ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini - Page 4 Empty Re: ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini

Post by dijagram Fri 28 Jan - 20:34

epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:

da i da....

baviti se stručnom i ozbiljnom problematikom pa i preuzeti odgovornost za to, nije mala stvar

nasuprot neodgovornih i nekompetenih komentara raznoraznih "stručnjaka" koji nit su kvalificirani niti ikome polažu odgovornost...

ali dobro, neka narod kritizira i jamra...to je demokracija
znas sto, kad te prcko nazove glupanom stvarno je u pravu

to je sve ok

infantilno nepoštivanje autoriteta također je politički život
infantilno je imati nekog za  autoritet, poglavito nekog u nasoj politici

Last edited by dijagram on Fri 28 Jan - 20:36; edited 1 time in total

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini - Page 4 Empty Re: ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini

Post by epikur37 Fri 28 Jan - 20:36

dijagram wrote:
epikur37 wrote:
dijagram wrote:
znas sto, kad te prcko nazove glupanom stvarno je u pravu

to je sve ok

infantilno je imati autoritet

e vidiš, to je to
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by dijagram Fri 28 Jan - 20:37

epikur37 wrote:
dijagram wrote:
epikur37 wrote:

to je sve ok

infantilno je imati autoritet

e vidiš, to je to
pogreska. eno ispravljeno, probaj opet
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 28 Jan - 20:41

Mogu probati opet ali na istom smo.

Jel ti stvarno misliš da nema nikog tko bi bio upućeniji u naše međunarosne odnose ili javno zdravstvo od frizerke i vulkanizera?

Misliš li doista da su svi u valsti  pokvarenjaci koji samo žele obogatiti se još više i rugati se svijetu?

Ja ne mislim.

Upoznao sam stručne ljude, daleko stručnije od sebe koje ću poslušati.

Upoznao sam puno pametnije i bogatije od sebe koji su bolji od mene.

Ja vjerujem u vrlinu.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by epikur37 Fri 28 Jan - 20:51

I na kraju onaj naš unjkavi i odlazeći Bozanić je lijepo rekao o vraćanju odgovornosti prema državi.

Pustili smo ideološko-medijskoj stihiji da nam potkopa osnovnu identitetsku arhitekturu, stiskajući nas u privatne računice.

Najlakše je razbiti zajednici potkopavajući povjerenje, autoritete i vrijednosti.

A to je opet najlakše atomizirajući cijeli svijet na pojedinca, tebe, mene..

Uvijek je dobro poslušati i što Crkva kaže.

epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics