Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti
Page 1 of 1
Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti
https://direktno.hr/zagreb/poraz-za-tomasevica-vijece-gradske-cetvrti-donja-dubrava-konstituirano-bez-vijecnika-platforme-mozemo-237829/
...rekoh ja ako ovi uhvate dvije godine na vlasti..gladi bradu..senf mozda zdura u mandatu jer je biran izravno..skupstina tesko
...rekoh ja ako ovi uhvate dvije godine na vlasti..gladi bradu..senf mozda zdura u mandatu jer je biran izravno..skupstina tesko
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Problem za Senfa!Mozemo izgubilo vecinu u tri zagrebacke cetvrti
kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.
očekivano.
inače, ovo nije nikakva senzacija jer je su ti kvartovi bili mikijeva utvrda i sad su se samo pod drugim plaštevima okupili stari jarani.
očekivano.
inače, ovo nije nikakva senzacija jer je su ti kvartovi bili mikijeva utvrda i sad su se samo pod drugim plaštevima okupili stari jarani.
sitting_bull-
2015-09-28
Bogu hvalasitting_bull wrote:kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.
očekivano.
sačuvaj me Bože SDPa
2014-04-16
jah.mortal wrote:Bogu hvalasitting_bull wrote:kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.
očekivano.
sačuvaj me Bože SDPa
bože čuvaj mikija i jarane.
sitting_bull-
2015-09-28
pa škare-ogrozd iskoči na svakim izborima.sitting_bull wrote:kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.
očekivano.
kao i hasan i slični.
žao mi je samo kaj je ovaj kihnuo jer je bilo planirano nakon izbora pokupiti ga.
mada koliko se nakrao lako moguće da je po teorijama zavjera inscenirao i nestao.
neka je pobrao 3% u svim tim poslovima od kada je postao gradonačelnik, milijardu eura je strpao sa strane.
veber-
2014-12-30
meni cesto to padne napamet..nekog mrtvog klosara ubacili u lijes a miki cese jaja i ispija koktele ispod suncobrana na kajmanskim otocima...i gladi guze mulatkinjaveber wrote:pa škare-ogrozd iskoči na svakim izborima.sitting_bull wrote:kako rekoh, drugarica škare ožbolt je anemičarev igrač, a most pleše kako kaptol svira.
očekivano.
kao i hasan i slični.
žao mi je samo kaj je ovaj kihnuo jer je bilo planirano nakon izbora pokupiti ga.
mada koliko se nakrao lako moguće da je po teorijama zavjera inscenirao i nestao.
neka je pobrao 3% u svim tim poslovima od kada je postao gradonačelnik, milijardu eura je strpao sa strane.
2015-09-08
pa tako izgleda.
nema obdukcije.
utrpali ga pod hitno.
boli ga kitomir ako je živ.
nema obdukcije.
utrpali ga pod hitno.
2014-12-30
....dok se senf znoji i u sebi zbori 'bandido vrati se sve ti oprosteno ti geadonacelnik ja opet aktivist i lezarina i svi happy'veber wrote:pa tako izgleda.
nema obdukcije.
utrpali ga pod hitno.
2015-09-08
Similar topics
» Ma je'l moguče?Fanovi(bivši) Ne-možemo i Senfa napali Senfa:'Prevario si nas a bili smo vam odani'
» ''Antifasisti' napali Senfa i Mozemo da su ih izdali:'Prevarili ste nas.Niste vratili Trg Marsala Tita.'
» Za većinu Nijemaca rasizam veliki problem
» Senf i Mozemo odlucili da je gradska tema broj 1 i goruci gradski problem koji je najpreci...uvesti gradjanski odgoj u skole
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» ''Antifasisti' napali Senfa i Mozemo da su ih izdali:'Prevarili ste nas.Niste vratili Trg Marsala Tita.'
» Za većinu Nijemaca rasizam veliki problem
» Senf i Mozemo odlucili da je gradska tema broj 1 i goruci gradski problem koji je najpreci...uvesti gradjanski odgoj u skole
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
Page 1 of 1