Tko je najveci izdajnik od osamostaljenja Hrvatske
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tko je najveci izdajnik od osamostaljenja Hrvatske
Šandor Winnetou wrote:tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijehdijagram wrote:Sovak wrote:
Malo si se zblajznul?
Tema je rang lista izdajnika.
Oprezno s gemištima.
A vidi ti potpisa:)
Nema zajeba, sve je korona.
Alkohol ne koristim .
Baš ... idem si gemištec složiti.
Jedan sportski.
Guest- Guest
Sovak wrote:Šandor Winnetou wrote:tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijehdijagram wrote:
A vidi ti potpisa:)
Nema zajeba, sve je korona.
Alkohol ne koristim .
Baš ... idem si gemištec složiti.
Jedan sportski.
dolij i ovamo ....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
kako sada mesić?abraham wrote:Mesic je jedini izdajnik, ostali glupani, nesposobni i dezorijentirani. Radja je koliko sam cuo jedinica za glupost u ST. Muhahahahaha kila mozga....
pa kaj nije sve to ista ekipa?
tuđman-manolić-šeks-mesić-šušak
dok si ti bio u šveckoj, đemal u sloveniji vuk je znojio šupak u rovu, a luka rajić maznuo dukat, todorić sve okolo, kutle se zamjerio tuđmanu pa je najebo.
uzmi 200 000 kn i dođi u rvacku kilo mozga i muha.
veber-
2014-12-30
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Najveći izdajnik u istoriji
» NAJVEĆI IZDAJNIK U HRVATSKOJ POVIJESTI
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» NAJVEĆI IZDAJNIK U HRVATSKOJ POVIJESTI
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
Page 7 of 7