Zelensky viče u pomoć, Rusi upalili tenkove...
Page 5 of 10
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Zelensky viče u pomoć, Rusi upalili tenkove...
[quote="AssadNaPodmornici"][quote="epikur37"]
AssadNaPodmornici wrote:
Putin je ostvario pobjedu ako ne napadne.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ovaj lackovic je danas bio sjajan u Nu2.
2015-08-06
yoda, ajd i ti ne bulazni.AssadNaPodmornici wrote:Hektorović wrote:[size=60]US has 'no choice' but to stand up to Russian aggression in Ukraine: Bernard-Henri Levy[/size]veber wrote:
po cipelama skužiš turiste :DBHL predicted that China and Russia could dominate the world if the United States does not stand up for Ukraine
Amerika neće se miješati, američka vojska ono malo što je imalo i trenirali Ukraince su utekli ko zadnje pičkice a Biden je rekao da neće ratovati. Ukrainci su sami i to oni znaju i počeli su se ukopavati.
Putin ako sada odustane po meni je ostvario jebenu psihološku pobjedu. Gledaj tako. Prikazano je zapadnjake kao picke, medije kao fake, plus većina tih njegovih protivnika na zapadu će gubiti izbore idućih mjeseci. Tako ako je Putin stari lisac lipo će se još malo igrati sa svima i odjebati ih
Ako je puko ko safet ili Vuk pogledajte njih dvojicu po stare dane, željni krvi i nasilja i da su na poziciji moći bilo bi sranja, Putin ima skoro pa totalnu vlast i ako sam odluči za napad malo tko ga u Rusiji može zaustaviti ali nadajmo se da nije
mojem frendu, školskom drugu kako bi rekli epi i đemal je dosadno u mirovini pa se malo zaputio u ukrajinu, kao što je bio u siriji.
na granicama su wardogs, samo kaj to nije više skupina plaćenika iz filmova.
to je utrenirana ekipa.
ako dođe do nekog udara onda će to biti baš oni, a profiji se ne ubijaju ako baš ne moraju.
koji kurac skoro pa brigada legije stranaca radi u ukrajini?
možda čekaju valter grupu?
ratovanje se promijenilo.
veber-
2014-12-30
Ne znam micro detalje, znam da Rusija ima mogućnost krenuti na glavni grad Kijev ako poželi.
Ako je Putin onaj stari lisac što mislim 80% da je, ništa od toga, zavlačiti će sve
Ako je puko po stare dane ko safet i vuk onda su prvo najebali Ukrainci pa Rusi pa svi mi ostali a Ameri će profitirati a ludi Srbi navijaju da krene u rat to je bolesno. Pogledajte kanal Dekija, Srbina dobrovoljca u snagama pobunjenika lik je tamo polu heroj, takve pizdarije govori na youtubu ali je uvjeren da kreće rat
Ako je Putin onaj stari lisac što mislim 80% da je, ništa od toga, zavlačiti će sve
Ako je puko po stare dane ko safet i vuk onda su prvo najebali Ukrainci pa Rusi pa svi mi ostali a Ameri će profitirati a ludi Srbi navijaju da krene u rat to je bolesno. Pogledajte kanal Dekija, Srbina dobrovoljca u snagama pobunjenika lik je tamo polu heroj, takve pizdarije govori na youtubu ali je uvjeren da kreće rat
yoda, jebemu nemoj biti dijete.AssadNaPodmornici wrote:Ne znam micro detalje, znam da Rusija ima mogućnost krenuti na glavni grad Kijev ako poželi.
što rade pripadnici legije stranaca u ukrajini, vjerovatno noseći ukrajinske uniforme.
kaj moj frend iznajmljen tamo radi?
osim kaj mu je dosadno.
kaj walter grupa tamo radi.
ako su to međudržavni interesi.
zašto njemačka i francuska stišću rusiju.
zašto njemačka koja je izgradila oba plinovoda iste je zatvorila.
i druka plin u poljsku i ukrajinu iz svojih skladišta?
a njemačka i francuska imaju jebene interese u rusiji.
dodatno mogu rusiju opteretiti protjerivanjem nekih 5 milijuna rusa koji su sada ovdje.
to su neke druge igre.
veber-
2014-12-30
AssadNaPodmornici wrote:Ne znam micro detalje, znam da Rusija ima mogućnost krenuti na glavni grad Kijev ako poželi.
Padaš u paniku, sinko.
Ne znam da li razumiješ, ali ponavljaš jedan te isti post s varijacijama. Pogasi računalo, TV, sve…popij nešto žestoko i kratko da se smiriš i onda bocu-dvije vode. Najedi se i odi spavati.
Panika nikome nije prijatelj yoda :)
niels-
2021-04-26
mogla bi se neka anketa staviti pa da vidimo kako forumsko mnijenje mni u vezi rata... hoćel biti rata ili rata biti neće... tko opće moderira i administrira ovuda, izuzev našeg druga Kicinja
2015-08-08
yoda je ok.niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ne znam micro detalje, znam da Rusija ima mogućnost krenuti na glavni grad Kijev ako poželi.
Padaš u paniku, sinko.
Ne znam da li razumiješ, ali ponavljaš jedan te isti post s varijacijama. Pogasi računalo, TV, sve…popij nešto žestoko i kratko da se smiriš i onda bocu-dvije vode. Najedi se i odi spavati.
podsjeća me na sina kada mu je crni_mačak dao novi pištolj da ga "nategne". dijete imalo velike okice, a slabe rukice.
yoda ima skroz ok upise.
drugo kaj mi ne znamo što se stvarno tamo događa pa onda iznosimo rezne teorije.
činjenica je da su ukinuti civilni koridori. da avioni ovdje stalno letuckaju, da su svi s jedne i druge strane stavili svoje najače snage.
iluzorno je da su ameri maknuli svoje specijalce kao što to nisu napravili niti rusi.
s obje strane granice su wardogs kojima je to posao.
rusija nema više gps mrežu, a njihova je u povojima.
bit će zanimljivo.
veber-
2014-12-30
kic i mi sami.michaellcmacha wrote:mogla bi se neka anketa staviti pa da vidimo kako forumsko mnijenje mni u vezi rata... hoćel biti rata ili rata biti neće... tko opće moderira i administrira ovuda, izuzev našeg druga Kicinja
veber-
2014-12-30
veber wrote:yoda je ok.niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ne znam micro detalje, znam da Rusija ima mogućnost krenuti na glavni grad Kijev ako poželi.
Padaš u paniku, sinko.
podsjeća me na sina kada mu je crni_mačak dao novi pištolj da ga "nategne". dijete imalo velike okice, a slabe rukice.
yoda ima skroz ok upise.
drugo kaj mi ne znamo što se stvarno tamo događa pa onda iznosimo rezne teorije.
činjenica je da su ukinuti civilni koridori. da avioni ovdje stalno letuckaju, da su svi s jedne i druge strane stavili svoje najače snage.
iluzorno je da su ameri maknuli svoje specijalce kao što to nisu napravili niti rusi.
s obje strane granice su wardogs kojima je to posao.
rusija nema više gps mrežu, a njihova je u povojima.
bit će zanimljivo.
Rusija ima GLONASS i operativan je na cijeloj kugli zemaljskoj.
GLONASS is a Russian space-based satellite navigation system operating as part of a radionavigation-satellite service. It provides an alternative to GPS and is the second navigational system in operation with global coverage and of comparable precision
Status: Operational
Accuracy: 2.8–7.38 metres
Operator(s): Roscosmos; (Russia)
Coverage: Global
Satellites in orbit: 24
Total satellites: 26
Orbital height: 19,130 km
Guest- Guest
Gnječu majstore.
niels-
2021-04-26
Pune gaće straha, Ukri izgleda odjebaju NATO, reka ukrajinski ambasador u UK. Twitter ratnohuškači pjene.
Ukre u biti najviše boli taj Minsk 2 koji su potpisali, a sad ga ne žele implementirati jerbo pro-ruskim pokrajinama daje mogućnost vetoa u odlučivanju o važnim vanjsko-političkim pitanjima ka što su npr. integracije u NATO i EU.
Isto ka i Bošnjaci, potpisali Dejton, ali sad ga više ne žele jerbo smatraju da je njime država previše decentralizirana za njihov ukus.
Sve bi bilo ok da i Ukre i Bošnje ne tapše zapad. Zbog tog tapšanja i jedni i drugi su naivno odlučili odjebat ono što su sami potpisali i sad su si napravili gadan problem.
Isto ka i Bošnjaci, potpisali Dejton, ali sad ga više ne žele jerbo smatraju da je njime država previše decentralizirana za njihov ukus.
Sve bi bilo ok da i Ukre i Bošnje ne tapše zapad. Zbog tog tapšanja i jedni i drugi su naivno odlučili odjebat ono što su sami potpisali i sad su si napravili gadan problem.
mutava baštarda likes this post
kakva panika i zašto me zoveš yoda?niels wrote:AssadNaPodmornici wrote:Ne znam micro detalje, znam da Rusija ima mogućnost krenuti na glavni grad Kijev ako poželi.
Padaš u paniku, sinko.
bio sam jednom ili dva puta na jedrilici u situaciji koja je bila životno opasna i zanimljivo tada mi nije uhvatila panika(u jebenoj oluji).. ugl duga priča.
rekao sam da vrlo vjerojatno Putin neće napasti, ali da hoće vojska mu je tu, i raspoređenja u napadačkim formacijama. nadam se da je sve to dio pregovora i taktiziranja.
međutim rekao sam , naravno ne čitam index, cnn što čitate vi, ali po forumima kruže priče da je Putin pukao kao ovaj forumaš safet(allias ero) ili vuksadinare , da je to drugačija osoba sada , ali ako je to istina onda jebiga..
mislim da ipak nije
...po tebi svi se usrali ruja...daj ne kaki..ti si sav porusio samo tamno ne zelis zivjeti kao i mnogi putlerovci..ali rajse bi zivjeli na trulom zapadu i peneze ubirali.,..koja bolest i nezahvalnost...AlfaOmega wrote:Pune gaće straha, Ukri izgleda odjebaju NATO, reka ukrajinski ambasador u UK. Twitter ratnohuškači pjene.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Također po forumima kruže priče da je Nina Badrić iscenirala sukob sa Lepom Brenom čisto atmosfere na instagramu radi, a da su se zapravo sutra zajedno smijale komentarima. Nisam virova dok nisam pročita. Ak je istina onda jebiga..AssadNaPodmornici wrote:
međutim rekao sam , naravno ne čitam index, cnn što čitate vi, ali po forumima kruže priče da je Putin pukao kao ovaj forumaš safet(allias ero) ili vuksadinare , da je to drugačija osoba sada , ali ako je to istina onda jebiga..
mislim da ipak nije
Pridlog nacrta Zakona kojim bi Rusija priznala Donetsk i Lugansk republike uskoro ide u parlamentarnu proceduru na glasanje.
A slušaj ovdje svi nagađamo
Ja bih rekao 80% da neće napasti i nadam se tom scenariju ostavljam 20% mogućnost da je puka ko safet ili Vuksadinare.. Dio staraca pukne pod stare dane, a Putin ima skoro pa totalnu moć. U Iranu recimo postoji više faktora koji sprečavaju jednu osobu da ima takvu moć, u RH imaš instituciju predsjednika i premijera itd, a Rusiji skoro sve je pod palicom Putina.
Navodno je Putin prema nekim informacijama stvarno puka i htio pokrenuti napad a rusko vodstvo oko njega je protiv a nitko ga ne može zaustaviti pa su leakali informacije u javnost, tako da ovaj izgubi asa u rukavu barem na takav način. Ali to su sve teorije.
(koje ne pišu na indexu ili cnn)
Najvjerojatnije da je Putin jebač i lisac koji izvodi cirkus sa pripremama za napad možda čak i namjerno radi curenje informacija da se svi useru pa da on postigne dio svojih ciljeva bez da itko pogine (dio naravno nikada više neki pro rus neće vladati Ukrainom osim ako Rusija je osvoji Kijev ali može ostvariti na ovakav način dio bez metka )
Ja bih rekao 80% da neće napasti i nadam se tom scenariju ostavljam 20% mogućnost da je puka ko safet ili Vuksadinare.. Dio staraca pukne pod stare dane, a Putin ima skoro pa totalnu moć. U Iranu recimo postoji više faktora koji sprečavaju jednu osobu da ima takvu moć, u RH imaš instituciju predsjednika i premijera itd, a Rusiji skoro sve je pod palicom Putina.
Navodno je Putin prema nekim informacijama stvarno puka i htio pokrenuti napad a rusko vodstvo oko njega je protiv a nitko ga ne može zaustaviti pa su leakali informacije u javnost, tako da ovaj izgubi asa u rukavu barem na takav način. Ali to su sve teorije.
Najvjerojatnije da je Putin jebač i lisac koji izvodi cirkus sa pripremama za napad možda čak i namjerno radi curenje informacija da se svi useru pa da on postigne dio svojih ciljeva bez da itko pogine (dio naravno nikada više neki pro rus neće vladati Ukrainom osim ako Rusija je osvoji Kijev ali može ostvariti na ovakav način dio bez metka )
Jedininkoji mogu napraviti glup potez i inicirati su
izluđeni ukri i njihovi tzv. zaštitinici a u stavri njihovi dželati SAD i GB
No čini se da u Kijevu ipak imaju hloadne glave i neće pristati na američku ratnu inicijativu
libertardi na aparatimah :)
izluđeni ukri i njihovi tzv. zaštitinici a u stavri njihovi dželati SAD i GB
No čini se da u Kijevu ipak imaju hloadne glave i neće pristati na američku ratnu inicijativu
libertardi na aparatimah :)
2015-08-06
decko..putleru je cilj obnoviti rusko carstvo odnosno sssr..u nekakvom drzavnom okviru a unutra se moraju naci sve bivse sovjetske republike...naravno i ukrajina..isto sto erdo sultan sanja otomansko carstvo ali on ima puno manje sanse to postici za razliku od putlera...koji je vec prakticno ugurao u rusiju pola bivsih sovjetskih republika evo doslovno i bjelorusiju...kazahstan je i prakticno u rusiji narocito nakon ovih sranja...pa koliko je puta putler izjavio da mu je zao sto je sssr propaoAssadNaPodmornici wrote:A slušaj ovdje svi nagađamo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 5 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rusi objavili "lov" na Leopard tenkove: Uništene plaćaju pola miliona, a zarobljene milion rubalja
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Zelensky raspustio parlement
» TITO Zelensky & Balkan Crew
» Zelensky želi kraj rata?
» Zar neče Rusi pomoć Suljo?Jupiter Bem se preplašio NATO-a:Ulazak srpske vojske na Kosovo značio bi sukob s NATO-om!?
» Zelensky raspustio parlement
» TITO Zelensky & Balkan Crew
» Zelensky želi kraj rata?
Page 5 of 10