Denkverbot
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
Ča su svega oti ljudi prošli, muko isusova
2014-04-16
zulum, zulum teski..
najjace kako su otimali zemlju, ako bi se dogodilo ubojstvo na nekom zemljistu, onda bi to selo moralo dokazati da nemaju veze s tim, ako to ne uspiju, a uglavnom ne uspiju, uzme im se gotovo sve--
kolonijalizam od 50god je mala beba za 400 god turskog zuluma
Ćo, kako se zove onaj pokret u meriki ki potiče dicu da odjebu roditelje, bi si mećo njihove stranice vode...?
I, ka čitun denkverbot, i dojden do 50 e stranice, kako elegantno nastaviti na sljedeću?
I, ka čitun denkverbot, i dojden do 50 e stranice, kako elegantno nastaviti na sljedeću?
2014-04-16
jel to ono nesto sto S.Molyneux prica? e tek sam u ovoj knjizi saznao da su Katari bili francuski neprijatelji ne samo iz razloga religije, vec i zato sto su Katari naucavali da ne treba pravit djecu, pa se kralj prepao da se to nece rasiriti i ponestati mu poreskih obveznika, kek
inace je zanimljivo da Ellul isto pise da bi za tok povijesti bolje bilo da su Englezi osvojili Francusku, iako nije elaborirao to, zanimljivo je da to jedan Francuz govori lol, nisam to nigdje procitao..
na zadnjem postu bude obicno link na nastavljajucu temu, mislis to?
Ne razumim ovi splet umnih konstrukcija.aben wrote:Ne razumin, ako je civilizacija utemeljena na vjeri, unda je jednoka intuiciji, jel?tek toliko wrote:Jel se ti to "pišaš" po svemu?aben wrote:Ne, vjera je djelovanje bez dokaza, a intuicija mišljenje bez razmišljanja. wrote:A što je s intuicijom?
Jel ona jednaka vjeri?
Postojanje civilizacije je utemeljeno na vjeri bez dokaza.
Ajmo polako, što je vjera?
Kažeš: vjera je djelovanje bez dokaza.
Što je intuicija?
Kažeš: mišljenje bez razmišljanja.
Pitanje: Na temelju čega počiva civilizacija?
tek toliko wrote:
Što je intuicija?
Nema mišljenja bez razmišljanja.
Poanta kod intuicije je u tome kako nije riječ o aktualnom i svijesnom razmišljanju odnosno promišljanju nego o prethodnom naknadno obrađenom filterima podsvijesti.
Guest- Guest
kic wrote:
jel to ono nesto sto S.Molyneux prica? e tek sam u ovoj knjizi saznao da su Katari bili francuski neprijatelji ne samo iz razloga religije, vec i zato sto su Katari naucavali da ne treba pravit djecu, pa se kralj prepao da se to nece rasiriti i ponestati mu poreskih obveznika, kek
inace je zanimljivo da Ellul isto pise da bi za tok povijesti bolje bilo da su Englezi osvojili Francusku, iako nije elaborirao to, zanimljivo je da to jedan Francuz govori lol, nisam to nigdje procitao..
E, stefan! Jel se sićaš kakokako se zvala stranica?
If questions...
Čuj, pogledaj alternativnu povijest, goran šarić, https://youtu.be/MLU1ZwhZ5z8
2014-04-16
A ča jo znun, prošprošlo vrimena, ne sićusićun se čača smo govorili. Intuicija je nakakav predumišljaj, kad ti se idejaideja ostvari ppred tobon, bez da je prošla uobičajen svjesan proces. Vjera itekako podrazumjeva ot proces, samo je predmet tatakovog razmišljanja iizvan dosega provjereprovjere.tek toliko wrote:Ne razumim ovi splet umnih konstrukcija.aben wrote:Ne razumin, ako je civilizacija utemeljena na vjeri, unda je jednoka intuiciji, jel?tek toliko wrote:Jel se ti to "pišaš" po svemu?aben wrote:Ne, vjera je djelovanje bez dokaza, a intuicija mišljenje bez razmišljanja. wrote:A što je s intuicijom?
Jel ona jednaka vjeri?
Postojanje civilizacije je utemeljeno na vjeri bez dokaza.
Ajmo polako, što je vjera?
Kažeš: vjera je djelovanje bez dokaza.
Što je intuicija?
Pitanje: Na temelju čega počiva civilizacija?
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
If questions...
ne mogu tog pizduna slusati, wtf aben?!
kic wrote:aben wrote:kic wrote:
If questions...
ne mogu tog pizduna slusati, wtf aben?!
Reka je da banka, trezor i seccusecurity nisu tu radi sebe, nego radi vridnosti koju čuvaju, aludirajući na ulogulogu muških, društva, civilizacivilizacije naspram žena, svidilo mi se.
2014-04-16
A njegove povijesne objekcije...:)
2014-04-16
freedomain str?
ma necu slusati Sarica svejedno xD
mada vidim na sto aludiras, zemske su pravo blago svih plemena, a bjelkinje danas se bacaju na sve za rasplod, samo ne na bijelce
kic wrote:
freedomain str?
ma necu slusati Sarica svejedno xD
mada vidim na sto aludiras, zemske su pravo blago svih plemena, a bjelkinje danas se bacaju na sve za rasplod, samo ne na bijelce
Nis zno da je toliko poznpoznat. To mi pošalje jedun moj srboentuzijast u pokušaju trolanja, al meni zapravo bude gušt malo poslušati neprijatelje.
Inače, vako chesterton započinje knjigu o trendu razvoda prijprije 100 gogodin, želimo moći projti krez zid :D
2014-04-16
imas cudne guste.. srbi vole oratorsko palamudjenje jer tako ne mozes nista cross-referencat sto sve poveze u jedan ogromnu spacku..
dobro mu je ovo s misem na kraju, Chestertonu..
Ako želiš imati čvrst sustav, moroš moći odgovoriti nojluđin sugovornicima. Isto zamjerun ateistima kadd ih suočin is duspardusparom, svi odmahuju rukon, a niko nemo odgovor na njegove teze..kic wrote:
imas cudne guste.. srbi vole oratorsko palamudjenje jer tako ne mozes nista cross-referencat sto sve poveze u jedan ogromnu spacku..
dobro mu je ovo s misem na kraju, Chestertonu..
Moj patriot je informatičar, un se ne razumi u povijest, i sve što mu servira bujica i srbska bujbujicabujbujica, zvuči mu isto. Unda mene pito kako odrediti ki izvor je kkredibilan, kako znati kome verovati. A to ni lako odgovoriti ...
2014-04-16
uduplavas, koliko si popil?
pa ja sam tako postavio pitanje nedavno jednom nasem forumskom srbinu na njegovom FB profilu, sto mi je malo zao jer ga brukam ali, poceo pricati svasta o Hrvatima i tako to, ok reko de mi objasni ovo onda, ako su hrvati izmisljeni narod od srba i da smo vam ukrali jezik, kako to: da je hrvatsko kraljevstvo starije od srpskog, da je hrvatski prvi pisani spomenik stariji od srpskog, i hrvatski rjecnik i gramatika - i to sve ne za nekoliko godina, desetljeca, vec stoljeca cak ... i onda odmah, opusteno brate sto ucitavas odmah ozb bre
To mi mobitel sun čini, ne zun kako:(kic wrote:
uduplavas, koliko si popil?
pa ja sam tako postavio pitanje nedavno jednom nasem forumskom srbinu na njegovom FB profilu, sto mi je malo zao jer ga brukam ali, poceo pricati svasta o Hrvatima i tako to, ok reko de mi objasni ovo onda, ako su hrvati izmisljeni narod od srba i da smo vam ukrali jezik, kako to: da je hrvatsko kraljevstvo starije od srpskog, da je hrvatski prvi pisani spomenik stariji od srpskog, i hrvatski rjecnik i gramatika - i to sve ne za nekoliko godina, desetljeca, vec stoljeca cak ... i onda odmah, opusteno brate sto ucitavas odmah ozb bre
A, šarić lako to riješi, recimo lakonski je deplatformiro mihmihovila pavlpavlinovića izjavomizjavom da je srbin. Odatle je sve samo tehničko ppitanje kako un imo unutarnje psihičke probleme, i sve ča govori je pod tin tereton...
Kako se još more reći to učitavaš? Ne razumin to baš...
2014-04-16
šah mat svi ste srbi samo ste u denial kek
to je iz kompjutorskog jezika, kao upload, kad nesto unosiš, ne znam-
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50