ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti

Go down

Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti Empty Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti

Post by vuksadinare 8/7/2021, 05:20

https://direktno.hr/zagreb/poraz-za-tomasevica-vijece-gradske-cetvrti-donja-dubrava-konstituirano-bez-vijecnika-platforme-mozemo-237829/

...rekoh ja ako ovi uhvate dvije godine na vlasti..gladi bradu..senf mozda zdura u mandatu jer je biran izravno..skupstina tesko
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti Empty Re: Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti

Post by sitting_bull 8/7/2021, 12:58

kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.

očekivano.

inače, ovo nije nikakva senzacija jer je su ti kvartovi bili mikijeva utvrda i sad su se samo pod drugim plaštevima okupili stari jarani.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti Empty Re: Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti

Post by immortal 8/7/2021, 14:48

sitting_bull wrote:kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.

očekivano.

inače, ovo nije nikakva senzacija jer je su ti kvartovi bili mikijeva utvrda i sad su se samo pod drugim plaštevima okupili stari jarani.
Bogu hvala
sačuvaj me Bože SDPa

Daj da na vrijeme razotkriveni i pokošeni budu mučitelji naši i krvnici.
immortal
immortal

Female
2014-04-16

Back to top Go down

Post by sitting_bull 8/7/2021, 18:44

mortal wrote:
sitting_bull wrote:kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.

očekivano.

Bogu hvala
sačuvaj me Bože SDPa
jah.

bože čuvaj mikija i jarane.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2021, 18:55

očekivano.

pa škare-ogrozd iskoči na svakim izborima.
kao i hasan i slični.

žao mi je samo kaj je ovaj kihnuo jer je bilo planirano nakon izbora pokupiti ga.

mada koliko se nakrao lako moguće da je po teorijama zavjera inscenirao i nestao.
neka je pobrao 3% u svim tim poslovima od kada je postao gradonačelnik, milijardu eura je strpao sa strane.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2021, 19:23

veber wrote:

očekivano.

pa škare-ogrozd iskoči na svakim izborima.
kao i hasan i slični.

žao mi je samo kaj je ovaj kihnuo jer je bilo planirano nakon izbora pokupiti ga.

mada koliko se nakrao lako moguće da je po teorijama zavjera inscenirao i nestao.
neka je pobrao 3% u svim tim poslovima od kada je postao gradonačelnik, milijardu eura je strpao sa strane.
meni cesto to padne napamet..nekog mrtvog klosara ubacili u lijes a miki cese jaja i ispija koktele ispod suncobrana na kajmanskim otocima...i gladi guze mulatkinja :)
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by veber 8/7/2021, 19:25

pa tako izgleda.
nema obdukcije.
utrpali ga pod hitno.

boli ga kitomir ako je živ.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by vuksadinare 8/7/2021, 19:27

veber wrote:pa tako izgleda.
nema obdukcije.
utrpali ga pod hitno.

boli ga kitomir ako je živ.
....dok se senf znoji i u sebi zbori 'bandido vrati se sve ti oprosteno ti geadonacelnik ja opet aktivist i lezarina i svi happy' :D
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics