Turske vlasti ne žele da se zaručnici javno sastaju i drže za ruke
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turske vlasti ne žele da se zaručnici javno sastaju i drže za ruke
r_nevjesta wrote:da, zato ja stalno pričam o nekim 'grijesima', 'griješnosti' i 'prljavštini'.. oh wait, pa to pričaš jedino tideda na aparatima wrote:to su arhetipovi duboko usađeni u tvoju psihu
pa samo ti pomažem da se izraziš, za razliku od tebe ja slobodu ne smatram dekadentnom
Guest- Guest
sloboda ti daje mogućnost da griješiš, a greške su najveće blago koje možeš imati u životu
Guest- Guest
Ti očito žlabraš samo da nešto žlabraš.deda na aparatima wrote:ostap.phender wrote:Dvije stvari ti nisu jasne o slobodi. Kao prvo, sloboda povlači i određene odgovornosti. A kao drugo, nitko ti tvoju slobodu ne može pokloniti. Sâm(a) se za nju možeš izboriti. U suprotnom sloboda postane ono što propovijeda Orwellov veliki buraz.deda na aparatima wrote:r_nevjesta wrote:enivej, koliko sam shvatila radnju fabule, prikazao je dvije loše krajnosti, jedno potpuno zatvoreno, kruto i restriktivno društvo u kojem je skoro sve zabranjeno i jedno potpuno otvoreno, liberalno u kojem je skoro sve slobodno i dopušteno.. a kad se malo bolje pogleda, i jedno i drugo su dekadentni i loši na svoj način :/
eto, tko bi rekao, sloboda je dekadentna, dajte nam lance
u okovima bar nećemo raditi greške, nećemo biti grešni i prljavi
Odgovornost prema komu, starijim ljudima, roditeljima, društvu..., samom sebi?
Protiv čega bi se ti to borio ako te nitko ne ograničava? Onda se treba boriti protiv slobode?
Jer što će drugo alternativci raditi kad alternativa postane mainstream!
Guest- Guest
u svojim postovima koje pišeš izražavaš samo sebe, ne izražavaš menededa na aparatima wrote:pa samo ti pomažem da se izraziš, za razliku od tebe ja slobodu ne smatram dekadentnom
i slobodu ne smatram dekadentnom, nego neke njezine manifestacije kod nekih ljudi
neva- Posts : 4367
2014-04-12
A što bi trebao, citirati Einsteina kao autoritet?ostap.phender wrote:
Ti očito žlabraš samo da nešto žlabraš.
Go home boy! - Freud, 1923.
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:u svojim postovima koje pišeš izražavaš samo sebe, ne izražavaš menededa na aparatima wrote:pa samo ti pomažem da se izraziš, za razliku od tebe ja slobodu ne smatram dekadentnom
i slobodu ne smatram dekadentnom, nego neke njezine manifestacije kod nekih ljudi
neke njezine manifestacije? uff, opet počinješ sa filozofiranjem
bit će da se radi o generacijskoj razlici, pa ste fender i ti nešto ozbiljniji i krući u svojim svjetonazorskim pogledima
Guest- Guest
to nema veze, jer ima masu onih koji su u ranim dvadestima kao i ti, pa su svjetonazorski daleko konzervativniji i od moje bakededa na aparatima wrote:neke njezine manifestacije? uff, opet počinješ sa filozofiranjem
bit će da se radi o generacijskoj razlici, pa ste fender i ti nešto ozbiljniji i krući u svojim svjetonazorskim pogledima
a za tebe mogu reći da prečesto pričaš svašta, pa bi malo eugenički čisto, sterilno, uredno i po krutim pravilima posloženo društvo superiornih pojedinaca, a malo bi se valjao u svim mogućim niskim 'nigga & white trash' navikama i porocima.. ovisno valjda o tome tko ti je u trenutku s druge strane i čime bi ga mogao izazivati
2014-04-12
r_nevjesta wrote:to nema veze, jer ima masu onih koji su u ranim dvadestima kao i ti, pa su svjetonazorski daleko konzervativniji i od moje bakededa na aparatima wrote:neke njezine manifestacije? uff, opet počinješ sa filozofiranjem
a za tebe mogu reći da prečesto pričaš svašta, pa bi malo eugenički čisto, sterilno, uredno i po krutim pravilima posloženo društvo superiornih pojedinaca, a malo bi se valjao u svim mogućim niskim 'nigga & white trash' navikama i porocima.. ovisno valjda o tome tko ti je u trenutku s druge strane i čime bi ga mogao izazivati
Nije li zanimljivo da uvijek pogodim u čemu je stvar?
Guest- Guest
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Amerikanci se sastaju sa svima, ali ne žele Hrvate
» Ključ vlasti drže Albanci - realna su 3 scenarija
» Turski ministar Soylu američkom ambasadoru: Maknite prljave ruke od Turske
» Tisuće ljudi prosvjedovalo u Londonu, žele da zdravstvo ostane svima javno dostupno
» Japanu nedostaju radnici, ali vlasti ne žele zapošljavati imigrante
» Ključ vlasti drže Albanci - realna su 3 scenarija
» Turski ministar Soylu američkom ambasadoru: Maknite prljave ruke od Turske
» Tisuće ljudi prosvjedovalo u Londonu, žele da zdravstvo ostane svima javno dostupno
» Japanu nedostaju radnici, ali vlasti ne žele zapošljavati imigrante
Page 4 of 4