Korona novosti i spoznaje
Page 31 of 50
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Re: Korona novosti i spoznaje
alo doktori i inžinjeri....imal šta novog :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Noor wrote:ma neću to uopće više komentirati...ljudi im padaju i umiru, a oni ih metu pod tepih, ko zadnje smećemutava baštarda wrote:To je bolnica u kojoj je umrla ona sestra nakon bustera papa nisu našli nikakvu vezu.ljubo1212 wrote:
ma da, sigurno
Pavičić Ivelja: U KBC-u Split u porastu broj hospitaliziranih, 85% ih je necijepljenih
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-objavio-veliko-istrazivanje-o-covidpotvrdama-u-bolnicama/2334106.aspx
inače i,
https://www.dw.com/hr/studija-u-devet-od-deset-slu%C4%8Dajeva-zaraze-sudjeluje-jedan-necijepljeni/a-59985880
Koliko smo odani idolopoklonstvu kod nas do nedavno, dok netko nije primjetio nije bilo ni mrtvih od cijepiva...
Samo se vi pelcujte.
Dok vam ne dođe u glavu ovom neće biti kraja.
Ono sto ce se morati u bliskoj buducnosti napraviti je kompletna demontaza medicinskog sustava i organizirati medicinski sustav na nacin da se ovakve stvari nikako i nikada vise nemogu dogoditi.
Guest- Guest
Koronavirus.hr
U posljednja 24 sata zabilježeno je 8.471 novih slučajeva zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 58.866. Među njima je 1.951 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 200 pacijenata.
Preminula je 51 osoba.
Eroo- Posts : 78957
2016-07-22
to bi teoretski bilo moguće tek nakon javne osude, pozivanja na odgovornost i provođenja sankcija, što mislim da se, na žalost, neće dogoditiGnječ wrote:Noor wrote:ma neću to uopće više komentirati...ljudi im padaju i umiru, a oni ih metu pod tepih, ko zadnje smećemutava baštarda wrote:
To je bolnica u kojoj je umrla ona sestra nakon bustera papa nisu našli nikakvu vezu.
Koliko smo odani idolopoklonstvu kod nas do nedavno, dok netko nije primjetio nije bilo ni mrtvih od cijepiva...
Samo se vi pelcujte.
Ono sto ce se morati u bliskoj buducnosti napraviti je kompletna demontaza medicinskog sustava i organizirati medicinski sustav na nacin da se ovakve stvari nikako i nikada vise nemogu dogoditi.
Noor wrote:to bi teoretski bilo moguće tek nakon javne osude, pozivanja na odgovornost i provođenja sankcija, što mislim da se, na žalost, neće dogoditiGnječ wrote:Noor wrote:
ma neću to uopće više komentirati...ljudi im padaju i umiru, a oni ih metu pod tepih, ko zadnje smeće
Ja sam uvjeren da hoce. Broj tuzbi raste svakog dana svuda u svijetu. Ovo je toliko veliko da je nemoguce da prodje bez sankcija i kazni.
Guest- Guest
pa i trebalo bi! riječi ti se pozlatile, a vrijeme će pokazati.Gnječ wrote:Noor wrote:to bi teoretski bilo moguće tek nakon javne osude, pozivanja na odgovornost i provođenja sankcija, što mislim da se, na žalost, neće dogoditiGnječ wrote:
Ja sam uvjeren da hoce. Broj tuzbi raste svakog dana svuda u svijetu. Ovo je toliko veliko da je nemoguce da prodje bez sankcija i kazni.
newuser likes this post
mutava baštarda wrote:To je bolnica u kojoj je umrla ona sestra nakon bustera papa nisu našli nikakvu vezu.ljubo1212 wrote:ma da, sigurnoNoor wrote:
pa ja to isto pitam tjedno 2x
nema ih od trenutka kad je broj cijepiša naglo porastao, pa i prešišao broj necjepiša
2x se Capak zajebunio i pročitao prave brojke, pa je nakon reakcije javnosti išao demanti..ko fol, krivo je pročitao
Pavičić Ivelja: U KBC-u Split u porastu broj hospitaliziranih, 85% ih je necijepljenih
https://www.index.hr/vijesti/clanak/hzjz-objavio-veliko-istrazivanje-o-covidpotvrdama-u-bolnicama/2334106.aspx
inače i,
https://www.dw.com/hr/studija-u-devet-od-deset-slu%C4%8Dajeva-zaraze-sudjeluje-jedan-necijepljeni/a-59985880
Samo se vi pelcujte.
imaš još dva linka, ali naravno, držiš se bolnice u kojoj je radila sestra koja je umrla, pa kao ništa što kažu nije točno
hebalo nanu, uvrnuta logika i ganglija namještena na teoriju zavjere
o tome: Obitelj je također apelirala medije da se ne piše o smrti medicinske sestre s neprovjerenim informacijama. Neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih KBC Split, kako su u obitelji preminule medicinske sestre imali ozbiljnije probleme s krvnim žilama što se u konkretnom slučaju ne može zanemariti.
još bi bilo zanimljivo znati, kad je točno primila booster, i šteta što nitko od vas ne prijavljuje halmedu, eu, bilo kome....bolje ovako nagađati,
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
darth_vader likes this post
kompletna family ima ozbiljnijih problema sa krvnim žilama? ti si biser samo takav, ti kao da nikad ne pročitaš sranje koje ovdje pejstaš.ljubo1212 wrote: Neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih KBC Split, kako su u obitelji preminule medicinske sestre imali ozbiljnije probleme s krvnim žilama što se u konkretnom slučaju ne može zanemariti.
kompletna family medicinske sestre i zato je ona preminula, prvo je bio šećer sad žile..i cijela family.
Guest- Guest
neviđeno kakve sve izvlakuše izvlače, a jedna od druge sve glupljaebenica wrote:kompletna family ima ozbiljnijih problema sa krvnim žilama? ti si biser samo takav, ti kao da nikad ne pročitaš sranje koje ovdje pejstaš.ljubo1212 wrote: Neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih KBC Split, kako su u obitelji preminule medicinske sestre imali ozbiljnije probleme s krvnim žilama što se u konkretnom slučaju ne može zanemariti.
kompletna family medicinske sestre i zato je ona preminula, prvo je bio šećer sad žile..i cijela family.
newuser likes this post
Noor wrote:to bi teoretski bilo moguće tek nakon javne osude, pozivanja na odgovornost i provođenja sankcija, što mislim da se, na žalost, neće dogoditiGnječ wrote:Noor wrote:
ma neću to uopće više komentirati...ljudi im padaju i umiru, a oni ih metu pod tepih, ko zadnje smeće
Danas vam je umrla 51 osoba.
Krivci su između ostalog svi oni koji s najviših mjesta pozivaju ljude na neposluh.
Čak i očekujete referendu s kojim bi ukinili covid-potvrde, s kojim bi, u slučaju da prođe,
dali Hrvatsku u lockdown na duže vrijeme. Niti vi vani, niti oni izvana ne bi smjeli
prelaziti državne granice.
Balon će vam probušiti Ursula i ne ja.
2016-07-22
darth_vader likes this post
kad sam bio mali udario sam se u glavu i sa 30 godina mi je pimpek otpao. ne smijemo zanemariti taj moj udarac u glavu....Noor wrote:neviđeno kakve sve izvlakuše izvlače, a jedna od druge sve glupljaebenica wrote:kompletna family ima ozbiljnijih problema sa krvnim žilama? ti si biser samo takav, ti kao da nikad ne pročitaš sranje koje ovdje pejstaš.ljubo1212 wrote: Neslužbeno saznajemo iz izvora bliskih KBC Split, kako su u obitelji preminule medicinske sestre imali ozbiljnije probleme s krvnim žilama što se u konkretnom slučaju ne može zanemariti.
kao onom liku koji je umro od cijepiva pa mu je upisano da je devet godina ranije u sudaru dobio udarac u glavu....nikad ne sjest na hladan beton jer ćeš jednog dana imat sidu.
narodne iz bakine kuhinje.
Guest- Guest
JUST IN - Israel's "expert panel" backs fourth COVID vaccine dose for citizens age 18 and over amid record-breaking daily new infections.
— Disclose.tv (@disclosetv) January 25, 2022
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
:)ebenica wrote:kad sam bio mali udario sam se u glavu i sa 30 godina mi je pimpek otpao. ne smijemo zanemariti taj moj udarac u glavu....Noor wrote:neviđeno kakve sve izvlakuše izvlače, a jedna od druge sve glupljaebenica wrote:
kompletna family ima ozbiljnijih problema sa krvnim žilama? ti si biser samo takav, ti kao da nikad ne pročitaš sranje koje ovdje pejstaš.
kao onom liku koji je umro od cijepiva pa mu je upisano da je devet godina ranije u sudaru dobio udarac u glavu....nikad ne sjest na hladan beton jer ćeš jednog dana imat sidu.
al ček malo...dobro si primjetio, prvo je bio u pitanju šećer, sad su žile, sutra će bit emfizem ili kronični bronhitis, pa pretilost..ma ima toga još za prekriti istinu
Danas aktualno: preminula 51 osoba.Noor wrote::)ebenica wrote:kad sam bio mali udario sam se u glavu i sa 30 godina mi je pimpek otpao. ne smijemo zanemariti taj moj udarac u glavu....Noor wrote:
neviđeno kakve sve izvlakuše izvlače, a jedna od druge sve gluplja
al ček malo...dobro si primjetio, prvo je bio u pitanju šećer, sad su žile, sutra će bit emfizem ili kronični bronhitis, pa pretilost..ma ima toga još za prekriti istinu
2016-07-22
Page 31 of 50 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50
Similar topics
» Korona novosti i spoznaje