Denkverbot
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Denkverbot
kic wrote:
ne znam, bitno da ne idr na alkose, ne bi ostalo rusa više
Haha
Mislin da ćemo morati postati kršćani ako oćemo spasiti zapad...
aben- Posts : 35492
2014-04-16
kic wrote:
lucidna rješenja iz delirium tremensa
Nodun se da misliš na putina, ne na mene:)
2014-04-16
kic wrote:
truješ mlade mozgove free marketom, ali nisi gori od putina :^^
Gljedun tvoju izmjenu is venus i lolekon na ukrajini, i ne morin razumiti kako čak i tvoj feminizirani pristup izazove alegijske reakcije. Pokušavan razumiti izdokle oni dolazu, zoč bi se neko opiro dogovoru. Čini mi se da su njihovi aksiomi države, a ne norodi, i mislin da oni ni somi to ne razumu, nego se gubu u zazivanju čovječnosti.
2014-04-16
aben wrote:kic wrote:
Gljedun tvoju izmjenu is venus i lolekon na ukrajini, i ne morin razumiti kako čak i tvoj feminizirani pristup izazove alegijske reakcije. Pokušavan razumiti izdokle oni dolazu, zoč bi se neko opiro dogovoru. Čini mi se da su njihovi aksiomi države, a ne norodi, i mislin da oni ni somi to ne razumu, nego se gubu u zazivanju čovječnosti.
pa i miha me na pp nazvao kukavicom, vidim da sve češće dobivam taj pridjev..
sam sebe pitam, možda se previše miješam stvarno, možda se krećem u krivom pravcu razvoja itd
ali ne znam, mislim da kukavica ne bi javno govorio ono što misli, koliko god ipak ovo bio mali nejavni prostor opet, na kraju dana sigurno mi se štošta može prigovoriti, piskaram dok Ukrajinci ginu, ali siguran sam da nikom ne želim zlo-
ti rijetkk komentiraš, osim kaje ono je bio steal kill lol
što više pišem, volio bih da manje pišem.
Zoč kukavica?kic wrote:aben wrote:kic wrote:
pa i miha me na pp nazvao kukavicom, vidim da sve češće dobivam taj pridjev..
sam sebe pitam, možda se previše miješam stvarno, možda se krećem u krivom pravcu razvoja itd
ali ne znam, mislim da kukavica ne bi javno govorio ono što misli, koliko god ipak ovo bio mali nejavni prostor opet, na kraju dana sigurno mi se štošta može prigovoriti, piskaram dok Ukrajinci ginu, ali siguran sam da nikom ne želim zlo-
ti rijetkk komentiraš, osim kaje ono je bio steal kill lol
što više pišem, volio bih da manje pišem.
Ti premalo pišeš, a ne previše. Gorak okus nakon pisanja 'amo se dogovoriti'? Jebiga, ovo je hrvanje u blatu, moroš se šporkati.
Jo retko komentirun jer se ne razumin u te sirije, korone, ukrajine. Eventualno napišen nešto načelno, i to je to. Ali, volin čitati naše vip stručnjake, i tako se informirati.
To mi je puno bolje od čitanja vijesti, jer dobijen sve filtrirano, ne morun probavljati mainstream ni lutati dark webom.
2014-04-16
kukavica jer navodno relativiziram nesreću jednog naroda radi vlastite komocije..
braniti svoj dom, svoje ljude, nemam šta reći ukrwjincima
ali imam političkom vodstvu ukrajine o čemu sam sve već pisao, iz svog kuta koliko se zna - mogli su se lako nagoditi s rusima: autonomija ha 2 oblasti koje ionak ne kontroliraju u cijelosti, nenaoružavanje nuklearkama, i nepristupanje natu koji je ionak smetlište američke opreme
nego, zašto dogovor ima auru zlog pojma? molim mišljenje, kao profit npr
kic wrote:
kukavica jer navodno relativiziram nesreću jednog naroda radi vlastite komocije..
braniti svoj dom, svoje ljude, nemam šta reći ukrwjincima
ali imam političkom vodstvu ukrajine o čemu sam sve već pisao, iz svog kuta koliko se zna - mogli su se lako nagoditi s rusima: autonomija ha 2 oblasti koje ionak ne kontroliraju u cijelosti, nenaoružavanje nuklearkama, i nepristupanje natu koji je ionak smetlište američke opreme
nego, zašto dogovor ima auru zlog pojma? molim mišljenje, kao profit npr
Ovi ča se protivu dogovoru, pa i profitu, dosljedno su odani skupu ideja koje kreću s pozicije da se skoro sve zno, a ne da se skoro nišće ne zno. Oni znaju kakovi bi ljudi tribali biti, i opirati će se rješenjima koji to ne uzimaju u obzir. Ako se dvo ukućana ne volu, unda njima ni rješenje da podilu vrt, jer je to vrhunac sukoba, i propast njihovih ideala. Oni bi radije da pobijedi pravda, pa da se svi pomiru i živu skladno, taman i ratovali da to postignu.
2014-04-16
mislim da je više razlog u tome, što je percepcija da u dogovoru: treća strana nešto gubi..
iz pandemije direkt skok u rat, sta se sprema iza ovog pitam se tek, season3..
Pa ni da dogovor isključuje trećih, ali da se u dogovoru nešto gubi je given. Isto ko u ratu, jel.kic wrote:
mislim da je više razlog u tome, što je percepcija da u dogovoru: treća strana nešto gubi..
iz pandemije direkt skok u rat, sta se sprema iza ovog pitam se tek, season3..
Ovisi koliko će se produbiti rat, ali čini mi se kako zapadnim elitami odgovoro i pandemija i rat, obadvoje ih čini prijeko potrebnima.
Predviđan da nekon ovoga dolazi ekonomska kriza, a rješenje će biti u električnim šoldima i konačnoj kontroli
2014-04-16
Kaže heinlein,
Da. Mramor i beton su ko vječna kazna.
You can have peace. Or you can have freedom. Don't ever count on having both at once.
Da. Mramor i beton su ko vječna kazna.
2014-04-16
Sinoć sun naloži ženi da, kako se ko nos nemo opcije zakopati doma, da mi učini plitki pitor po celoj površini groba, i da posije unutro trovu. Ni ko orginal, ali bolje nego nišće.kic wrote:
ma ovi kuće gradili na groblju neki..
Unda smo od tehničkog dela kako to napraviti, a da se grob more otvarati, došli na kuće i prepreke ke država meće na gradnju. Nemun šoldov za dozvolu, ni za gradjevinsku firmu, a imun za materijol, imun zemlju i vrimena. Ovu sedmicu smo bili u zagorskoj kleti, preko airbnba. Jebena daščara, ako je takovu ne bi završi za jeno leto, vode me presici. I sa, di je interes zajednice da jo sidin u bufetu na gemištu, a ne da se natrudin na nečemu ča je trajnije od sebe somog? Sriću in vrag poni.
2014-04-16
Ma je:)kic wrote:
napravio bi drvenu kafanu?
Neko sun vidi kako se čini klet, dva miseca posla.. .
2014-04-16
Nope, općina ruši sve bez papirovkic wrote:
hoćeš pravit? sviđa mi se ta nebetonska gradnja..
2014-04-16
Općina samo provodi volju jačega hegemona...
Dida mi je bi marangun, još imun njegov alat i stol, svu mobilju sun bi učini od driva, a od zahtjevnijih projektov jedun krov i dvi nastršnice..sun bi kuću učini u dvo, a da mi ti dojdeš pomoći, u tri miseca, jer mi se čini da ti fali upper body strenght:)
Dida mi je bi marangun, još imun njegov alat i stol, svu mobilju sun bi učini od driva, a od zahtjevnijih projektov jedun krov i dvi nastršnice..sun bi kuću učini u dvo, a da mi ti dojdeš pomoći, u tri miseca, jer mi se čini da ti fali upper body strenght:)
2014-04-16
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Page 13 of 50