ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

"Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

"Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA” - Page 4 Empty Re: "Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”

Post by dijagram 9/2/2022, 21:21

epikur37 wrote:Sve ispod 30 godina je teletina i nije za pravi gulaš. Ajde do 25.

To su balavice, nit je u glavi niti u tijelu...to nije zrelo meso, jedro stegno.

junice od 30-35---e to
Covjek to jednostavno osjeca, nema teorije petljati se s osobama koje ti mogu biti djeca po godinama.

E sad, nismo svi kakvi bi trebali biti.

dijagram

2015-08-09

niels likes this post

Back to top Go down

"Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA” - Page 4 Empty Re: "Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”

Post by epikur37 9/2/2022, 21:25

dijagram wrote:
epikur37 wrote:Sve ispod 30 godina je teletina i nije za pravi gulaš. Ajde do 25.

To su balavice, nit je u glavi niti u tijelu...to nije zrelo meso, jedro stegno.

junice od 30-35---e to
Covjek to jednostavno osjeca, nema teorije petljati se s osobama koje ti mogu biti djeca po godinama.

Ma jasno, a stavrno niti me uopće privlači.

Ali koja asistentica od 36, mlada kolegica 34...sve ću objasniti i uputiti gdje treba :)
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 9/2/2022, 21:27

epikur37 wrote:
dijagram wrote:

junice od 30-35---e to

Ma jasno, a stavrno niti me uopće privlači.

Ali koja asistentica od 36, mlada  kolegica 34...sve ću objasniti i uputiti gdje treba :)
blackboard
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 9/2/2022, 21:32

Uostalom šta da ti pričam kad već sve znaš :p
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram 9/2/2022, 21:37

epikur37 wrote:Uostalom šta da ti pričam kad već sve znaš :p
Opet je dobro iznova utvrdjivati gradivo.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

epikur37 likes this post

Back to top Go down

Post by pizzon 9/2/2022, 22:13

vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka

a ja sam sa 37 okinuo
20 :)
i dan danas se pozdravimo
u prolazu.....

pizzon

2020-04-21

Back to top Go down

Post by niels 10/2/2022, 00:18

pizzon wrote:
vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka

a ja sam sa 37 okinuo
u prolazu.....

Ajme meni :facepalm

Vuk eto ti drugara.

Nećete mi vi više taj informer, alo, kurir čitat.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by Guest 10/2/2022, 07:54

aben wrote:
vuksadinare wrote:
aben wrote:
Ne broji se, druže, moro biti tvija profesorica
malo je falilo da jednu naguzimo ja i pajdo...mislim na nasu...imala oko 45 godina a dobra bila..sise ko u jovanke...rastavljena..a volila mlade muzjake i mesu..taman kad smo bili u finalnoj zavrsnici da je izrostiljamo...ode iz zagreba...jbg bila trica....nikad nismo saznali di je otisla..bosna,srbija ili okucane odakle je bila porijeklom
.

Skužoj, ali seks u troje je is dvi žinske. Sve ostalo je protiv boga

Ako si ti i š njima, onda je to ka da su 3 žinske, menage a trois. :ming1
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 10/2/2022, 08:07

niels wrote:
pizzon wrote:

a ja sam sa 37 okinuo
u prolazu.....

Ajme meni :facepalm

Vuk eto ti drugara.

Nećete mi vi više taj informer, alo, kurir čitat.

I ti isto ko da si pao s kruške, di živiš ti?

Ne mora čitat Informer, može i domaći "rvacki" Nacional:

https://www.nacional.hr/mario-plenkovic-bivse-studentice-otkrivaju-da-je-premijerov-otac-morao-napustiti-fakultet-politickih-znanosti-zbog-optuzbi-za-seksualno-uznemiravanje/

Pa evo zanimljiv dio:

„Mario Kenwood Kenon govorio mi je gadosti, ne samo meni već gotovo svim studenticama kojima je predavao. Mi smo to međusobno prepričavale jer se nikome drugome i nismo usudile povjeriti. Stalno je imao seksualne aluzije, ali izgleda da je kasnije nekom stao na žulj, odnosno nagazio nečiju kćer, a kako su se tada već promijenile okolnosti i na fakultetu i u društvu, morao je otići. Međutim, koliko mi je poznato, nastavio je raditi to što je radio.“

Zanimljiv jer će se frajeri jebači hvaliti kresanjem učiteljskih "dronfulja", a kad im uvaženi profesor hoće "kresati" kćer onda se percepcija kresanja odjednom mijenja.

I nije lijepo o tome pričati, nekako stvara lošu atmosferu na nedjeljnim ručkovima. Jer sigurno je dronfulja kriva jer je zapela profesoru za oko.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by niels 10/2/2022, 18:28

Venus wrote:

I ti isto ko da si pao s kruške, di živiš ti?

Živim u Zagrebu. Naravno da sam pao s kruške, imam ih u vrtu. :)

Sve ostalo što si napisala u riječ potpisujem, a i ukazivao sam na to.

Kad maloljetni učenik povali zgodnu uspaljenu učiteljicu, onda je on frajer, a ona drolja.

Kad maloljetnu učenicu naganja uspaljeni (često i oženjeni, i to u crkvi) nastavnik, njega bi trebali razumjeti, a te klinkice su valjda isto drolje.

Kako god, žene su drolje i dobre samo za jedno.

Onda se čudimo kad budala doslovce umlati ženu u kafiću. Pa kako nije našao rabijatnog mužjaka minimalno svojih proporcija?
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by niels 10/2/2022, 18:30

A Nacional je smeće kao i Informer, ima još takvih koje truju mozgove i ovdje.

Najgori su oni koji se prave da su fini, a nisu fini.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by marcellus 10/2/2022, 18:45

Inače, kad sam išao u mislim 3. osnovne, jedan od profesora je hodao s curom iz 7. razreda, imala je 13 godina. Ali tada se to smatralo posve normalnim, a da si bio protiv toga bio bi ultrakonzervativni katoliban i lizač oltara. Društvena se klima promijenila nakon Dutrouxa... tada je pedofilija ("seksualna prava djece", "seksualno oslobađanje djece") bila na pola koraka od legalizacije i tretirala bi se kao i homoseksualnost, kao seksualna orijentacija. Uostalom tada je predsjednik gay alliancea u SAD bio deklarirani pedofil, inače trockist i komunjara na treću, David Thorstad.

Umro je lani

2014-04-16

Back to top Go down

Post by niels 10/2/2022, 19:01

marcellus wrote:Inače, kad sam išao u mislim 3. osnovne, jedan od profesora je hodao s curom iz 7. razreda, imala je 13 godina. Ali tada se to smatralo posve normalnim, a da si bio protiv toga bio bi ultrakonzervativni katoliban i lizač oltara. Društvena se klima promijenila nakon Dutrouxa... tada je pedofilija ("seksualna prava djece", "seksualno oslobađanje djece") bila na pola koraka od legalizacije i tretirala bi se kao i homoseksualnost, kao seksualna orijentacija. Uostalom tada je predsjednik gay alliancea u SAD bio deklarirani pedofil, inače trockist i komunjara na treću, David Thorstad.

Umro je lani

Samo jedna stvar - ne znam u koju si išao školu, ali to se nikada na ovim prostorima nije smatralo normalnim, osim kod Roma i Albanaca.
niels
niels

Male
2021-04-26

Back to top Go down

Post by marcellus 10/2/2022, 19:02

niels wrote:
marcellus wrote:Inače, kad sam išao u mislim 3. osnovne, jedan od profesora je hodao s curom iz 7. razreda, imala je 13 godina. Ali tada se to smatralo posve normalnim, a da si bio protiv toga bio bi ultrakonzervativni katoliban i lizač oltara. Društvena se klima promijenila nakon Dutrouxa... tada je pedofilija ("seksualna prava djece", "seksualno oslobađanje djece") bila na pola koraka od legalizacije i tretirala bi se kao i homoseksualnost, kao seksualna orijentacija. Uostalom tada je predsjednik gay alliancea u SAD bio deklarirani pedofil, inače trockist i komunjara na treću, David Thorstad.

Umro je lani

Samo jedna stvar - ne znam u koju si išao školu, ali to se nikada na ovim prostorima nije smatralo normalnim, osim kod Roma i Albanaca.

novi zagreb, sopot.. tada. Kasnije smo preselili u centar.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 10/2/2022, 19:06

Jerry Lee Lewis je oženio Myru kad joj bilo 13, Elvis je sa svojom ženom počeo hodat kad joj je bilo 14...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by crvenkasti 10/2/2022, 19:12

marcellus wrote:Jerry Lee Lewis je oženio Myru kad joj bilo 13, Elvis je sa svojom ženom počeo hodat kad joj je bilo 14...

A dva najveća frajera u Dugavama.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus 10/2/2022, 19:15

crvenkasti wrote:
marcellus wrote:Jerry Lee Lewis je oženio Myru kad joj bilo 13, Elvis je sa svojom ženom počeo hodat kad joj je bilo 14...

A dva najveća frajera u Dugavama.

ako negdje ima kurvi i droge u zagrebu, ima u šugavama...

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 10/2/2022, 19:18

Zagreb je uvijek htio bit progresivan i slijedit svjetske trendove... s 10 godina zakašnjenja, ali što gluplji trend to bolje.

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics