Vučić molio Amerikance da Hrvatskoj ne isporučuju oružje
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Vučić molio Amerikance da Hrvatskoj ne isporučuju oružje
fantazija.. u ostalom koga će on braniti iz neoliberalne amerike.. u ostalom koga briga srbija.. mi smo svoje ostvarili 1995RayMabus wrote:Pa zašto bi napadali Srbiju ?!?!Winter is coming wrote:napad na Srbiju bi bio povoljan scenario za nas,imali bi vas na domacem terenu i dobili bi definitvnu podrsku Rusije a domace pro evropske snage bi dozivile poraz,tad bi imali i opravdanje za kontra udar i ostvarivanje nasih nacionalnih interesa,samo dodjite
Guest- Guest
Nismo.Neoliberalni portugalac wrote:fantazija.. u ostalom koga će on braniti iz neoliberalne amerike.. u ostalom koga briga srbija.. mi smo svoje ostvarili 1995RayMabus wrote:Pa zašto bi napadali Srbiju ?!?!Winter is coming wrote:napad na Srbiju bi bio povoljan scenario za nas,imali bi vas na domacem terenu i dobili bi definitvnu podrsku Rusije a domace pro evropske snage bi dozivile poraz,tad bi imali i opravdanje za kontra udar i ostvarivanje nasih nacionalnih interesa,samo dodjite
SJeti se sa eks foruma da sam rekao da želim Bosnaski Brod.
NISAM ODUSTAO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Imau dvije opcije :
- predat sami BB i ostat tu gdje jesu
ili :
NIKAD NE PREGOVORAM I NE ULAZIM U KOMPROMISE TAKO DA IZABERITE SAMI ŠTA ĆETE.
- predat sami BB i ostat tu gdje jesu
ili :
NIKAD NE PREGOVORAM I NE ULAZIM U KOMPROMISE TAKO DA IZABERITE SAMI ŠTA ĆETE.
2014-04-11
Davno sam govorio o njemu. Idealanza HV al i za BiH jer još uvijek ako Srbi šta pokušaju HV ima odgovornost da pomaže federaciji :Neoliberalni portugalac wrote: i ovaj norveški PZO sustav NAMS 2 mi se sviđa, čitam na vikipediji
Splitska deklaracija
Splitska deklaracija ili Splitski sporazum, dokument je koji su 22. srpnja 1995. potpisali hrvatski predsjednik Franjo Tuđman i predsjednik Bosne i Hercegovine Alija Izetbegović, a kojom je Oružanim snagama Republike Hrvatske formalno omogućeno korištenje teritorija BiH u svrhu zajedničke borbe protiv oružanih formacija Republike Srpske. Puni je naziv potpisane deklaracije „Deklaracija o oživotvorenju Sporazuma iz Washingtona, zajedničkoj obrani od srpske agresije i postizanje političkog rješenja sukladno naporima međunarodne zajednice“.
Dogovoreno je zajedničko i koordinirano djelovanje hrvatskih snaga i snaga Armije BiH. Posredovao je, uz blagoslov Washingtona, tadašnji turski predsjednik Süleyman Demirel.
AMRAAM missile range:
• AIM-120A/B: 55–75 km
• AIM-120C-5: >105 km
• AIM-120D (C-8): >180 km
https://en.wikipedia.org/wiki/NASAMS
2014-04-11
A Tuzla vam je i dan danas NATO vojna baza samo je trenutno pasivna.
A ovo je dometa 75 km zemlja zrak ....pa ti prleteti preko Brckog i Federacije.
https://en.wikipedia.org/wiki/AIM-120_AMRAAM
A ovo je dometa 75 km zemlja zrak ....pa ti prleteti preko Brckog i Federacije.
https://en.wikipedia.org/wiki/AIM-120_AMRAAM
2014-04-11
Dakle gdje smo stali .....a stali smo tamo da želim da RS doborovoljno preda Bosanski Brod. .....tako znam da ste slomili svoj cetnicki ego.
SADA CEKAM.
SADA CEKAM.
2014-04-11
Hrvatski vojni magazin: SAD bi da Srbija odustane od neutralnosti
Tanjug | 08. januar 2016. 15:18 | Komentara: 15Isporukom M270 Hrvatskoj Sjedinjene Države žele da izvrše pritisak na Srbiju da odustane od politike neutralnosti, ocenjuje Marko Ćustić, glavni i odgovorni urednik hrvatskog vojnog magazina "Difender"
[url=http://www.novosti.rs/upload/images/2016//01/08/hrvatska oruzje.jpg][/url]
http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/politika/aktuelno.289.html:585117-Hrvatski-vojni-magazin-SAD-bi-da-Srbija-odustane-od-neutralnosti
2014-04-11
Respect.RayMabus wrote:Pa i ne baš jer i onako HV ne nabavlja te balisticke rakete tako da ova Vuciceva prica ide ovako : Ja sam AMerikancima rekao da ne dajuHrvatima ono šta ovi nisu ni mislili nabavljat.danni1 wrote:Jbga,za sad Hrvatska kleči pred Srbijom. Srpska diplomacija doslovce briše dupe s hrvatskom.epikur37 wrote:Neka pati, htio je zapad, ima da kleči pred Hrvatskom.
Presmiješno i ocito za politicke poene glupom narod u Srbiji.
abraham-
2014-04-14
ili neka Srbija uđe u NATO (kmečanje) tako da će i njima Ameri dati rakete i nema straha
Guest- Guest
Poslušati ce ga, sigurno. Ovi Srbi su zbilja bolesni u mozak.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Moze izgledati da nije vezano za temu ali onako usput. Malo, malo dolaze nema nekakove zapaljive viejsti iz Srbije. Kmecanje, te neka velikodusnost te kurac te palac. Kolikoja primjetim u DNRH se nitko vise ne bavi Srbijom niti Srbima , cak ni domacim. Milanovic je nesata zatezao (po meni s pravom) ali je kod kuce dozivio debakl. Promejna se desila dolaskom KGK na mjesto predsjednice. Sva sranja i tlapnje o regionu, bratsvu, jedinstvu su pala u vodu. Tu smo gdje smo Trpiti se moramo i to je to. Nema da Ivek bude tri mjeseca u Srbiji i da svakojaki sarlatani iz Srbije lutaju po DNRH. Normalan odnos susjeda koji se bas ne vole ali se trpe. Cak je i ovogodisnja proslava Bozica po meni bila fijasko. Uz masovno pranje mozga i kenjanje od Pupovca do Milanovica, nenormalno drukanje medija, nista, nula bodova.Sve mi se cini da ce u srpskoj zajednici u DNRH poceti neki novi klinci i neki novi vjetrovi. Picousti sere ali to je samo za unutarsrpku upotrebu.
2014-04-14
Da, Amerikanci razumiju da Srbi nisu nisu zdravi, osim toga zato su ih i bombardirali.RayMabus wrote:Amerikanci su Vucicu rekli da ga razumiju jer u suštini razumiju da ovi ne razumije ništa pa onda šta će oni njemu objašnjavat šta ovi misle prodat HV-u......jer debilu dok objasniš neke tehnicke stvari ....nema smisla.
2015-08-15
Pa Vučić ima itekako razloga za zabrinutost.
Jer kako je neki dan pisao Epi,nameće se vrlo ozbiljno pitanje,ukoliko se u Bosni rashukta sukob između vehabista i kršćana,na čijoj će strani biti Hrvatska.
Jer kako je neki dan pisao Epi,nameće se vrlo ozbiljno pitanje,ukoliko se u Bosni rashukta sukob između vehabista i kršćana,na čijoj će strani biti Hrvatska.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa kak se dogovori s Amerikom, hr je NATO .jastreb wrote:Pa Vučić ima itekako razloga za zabrinutost.
2015-08-15
Molio Amerikance?!
Pa ovaj je jaci od Zokija. :D
2014-04-12
Jeli ovo bio Iknar ?tajna wrote:znam jos gore,strasilo kao i dio s-300 ima se a nemaRayMabus wrote:Nema raketa nego se kupuje najobicniji višecijevni bacać .....zato je ovo ovoliko i smiješno koliko ovi svrbi ovo rastežu kao ne znam šta itd itd itd.tajna wrote:
inace ti koji kupuju te rakete su idioti
kazem ponovno za tenka se ima ,za pomoci ljudima NEMA,kao u africi,ljudi gladuju ali se za oruzje ima,te ljdue treba postrojiti pred streljacki vod i to sa oruzjem koji su sami nabavili,trulez doslovno od ljudi
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kako uopce sumnjas u taj prepoznatljiv izricaj :D
2014-04-12
Ne sumnjam to je bio prvi njegov post koji sam vidio i odmah sam ga osjetio,elektricitet izbija iz njegovih poruka,vjerojatno poradi gromovamaggie13 wrote:Kako uopce sumnjas u taj prepoznatljiv izricaj :D
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
A ovi im znaju krvnu sliku. Znaju sto ce lupit prije nego lupe.maggie13 wrote:Molio Amerikance?!
2015-08-15
Pa nisu im američke službe de Niro jebote..
2015-08-15
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» VUČIĆ JEDE GOVNA Srbija slala oružje Ukrajini dok se klela Putinu na lojalnost
» RUSKI PREDSEDNIK ODLIKOVAO TUĐMANA A HRVATSKOJ DAO ORUŽJE!
» Svjedok: Vucić klao po Hrvatskoj
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Vučić: Zašto je Hrvatskoj problem da pomogne izbeglicama
» RUSKI PREDSEDNIK ODLIKOVAO TUĐMANA A HRVATSKOJ DAO ORUŽJE!
» Svjedok: Vucić klao po Hrvatskoj
» Vučic: U Hrvatskoj je formirana ustaška vlast
» Vučić: Zašto je Hrvatskoj problem da pomogne izbeglicama
Page 3 of 5