Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Hajduk Split
bulazniš..ja nisam protiv hajduka ali sam protiv ako se u klubu loše radi...logicno...i nije vezano samo uz hajduk..treba biti iskren u hajduku su neke uprave jako loše radile cak bile stetnije i od hns-a i mamicevih..zapravo njima su isli niz ruku svojim losim radom i glupostima...to tko nije vidio bio je slijep ili fanatiziran..Andreas Goldberger wrote:A vidim da si ti namirisa dobre stvari pa si se brže-bolje ukrca u vlak.vuksadinare wrote:
pa penali su bili..pogleda se var i bok..jos ce biti da su protivnicki igraci placeni da rade penale za hajduk
Kad je dobro, onda su SVI Hajduk...
Naravno da su protivnički igrači plaćeni, suci su plaćeni i sve je Hajduk kupio jer inače puni smo ko brod imamo veze svugdje. Cijeli HNS držimo u šaci, jebiga tako je to kad si jak...
Btw. zar ti nisi bija ne tako davno u jednom drugom vlaku, vlaku Jastoga,kontra sektašija i orjunaša?
Evo ti jedan bivši prika, on je otiša korak dalje:
Hajduku su jamci za pozajmicu suci iz VAR sobe...
I da, čovjek je strogo ozbiljan, prije par godina javio ti se on meni na PP. Vidio negdje neki komentar od mene, poslao on PP i piše ti on meni da će mi vrlo brzo DORH pokucati na vrata, pa ću im onda objašnjavati kriminal u Hajduku.
I tako, par ovih slučaja za psihijatriju plus par teških zlobnika i Jastog jaše.
Kako bilo, drago mi je da si doživio obraćenje ala Tomac i ipak nekako došao do pravog puta...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne, ne...vuksadinare wrote:
bulazniš..ja nisam protiv hajduka ali sam protiv ako se u klubu loše radi...logicno...i nije vezano samo uz hajduk..treba biti iskren u hajduku su neke uprave jako loše radile cak bile stetnije i od hns-a i mamicevih..zapravo njima su isli niz ruku svojim losim radom i glupostima...to tko nije vidio bio je slijep ili fanatiziran..
Ti si bio protiv ovog modela i stao si na stranu malobrojne ekipe koja je dokazano protiv Hajduka i ne zeli mu nista dobro...
Uprave ce biti bolje i losije, igraci bolji i losiji, a uz klub treba biti kad je dobro i kad je lose.
Btw. nije Luksa nikakav cudotvorac, nego je prvo napravio ono na cemu udruga NH inzistira vec duze vrimena. Uveo je troclanu Upravu. Zatim se okruzio sposobnim ljudima, rekao bi boljim nego sto je on sam. Doveo je clanicu Uprave za marketing koja radi odlican posao, doveo je člana Uprave za financije koji je dokazano i kvalitetno ime i ono najbitnije doveo je sposobnog SD.
A taj NH je cijelo vrijeme (do jucer za tebe sekta) kao papagaj ponavljao da problem Hajduka nije model nego lose Upravljanje.
Kako bilo, dobro da si progledao...
Guest- Guest
ma kakav 'nas' NH...ti si lud...po njima bi hajduk adio bio odavno...nego luksa je dosao iz svijeta sporta upoznat kako se posluje u danasnjem sportu narocito nogometu...jebe se njemu za NH ko i marculjonisu....jednostavno je lik imao muda reci NH-a pa i torcidi..'pustite me na miru da radim bit ce ok ako ne onda odoh trazite drugu budalu'...a sto su ovi mogli nego pristati nakon blamaza sa predhodnim upravama i predsjednicima...srecom luksa je imao dobar sportski zivotopis...uspjesno je vodio jug i jos neke institucije..poznavao određene ljude i imao veze..Andreas Goldberger wrote:Ne, ne...vuksadinare wrote:
bulazniš..ja nisam protiv hajduka ali sam protiv ako se u klubu loše radi...logicno...i nije vezano samo uz hajduk..treba biti iskren u hajduku su neke uprave jako loše radile cak bile stetnije i od hns-a i mamicevih..zapravo njima su isli niz ruku svojim losim radom i glupostima...to tko nije vidio bio je slijep ili fanatiziran..
Ti si bio protiv ovog modela i stao si na stranu malobrojne ekipe koja je dokazano protiv Hajduka i ne zeli mu nista dobro...
Uprave ce biti bolje i losije, igraci bolji i losiji, a uz klub treba biti kad je dobro i kad je lose.
Btw. nije Luksa nikakav cudotvorac, nego je prvo napravio ono na cemu udruga NH inzistira vec duze vrimena. Uveo je troclanu Upravu. Zatim se okruzio sposobnim ljudima, rekao bi boljim nego sto je on sam. Doveo je clanicu Uprave za marketing koja radi odlican posao, doveo je člana Uprave za financije koji je dokazano i kvalitetno ime i ono najbitnije doveo je sposobnog SD.
A taj NH je cijelo vrijeme (do jucer za tebe sekta) kao papagaj ponavljao da problem Hajduka nije model nego lose Upravljanje.
Kako bilo, dobro da si progledao...
2015-09-08
vuksadinare wrote:
ma kakav 'nas' NH...ti si lud...po njima bi hajduk adio bio odavno...nego luksa je dosao iz svijeta sporta upoznat kako se posluje u danasnjem sportu narocito nogometu...jebe se njemu za NH ko i marculjonisu....jednostavno je lik imao muda reci NH-a pa i torcidi..'pustite me na miru da radim bit ce ok ako ne onda odoh trazite drugu budalu'...a sto su ovi mogli nego pristati nakon blamaza sa predhodnim upravama i predsjednicima...srecom luksa je imao dobar sportski zivotopis...uspjesno je vodio jug i jos neke institucije..poznavao određene ljude i imao veze..
Luksa je, kao i njegovi prethodnici izabran od strane NO kluba kojeg su pak izabrali clanovi.
Po tvojim definiranim kriterijima za losu Upravu je prije bila kriva udruga NH, onda bi sad trebala biti zasluzna?!?
Niti je prije bila kriva niti danas zasluzna, udruga je zasluzna za model koji imamo.
A to da je Luksa rekao udruzi NH "pustite me na miru" isto nije istina. Na Skupstini kluba udruga NH je imala dva zahtjeva za Upravu i NO. To je troclana Uprava i strategija, ukljucujuci sportsku Strategiju. Te dvije stvari su ostvarene.
Guest- Guest
..a eto na tvoju zalost ja imam provjerenu informaciju da je lukša prije nego sto je izabran rekao da sve sto zeli je da ima slobodne ruke i da mu nitko ne veze ruke u suprotnom mogu pronaci odmah drugoga..Andreas Goldberger wrote:vuksadinare wrote:
ma kakav 'nas' NH...ti si lud...po njima bi hajduk adio bio odavno...nego luksa je dosao iz svijeta sporta upoznat kako se posluje u danasnjem sportu narocito nogometu...jebe se njemu za NH ko i marculjonisu....jednostavno je lik imao muda reci NH-a pa i torcidi..'pustite me na miru da radim bit ce ok ako ne onda odoh trazite drugu budalu'...a sto su ovi mogli nego pristati nakon blamaza sa predhodnim upravama i predsjednicima...srecom luksa je imao dobar sportski zivotopis...uspjesno je vodio jug i jos neke institucije..poznavao određene ljude i imao veze..
Luksa je, kao i njegovi prethodnici izabran od strane NO kluba kojeg su pak izabrali clanovi.
Po tvojim definiranim kriterijima za losu Upravu je prije bila kriva udruga NH, onda bi sad trebala biti zasluzna?!?
Niti je prije bila kriva niti danas zasluzna, udruga je zasluzna za model koji imamo.
A to da je Luksa rekao udruzi NH "pustite me na miru" isto nije istina. Na Skupstini kluba udruga NH je imala dva zahtjeva za Upravu i NO. To je troclana Uprava i strategija, ukljucujuci sportsku Strategiju. Te dvije stvari su ostvarene.
2015-09-08
Provjerenu informaciju? Od Jastog bojne?vuksadinare wrote:
..a eto na tvoju zalost ja imam provjerenu informaciju da je lukša prije nego sto je izabran rekao da sve sto zeli je da ima slobodne ruke i da mu nitko ne veze ruke u suprotnom mogu pronaci odmah drugoga..
I oni prije su imali slobodne ruke, samo su u drugima trazili alibije.
Na jednoj Skupstini u drugom mandatu Brbica je netko iz udruge izasao na govornicu i tom istom Brbicu postavio par pitanja, kao i cijelom NO kluba. Pitanja su bila jesmo ikad vrsili pritisak, jesmo ikad zvali u vezi bilo ceg i slicna pitanja. Guglaj, pa nadi odgovore.
I Brbic je imao slobodne ruke pa je doveo Tudora koji je oko sebe okupio struku (ono kad trener dovodi SD i savjetnika PU?!?) pa smo vidili kako je zavrsilo...
Luksa nije dobio nista vise niti manje nego sto su dobili drugi. Jedina razlika sto se okruzio kvaltetnim ljudima. I njegovim nasljednicima ce biti sigurno lakse, jer kad bude on odlazio nece ici paket cijela Uprava jer u paketu nisu ni dosli...
Guest- Guest
pa luksa je dosao jer doista napokon da se ubode i zrno....e sad...kad se sjetim onog iz rijeke kak mu je bilo prezime...strasno..lik nije imao pojma u zargonu kako je postao predsjednik hajduka i di je dosao...brbicev problem je sto nije mogao shvatiti da nogomet nije racunovstvo ni hotel...Andreas Goldberger wrote:Provjerenu informaciju? Od Jastog bojne?vuksadinare wrote:
..a eto na tvoju zalost ja imam provjerenu informaciju da je lukša prije nego sto je izabran rekao da sve sto zeli je da ima slobodne ruke i da mu nitko ne veze ruke u suprotnom mogu pronaci odmah drugoga..
I oni prije su imali slobodne ruke, samo su u drugima trazili alibije.
Na jednoj Skupstini u drugom mandatu Brbica je netko iz udruge izasao na govornicu i tom istom Brbicu postavio par pitanja, kao i cijelom NO kluba. Pitanja su bila jesmo ikad vrsili pritisak, jesmo ikad zvali u vezi bilo ceg i slicna pitanja. Guglaj, pa nadi odgovore.
I Brbic je imao slobodne ruke pa je doveo Tudora koji je oko sebe okupio struku (ono kad trener dovodi SD i savjetnika PU?!?) pa smo vidili kako je zavrsilo...
Luksa nije dobio nista vise niti manje nego sto su dobili drugi. Jedina razlika sto se okruzio kvaltetnim ljudima. I njegovim nasljednicima ce biti sigurno lakse, jer kad bude on odlazio nece ici paket cijela Uprava jer u paketu nisu ni dosli...
2015-09-08
Brbić je problem što nema muda i svima daje šansu, nekima i dva puta.vuksadinare wrote:
pa luksa je dosao jer doista napokon da se ubode i zrno....e sad...kad se sjetim onog iz rijeke kak mu je bilo prezime...strasno..lik nije imao pojma u zargonu kako je postao predsjednik hajduka i di je dosao...brbicev problem je sto nije mogao shvatiti da nogomet nije racunovstvo ni hotel...
Prvu grešku je napravio što odmah nije riješio onu situaciju s Gojunom i rekao, ja sam PU ja postavljanjem i smjenjujem ljude, ja sam odgovoran.
Drugu još veću je napravio kad je vratio Tudora koji je doveo svoje ljude. Tog istog Tudora koji mu je u prvom mandatu par dana prije nastavka okrenuo leđa. Uz sve to je prije toga postavio rezultatski imperativ, a ako ga ne ostvari da odlazi. Na kraj je sam sebi jamu iskopao, da bi se na kraju priče ponio ko najgora pičkica...
No dobro, njegov loš primjer iz drugog mandata je ipak imao neke koristi jer budućim PU se neće toliko gledati kad budu morali donositi odluke koje nisu popularne, ali pokazuju da je PU taj koji je najodgovorniji...
Guest- Guest
oho razdor među sektašima
kako će propasti to govno od kluba, gzire i toboli tek su početak...
kako će propasti to govno od kluba, gzire i toboli tek su početak...
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:opet lopovčine kradu
Kme, kme.
darth_vader-
2014-04-17
kao prvo brbic je u svemu vidio trosak..dakle rizik mu je potpuno stran i igrao je ziheraski..bitno mu je bilo dobiti sve zabadave po sistemu mozda corava koka pogodi koje zrno..to se nije desilo..drugo stavio je stanica za sportskog direktora koji uopce nije imao iskustva u menađerstvu i na poziciji sportskog direktora jedino 'iskustvo' mu je bilo komentiranje utakmica i pisanje kolumni dakle teorija a praksa nula..jurio je po bh-a nalazeci igrace po kakvim vukojebinama koje nije uzimala ni sloboda tuzla ali su bili naravno jeftini ili zabadava..ovo jeftini tu se vidilo da uoce brbic nema iskustva u nogometnim i sportskim vodama..jer je luksa za malu lovu doveo odlicne igrace..trece..da tudor mu je isto bio velika pogreska..ne sumnjam u tudorovu zelju ali njegov pogled na nogomet i taktiku sa onakvim 'igracima' nije imalo veze sa hajdukom..za takvu taktiku on nije imao dobre igrace...luksa je pogrijesio jedino u dovođenju onog trenera gustafssona sto je valjda prije sobove i polarne medvjede trenirao..i zbog toga nam sada manjka minimum 5,6 bodova..Andreas Goldberger wrote:Brbić je problem što nema muda i svima daje šansu, nekima i dva puta.vuksadinare wrote:
pa luksa je dosao jer doista napokon da se ubode i zrno....e sad...kad se sjetim onog iz rijeke kak mu je bilo prezime...strasno..lik nije imao pojma u zargonu kako je postao predsjednik hajduka i di je dosao...brbicev problem je sto nije mogao shvatiti da nogomet nije racunovstvo ni hotel...
Prvu grešku je napravio što odmah nije riješio onu situaciju s Gojunom i rekao, ja sam PU ja postavljanjem i smjenjujem ljude, ja sam odgovoran.
Drugu još veću je napravio kad je vratio Tudora koji je doveo svoje ljude. Tog istog Tudora koji mu je u prvom mandatu par dana prije nastavka okrenuo leđa. Uz sve to je prije toga postavio rezultatski imperativ, a ako ga ne ostvari da odlazi. Na kraj je sam sebi jamu iskopao, da bi se na kraju priče ponio ko najgora pičkica...
No dobro, njegov loš primjer iz drugog mandata je ipak imao neke koristi jer budućim PU se neće toliko gledati kad budu morali donositi odluke koje nisu popularne, ali pokazuju da je PU taj koji je najodgovorniji...
2015-09-08
HAJDUK - SLAVEN BELUPO
62. minuta: Izdana druga isključujuća opomena igraču Slaven Belupa ne pronalazi svoju opravdanost u PNI-e. (KNS HNS-a podsjeća na jasne smjernice i naputke UEFA sudačke komisije, KNS HNS-a u razmatranjima izdavanja isključujuće druge opomene).
Toliko o poštenom suđenju ... Znam da suce nemate čime platiti, ali niste imali ni Širkanu čime platiti pa ste mu ostali dužni ... Izgleda da se povijest ponavlja ...
62. minuta: Izdana druga isključujuća opomena igraču Slaven Belupa ne pronalazi svoju opravdanost u PNI-e. (KNS HNS-a podsjeća na jasne smjernice i naputke UEFA sudačke komisije, KNS HNS-a u razmatranjima izdavanja isključujuće druge opomene).
Toliko o poštenom suđenju ... Znam da suce nemate čime platiti, ali niste imali ni Širkanu čime platiti pa ste mu ostali dužni ... Izgleda da se povijest ponavlja ...
Zeko-
2015-08-26
sramota je koliko lopovi kradu, kmečali godinama vršili pritisak i suci već po defaultu kradu za sektu
End- Posts : 21177
2015-08-25
HAJDUK – SLAVEN BELUPO
Glavni sudac: Ante Čuljak. Pomoćni suci: Bojan Zobenica i Anto Marić. VAR sudac: Marin Vidulin.
Igrač Slaven Belupa (Bosec) ima žuti karton i u istoj akciji u dva navrata radi prekršaj s leđa na Sahitiju (prvi put puštena prednost) koji je u opasnoj kontri, i to nije žuti karton? U razmaku od 5 sekundi...
Nedavno smo imali situaciju gdje je igrač Arsenala dobio dva žuta kartona zbog dva prekršaja u istoj akciji:
https://sportklub.hr/nogomet/premier-league-nogomet/video-dobio-dva-zuta-kartona-u-istoj-akciji/
Da se ovo dogodilo Hajduku, kriminalci iz Sudačke komisije bi rekli da nije opravdan nijedan žuti karton.
Zna se zašto to rade. Pripremaju teren za pljačku, pa će onda reći: "greške se događaju, tako je Belupo oštećen".
Lopovi nemaju srama...
Glavni sudac: Ante Čuljak. Pomoćni suci: Bojan Zobenica i Anto Marić. VAR sudac: Marin Vidulin.
Igrač Slaven Belupa (Bosec) ima žuti karton i u istoj akciji u dva navrata radi prekršaj s leđa na Sahitiju (prvi put puštena prednost) koji je u opasnoj kontri, i to nije žuti karton? U razmaku od 5 sekundi...
Nedavno smo imali situaciju gdje je igrač Arsenala dobio dva žuta kartona zbog dva prekršaja u istoj akciji:
https://sportklub.hr/nogomet/premier-league-nogomet/video-dobio-dva-zuta-kartona-u-istoj-akciji/
Da se ovo dogodilo Hajduku, kriminalci iz Sudačke komisije bi rekli da nije opravdan nijedan žuti karton.
Zna se zašto to rade. Pripremaju teren za pljačku, pa će onda reći: "greške se događaju, tako je Belupo oštećen".
Lopovi nemaju srama...
Guest- Guest
A kad su ti "lopovi" ustvrdili da je prvi penal u Šibeniku za Hajduk opravdan, a cijela Hrvatska je vidjela da nije jer je bila "lopta na ruku" a ne "ruka po lopti", onda su ti "lopovi" bili u pravu ... Stvarno imaš obraz k'o smrdljiva šlapa ... I samo ti nemoj o krađama i pljačkama, pa tvojim Lutalicama su suci u ovom prvenstvu donijeli 10-ak bodova, ako ćemo objektivno gledati ... I meni je normalno da vi trabunjate o krađama i pljačkama kontra Lutalice, jer to vam je unaprijed iskonstruiran alibi jer već ste pomalo svjesni da nećete uspjeti u utrci sa Dinamom, a to vam je imperativ jer inače slijedi bankrot ...
Zeko-
2015-08-26
Dok čekamo službenu potvrdu da smo dostigli 1985-u godinu po broju članova (sutra):
valja se prisjetiti uspješnog poduzetnika, pjevača, sportskog direktora, trenera, izbornika i prije svega vizionara:
valja se prisjetiti uspješnog poduzetnika, pjevača, sportskog direktora, trenera, izbornika i prije svega vizionara:
Guest- Guest
End wrote:sramota je koliko lopovi kradu, kmečali godinama vršili pritisak i suci već po defaultu kradu za sektu
Milina je slušati ovo kmečanje... Pa makar bilo i radi samog kmečanja.
darth_vader-
2014-04-17
Andreas Goldberger wrote:Dok čekamo službenu potvrdu da smo dostigli 1985-u godinu po broju članova (sutra):
Koji pokvareni kurbin sin...moga je bit legenda, ali jebi ga. Ego veći od Hajduka.
darth_vader-
2014-04-17
Ma nije ... Samo je normalan hajdukovac ... Doduše, rijetki su, al' ih ima ...
Zeko-
2015-08-26
Na kraju samo pokazuje koliko je jadan...Glupkakurac wrote:Andreas Goldberger wrote:Dok čekamo službenu potvrdu da smo dostigli 1985-u godinu po broju članova (sutra):
Koji pokvareni kurbin sin...moga je bit legenda, ali jebi ga. Ego veći od Hajduka.
Zamisli, njemu su zelje da klub ima sto manje clanova?!? Nedavno prica da ce Hajduk biti 4-i na kraju sezone i bas vidis u ocima da mu je to zelja...
A kazu da je svima u interesu jak Hajduk...
Guest- Guest
Andreas Goldberger wrote:Na kraju samo pokazuje koliko je jadan...Glupkakurac wrote:Andreas Goldberger wrote:Dok čekamo službenu potvrdu da smo dostigli 1985-u godinu po broju članova (sutra):
Zamisli, njemu su zelje da klub ima sto manje clanova?!? Nedavno prica da ce Hajduk biti 4-i na kraju sezone i bas vidis u ocima da mu je to zelja...
A kazu da je svima u interesu jak Hajduk...
Ma debil.
darth_vader-
2014-04-17
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50