"Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: "Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”
Covjek to jednostavno osjeca, nema teorije petljati se s osobama koje ti mogu biti djeca po godinama.epikur37 wrote:Sve ispod 30 godina je teletina i nije za pravi gulaš. Ajde do 25.
To su balavice, nit je u glavi niti u tijelu...to nije zrelo meso, jedro stegno.
junice od 30-35---e to
E sad, nismo svi kakvi bi trebali biti.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
niels likes this post
dijagram wrote:Covjek to jednostavno osjeca, nema teorije petljati se s osobama koje ti mogu biti djeca po godinama.epikur37 wrote:Sve ispod 30 godina je teletina i nije za pravi gulaš. Ajde do 25.
To su balavice, nit je u glavi niti u tijelu...to nije zrelo meso, jedro stegno.
junice od 30-35---e to
Ma jasno, a stavrno niti me uopće privlači.
Ali koja asistentica od 36, mlada kolegica 34...sve ću objasniti i uputiti gdje treba :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:dijagram wrote:Covjek to jednostavno osjeca, nema teorije petljati se s osobama koje ti mogu biti djeca po godinama.epikur37 wrote:Sve ispod 30 godina je teletina i nije za pravi gulaš. Ajde do 25.
junice od 30-35---e to
Ma jasno, a stavrno niti me uopće privlači.
Ali koja asistentica od 36, mlada kolegica 34...sve ću objasniti i uputiti gdje treba :)
dijagram-
2015-08-09
Uostalom šta da ti pričam kad već sve znaš :p
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Opet je dobro iznova utvrdjivati gradivo.epikur37 wrote:Uostalom šta da ti pričam kad već sve znaš :p
dijagram-
2015-08-09
epikur37 likes this post
vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka
a ja sam sa 37 okinuo
20 :)
i dan danas se pozdravimo
u prolazu.....
2020-04-21
pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka
a ja sam sa 37 okinuo
u prolazu.....
Ajme meni
Vuk eto ti drugara.
Nećete mi vi više taj informer, alo, kurir čitat.
niels-
2021-04-26
aben wrote:vuksadinare wrote:malo je falilo da jednu naguzimo ja i pajdo...mislim na nasu...imala oko 45 godina a dobra bila..sise ko u jovanke...rastavljena..a volila mlade muzjake i mesu..taman kad smo bili u finalnoj zavrsnici da je izrostiljamo...ode iz zagreba...jbg bila trica....nikad nismo saznali di je otisla..bosna,srbija ili okucane odakle je bila porijeklomaben wrote:
Ne broji se, druže, moro biti tvija profesorica
.
Skužoj, ali seks u troje je is dvi žinske. Sve ostalo je protiv boga
Ako si ti i š njima, onda je to ka da su 3 žinske, menage a trois.
Guest- Guest
niels wrote:pizzon wrote:vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka
a ja sam sa 37 okinuo
u prolazu.....
Ajme meni
Vuk eto ti drugara.
Nećete mi vi više taj informer, alo, kurir čitat.
I ti isto ko da si pao s kruške, di živiš ti?
Ne mora čitat Informer, može i domaći "rvacki" Nacional:
https://www.nacional.hr/mario-plenkovic-bivse-studentice-otkrivaju-da-je-premijerov-otac-morao-napustiti-fakultet-politickih-znanosti-zbog-optuzbi-za-seksualno-uznemiravanje/
Pa evo zanimljiv dio:
„Mario Kenwood Kenon govorio mi je gadosti, ne samo meni već gotovo svim studenticama kojima je predavao. Mi smo to međusobno prepričavale jer se nikome drugome i nismo usudile povjeriti. Stalno je imao seksualne aluzije, ali izgleda da je kasnije nekom stao na žulj, odnosno nagazio nečiju kćer, a kako su se tada već promijenile okolnosti i na fakultetu i u društvu, morao je otići. Međutim, koliko mi je poznato, nastavio je raditi to što je radio.“
Zanimljiv jer će se frajeri jebači hvaliti kresanjem učiteljskih "dronfulja", a kad im uvaženi profesor hoće "kresati" kćer onda se percepcija kresanja odjednom mijenja.
I nije lijepo o tome pričati, nekako stvara lošu atmosferu na nedjeljnim ručkovima. Jer sigurno je dronfulja kriva jer je zapela profesoru za oko.
Guest- Guest
Venus wrote:
I ti isto ko da si pao s kruške, di živiš ti?
Živim u Zagrebu. Naravno da sam pao s kruške, imam ih u vrtu. :)
Sve ostalo što si napisala u riječ potpisujem, a i ukazivao sam na to.
Kad maloljetni učenik povali zgodnu uspaljenu učiteljicu, onda je on frajer, a ona drolja.
Kad maloljetnu učenicu naganja uspaljeni (često i oženjeni, i to u crkvi) nastavnik, njega bi trebali razumjeti, a te klinkice su valjda isto drolje.
Kako god, žene su drolje i dobre samo za jedno.
Onda se čudimo kad budala doslovce umlati ženu u kafiću. Pa kako nije našao rabijatnog mužjaka minimalno svojih proporcija?
niels-
2021-04-26
A Nacional je smeće kao i Informer, ima još takvih koje truju mozgove i ovdje.
Najgori su oni koji se prave da su fini, a nisu fini.
Najgori su oni koji se prave da su fini, a nisu fini.
niels-
2021-04-26
Inače, kad sam išao u mislim 3. osnovne, jedan od profesora je hodao s curom iz 7. razreda, imala je 13 godina. Ali tada se to smatralo posve normalnim, a da si bio protiv toga bio bi ultrakonzervativni katoliban i lizač oltara. Društvena se klima promijenila nakon Dutrouxa... tada je pedofilija ("seksualna prava djece", "seksualno oslobađanje djece") bila na pola koraka od legalizacije i tretirala bi se kao i homoseksualnost, kao seksualna orijentacija. Uostalom tada je predsjednik gay alliancea u SAD bio deklarirani pedofil, inače trockist i komunjara na treću, David Thorstad.
Umro je lani
Umro je lani
marcellus wrote:Inače, kad sam išao u mislim 3. osnovne, jedan od profesora je hodao s curom iz 7. razreda, imala je 13 godina. Ali tada se to smatralo posve normalnim, a da si bio protiv toga bio bi ultrakonzervativni katoliban i lizač oltara. Društvena se klima promijenila nakon Dutrouxa... tada je pedofilija ("seksualna prava djece", "seksualno oslobađanje djece") bila na pola koraka od legalizacije i tretirala bi se kao i homoseksualnost, kao seksualna orijentacija. Uostalom tada je predsjednik gay alliancea u SAD bio deklarirani pedofil, inače trockist i komunjara na treću, David Thorstad.
Umro je lani
Samo jedna stvar - ne znam u koju si išao školu, ali to se nikada na ovim prostorima nije smatralo normalnim, osim kod Roma i Albanaca.
niels-
2021-04-26
niels wrote:marcellus wrote:Inače, kad sam išao u mislim 3. osnovne, jedan od profesora je hodao s curom iz 7. razreda, imala je 13 godina. Ali tada se to smatralo posve normalnim, a da si bio protiv toga bio bi ultrakonzervativni katoliban i lizač oltara. Društvena se klima promijenila nakon Dutrouxa... tada je pedofilija ("seksualna prava djece", "seksualno oslobađanje djece") bila na pola koraka od legalizacije i tretirala bi se kao i homoseksualnost, kao seksualna orijentacija. Uostalom tada je predsjednik gay alliancea u SAD bio deklarirani pedofil, inače trockist i komunjara na treću, David Thorstad.
Umro je lani
Samo jedna stvar - ne znam u koju si išao školu, ali to se nikada na ovim prostorima nije smatralo normalnim, osim kod Roma i Albanaca.
novi zagreb, sopot.. tada. Kasnije smo preselili u centar.
Jerry Lee Lewis je oženio Myru kad joj bilo 13, Elvis je sa svojom ženom počeo hodat kad joj je bilo 14...
marcellus wrote:Jerry Lee Lewis je oženio Myru kad joj bilo 13, Elvis je sa svojom ženom počeo hodat kad joj je bilo 14...
A dva najveća frajera u Dugavama.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:Jerry Lee Lewis je oženio Myru kad joj bilo 13, Elvis je sa svojom ženom počeo hodat kad joj je bilo 14...
A dva najveća frajera u Dugavama.
ako negdje ima kurvi i droge u zagrebu, ima u šugavama...
Zagreb je uvijek htio bit progresivan i slijedit svjetske trendove... s 10 godina zakašnjenja, ali što gluplji trend to bolje.
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Učiteljica iz Tučepa potpuno sama digitalizirala učionicu
» ''Tko je Ana Bučević, posrnula duhovna učiteljica hrvatskih celebrityja''
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Učiteljica iz Tučepa potpuno sama digitalizirala učionicu
» ''Tko je Ana Bučević, posrnula duhovna učiteljica hrvatskih celebrityja''
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
Page 4 of 4