Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srbi sad prisvajaju Teslu,a nekad su o njemu pisali kao ludjaku i sramoti
Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.RayMabus wrote:Nije Tito dao. Slabo ti je poznavanje vlastite povijesti.Šandor Winnetou wrote:Petrovaradin, s ove strane granice, ne sa one. Taj dio Hrvatske je smrdiji dao tito.vuksadinare wrote:
pa ko vam brani..rođen je u novom sadu
Banovina Hrvatska u sklopu kraljevine Jugoslavije :
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Šandor Winnetou wrote:Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.RayMabus wrote:Nije Tito dao. Slabo ti je poznavanje vlastite povijesti.Šandor Winnetou wrote:
Petrovaradin, s ove strane granice, ne sa one. Taj dio Hrvatske je smrdiji dao tito.
Kako nije ?
Dunavska banovina :
Ja bi reko da je Tito nama dao Baranju a njima autonomnu pokrajinu Vojvodinu tj odovojio to od centralne Srbije i između još Beograd posebna status glavnog grada.
Last edited by RayMabus on 7/2/2022, 11:38; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
nemoj tako sugoslavija i smrdija...nekima ovdje je jos uvijek to idealŠandor Winnetou wrote:Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.RayMabus wrote:Nije Tito dao. Slabo ti je poznavanje vlastite povijesti.Šandor Winnetou wrote:
Petrovaradin, s ove strane granice, ne sa one. Taj dio Hrvatske je smrdiji dao tito.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Crkve u Petrovaradinu
Rimokatoličke crkve
Od protjerivanja Turaka iz Petrovaradina pa do 1918. godine u Petrovaradinu su bile samo rimokatoličke crkve. Do 1781. godine bilo je pet rimokatoličkih crkvi i dva samostana. Josip II. ukida franjevački samostan u Petrovaradinu i pretvara ga u bolnicu zajedno s franjevačkom crkvom do danas to je najstarija Vojna bolnica na tlu Europe.[nedostaje izvor]- Crkva sv. Jurja u Petrovaradinu
- Crkva Gospe Snježne na Tekijama
- Crkva Uzvišenja sv. Križa u Petrovaradinu
- Crkva Sv. Roka u Petrovaradinu
- Franjevačka crkva u Petrovaradinu, danas Vojno medicinski centar
Pravoslavne crkve
Prva pravoslavna crkva u Petrovaradinu izgrađena je tek poslije 1918. godine u krugu današnje vojne bolnice.- Crkva Sv. Pavla
- Crkva Svete Petke
- Crkva Sv. Varnave
- Crkva Sv. Ilije
- Hram pokrova presvete Bogorodice (bivša starokatolička crkva Sv. Antuna)
Baranja nam je dana, u čemu je problem? Isto tako je srijem dan smrdiji i ne znam s kime se pokušavaš svađati, sam sa sobom ili samnom?RayMabus wrote:Šandor Winnetou wrote:Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.RayMabus wrote:
Nije Tito dao. Slabo ti je poznavanje vlastite povijesti.
Kako nije ?
Dunavska banovina :
Ja bi reko da je Tito nama dao Baranju a njima autonomnu pokrajinu Vojvodinu tj odovojio to od centralne Srbije i između još Beograd posebna status glavnog grada.
Pa ima ih još takvih no čak i hrvoje klasić u srbiji dobija epitet ustaški pa se polako počinje resetrati.vuksadinare wrote:nemoj tako sugoslavija i smrdija...nekima ovdje je jos uvijek to idealŠandor Winnetou wrote:Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.RayMabus wrote:
Nije Tito dao. Slabo ti je poznavanje vlastite povijesti.
Ja moran reagirat jer vidin da iznosiš laž da im je Tito dao Srijem.Šandor Winnetou wrote:Baranja nam je dana, u čemu je problem? Isto tako je srijem dan smrdiji i ne znam s kime se pokušavaš svađati, sam sa sobom ili samnom?RayMabus wrote:Šandor Winnetou wrote:
Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.
Kako nije ?
Dunavska banovina :
2014-04-11
Ma ko ga je dao nesrećo? Jel ti uopće znaš gdje je srijem????RayMabus wrote:Ja moran reagirat jer vidin da iznosiš laž da im je Tito dao Srijem.Šandor Winnetou wrote:Baranja nam je dana, u čemu je problem? Isto tako je srijem dan smrdiji i ne znam s kime se pokušavaš svađati, sam sa sobom ili samnom?RayMabus wrote:
Kako nije ?
Dunavska banovina :
Šandor Winnetou wrote:Ma ko ga je dao nesrećo? Jel ti uopće znaš gdje je srijem????RayMabus wrote:Ja moran reagirat jer vidin da iznosiš laž da im je Tito dao Srijem.Šandor Winnetou wrote:
Baranja nam je dana, u čemu je problem? Isto tako je srijem dan smrdiji i ne znam s kime se pokušavaš svađati, sam sa sobom ili samnom?
Šandor Winnetou wrote:
2014-04-11
De dobro je longi, ajd budi s mirom :)
NDHa je bila marionetska država i samim tim nije bila priznata od ovih drugih svjetskih sila pa ja to ne računam ako ti pod ; Dao Tito misliš na dao to od te marionetske NDHa.
Tito to nije moga dat kad je to i prije drugog svjetskog rata bilo otkinuto sistemom banovina ( u praksi nisu ni postojale neke nacionalne jedinice nego banovine kao neke velike županije itd ).
Tito to nije moga dat kad je to i prije drugog svjetskog rata bilo otkinuto sistemom banovina ( u praksi nisu ni postojale neke nacionalne jedinice nego banovine kao neke velike županije itd ).
2014-04-11
...ima...ali nisu skuzili da ovo vise nije stara srbadija koja prodaje fore 'ko nas bre zavadi'..ovi mladji srbi ne robuju jugoslavenstini i jebeno su desno cetnicki nabrijani..najnoviji dokaz kad su poslali u t.p.m trenera vaterpolo kluba crvena zvezda inace hrvata..tom robuje jedan dio mladjih i zabludjelih hrvata koji su pali na price tipova slicnih tetrijebu,klasicu..sto vise ovakvih incidenata to ce biti vise budjenja naravno ne i bezbolnogŠandor Winnetou wrote:Pa ima ih još takvih no čak i hrvoje klasić u srbiji dobija epitet ustaški pa se polako počinje resetrati.vuksadinare wrote:nemoj tako sugoslavija i smrdija...nekima ovdje je jos uvijek to idealŠandor Winnetou wrote:
Razmisli malo onda tko im je dao srijem koji nije bio u sastavu smrdije ni za vrijeme kraljevine šugoslavije.
2015-09-08
Pa to i kazem. Od prilike ko i vi...marcellus wrote:Stanojko wrote:Mi cemo Bana Jelacica (po istoj logic)!
možete stavit i billa clintona, idi amina, ili ivana groznog, svejedno.
motiv može biti koji vam drago.
mi ga ne prisvajmo
vec ga hrvti otimaju
gnusno, on je jedini tesla
koji je izbego hrvatsku drzavu
o
vec ga hrvti otimaju
gnusno, on je jedini tesla
koji je izbego hrvatsku drzavu
o
2020-04-21
pobili ste sve tesle
jebo vas mozak
jebo vas mozak
2020-04-21
Polovinu medvjede opancarski :Dpizzon wrote:pobili ste sve tesle
jebo vas mozak
https://actacroatica.com/hr/surname/Tesla/
omni-
2014-04-12
tako su srbi mitomanili da je smiljan srpsko selo i da su ga ustase sravnile kako u drugom svjetskom ratu tako i u ovom..a smiljan je 90% hrvatsko selo a samo tri obitelji u smiljanu su bile pravoslavne...tesla,pejnovic i vukadinovic..
2015-09-08
smiljan
http://hr.wikipedia.org/wiki/Smiljan#Stanovništvo
http://hr.wikipedia.org/wiki/Smiljan#Stanovništvo
2015-09-08
vuksadinare wrote:tako su srbi mitomanili da je smiljan srpsko selo i da su ga ustaše sravnile kako u drugom svjetskom ratu tako iu ovom..a smiljan je 90% hrvatsko selo a samo tri obitelji u smiljanu su bile pravoslavne...tesla,pejnovic i vukadinovic. .
zato ste imali pravo
sve da ih pobijete
ne pisi gluposti
2020-04-21
jebala vas mitomsnija
svaki vas zlocin nije mit
verovatno ep
svaki vas zlocin nije mit
verovatno ep
2020-04-21
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Hrvati opet prisvajaju Teslu i u tome im pomaže Evropska unija
» HEROJ RUSIJE Hrvat kojeg srbi prisvajaju
» Srbi opet svojataju Teslu ...:)
» Ako su ovo pisali Srbi ...
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» HEROJ RUSIJE Hrvat kojeg srbi prisvajaju
» Srbi opet svojataju Teslu ...:)
» Ako su ovo pisali Srbi ...
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
Page 2 of 3