Duhacek:'Covic veleizdajnik'
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Duhacek:'Covic veleizdajnik'
Bosna bi se davno raspala da je država.
ali nije.
Bosna i Hercegovina je međunarodni protektorat, i ona se ne može raspasti dok je sile koje su je i stvorile štite. Tek kad odustanu od toga. A za sad im nije na kraj pameti.
ali nije.
Bosna i Hercegovina je međunarodni protektorat, i ona se ne može raspasti dok je sile koje su je i stvorile štite. Tek kad odustanu od toga. A za sad im nije na kraj pameti.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
zato jer nisi mogao dobiti sve a nista ne dati kako je jednom upravo opisao radovan karadzicnewuser wrote:Ma raspad ce se desiti i to mislim brzo. Pitanje je mogu li Hrvati ista uzeti i to je to.Noor wrote:podrzati stecevinu politike Radovana Karadzica i Plavsicke i jest veleizdaja
ni Zokija tu ne razumijem, tu je u koliziji sa svim drugim
Trebalo bi Franceka i Gojka pitati zasto su to sve potpisali proje skoro 30 godina, sad je kasno malo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Plenkovićev tata pisao mi je: ‘Zašto se s Milanovićem nalaziš, a s mojim sinom ne?‘
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovicev-tata-pisao-mi-je-zasto-se-s-milanovicem-nalazis-a-s-mojim-sinom-ne-15152644
...i da sarajevo dirigira..ma mrs burdus..kao sto si nekidan opetovano lagao da si ti bio jedini za mirni raspad juge a svi ostali ratoborni..pa covjece kako te vise nije sram lagati..uz sve dokaze koje govore suprotno od onog sto ti govoris
2015-09-08
sve sam blize mislju milosevica koji je za mesica rekao da je budalast i poprilicno netalentiran politicar
2015-09-08
nekidan sam citao intervjuue manolica...kakav god..ali puno objektivniji od mesica..nikad tuđmana nije napadao i ocrnjivao u toj mjeri kao mesic..cak je prema tuđmanu zadrzao jednu dozu korektnosti i objektivnosti
2015-09-08
..ali ovaj burduš je dno dna....ma ni cigan nije takav kao on
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Čanak:"Nikolić je ruski kvisling i veleizdajnik"
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Duhaček i LGBTI na aparatima
» Duhaček izasrao hrvatske pjesme
» Gordan Duhaček u fokusu Dražena Travaša
» KARAMARKO:'Nisam veleizdajnik,ne pada mi na pamet odstupiti zbog notornog gubitnika Milanovića'
» Duhaček i LGBTI na aparatima
» Duhaček izasrao hrvatske pjesme
» Gordan Duhaček u fokusu Dražena Travaša
Page 2 of 2