ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Denkverbot

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Go down

Denkverbot - Page 7 Empty Re: Denkverbot

Post by aben 29/1/2022, 14:58

kic wrote:
nezz, ali čisto poslovna odluka u vezi Younga

6mil slušanja njegovih pjesama, naprema 45mil Rogana u jednom mjesecu

podcasteri su najzvijezde sad, kakav rocknroll
Da, ali podkasteri su izuzetno opasni, previše čačkaju. Ako se jovi još ovakovih osvještenih glazbenikov, mogli bi prevagnuti... 

Spotifaj je reko da su skinuli 20 iljod podkastov ki su govorili protiv korone.

aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 29/1/2022, 15:24

aben wrote:
kic wrote:
nezz, ali čisto poslovna odluka u vezi Younga

6mil slušanja njegovih pjesama, naprema 45mil Rogana u jednom mjesecu

podcasteri su najzvijezde sad, kakav rocknroll
Da, ali podkasteri su izuzetno opasni, previše čačkaju. Ako se jovi još ovakovih osvještenih glazbenikov, mogli bi prevagnuti... 

Spotifaj je reko da su skinuli 20 iljod podkastov ki su govorili protiv korone.
ajbt

da ima i ta mogucnost, ako se javi par Youngova koji zele nekog maknuti, pa 6 po 6.. ode Rogonja
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by kic 29/1/2022, 16:13

https://jrelibrary.com/articles/stats/

nti koliko je gledan
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 30/1/2022, 15:31

Britain's Prince Harry and his wife Meghan have expressed their concern to Spotify about COVID-19 misinformation on its platform and are committed tocontinuing to work with the company, a spokesperson for their Archewell foundation said on Sunday.

Vidi ča je glasnoosoba izjovila za princa i princezu

And insofar as it is compulsory, it is not educational
aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 30/1/2022, 16:28

a ča su i oni na spotify?

bademi već cvjetaju

Denkverbot - Page 7 20220125
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 30/1/2022, 16:49

E, baš sun obašo svoje voćkice... Bubru pupi!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 30/1/2022, 16:57

priroda je čudo
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 30/1/2022, 21:00

Kad je govori o izlasku židova iz egipta, veli, ne izlazi se iz tiranije u raj, nego u pustinju:

It takes three generations to recover from tyranny... Taman naša dica!

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 30/1/2022, 22:15

misliš njiova dica
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 30/1/2022, 22:57

kic wrote:
misliš njiova dica
Jo sun imo 12  godin ka je tiranija svršila, tako da smo mi defakto druga generacija B-)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 31/1/2022, 14:35

ti si generacija zero- :P

Q: ne znaš koji je zadnji znak u nekom ooogromnom nizu, ali želiš ga izvući, kako bi to učinio?
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 31/1/2022, 14:55

kic wrote:
ti si generacija zero- :P

Q: ne znaš koji je zadnji znak u nekom ooogromnom nizu, ali želiš ga izvući, kako bi to učinio?
Ne daj bože:) 

Ali, imo smisla, pogljedoj;
Tri generacije su potribne da umru zanje žrtve socijalizma. Mi ostali smo išnjima u pustinji, malo zoto ča nas oni držu dezorijentirone, malo zbog toga ča ni soni ne znomo prema čemu bi se orjentirali. Lako je znati ča ne želiš (tiraniju socijalizma), ali to ne znoči automacki da znoš ča želiš.
Oni pomalo umiru, mi lutomo, a naša dica napokon odlučuju ča će....

Zanji znok?  Jebiga zvuči nemoguće. Gljedu sun na numberphile kako nojdu zanju znamenku potencija, ali to je samo jedun primjer...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 31/1/2022, 23:02

a oni će opet ići u neko zajedničarstvo, slušam svog starog npr koji govori: najgore od sveg da će ispast Šešelj u pravu i da ćemo sami uništiti svoju hrvatsku

dobro malo sam loše postavio pitanje, zapravo sam upisao neki online tečaj programiranja s pythonom, i postoji taj trick, koji rijetko koriste u tom tzv index slicingu, i kad žele izvući zadnji broj/znak, upišu: -1

:)
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 31/1/2022, 23:05

Denkverbot - Page 7 27236010
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 1/2/2022, 07:02

kic wrote:
a oni će opet ići u neko zajedničarstvo, slušam svog starog npr koji govori: najgore od sveg da će ispast Šešelj u pravu i da ćemo sami uništiti svoju hrvatsku

dobro malo sam loše postavio pitanje, zapravo sam upisao neki online tečaj programiranja s pythonom, i postoji taj trick, koji rijetko koriste u tom tzv index slicingu, i kad žele izvući zadnji broj/znak, upišu: -1

Meni se situacija čini sve bolja, ča više odzumirun od sebe. Izašli smo iz jednog seta problijema 1991., i stvarno su mnogi od nos ostali zaprepašteni ka smo shvatili da smo ušli u drugi set problijemov. Međutin, tribo znati da je ovo ipak bolji set, i da ne moreš a da nemoš svoj set. 

A, programiroš, bravo. Meni je to ko penjanje na stablo, privlačno, ali znun da za to više nemun snoge u rukami, ni fleksibilnosti u kičmi:)

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 1/2/2022, 07:03

kic wrote:

Eh, srbi pomrsili račune isusu...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by kic 1/2/2022, 11:50

aben wrote:
kic wrote:

Eh, srbi pomrsili račune isusu...

dok ovdje piše drugačije:

"Nikodim was appointed the Metropolitan of Raška sometime prior to 1439. Serbian ruler, despot Đurađ Branković strongly opposed Uniatism and did not send his delegates to the Council of Florence in 1439, when the short-lived "Union" between the Byzantine Emperor and the Pope was concluded."

https://en.wikipedia.org/wiki/Nikodim_II
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by kic 1/2/2022, 11:55

aben wrote:
kic wrote:

Meni se situacija čini sve bolja, ča više odzumirun od sebe. Izašli smo iz jednog seta problijema 1991., i stvarno su mnogi od nos ostali zaprepašteni ka smo shvatili da smo ušli u drugi set problijemov. Međutin, tribo znati da je ovo ipak bolji set, i da ne moreš a da nemoš svoj set. 

A, programiroš, bravo. Meni je to ko penjanje na stablo, privlačno, ali znun da za to više nemun snoge u rukami, ni fleksibilnosti u kičmi:)

set problema ovako il onako, mislim da imaš prav

znaš šta meni smeta, ono većina ljudi je dans pismena i zna X stvari više nego neki političar prije 100 godina, nebitno kad, i onda u ovom vremenu imamo neke tajne pregovore iza zatvorenih vrata, prepucavanja i sl: zašto se ne kaže otvoreno, mi želimo to i to, a vi to: let's trade, nego se stvara magla nekog nesporazuma i uvijek: nisu se uspjeli dogovoriti joj; a nitko ne zna gdje je zapelo zaista? ono daj recite, odrasli smo ljudi.. we can take it, govorim najviše u vezi ove bosanske krize jel..

ma i ja sam se uhvatio malo, više da vidim je li to za mene, ali ima tu rudarenja beskonačno izgleda..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by aben 2/2/2022, 08:01

Opera me zajebava, pa san se preboci na neki nepoznati kineski browser, i sa svaki put kad ga užgin do mi neke vijesti. Dwayne rock face cancellatiin for suporting rogan, more musicians are dropin spotify, spotify stocks went down, whoopi goldberd apologized but cancled... Ka te tako bombardiraju tvojin vijestima, čovik bi se lako razboli...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by aben 2/2/2022, 08:24

kic wrote:
aben wrote:
kic wrote:

set problema ovako il onako, mislim da imaš prav

znaš šta meni smeta, ono većina ljudi je dans pismena i zna X stvari više nego neki političar prije 100 godina, nebitno kad, i onda u ovom vremenu imamo neke tajne pregovore iza zatvorenih vrata, prepucavanja i sl: zašto se ne kaže otvoreno, mi želimo to i to, a vi to: let's trade, nego se stvara magla nekog nesporazuma i uvijek: nisu se uspjeli dogovoriti joj; a nitko ne zna gdje je zapelo zaista? ono daj recite, odrasli smo ljudi.. we can take it, govorim najviše u vezi ove bosanske krize jel..

ma i ja sam se uhvatio malo, više da vidim je li to za mene, ali ima tu rudarenja beskonačno izgleda..
 Možda radi lova u mutnom. 

Za političare se nekad reče da su opsjednuti legacyjem, ali meni se čini da će ih povijest osuditi upravo radi takvog doing bussinessa. Podatci su tu, 20 godin ste vodili zemlju, i svake godine je objektivno nazadovala. Da in je bitan legacy, pa valjda bi drukčije vodili te tajne sastanke...

aben
aben

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Noor 3/2/2022, 08:02

aben wrote:
kic wrote:
misliš njiova dica
Jo sun imo 12  godin ka je tiranija svršila, tako da smo mi defakto druga generacija B-)
ca uzimos za svrsavanje?
91. ili 95.?

2017-10-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 7 of 50 Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50  Next

Back to top