"Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
"Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”
https://www.espreso.co.rs/svet/svastara/978141/optuzena-da-je-spavala-sa-ucenikom?utm_source=kurir&utm_medium=home_widget&utm_campaign=adria_internal
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: "Ponašaj se kao da ti NISAM UČITELJICA”
https://www.thesun.co.uk/news/17580072/student-sex-teacher-prom-feels-sorry-investigation/
2014-08-25
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10485683/PICTURED-PE-teacher-23-accused-having-sex-pupil-18.html
2014-08-25
pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka
i kako je bilo kad si se probudio ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
darth_vader likes this post
kakvo budjenje..reala..debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa nije velika razlika..ja sam sa 18 prasil uciteljicu koja je imala 31 godinu a isao sam u cetvrti razred srednjaka
i kako je bilo kad si se probudio ?
2015-09-08
crvenkasti-
2014-04-17
darth_vader likes this post
nisam ja veber i jehudi da se hvalim i pricam bajke...ja dejstvujem
2015-09-08
jel ti predavala obmanu i prezervativ zastitu ?vuksadinare wrote:nisam ja veber i jehudi da se hvalim i pricam bajke...ja dejstvujem
2014-04-12
nije meni predavala...naime susjeda mi je bila a upoznali smo se prek zajednickog frenda koji je radio u kvartovskom kaficu...muz joj je radio na brodu..jbg...usla u tridesete koje su najnapaljenije za zene ja napunio 18...zeljan mufa a palil sam se na starije koke..cista vibra nas je spojiladebotoijusto wrote:jel ti predavala obmanu i prezervativ zastitu ?vuksadinare wrote:nisam ja veber i jehudi da se hvalim i pricam bajke...ja dejstvujem
2015-09-08
vuksadinare wrote:nije meni predavala...naime susjeda mi je bila a upoznali smo se prek zajednickog frenda koji je radio u kvartovskom kaficu...muz joj je radio na brodu..jbg...usla u tridesete koje su najnapaljenije za zene ja napunio 18...zeljan mufa a palil sam se na starije koke..cista vibra nas je spojiladebotoijusto wrote:jel ti predavala obmanu i prezervativ zastitu ?vuksadinare wrote:nisam ja veber i jehudi da se hvalim i pricam bajke...ja dejstvujem
to se ne racuna , po foruma je imalo snosaj s takvim uciteljicama
2014-04-12
...jedno sam siguran ti nisi...ti si sa svecenicima ordiniraodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nije meni predavala...naime susjeda mi je bila a upoznali smo se prek zajednickog frenda koji je radio u kvartovskom kaficu...muz joj je radio na brodu..jbg...usla u tridesete koje su najnapaljenije za zene ja napunio 18...zeljan mufa a palil sam se na starije koke..cista vibra nas je spojiladebotoijusto wrote:
jel ti predavala obmanu i prezervativ zastitu ?
2015-09-08
seks je lijep samo kad ga nema
crvenkasti-
2014-04-17
fukaš jastuk..crvenkasti wrote:seks je lijep samo kad ga nema
2015-09-08
vuksadinare wrote:fukaš jastuk..crvenkasti wrote:seks je lijep samo kad ga nema
i misliš na učiteljicu
crvenkasti-
2014-04-17
vuksadinare wrote:...jedno sam siguran ti nisi...ti si sa svecenicima ordiniraodebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
nije meni predavala...naime susjeda mi je bila a upoznali smo se prek zajednickog frenda koji je radio u kvartovskom kaficu...muz joj je radio na brodu..jbg...usla u tridesete koje su najnapaljenije za zene ja napunio 18...zeljan mufa a palil sam se na starije koke..cista vibra nas je spojila
2014-04-12
Želiš reći da samo dronfulje rodu za državudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nije meni predavala...naime susjeda mi je bila a upoznali smo se prek zajednickog frenda koji je radio u kvartovskom kaficu...muz joj je radio na brodu..jbg...usla u tridesete koje su najnapaljenije za zene ja napunio 18...zeljan mufa a palil sam se na starije koke..cista vibra nas je spojiladebotoijusto wrote:
jel ti predavala obmanu i prezervativ zastitu ?
2014-04-16
Volio bih da sam imao takvu uciteljicu kad mi je bilo 18
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
to sto ti nazivas dronfuljom ja nazivam zena koja zna sto zeli u zivotu a hocu reci da uciteljica ima skoro ka skolske diceaben wrote:Želiš reći da samo dronfulje rodu za državudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
nije meni predavala...naime susjeda mi je bila a upoznali smo se prek zajednickog frenda koji je radio u kvartovskom kaficu...muz joj je radio na brodu..jbg...usla u tridesete koje su najnapaljenije za zene ja napunio 18...zeljan mufa a palil sam se na starije koke..cista vibra nas je spojila
ako zabucas nocu 48% sanse da se mamuran zbudis pored uciteljice s raspelom
Budući da je, prema dostupnim podacima, ukupan broj nastavnika u Hrvatskoj oko 54.000, vjeroučitelja oko 3.100, ravnatelja oko 1.400, a broj ravnatelja koji dolaze iz redova vjeroučitelja 54, nije teško zaključiti da bi vjeroučitelji, ako se trend nastavi, svojom zastupljenošću među ravnateljima uskoro mogli preteći svjetovne nastavnike.
https://vzaktualno.hr/u-cak-54-skole-u-hrvatskoj-ravnatelji-su-vjeroucitelji-broj-im-se-vise-nego-udvostrucio/
2014-04-12
Ok, ali i dronfulje jer su uhljebidebotoijusto wrote:to sto ti nazivas dronfuljom ja nazivam zena koja zna sto zeli u zivotu a hocu reci da uciteljica ima skoro ka skolske diceaben wrote:Želiš reći da samo dronfulje rodu za državudebotoijusto wrote:
ako zabucas nocu 48% sanse da se mamuran zbudis pored uciteljice s raspelom
[size=43]Budući da je, prema dostupnim podacima, ukupan broj nastavnika u Hrvatskoj oko 54.000, vjeroučitelja oko 3.100, ravnatelja oko 1.400, a broj ravnatelja koji dolaze iz redova vjeroučitelja 54, nije teško zaključiti da bi vjeroučitelji, ako se trend nastavi, svojom zastupljenošću među ravnateljima uskoro mogli preteći svjetovne nastavnike.[/size]
[size=43]https://vzaktualno.hr/u-cak-54-skole-u-hrvatskoj-ravnatelji-su-vjeroucitelji-broj-im-se-vise-nego-udvostrucio/[/size]
2014-04-16
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Učiteljica iz Tučepa potpuno sama digitalizirala učionicu
» ''Tko je Ana Bučević, posrnula duhovna učiteljica hrvatskih celebrityja''
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Učiteljica iz Tučepa potpuno sama digitalizirala učionicu
» ''Tko je Ana Bučević, posrnula duhovna učiteljica hrvatskih celebrityja''
» ''Ovo je učiteljica engleskog. Šuičin govor reći će vam sve o hrvatskim školama''
Page 1 of 4