ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
infantilno je imati nekog za autoritet, poglavito nekog u nasoj politiciepikur37 wrote:dijagram wrote:znas sto, kad te prcko nazove glupanom stvarno je u pravuepikur37 wrote:
da i da....
baviti se stručnom i ozbiljnom problematikom pa i preuzeti odgovornost za to, nije mala stvar
nasuprot neodgovornih i nekompetenih komentara raznoraznih "stručnjaka" koji nit su kvalificirani niti ikome polažu odgovornost...
ali dobro, neka narod kritizira i jamra...to je demokracija
to je sve ok
infantilno nepoštivanje autoriteta također je politički život
Last edited by dijagram on Fri 28 Jan - 20:36; edited 1 time in total
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Re: ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
dijagram wrote:infantilno je imati autoritetepikur37 wrote:dijagram wrote:
znas sto, kad te prcko nazove glupanom stvarno je u pravu
to je sve ok
e vidiš, to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pogreska. eno ispravljeno, probaj opetepikur37 wrote:dijagram wrote:infantilno je imati autoritetepikur37 wrote:
to je sve ok
e vidiš, to je to
dijagram-
2015-08-09
Mogu probati opet ali na istom smo.
Jel ti stvarno misliš da nema nikog tko bi bio upućeniji u naše međunarosne odnose ili javno zdravstvo od frizerke i vulkanizera?
Misliš li doista da su svi u valsti pokvarenjaci koji samo žele obogatiti se još više i rugati se svijetu?
Ja ne mislim.
Upoznao sam stručne ljude, daleko stručnije od sebe koje ću poslušati.
Upoznao sam puno pametnije i bogatije od sebe koji su bolji od mene.
Ja vjerujem u vrlinu.
Jel ti stvarno misliš da nema nikog tko bi bio upućeniji u naše međunarosne odnose ili javno zdravstvo od frizerke i vulkanizera?
Misliš li doista da su svi u valsti pokvarenjaci koji samo žele obogatiti se još više i rugati se svijetu?
Ja ne mislim.
Upoznao sam stručne ljude, daleko stručnije od sebe koje ću poslušati.
Upoznao sam puno pametnije i bogatije od sebe koji su bolji od mene.
Ja vjerujem u vrlinu.
2015-08-06
I na kraju onaj naš unjkavi i odlazeći Bozanić je lijepo rekao o vraćanju odgovornosti prema državi.
Pustili smo ideološko-medijskoj stihiji da nam potkopa osnovnu identitetsku arhitekturu, stiskajući nas u privatne računice.
Najlakše je razbiti zajednici potkopavajući povjerenje, autoritete i vrijednosti.
A to je opet najlakše atomizirajući cijeli svijet na pojedinca, tebe, mene..
Uvijek je dobro poslušati i što Crkva kaže.
Pustili smo ideološko-medijskoj stihiji da nam potkopa osnovnu identitetsku arhitekturu, stiskajući nas u privatne računice.
Najlakše je razbiti zajednici potkopavajući povjerenje, autoritete i vrijednosti.
A to je opet najlakše atomizirajući cijeli svijet na pojedinca, tebe, mene..
Uvijek je dobro poslušati i što Crkva kaže.
2015-08-06
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Autobiografija Drage Fritza Gaucha Jove Carlosa Manolita Iveka Sabahudina Pilsela:Druze Tito bio ustasa i ss-ovac sada sam 'Ljubicica bijela''!
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
» Opet ovaj bi da kreira sada i Zakone
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
» Opet ovaj bi da kreira sada i Zakone
Page 4 of 4