ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Njemačka pokrenula nuklearke

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Go down

Njemačka pokrenula nuklearke  - Page 2 Empty Re: Njemačka pokrenula nuklearke

Post by veber Sat 29 Jan - 18:23

Klasično preseravanje i laž novinara.
niti netko stvara zalihe niti su police prazne.
nijemci uobičajeno vikendom landraju okolo po vinskim cestama, domovima i izletištima.
autoceste krcate.

veber

2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 18:31

Bespotrebno pumpanje panike. Nije apokalipsa. Samo će cijene energenata bit puno veće a to znači i svega ostaloga i to je sve.

Neće biti više bogatih i siromašnh, svi ćemo biti siromašni.

Mediji stvaraju paniku da zarade lovu od čitanja i prodaje. Pa nije apokalipsa nego će samo cijene energenata a samim time i svega ostaloga odletit u nebo. Neka smanje PDV.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by crvenkasti Sat 29 Jan - 18:41

RayMabus wrote:Reaktori Brokdorf, Grohnde i Gundremmingen C, kojima upravljaju kompanije E.ON i RWE, zatvorene su u petak kasno navečer, nakon tri i po desetljeća rada, prenosi Tanjug, pozivajući se na Reuters.

Posljednje tri nuklearne elektrane – Isar 2, Emsland i Neckarwestheim II – bit će isključene do kraja 2022. godine.

--

A ja ne znan di si ti u Njemačkoj. Da nije to neka od ove tri koje će radit do kraja ove godine ?

Zašto nam vi iz Galaktičke federacije ne pokažete kako da napravimo fuzijsku elektranu?
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by marcellus Sat 29 Jan - 19:39

sila boga ne moli

2014-04-16

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 21:18

crvenkasti wrote:
RayMabus wrote:Reaktori Brokdorf, Grohnde i Gundremmingen C, kojima upravljaju kompanije E.ON i RWE, zatvorene su u petak kasno navečer, nakon tri i po desetljeća rada, prenosi Tanjug, pozivajući se na Reuters.

Posljednje tri nuklearne elektrane – Isar 2, Emsland i Neckarwestheim II – bit će isključene do kraja 2022. godine.

--

A ja ne znan di si ti u Njemačkoj. Da nije to neka od ove tri koje će radit do kraja ove godine ?

Zašto nam vi iz Galaktičke federacije ne pokažete kako da napravimo fuzijsku elektranu?
U biti je galaktička konfederacija. Svak gleda svoja posla a ova zajednička vojska je za obranu . Uglavnom ne bavimo se time da drugim civilizacijama donosimo takvo znanje.

To rade drugi npr Tesla itd, majistori svjetlosti koji se inkarniraju u te planete odnosno žive organizme čiji je mozak dostigao evolucijski kapacitet da prima i konceptualne duše ( prije su to manje konceptualne tj životinjske kad je organizam tj mozak nižeg stupnja razvoja tj evoluira kao organ ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sat 29 Jan - 21:23

RayMabus wrote:
crvenkasti wrote:

--

U biti je galaktička konfederacija. Svak gleda svoja posla a ova zajednička vojska je za obranu . Uglavnom ne bavimo se time da drugim civilizacijama donosimo takvo znanje.

To rade drugi npr Tesla itd, majistori svjetlosti koji se inkarniraju u te planete odnosno žive organizme čiji je mozak dostigao evolucijski kapacitet da prima i konceptualne duše ( prije su to manje konceptualne tj životinjske kad je organizam tj mozak nižeg stupnja razvoja tj evoluira kao organ ).
ček, ček.
ti si general s pet zvijezdica Galaktičke Federacije.
koja je u biti konfederacija.
mislim jel konfederacija iznad federacije ili je obrnuto.

radi se o tvojim činovima. može ispasti da si u biti admiral u konfederaciji ako je federacija iznad konfederacije.
s druge strane ako je konfederacija iznad federacije ispada da si obični desetar zaglavio u splitu na ketadonima.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 21:27

Konfederacija je.

Al imaju osim vlastitih planetarnih vojsci i zajedničku svemirsku. Taj dio je onda je federacija. Zato sam ja general galaktičke federacije a oni su konfederacija. Ta vojska je federalna.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sat 29 Jan - 21:41

švicarska je konfederacija.
njihovo vojno zapovjedništvo je iznad federalnih jedinica.

oš reći da ti kao federalni general možeš naređivati konfederalnom admiralu flote?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 21:42

Mogu vam to usporedit s nečim šta vi imate na Zemlji npr UN ili EU.

Ajmo s EU pošto je to lakše. Dakle umjesto članica država zamislite planete tj iz svakog sunčevog sustava po jednog ( iako mogu i dvi il tri planete biti iz istog sustava tj rase na njoj ).

Dakle ograničimo na 27 zvjezdanih sustava i neka je naseljena samo po jedna planeta i na njoj po jedna rasa. Dakle to je savez pozitivnih svjetova.

Razlika između EU i toga je šta je njima vlada putujući cirkus pa je svaki put na drugoj planeti sastanak vlade u nekom periodu dakle neće biti samo Brisel nego putuje svake godine u drugi grad članica država.

Svak ima svoju vojsku al imaju i zajedničku nekakvu EU vojsku.

E pa ja sam general toga. Jedan od.

Dakle i ja dolazim iz neke članice stoga.

Spica /ˈspaɪkə/, označen kao α Virginis (latinizirano u Alpha Virginis, skraćeno Alpha Vir, α Vir), najsjajniji je objekt u zviježđu Djevice i jedna od 20 najsjajnijih zvijezda na noćnom nebu. Analiza njegove paralakse pokazuje da se nalazi 250 ± 10 svjetlosnih godina od Sunca

https://en.wikipedia.org/wiki/Spica
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 21:47

veber wrote:švicarska je konfederacija.
njihovo vojno zapovjedništvo je iznad federalnih jedinica.

oš reći da ti kao federalni general možeš naređivati konfederalnom admiralu flote?
Uglavnom ovdje Sirijusi imaju glavnu riječ. Više glava je pametnije od jedne. Nije da ću ja sam ić na svoju ruku micat brodove i postrojbe.

Imaš neku vrstu generalskog zbora. Ne odlučuje jedan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 21:56

Imate neke likove iz ovog sistema Spica ovdje a oni su slučajno i moji neprijatelji pa ono došo lovac na glave.

Njemačka pokrenula nuklearke  - Page 2 How-bounty-hunter-professions-guide-red-dead-online-f080c

Mi smo lovci.

Za razliku od planetarnih vojsci koji brane svoje sustave i sektore od napada mi idemo za njima i uništavamo ih.

Pet zvjezdica je ratni general.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 22:01

Niste vi lovina.

GF je sad jače ovdje iz tri razloga : atomska bomba, klima i negativni vanzemaljci.

Nešto drugo lovimo. Vi nas ne zanimate. Niste predmet našeg interesa.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sat 29 Jan - 22:09

RayMabus wrote:

a kako si postao general?
ja sam recimo u jna za razvodnika morao položiti ispit za POLK, nakon teoretske škole opijali smo se sedam dana na slunju pa smo postali desetari.
onda su nas poslali na karaule pa sam dobio još jednu crtu uz prve dvije-ne sjećam se naziva.
na karauli je vodnik više volio jebat po selu nego biti na karauli pa me poslao u koprivnicu na tečaj za ŠRO što sam iskoristio da odem u zageb tjedan dana. onda sam dobio neku zlatnu oznaku. mislim da je bila.
tu završava moja poficirsko napredovanje.

kako to ide kod vas u GF. odmah dobiješ pet zvijezdica ili nakon terapije s ketadonom?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 22:09

Kad životinja uđe u rupu način da je istjeraš je da zapliš vatru da se uguši dimom tj izađe da udahne zrak.

Vaš problem je šta smo mi lovci. Ne zanima nas da podavimo i pola ove planete ako treba da bi njih izvukli iz jazbina i pobili.

Zato se ja svako malo svađam s drugima u tom vijeću jer ja sam to ekstremno desno krilo ( pet zvjezdica, vojni general ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sat 29 Jan - 22:11

RayMabus wrote:Niste vi lovina.

GF je sad jače ovdje iz tri razloga : atomska bomba, klima i negativni vanzemaljci.

Nešto drugo lovimo. Vi nas ne zanimate. Niste predmet našeg interesa.

nemate atomsku?
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 22:13

veber wrote:
RayMabus wrote:

a kako si postao general?
Ubio sam jako puno ljudi u prošlim životima. I još ću. Duša je besmrtna.

Pripadam dušama koje cijene učenje. Ja učim. Iz života u život. Specijalizirao sam se za lov. I ubijanje. I pobjeđivanje neprijatelja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hartmann Sat 29 Jan - 22:24

veber wrote:
Sovak wrote:
veber wrote:zanimljivo da je u ovoj 2022oj trebalo biti ugašeno svih 14 ili 15 reaktora no  iznenada su nekima produžene dozvole do 2026e, a onim novijima do 2032

termoelektrane iz hladnog pogona krenule u topli pogon.
njemačka nagomilala zalihe ugljena za deset godina

Kaj ... mane plina?
njemačka je ta koja je zatvorila pipu.
nisu rusi.
rusi bi bili najsretniji da proradi sjever 2.

njemačka ima višak struje ionako.

Weberu,zasto lazes ljude oko sebe?
Njemacka dobavlja plin za svoje potrebe iz Nizozemske,oko 15%,iz nordijskih drzava,oko 30%,i ostatak iz Rusije,dakle preko 50%(brojevi se lako mogu provjeriti)
Vecina ruskih skladista u Njemackoj je na minimumu,i to iz razloga,jer Rusi cekaju da se politicke igre zavrse.
Njemacka da ima visak struje,ne bi palio nuklearke...ostatak da potvrdi da lazes napaceni narod je ovdje..

https://de.rt.com/inland/130151-deutsche-erdgasvorrate-sind-alarmierend-knapp/

2021-01-04

Back to top Go down

Post by Hartmann Sat 29 Jan - 22:29

Usput Weberu,Njemacka je banirala RT DE,radi toga je njemcima daje pravi uvid u njihovo stanje u drzavi,a to je postalo za pojedince kaznjivo zakonom.
reci na primjer javno da Vlast manipulira narodom  putem Korona propagande i namece im ucjenom cjepljenje,u protivnom gube posao,ucas ces se naci pred sudom, po kratkom postupku,ako te naravno netko prijavi,i platiti masnu novcanu kaznu.
Situacija u Njemackoj se ne razlikuje od one koja je vladala prije parstogodina u doba feudalizma..razlika je samo u high-tech gadgetima i modernoj scenografiji.Titule se negdasnje jos ne upotrebljavaju,no odnosi su se vratili u drustvu na onaj nivo

2021-01-04

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 22:32

Bilo bi lijepo da shvatite da je 20% duša koje se ovdje inkarnira loše i naučite ih prepoznavati.

https://www.ex-iskon-pleme.com/t833-antisocijalna-osobnost-i-socijalana-osobnost

Onda ih zatvorite negdje i da ovih 80% može ići dalje.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus Sat 29 Jan - 22:34

Ili ne morate to naučiti al onda ja radim

https://hr.wikipedia.org/wiki/Tepih-bombardiranje

Ja uvijek pobjeđujem.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by veber Sat 29 Jan - 22:35

Hartmann wrote:
veber wrote:
Sovak wrote:

Kaj ... mane plina?
njemačka je ta koja je zatvorila pipu.
nisu rusi.
rusi bi bili najsretniji da proradi sjever 2.

njemačka ima višak struje ionako.

Weberu,zasto lazes ljude oko sebe?
Njemacka dobavlja plin za svoje potrebe iz Nizozemske,oko 15%,iz nordijskih drzava,oko 30%,i ostatak iz Rusije,dakle preko 50%(brojevi se lako mogu provjeriti)
Vecina ruskih skladista u Njemackoj je na minimumu,i to iz razloga,jer Rusi cekaju da se politicke igre zavrse.
Njemacka da ima visak struje,ne bi palio nuklearke...ostatak da potvrdi da lazes napaceni narod je ovdje..

https://de.rt.com/inland/130151-deutsche-erdgasvorrate-sind-alarmierend-knapp/
zašto ti šupku s ogromnom karom koji jebeš ru(j)ku od sutra do prekosutra, hraniš se u turskim imbissima s brtt plaćom od 2000€ ne znaš pročitati, čuti ili pogledati vijesti.

kretenčino snajperistička. zašto je njemačka zabranila sjeverni tok 2? a po tebi nema plina.
zašto ista koja nema plina šalje isti poljskoj i ukrjini?

majmune koliko si u njemačkoj i još nisi naučio jezik.
manageru iz audija ne seri.
daimler ima vlastitu elektranu na ugljen, plin, lož ulje.

njemačka je nagomilala zalihe ugljena za deset godina, nafte ima za 5. hidro-termo koliko hoće

daj debilčino drži se štance i menadžerskog posla čišćenja hale.
veber
veber

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

Back to top

- Similar topics