Soroš zbog FED-a, Grčke i Kine najavio još goru krizu nego 2008.g.
Page 1 of 1
Soroš zbog FED-a, Grčke i Kine najavio još goru krizu nego 2008.g.
http://www.telegram.hr/biznis-tech/george-soros-tvrdi-da-svjetska-trzista-zbog-grcke-kine-i-feda-ceka-kriza-gora-od-one-2008/
Kermit-
2014-04-17
Re: Soroš zbog FED-a, Grčke i Kine najavio još goru krizu nego 2008.g.
demografija, razvijene zemlje stare i ne konzumiraju više, a bez potrošnje kapitalizam ne funkcionira
Guest- Guest
soroš na aparatima
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
Pa dobro, plaćao je mene i plaća azov :D
2015-08-06
Veliš dobre stvari nemaju cijenu.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Veliš dobre stvari nemaju cijenu.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
a čuj, negdje pogodi a negdje se zahebe....
2015-08-06
Pa da, Azov je pun pogodak. :Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Veliš dobre stvari nemaju cijenu.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
2015-07-23
gargamel0101 wrote:Pa da, Azov je pun pogodak. :Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Veliš dobre stvari nemaju cijenu.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
Pa obzirom na njegovu agendu je, kod mene je falio.
Uložio pare a dobio konzervativca, nacional-socijalista koji nije protiv rusije...
no ja sam profitirao
2015-08-06
A ja mislio da si ti pogodak bio, jer ono gore je napisano sakastično.epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Pa da, Azov je pun pogodak. :Depikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Veliš dobre stvari nemaju cijenu.:)epikur37 wrote:gargamel0101 wrote:Hoćeš reči tvoj mecena na apratima?:)epikur37 wrote:soroš na aparatima
Pa obzirom na njegovu agendu je, kod mene je falio.
Uložio pare a dobio konzervativca, nacional-socijalista koji nije protiv rusije...
no ja sam profitirao
Skroman neki čovjek.
2015-07-23
http://dnevnik.hr/vijesti/gospodarstvo/kineska-burza-opet-obustavila-trgovanje-dionicama---422188.html
Guest- Guest
koliko je sranja taj Soros i ekipa napravili,ljudi zaboravljaju da je it aj covjek samo smrtnik kao is vi kojima je napakostio ili pobio
dakle opet smisljaju krize,mogao bi Iknar napraviti krizu u Americi podrhtavanjima i kasljucanjem i to gromovitim
dakle opet smisljaju krize,mogao bi Iknar napraviti krizu u Americi podrhtavanjima i kasljucanjem i to gromovitim
tajna- Posts : 38
2016-01-08
Krize će sigurno biti ako se na kineskoj burzi nastavi sa pizdarijama, ali ne vidim po čemu bi to kriza trebala imati gori učinak neg ona s kraja 2008.
Prvo, Kina, zahvaljujući trgovinskom suficitu, ima koliko-toliko jak kapacitet da sanira štetu na domaćem gospodarstvu, a drugo, na toj berzi ne prednjače zapadnjačke kompanije. Kriza bi mogla pogoditi Aziju i Australiju, ali to se ne može odraziti na globalno gospodarstvo u mjeri u kojoj se odrazila kriza iz 2008.
Prvo, Kina, zahvaljujući trgovinskom suficitu, ima koliko-toliko jak kapacitet da sanira štetu na domaćem gospodarstvu, a drugo, na toj berzi ne prednjače zapadnjačke kompanije. Kriza bi mogla pogoditi Aziju i Australiju, ali to se ne može odraziti na globalno gospodarstvo u mjeri u kojoj se odrazila kriza iz 2008.
asilovski wrote: Prema Bloombergovu Indeksu milijardera vrijednost Sorosevo se bogatstvo procjenjuje na 27,3 milijarde dolara.
Pa i nije nešto. Da sam ja milijarder, ja bih imao više.
crvenkasti-
2014-04-17
Similar topics
» Bitka Kine, Amerike i Rusije za Grčke luke
» Kako je Soroš izazvao "izbjegličku krizu" i zašto?
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Trump blokirao uvoz pamuka iz Kine zbog Ujgura koje komunistička partija Kine koristi kao robove na poljima pamuka
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
» Kako je Soroš izazvao "izbjegličku krizu" i zašto?
» Ludje ne može biti!Lazanski sad tvrdi da se Srbija ne naoružava zbog NATO pakta i Šiptara več zbog Hrvatske i gle ovo Grčke
» Trump blokirao uvoz pamuka iz Kine zbog Ujgura koje komunistička partija Kine koristi kao robove na poljima pamuka
» '' GLOBALNI STRAH ZBOG KRAHA NA BURZAMA U nekoliko sati 'izbrisano' više stotina milijardi dolara, panična rasprodaja zbog Kine ''
Page 1 of 1