Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Hajduk Split
Pad kvalitete nema veze s Markom...
Nego sa izostankom Krovinovica...
A i teren je bija los...
Pa se sve to osjeti...
;)
A i teren je bija los...
Pa se sve to osjeti...
;)
fridrih_niche- Posts : 2293
2021-02-25
Propustija je dio priprema, ima je covid, ali lagano se dize.fridrih_niche wrote:Pad kvalitete nema veze s Markom...
A i teren je bija los...
Pa se sve to osjeti...
;)
Jucer je teren bija jako los sto je svakako otezalo kreaciju i islo na mlin ekipe koja se brani.
Uvjeren sam da zbog terena nije stavljao ni Kalu jer je on zadnji put na takvom terenu igrao prije jedno cca 13 godina...
Guest- Guest
Nije Markan još u optimalnoj formi, vidi se to...
Al izostanak Krovinovica se strašno osjeti...
Bez njega se teško kreira...
;)
Al izostanak Krovinovica se strašno osjeti...
Bez njega se teško kreira...
;)
2021-02-25
fridrih_niche wrote:Ende, prestani kmecat, ipak si ovan u horoskopu...
<3
darth_vader-
2014-04-17
fridrih_niche wrote:‘Svima je u interesu jaki Hajduk!’
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:fridrih_niche wrote:‘Svima je u interesu jaki Hajduk!’
2021-02-25
MARKO LIVAJA stigao je u Kaštel Kambelovac na otvaranje murala. Tamo ga je dočekalo preko tisuću ljudi natiskano na malom prostoru. Nastala je velika gužva zbog Hajdukovog najboljeg igrača. Livaja je u subotu zabio tri gola za Hajduk u 3:0 pobjedi kod Hrvatskog dragovoljca i ispisao Hajdukovu povijest. Nakon te utakmice Livaja je rekao: "Sada nas čeka vrlo bitna utakmica s Rijekom. Derbi pred punim Poljudom. Svi smo spremni. Zahvaljujemo navijačima koji su došli u velikom broju. Dosta ih je ostalo i izvan stadiona. Podršku kakvu imamo nema nijedan klub u Hrvatskoj."
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Oprošteno mu je i to što je Nicheov rođak
darth_vader-
2014-04-17
darth_vader wrote:Oprošteno mu je i to što je Nicheov rođak
2021-02-25
...protiv rijeke mora biti dosta bolje ako se zeli tri boda..livaja je malo pao u igri bez obzira na golove fali njegovih preciznih asista...krovinovicev izostanak se dosta osjeti u sredini i povezanosti..zamjene nisu bas odradile dobro izostanak krovinovica...sve je to bilo vidljivo zadnje dvije utakmice vise protiv dragovoljca ali malo opravdanje u uvjetima za igru
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ako Krovinovic ne bude moga, Livaja ce zaigrati povucenije, Kale u napadu a i vratit ce se vjerojatno i Mlakar. Livaja je sad protiv Dragovoljca ima odličan asist za Ljubicica, a ovaj isa atraktivno umisto da je primija loptu i zabija.
Osijek i Dinamo su eto izgubili bodove i muce se protiv slabijih ekipa, mi smo zasad na prolice te utakmice odradili bez stresa. Protiv Dragovoljca bez tekoreci 5 standardnih igraca.
Rijeka ce vjerojatno prijetiti iz kontranapada, opasni su i imaju par dobrih igraca. S druge strane obrana im je dosta suplja i mi ako odigramo na svojoj razini sigurno cemo stvoriti dosta prilika.
Osijek i Dinamo su eto izgubili bodove i muce se protiv slabijih ekipa, mi smo zasad na prolice te utakmice odradili bez stresa. Protiv Dragovoljca bez tekoreci 5 standardnih igraca.
Rijeka ce vjerojatno prijetiti iz kontranapada, opasni su i imaju par dobrih igraca. S druge strane obrana im je dosta suplja i mi ako odigramo na svojoj razini sigurno cemo stvoriti dosta prilika.
Guest- Guest
...bez obzira na uvjerljivije pobjede protiv slavena i dragovoljca ni nasa igra nije bila nesto bajna i ajmo rec polumucenje..kako ce odmicati utakmice do izrazaja ce dolaziti i fizicka sprema,ozljede i duzina klupe...dambrauskas realno nije puno miksao u ovom proljetnom dijelu vecinu utakmica je iznjela prva momcad a igraci sa klupe tj njihov ucinak je ka'k bi zagorci rekli 'ni mimo ni vrit'...vidjet cemo..rijeka je prvi veliki ispit u ovom dijelu prvenstvaAndreas Goldberger wrote:Ako Krovinovic ne bude moga, Livaja ce zaigrati povucenije, Kale u napadu a i vratit ce se vjerojatno i Mlakar. Livaja je sad protiv Dragovoljca ima odličan asist za Ljubicica, a ovaj isa atraktivno umisto da je primija loptu i zabija.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Protiv Gorice i Sibenika je igrao Mlakar u napadu, zabio gol Gorici. Protiv Dragovoljca sad je igrao Ljubicic, a protiv Belupa Kale. U prvi 11.vuksadinare wrote:...bez obzira na uvjerljivije pobjede protiv slavena i dragovoljca ni nasa igra nije bila nesto bajna i ajmo rec polumucenje..kako ce odmicati utakmice do izrazaja ce dolaziti i fizicka sprema,ozljede i duzina klupe...dambrauskas realno nije puno miksao u ovom proljetnom dijelu vecinu utakmica je iznjela prva momcad a igraci sa klupe tj njihov ucinak je ka'k bi zagorci rekli 'ni mimo ni vrit'...vidjet cemo..rijeka je prvi veliki ispit u ovom dijelu prveAndreas Goldberger wrote:Ako Krovinovic ne bude moga, Livaja ce zaigrati povucenije, Kale u napadu a i vratit ce se vjerojatno i Mlakar. Livaja je sad protiv Dragovoljca ima odličan asist za Ljubicica, a ovaj isa atraktivno umisto da je primija loptu i zabija.
Protiv Sibenika su obrani igrali Katic I Elez, sljedeće utakmice s 3 nazad kad je dosao Ferro, s tim da je protiv Dragovoljca Simic igrao umjesto Eleza (eno Simica u momcad kola).
Protiv Sibenika i Gorice igrao Krovinovice, sljedeće dvije utakmice Sahiti na toj poziciji-igrac utakmice protiv Belupa.
Protiv Sibenika su u vezi igrali Fossati i Vukovic, protiv Gorice Grgic i Atanasov, zadnje dvije utakmice Grgic i Vukovic.
Melnjak je zapoceo protiv Sibenika i Gorice, pa onda zadnje dvije utakmice zaigrao Colina i to rekao bi jako dobro.
Zadnju utakmicu protiv Dragovoljca umjesto Lovrencica je igrao Milanovic, jako dobro, a i prije kad je ulazio u zavrsnici utakmice jako dobar.
Prve dvije utakmice branio Kale, zadnje dvije Subasic.
Ne znam koji Hajduk ti pratis, ali po ove 4 utakmice Valdas je i previse miksao kako ti kazes (na nesto je utjecala bolest i ozljede) , no igraci koji su igrali su uglavnom odigrali dobro.
Guest- Guest
Kako se Strahonja ispišao po kujicama...
Treće kolo za redom GNK Kmeee Lopov na sudački poguranac...
Guest- Guest
Aaaa, Strašimir je dao svoju presudu? Ma svaka mu dala, objektivno i konstruktivno ... Lauritsen bi valjda bio prvi igrač u povijesti koji bi bio isključen nakon faula nad njim ... I dvije, kak' on veli, "nekažnjive" ruke u 16-ercu Lokse je spomenuo ... U potpunosti se slažem s njim, te ruke uistinu jesu nekažnjive, samo mi nije jasno zašto iste takve ruke u 16-ercu protivnika HNK Lutalice postaju kažnjive ... I to je stvar za raspravu a ne jesu li ruke bile ili nisu ... To bi ja molio Strašimira, da pojasni gledateljstvu koje igranje rukom je kažnjivo a koje nije ili koja je razlika između igranja rukom i igranja rukom ...
Zeko-
2015-08-26
Ništa novo, GNK Lopov ne može pošteno do bodova, mora ga se malo pogurat...
A vidim i Osijek isto...
A dobro, to smo znali da moramo bit bolji bar za 50 % od konkurencije pa da se možemo borit za vrh...
<3
A vidim i Osijek isto...
A dobro, to smo znali da moramo bit bolji bar za 50 % od konkurencije pa da se možemo borit za vrh...
<3
2021-02-25
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 10 of 50