ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/otkriveno-zasto-je-uhicen-drugi-covjek-koji-je-vrijedao-plenkovica-pogledajte-sto-je-napisao-15149468
već mu i brat kim zavidi kako mu to uspijeva
Teško je pomisliti da se ovo događa slučajno...
Dva komada u kratko vrimena po ovom ledu žandari hapse zbog verbalnog delikta. Šta će biti kad brnistra procvita.
Ionako smo napustili demokraciju i skrenuli ka kineskom modelu.
Ovdje na forumu je bilo i težih verbalnih delikta kontra našeg dragog vode.
Dva komada u kratko vrimena po ovom ledu žandari hapse zbog verbalnog delikta. Šta će biti kad brnistra procvita.
Ionako smo napustili demokraciju i skrenuli ka kineskom modelu.
Ovdje na forumu je bilo i težih verbalnih delikta kontra našeg dragog vode.
Re: ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
a tamo četnik puca po policiji u jagodnjaku i nikom ništa
Živio drug Plenkovic.
Apsi sve.
Apsi sve.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: ljubičica bijela opet apsi, ovaj put hrvi jer ga je pitao zašto on nije u ukrajini
Napad na Plenkovića je napad na Hrvatsku.
Samo pomažete četnicima.
Samo pomažete četnicima.
crvenkasti-
2014-04-17
marcellus wrote:a tamo četnik puca po policiji u jagodnjaku i nikom ništa
To ti kažem. Umjesto da je pozornost usmjerena na četnike, oni kritiziraju hrvatsku vlast.
crvenkasti-
2014-04-17
Legitimno pitanje, ovakav peacekeeper kao Anemija baš treba jedan punkt u Ukrajini...kao onomad Zoka u Nagorno Karabakhu, čim je otišao odma' sranje
2014-04-15
Ja bi uapsija svakoga tko išta ružno reče našem dragom vođi, ma ko ga iti krivo pogleda. Apsi sve i vozi odma na Goli otok.
Država, to sam JA.
Država, to sam JA.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Legitimno... Ali ono što je interesantnije je, koga će idućeg pojesti noć. Dva uhapšena u dva dana zbog verbalnog delikta nema ni mnogo veća Sjeverna Koreja.n_razbojnik wrote:Legitimno pitanje, ovakav peacekeeper kao Anemija baš treba jedan punkt u Ukrajini...kao onomad Zoka u Nagorno Karabakhu, čim je otišao odma' sranje
mutava baštarda wrote:Legitimno... Ali ono što je interesantnije je, koga će idućeg pojesti noć. Dva uhapšena u dva dana zbog verbalnog delikta nema ni mnogo veća Sjeverna Koreja.n_razbojnik wrote:Legitimno pitanje, ovakav peacekeeper kao Anemija baš treba jedan punkt u Ukrajini...kao onomad Zoka u Nagorno Karabakhu, čim je otišao odma' sranje
navodno kim šalje savjetnike kod plenkovića da se raspitaju kako mu uspijeva
Nema mutavi, pravi se mutav
Eno kako Šitinga neće odvest, udba adezeovska
Eno kako Šitinga neće odvest, udba adezeovska
2014-04-15
što radiš kad si premijer i gađaju te trulim jajima? Čak i ako imaš 7 banki? Uletiš među antife i kreneš se tuć s njima. A ne ko ovaj bezmudi anemični pavijan, da šalješ muriju na njih.
Helmut Kohl, 91. godina
Helmut Kohl, 91. godina
marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/otkriveno-zasto-je-uhicen-drugi-covjek-koji-je-vrijedao-plenkovica-pogledajte-sto-je-napisao-15149468
Mislim da je tu najviše sporan ''pavijan''.
Guest- Guest
marcellus wrote:što radiš kad si premijer i gađaju te trulim jajima? Čak i ako imaš 7 banki? Uletiš među antife i kreneš se tuć s njima. A ne ko ovaj bezmudi anemični pavijan, da šalješ muriju na njih.
Helmut Kohl, 91. godina
LOL ... koji car ... još ga osiguranje moralo odvlačiti od jajcostrelnika.
Guest- Guest
Sovak wrote:marcellus wrote:što radiš kad si premijer i gađaju te trulim jajima? Čak i ako imaš 7 banki? Uletiš među antife i kreneš se tuć s njima. A ne ko ovaj bezmudi anemični pavijan, da šalješ muriju na njih.
Helmut Kohl, 91. godina
probaj si zamislit da ova pičkica od premijera to napravi... prije bi to očekivao od kolinde nego od njega
vis kam je sve to otislo...u tvoje vreme nisu vas terali da apsite, kaj ne?Sovak wrote:marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/otkriveno-zasto-je-uhicen-drugi-covjek-koji-je-vrijedao-plenkovica-pogledajte-sto-je-napisao-15149468
marcellus wrote:Sovak wrote:marcellus wrote:što radiš kad si premijer i gađaju te trulim jajima? Čak i ako imaš 7 banki? Uletiš među antife i kreneš se tuć s njima. A ne ko ovaj bezmudi anemični pavijan, da šalješ muriju na njih.
Helmut Kohl, 91. godina
probaj si zamislit da ova pičkica od premijera to napravi... prije bi to očekivao od kolinde nego od njega
Mislim da bi prije Kolinda uletila kak američki nogometaš među transrodne muškopičke ... ili pičkomuške ... ma kaj god već jesu.
Guest- Guest
Noor wrote:vis kam je sve to otislo...u tvoje vreme nisu vas terali da apsite, kaj ne?Sovak wrote:marcellus wrote:https://www.jutarnji.hr/vijesti/crna-kronika/otkriveno-zasto-je-uhicen-drugi-covjek-koji-je-vrijedao-plenkovica-pogledajte-sto-je-napisao-15149468
Dijete drago ... kad sam ja ušel u murju koncem 1990. i početkom 1991. to je bil jedini način da legalno oblečeš državnu odoru i postaviš se kontra martićevaca i bratije im.
Oružane snage nisu postojale, a TO SRH/RH je bila praktično nepostojeća ili u službi JNA za razliku od slovenske npr.
Tekar u šestom mjesecu 1991. se iz policije prebacujemo u ZNGRH koji je opet bil dio MUPRH do 1. 11. 1991.
Tak da ono ... ''ubogu sirotinju'' nisam nikada niti imal šansu pendrečiti ... to ne znači da ih nije bilo i tada i sada koji su itekak zalužili pendrek, ali zbog jajca i pavijana sigurno ne.
Ku'iš?
Guest- Guest
pa to sam i reklaSovak wrote:Noor wrote:vis kam je sve to otislo...u tvoje vreme nisu vas terali da apsite, kaj ne?Sovak wrote:
Dijete drago ... kad sam ja ušel u murju koncem 1990. i početkom 1991. to je bil jedini način da legalno oblečeš državnu odoru i postaviš se kontra martićevaca i bratije im.
Oružane snage nisu postojale, a TO SRH/RH je bila praktično nepostojeća ili u službi JNA za razliku od slovenske npr.
Tekar u šestom mjesecu 1991. se iz policije prebacujemo u ZNGRH koji je opet bil dio MUPRH do 1. 11. 1991.
Tak da ono ... ''ubogu sirotinju'' nisam nikada niti imal šansu pendrečiti ... to ne znači da ih nije bilo i tada i sada koji su itekak zalužili pendrek, ali zbog jajca i pavijana sigurno ne.
Ku'iš?
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Autobiografija Drage Fritza Gaucha Jove Carlosa Manolita Iveka Sabahudina Pilsela:Druze Tito bio ustasa i ss-ovac sada sam 'Ljubicica bijela''!
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
» Opet ovaj bi da kreira sada i Zakone
» Kapetan Dragan opet prorokuje Hrvatima ovaj put iz zatvora:'Ustaše opet će te nam jednom sve platiti'
» Opet se nije uspjela formirati zagrebačka skupština..nije suđena 'ljubav' između Bandića i Hasanbegovića?
» Grdović se u finalu MIK-a od pijanstva nije uspio ni popeti na binu... Doteturao je i pitao: ‘Jesam pobijedio?‘
» Opet ovaj bi da kreira sada i Zakone
Page 1 of 4