to lopovsko govno od kluba ...
Zeko-
2015-08-26
dobro, može i epileptičari.fridrih_niche wrote:Soudanijeve pristalice prozivaju druge igrače epilepticarima...
O tempora, o mores...
zvuči više kao medicinski problem, premda je kod sektaša praktično sve u domeni medicine.
naravno, sektaški idiot jednu jedinu pojedinačnu situaciju vezanu uz dinamo pokušava izjednačiti sa sistemski uvježbavanim glumatanjem sektaških ljubimaca.
kako god, dogodine prvaci.
recimo.
sitting_bull-
2015-09-28
polako voda ulazi u uši, strah se uvlači u kosti i koljena sama klecaju: što ako rijeka usred splita uzme rabuzina?Zeko wrote:Ove ste sezone doveli igrača za jednu i pol ekipu, pridobili kompletnu sudačku mašineriju za sebe i opet četvrti ... Gasi to lopovsko govno od kluba ...
još nije panika, ali nije ni daleko.
sitting_bull-
2015-09-28
Al ‘jednu jedinu pojedinačnu situaciju vezanu iz Dinamo’ hahahahahhhahahahahahahahahaha!!
:^O
:^O
2021-02-25
e moj dambrauskas...u proljetnom djelu sezone tramezzani je osvojio dva boda manje od tebe ali nije imao livaju,krovinovica,kalinica,sahitija..sto bi tek sa njima napravio..
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
...iskreno..ziheraska igra narocito u derbijima...i polovican uspjeh...
2015-09-08
....kad ne izvuces maksimum iz dobre momcadi znaci da si posao polovicno obavio..i da je vrijeme da se razmisli o odlasku..ova momcad hajduka nije za cetvrto mjesto..a tu se nalazimo..gdje smo i krenuli u proljetni dio...naravno da su navijaci nezadovoljni..narocito ziheraskom igrom u derbijima gdje se prakticno odlucuje o naslovu..i sa ovakvom momcadi
2015-09-08
Evo ga, izmigoljija...vuksadinare wrote:e moj dambrauskas...u proljetnom djelu sezone tramezzani je osvojio dva boda manje od tebe ali nije imao livaju,krovinovica,kalinica,sahitija..sto bi tek sa njima napravio..
A di je to proslog prolica Livaja igra? U Tunguziji?!?
Valdas ima jedan jedini poraz, usao je u finale kupa i daj nadi tablicu HNL-a kako izgleda od njegovog dolaska?
Guest- Guest
...pogledaj ucinak u derbijima koji odlucuju za prvaka...polovican ili ispodpolovican..a tu se kuje naslov...drugo...i zbog imena igraca obavio je polovican posao narocito u proljetnom dijelu...jos ga samo kup izvlaci a tu ce tek biti jeben pritisak..popusimo li kup on je bivsi...gustafson je bio truba ovaj je nesto bolji od njega i jedino ga kup moze izvuci...naoominjem..krenuli smo ambiciozno u proljece da se odljepimo od cetvrtog mjesta..pogled na tablicu i dalje smo na cetvrtom mjestu..strucnjaci bi reklo..zagrijavao se motor ali se zagrijao nije bar za finishAndreas Goldberger wrote:Evo ga, izmigoljija...vuksadinare wrote:e moj dambrauskas...u proljetnom djelu sezone tramezzani je osvojio dva boda manje od tebe ali nije imao livaju,krovinovica,kalinica,sahitija..sto bi tek sa njima napravio..
Valdas ima jedan jedini poraz, usao je u finale kupa i daj nadi tablicu HNL-a kako izgleda od njegovog dolaska?
2015-09-08
Kao prvo derbiji ne odlucuju za prvaka, a mi zaostajemo 7 bodova zbog one serije kad si u 3 utakmice u nizu protiv Sibenika, Gorice i Belupa od mogucih 9 bodova uzeja samo 1.vuksadinare wrote:...pogledaj ucinak u derbijima koji odlucuju za prvaka...polovican ili ispodpolovican..a tu se kuje naslov...drugo...i zbog imena igraca obavio je polovican posao narocito u proljetnom dijelu...jos ga samo kup izvlaci a tu ce tek biti jeben pritisak..popusimo li kup on je bivsi...gustafson je bio truba ovaj je nesto bolji od njega i jedino ga kup moze izvuci...naoominjem..krenuli smo ambiciozno u proljece da se odljepimo od cetvrtog mjesta..pogled na tablicu i dalje smo na cetvrtom mjestu..strucnjaci bi reklo..zagrijavao se motor ali se zagrijao nije bar za finishAndreas Goldberger wrote:Evo ga, izmigoljija...vuksadinare wrote:e moj dambrauskas...u proljetnom djelu sezone tramezzani je osvojio dva boda manje od tebe ali nije imao livaju,krovinovica,kalinica,sahitija..sto bi tek sa njima napravio..
Da smo u te tri utakmice protiv tog ranga klubova kiksali jednu utakmicu i nek smo je izgubili, a druge dvi dobili danas bi imali 5 bodova vise, bili bi samo 2 iza lopova uz onu odgodenu utakmicu. A za to Valdas nije kriv.
Kad pricas o derbijima (valjda mislis na Rijeku, lopove i Osijek) pa Valdas ima 2 pobjede, 1 poraz i 3 x sto nije tako lose kako prikazujes.
Tvoj je problem sto si na polusezoni najavio sigurno prvo mjesto, a mi smo tada zaostajali 5 bodova za sva tri konkurenta i to je jako tesko uhvatiti. Jednog cemo vjerojatno prestici, drugog malo teze a treceg jako, jako tesko. To je realnost sad, a bila je i u prvom misecu...
Guest- Guest
I sektaši, kak' je danas? Mislim, sad kad se stišala euforija za titulu prvaka koju ste najavljivali na sva zvona ... Pogotovo onaj vučina, a lijepo sam mu rekao da prvo moraš reći "hop" a onda skočiti ... Jedino je u pravu kaj se ovog litvanca tiče, to je trener za male klubove isto k'o i naš Kopić ... Pa kaj nije glupo samo po sebi da litvanac uči hrvate igrati nogomet, a gdje smo mi u nogometu a gdje je Litva ... Jedina je istina da trenera nemamo ni vi ni mi ... Vidim da forumski idiot amper spominje neke 3 utakmice u kojima su Lutalice uzele 1 bod od 9 mogućih .... Kaj da onda mi tek velimo? Lokomotiva 2 puta (1 bod od 6), Istra (1 bod od 3), Belupo (0 bodova od 3), dakle od mogućih 12 osvojili smo 2 boda ... Gdje bi bili da smo osvojili samo 6 bodova što je također katastrofalan učinak protiv tih klubova i još su sve te utakmice igrane u Zagrebu ...
Zeko-
2015-08-26
‘RAZOČARAN SAM, PA HAJDUK NIJE PO GOLU ZAPUCAO! ŽALOSNO JE KAKVA JE DAMBRAUSKASOVA TAKTIKA...‘
‘U takvoj utakmici moraš riskirati. Jednostavno moraš napasti, nema druge‘, priča Vujović
Zeko-
2015-08-26
Čestitke Hajduku što su uspjeli otkinuti dva boda Osijeku i time nas malo pogurati prema naslovu.
Tako će i Osječani pisat nakon sta vam uzmemo sva 3 boda...
<3
<3
2021-02-25
Ovo pišeš 11-i put prije splitskih utakmica Lutalice i Dinama ... Znaš kol'ko puta si pogodio? Jedanput ... To ti je otprilike 9% pogodaka, a takve su vam i šanse ...fridrih_niche wrote:Tako će i Osječani pisat nakon sta vam uzmemo sva 3 boda...
<3
Zeko-
2015-08-26
Vi nemate niti 9% suteva u okvir gola...
Tako da je sve to relativno...
;)
Tako da je sve to relativno...
;)
2021-02-25
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50