Turske vlasti ne žele da se zaručnici javno sastaju i drže za ruke
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turske vlasti ne žele da se zaručnici javno sastaju i drže za ruke
on mi ne izgleda kao netko kome se može slomiti srce u bilo kojem stanju, a ovo zadnje još manje
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Kruna će biti ukidanje latinice i vraćanje arapskog čime će nakon svih ovih gluposti u Turskoj sve izgledati kao prije Atatürka što je i cilj Erdogana otkako se pojavio.
Guest- Guest
Nisu ti turci konzervativni kada treba napastovati tuđe žene,jedino su strahovito ljubomorni kada su u pitanju njihove.Kao jako im vulgarno kad se neki tamo drže za ruku ili ne daj bože poljube...ma daNeoliberalni portugalac wrote:Konzervativizam se vraća u Tursku, jeee degenerirane zapadne vrijednosti gdje se momak i cura drže za ruku.. .
vili40-
2015-08-02
o nemaš ti pojma, ako je djevojka jako lijepa ona lomi i najtvrđa srcar_nevjesta wrote:on mi ne izgleda kao netko kome se može slomiti srce u bilo kojem stanju, a ovo zadnje još manje
Guest- Guest
Fénix wrote:Kruna će biti ukidanje latinice i vraćanje arapskog čime će nakon svih ovih gluposti u Turskoj sve izgledati kao prije Atatürka što je i cilj Erdogana otkako se pojavio.
pa to je dobro, za europu, ta islamizacija, prilika za novi svjetski poredak
Guest- Guest
Kada razbijes picku tipu jer ti je dirnuo zensku, ne dao bog naslonis mu gun na glavu, onda smo nasilnici. kada vas pocnu naganjat kozojebi odjednom trazite nasu mracnu stranu.maggie13 wrote:znam ja to..zato cu uzivat do sutra,kad god to bilo..k'o da bi nasi muskarci reagirali..da,kao i Nijemci..;-)ostap.phender wrote:Jučer u Kelnu, sutra u tvom stanumaggie13 wrote:Naprijed u proslost..nastavljaju..kad su ono rekli da trudne zene ne bi smjele u javnost jer su ruzne..Ne znam samo tko ide u ove zemlje na provod..osobno,nema sanse.
Odlucite se!
2014-12-30
ja tu nemam dvojbe..izbjegavanje,ako moguce..ako ne,zna se sto ide..^_~veber wrote:Kada razbijes picku tipu jer ti je dirnuo zensku, ne dao bog naslonis mu gun na glavu, onda smo nasilnici. kada vas pocnu naganjat kozojebi odjednom trazite nasu mracnu stranu.maggie13 wrote:znam ja to..zato cu uzivat do sutra,kad god to bilo..k'o da bi nasi muskarci reagirali..da,kao i Nijemci..;-)ostap.phender wrote:Jučer u Kelnu, sutra u tvom stanumaggie13 wrote:Naprijed u proslost..nastavljaju..kad su ono rekli da trudne zene ne bi smjele u javnost jer su ruzne..Ne znam samo tko ide u ove zemlje na provod..osobno,nema sanse.
Odlucite se!
2014-04-12
pa dobro, to je možda tvoj slučaj, ali ne znači da je i njegov, ima nekih kod kojih ni ljepota puno ne pomažededa na aparatima wrote:o nemaš ti pojma, ako je djevojka jako lijepa ona lomi i najtvrđa srcar_nevjesta wrote:on mi ne izgleda kao netko kome se može slomiti srce u bilo kojem stanju, a ovo zadnje još manje
2014-04-12
markabc wrote:daleko od toga da nema dekadencije I opće izgubljenosti na zapadu al je činjenica kak je na zapadu svaka pizdarija u novinama. ko se sjeća bivše juge tam nije bilo kriminala ni ničega lošega, tj. nije bilo u medijima
jedna karta za raspravu
https://en.wikipedia.org/wiki/Prevalence_of_teenage_pregnancy#/media/File:Teenage_birth_rate_per_1000_women_15%E2%80%9319,_2000-09.svg
mapa je točna.. njemci su po nekim oblicima ponašanja(tudnoće, spolne bolesti, pobačaji) puno "konzervativniji" nego srbi, rusi, i hrpa muslimanskih naroda itd..
Guest- Guest
r_nevjesta wrote:pa dobro, to je možda tvoj slučaj, ali ne znači da je i njegov, ima nekih kod kojih ni ljepota puno ne pomažededa na aparatima wrote:o nemaš ti pojma, ako je djevojka jako lijepa ona lomi i najtvrđa srcar_nevjesta wrote:on mi ne izgleda kao netko kome se može slomiti srce u bilo kojem stanju, a ovo zadnje još manje
ima, ima, to su oni koji se pretvaraju da im nije ništa kad padnu i razbiju se, drže malo ruku na koljenu i trljaju, a onda, dok nitko ne gleda, okrenu glavu na stranu pa puste suzu
Guest- Guest
I ja volim izbjec, ali ocito nema vise milom.maggie13 wrote:ja tu nemam dvojbe..izbjegavanje,ako moguce..ako ne,zna se sto ide..^_~veber wrote:Kada razbijes picku tipu jer ti je dirnuo zensku, ne dao bog naslonis mu gun na glavu, onda smo nasilnici. kada vas pocnu naganjat kozojebi odjednom trazite nasu mracnu stranu.maggie13 wrote:znam ja to..zato cu uzivat do sutra,kad god to bilo..k'o da bi nasi muskarci reagirali..da,kao i Nijemci..;-)ostap.phender wrote:Jučer u Kelnu, sutra u tvom stanumaggie13 wrote:Naprijed u proslost..nastavljaju..kad su ono rekli da trudne zene ne bi smjele u javnost jer su ruzne..Ne znam samo tko ide u ove zemlje na provod..osobno,nema sanse.
Odlucite se!
Bit ce krvi.
Usli smo u novi ciklus.
2014-12-30
a jesi usporedio slabost na ljepotu i izgubljeni ponos..8-)deda na aparatima wrote:r_nevjesta wrote:pa dobro, to je možda tvoj slučaj, ali ne znači da je i njegov, ima nekih kod kojih ni ljepota puno ne pomažededa na aparatima wrote:o nemaš ti pojma, ako je djevojka jako lijepa ona lomi i najtvrđa srcar_nevjesta wrote:on mi ne izgleda kao netko kome se može slomiti srce u bilo kojem stanju, a ovo zadnje još manje
ima, ima, to su oni koji se pretvaraju da im nije ništa kad padnu i razbiju se, drže malo ruku na koljenu i trljaju, a onda, dok nitko ne gleda, okrenu glavu na stranu pa puste suzu
2014-04-12
r_nevjesta wrote:
pa dobro, to je možda tvoj slučaj
moj problem nisu djevojke, nego njihove majke, misle da nisam dobar za njihove kćeri
valjda ostavljam loš prvi dojam
Guest- Guest
nisam se sjetiomaggie13 wrote:
a jesi usporedio slabost na ljepotu i izgubljeni ponos..8-)
Guest- Guest
a,sto mislis da jesi? ;-)deda na aparatima wrote:nisammaggie13 wrote:
2014-04-12
cega se nisi sjetio?B-)deda na aparatima wrote:nisam se sjetiomaggie13 wrote:
Ja sam k'o 1000zasto,1000zato :D
2014-04-12
pa ljubavne boli, tebe još nitko nikad u životu nije ostavio?maggie13 wrote:a,sto mislis da jesi? ;-)deda na aparatima wrote:nisammaggie13 wrote:
Guest- Guest
ima i takvih, možda si i ti, no nisu svi isti.. neki bez problema ostave ma koliko ona bila lijepa, i to ne zbog neke druge i još ljepšededa na aparatima wrote:ima, ima, to su oni koji se pretvaraju da im nije ništa kad padnu i razbiju se, drže malo ruku na koljenu i trljaju, a onda, dok nitko ne gleda, okrenu glavu na stranu pa puste suzu
pojednostavljuješ stvari, ljepota nije uvijek presudna, bar ne kod svih muškaraca
2014-04-12
greška u komunikaciji, ne stavljaš interpunkcijske znakove, samo smajlićemaggie13 wrote:cega se nisi sjetio?B-)
Guest- Guest
nema milom,nego silom..okretanje glave vise ne pali :-)veber wrote:I ja volim izbjec, ali ocito nema vise milom.maggie13 wrote:ja tu nemam dvojbe..izbjegavanje,ako moguce..ako ne,zna se sto ide..^_~veber wrote:Kada razbijes picku tipu jer ti je dirnuo zensku, ne dao bog naslonis mu gun na glavu, onda smo nasilnici. kada vas pocnu naganjat kozojebi odjednom trazite nasu mracnu stranu.maggie13 wrote:znam ja to..zato cu uzivat do sutra,kad god to bilo..k'o da bi nasi muskarci reagirali..da,kao i Nijemci..;-)ostap.phender wrote:Jučer u Kelnu, sutra u tvom stanumaggie13 wrote:Naprijed u proslost..nastavljaju..kad su ono rekli da trudne zene ne bi smjele u javnost jer su ruzne..Ne znam samo tko ide u ove zemlje na provod..osobno,nema sanse.
Odlucite se!
Bit ce krvi.
Usli smo u novi ciklus.
2014-04-12
ljubavne boli i povrijeđeni ponos..:Ddeda na aparatima wrote:pa ljubavne boli, tebe još nitko nikad u životu nije ostavio?maggie13 wrote:a,sto mislis da jesi? ;-)deda na aparatima wrote:nisammaggie13 wrote:
Koji su ti interpunkcijski znakovi nedostajali? ;-)
2014-04-12
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Amerikanci se sastaju sa svima, ali ne žele Hrvate
» Ključ vlasti drže Albanci - realna su 3 scenarija
» Turski ministar Soylu američkom ambasadoru: Maknite prljave ruke od Turske
» Tisuće ljudi prosvjedovalo u Londonu, žele da zdravstvo ostane svima javno dostupno
» Japanu nedostaju radnici, ali vlasti ne žele zapošljavati imigrante
» Ključ vlasti drže Albanci - realna su 3 scenarija
» Turski ministar Soylu američkom ambasadoru: Maknite prljave ruke od Turske
» Tisuće ljudi prosvjedovalo u Londonu, žele da zdravstvo ostane svima javno dostupno
» Japanu nedostaju radnici, ali vlasti ne žele zapošljavati imigrante
Page 2 of 4