Tko je najveci izdajnik od osamostaljenja Hrvatske
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Tko je najveci izdajnik od osamostaljenja Hrvatske
...inace...cudan smo mi narod...sad se bore oni da u ukrajinu se ne ids borit hrvatski vojnik vec da samo brani svoje..a prije ovog ti isti tvrdili da ne bi ni hrvatsku branili u slucaju rata .koji se sad vade na hrvatskog vojnika...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dijagram wrote:Tema je korona, a ne ove price o ratu:)
Ero dje si....
Malo si se zblajznul?
Tema je rang lista izdajnika.
Oprezno s gemištima.
Guest- Guest
Sovak wrote:dijagram wrote:Tema je korona, a ne ove price o ratu:)
Ero dje si....
Malo si se zblajznul?
Oprezno s gemištima.
A vidi ti potpisa:)
Nema zajeba, sve je korona.
Alkohol ne koristim .
dijagram-
2015-08-09
Sovak wrote:dijagram wrote:Tema je korona, a ne ove price o ratu:)
Ero dje si....
Malo si se zblajznul?
Oprezno s gemištima.
Imenjak ne pije,
nego je bojovnik pa malo naglašava čojstvo i herojstvo
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Tema je korona, a ne ove price o ratu:)
Ero dje si....
Malo si se zblajznul?
Oprezno s gemištima.
Alkohol ne koristim .
A malo vas cimam ... ae.
Guest- Guest
koja si ti budaletina, to je za ne bilivt.vuksadinare wrote:...inace...cudan smo mi narod...sad se bore oni da u ukrajinu se ne ids borit hrvatski vojnik vec da samo brani svoje..a prije ovog ti isti tvrdili da ne bi ni hrvatsku branili u slucaju rata .koji se sad vade na hrvatskog vojnika...
budiš se s mišlju o narodnim neprijateljima, škori, partiji, ručas tom mišlju, onda se grizeš cijelo poslijepodne.
smišljaš temu koju ćeš postaviti, njih deset odjedno.
onda liježeš s tom mišlju. sanjaš i zajedno s ćamilom počneš po forumu.
on brzo spava pa između 2 i 4 ugura 9h sna, tebe jebe nesanica.
čudiš se kaj te žena napustila.
veber-
2014-12-30
lepi kad je mene zena napustila..nes si pobrkao..staris..crvenka napustaveber wrote:koja si ti budaletina, to je za ne bilivt.vuksadinare wrote:...inace...cudan smo mi narod...sad se bore oni da u ukrajinu se ne ids borit hrvatski vojnik vec da samo brani svoje..a prije ovog ti isti tvrdili da ne bi ni hrvatsku branili u slucaju rata .koji se sad vade na hrvatskog vojnika...
budiš se s mišlju o narodnim neprijateljima, škori, partiji, ručas tom mišlju, onda se grizeš cijelo poslijepodne.
2015-09-08
vidim da si preskočio bitni dio a ulovio se na ljepilo.vuksadinare wrote:lepi kad je mene zena napustila..nes si pobrkao..staris..crvenka napustaveber wrote:koja si ti budaletina, to je za ne bilivt.vuksadinare wrote:...inace...cudan smo mi narod...sad se bore oni da u ukrajinu se ne ids borit hrvatski vojnik vec da samo brani svoje..a prije ovog ti isti tvrdili da ne bi ni hrvatsku branili u slucaju rata .koji se sad vade na hrvatskog vojnika...
oš reći da si normalan i pišeš ko i onaj idot iz slovenije kada se ljudi vraćaju iz noćnog života ili spavaju.
pa samo debil čefur u noći s petka na subotu ili sa subotu na nedjelju u 2 ujutro postavi pitanje da gdje su svi.
a kada malo pogledaš kada vas dvojica ostavljate komentare, a još gore u tvom slučaju kada postavljaš teme.
nekaj kod vas dvojice jebeno ne štima u socijalnom i obiteljskom životu.
veber-
2014-12-30
ja u konzervu nisam ulazio no recimo ti ili siniša jovanov(srbin, rezervist iz pančeva) ili nenad mirković(hrvat bez zajebancije) su mi pričali o tim događajima. Najviše sam volio i sad volim slušati sinišu jovanova o tome a posebno kako im je guza papala eksere kad su vidjeli sav onaj krš od 84, ralica i transportera na trpinjskoj cesti što su izgorili prije njihovog napada. Mogu tu staviti stotine slika o tome samo nam se tada crvljikasti uzjebe kad vidi mrtve četnike i rezerviste :)michaellcmacha wrote:ja sam bio u jednoj takvoj, koja čak nije ni pogođena nego je pala mina kraj nas... e a u 55ici sam bio kad mi je u zadnju stranu kupole sasulo par šluseva 40mm... to je kao da si u kontejneru onom limenom i da ti neko velikom štemericom lupa po njemu plus trzaji kod svakog pogotka... par godina je meni očni živac titrao nakon tog "nemilog događaja"Šandor Winnetou wrote:moje iskustvo, malo je srpskih posada stradalo prvenstveno jer su držali otvorene kupole i što kumulativni mlaz ne pravi sranje unutar tenka kao potkalibarno ili pancirno zrno.michaellcmacha wrote:
može na 84ki, na 55ici ne može... 84ka ima ravni spoj tijela i kupole i na obodu zatike koji ju drže spojenu, 55ica ima c ili t utor u koji se uglavljuje kupola u tijelo i tako uglavljena ne mre iskočiti, ali to nije ni bitno kad unutra prodre kumulativni mlaz otišli smo sva četvorica u pičku materinu sprženi od njega a potom i smoždeni od eksplozije streljiva koje će se u 9 od 10 slučajeva aktivirati na tako visokoj temperaturi
Nadalje 120 mm MB mina je digla 84 više od pola metra kod direktnog pogotka pa držim da bi 203 mm bez jebemti izvrnila tenk a sumnjam da bi kupola mogla izdržati u svom ležištu da je zvekne TF granata tog kalibra.
pa cuj frende..ja tu ne postavljam fotke dlakavih i kvrgavih nogu..pa sad kod koga sto ne stima..veber wrote:vidim da si preskočio bitni dio a ulovio se na ljepilo.vuksadinare wrote:lepi kad je mene zena napustila..nes si pobrkao..staris..crvenka napustaveber wrote:
koja si ti budaletina, to je za ne bilivt.
oš reći da si normalan i pišeš ko i onaj idot iz slovenije kada se ljudi vraćaju iz noćnog života ili spavaju.
pa samo debil čefur u noći s petka na subotu ili sa subotu na nedjelju u 2 ujutro postavi pitanje da gdje su svi.
a kada malo pogledaš kada vas dvojica ostavljate komentare, a još gore u tvom slučaju kada postavljaš teme.
2015-09-08
tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijehdijagram wrote:Sovak wrote:dijagram wrote:Tema je korona, a ne ove price o ratu:)
Ero dje si....
Malo si se zblajznul?
Oprezno s gemištima.
Alkohol ne koristim .
darth_vader likes this post
vuksadinare wrote:pa cuj frende..ja tu ne postavljam fotke dlakavih i kvrgavih nogu..pa sad kod koga sto ne stima..veber wrote:vidim da si preskočio bitni dio a ulovio se na ljepilo.vuksadinare wrote:
lepi kad je mene zena napustila..nes si pobrkao..staris..crvenka napusta
:D :D
dobar
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
michaellcmacha wrote:
šprajc i braco sa srebrnjaka i jovica prokić
https://fb.watch/aNqvotztrS/
nismo mi nikakvi frendovi.vuksadinare wrote:pa cuj frende..ja tu ne postavljam fotke dlakavih i kvrgavih nogu..pa sad kod koga sto ne stima..veber wrote:vidim da si preskočio bitni dio a ulovio se na ljepilo.vuksadinare wrote:
lepi kad je mene zena napustila..nes si pobrkao..staris..crvenka napusta
ono kaj nazivaš kvrgama su normalne mišićave noge.
to kaj ste vi pisci atrofirali nije moj problem.
kaj imaš ko epi čiken legs ili ko tvoj favorit đapić debla?
garant ste svi čosavi.
veber-
2014-12-30
zakon o očuvanju energije da, jelte neki i za njega to odrade.Šandor Winnetou wrote:tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijehdijagram wrote:Sovak wrote:
Malo si se zblajznul?
Oprezno s gemištima.
Alkohol ne koristim .
u prosjeku su svi popili isto.
veber-
2014-12-30
a on nek misli zašto mu se štucaveber wrote:zakon o očuvanju energije da, jelte neki i za njega to odrade.Šandor Winnetou wrote:tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijehdijagram wrote:
Alkohol ne koristim .
u prosjeku su svi popili isto.
frend si frendveber wrote:nismo mi nikakvi frendovi.vuksadinare wrote:pa cuj frende..ja tu ne postavljam fotke dlakavih i kvrgavih nogu..pa sad kod koga sto ne stima..veber wrote:
vidim da si preskočio bitni dio a ulovio se na ljepilo.
ono kaj nazivaš kvrgama su normalne mišićave noge.
to kaj ste vi pisci atrofirali nije moj problem.
kaj imaš ko epi čiken legs ili ko tvoj favorit đapić debla?
garant ste svi čosavi.
2015-09-08
Mesic je jedini izdajnik, ostali glupani, nesposobni i dezorijentirani. Radja je koliko sam cuo jedinica za glupost u ST. Muhahahahaha kila mozga....
2014-04-14
pa cuj kad ga je moj pok.striko jos prije 30 godina i kusur prokljuvio zbog toga onda znas koliko je sati..pa kad mu je klosar prodao njegovu vlastitu jahtu a prije toga izlevatio za nju znas koliko je satiabraham wrote:Mesic je jedini izdajnik, ostali glupani, nesposobni i dezorijentirani. Radja je koliko sam cuo jedinica za glupost u ST. Muhahahahaha kila mozga....
2015-09-08
debo
2014-04-19
Šandor Winnetou wrote:tvoj grijeh, tvoj grijeh, tvoj preveliki grijehdijagram wrote:Sovak wrote:
Malo si se zblajznul?
Oprezno s gemištima.
Alkohol ne koristim .
Baš ... idem si gemištec složiti.
Jedan sportski.
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Najveći izdajnik u istoriji
» NAJVEĆI IZDAJNIK U HRVATSKOJ POVIJESTI
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
» NAJVEĆI IZDAJNIK U HRVATSKOJ POVIJESTI
» Jasenovac nije sramota i odgovornost Republike Hrvatske,već katoličke crkve i hrvatske uljudbe
» Motiv koji nosi hrvatske reprezentativce je najveći mogući jer oni igraju za svoj narod
» Dačić: Izdajnik je prekoputa mene, Čanak: Izdajnik je prekoputa mene, Voditeljka: Ja ću pod sto!
Page 6 of 7