Ivan Pernar - gusar s Kariba
Page 1 of 1
Ivan Pernar - gusar s Kariba
Kanađanka primila Pernara na svoju jedrilicu i zajedno plove Karibima, ona ga uči i usput piše blog: 'Ima pažnju zlatne ribice'
Ivan Pernar se prije nekoliko dana na aplikaciji Telegram požalio kako su mu škole jedrenja u Hrvatskoj odbile dati popust za tečajeve, iako im je, kako je sam napisao, rekao “ja sam Ivan Pernar”. Kako bi naučio jedriti, što mu je, navodi, velika želja, Pernar se zatim uputio na Karibe tražiti nekoga s jedrilicom kome treba pomoć i tako steći vještine. “Našao sam skipericu kojoj fali muška ruka na jedrilici”, napisao je Pernar dodavši kako će s njom provesti tri mjeseca na jedrilici u obilasku otočnih država.
Skiperica, koja je prihvatila Pernara i uči ga jedrenju, je Kanađanka koja se naziva Wild Captain Lexi (Divlja kapetanica Lexi). Svoje avanture na jedrilici opisuje kroz snimke objavljene na YouTubeu i na blogu, pa je tako pisala i o Pernaru s kojim je isplovila zadnjeg dana 2021.
U snimkama koje je objavila na YouTubeu pokazuje kako je obučavala Pernara, a više detalja je iznijela u svom prvom blogu otkako joj je bivši saborski zastupnik postao članom posade.
‘Pažnja mu je na razini zlatne ribice’
“Stvari idu dobro, mislim da sam mudro odabrala”, počela je kapetanica Lexi opisivati svoj suživot s Pernarom na jedrilici ustvrdivši kako je Pernar “dobar u duši i dobra osoba”. Rekla je da će zajedno ploviti do ožujka dok se ne vrate na Bahame. Napomenula je kako Pernar nekada ne shvaća nijanse engleskog jezika i da ju je prvih tjedan dana zvao Leslie. “Izgleda da mu je teško izgovoriti slovo X”, napisala je, nazvavši Pernara “slatkim”.
Istaknula je još jednom kako stvari idu dobro, ali “dobro ne znači savršeno”. Zatim je počela opisivati Pernarove neobične navike. Prvo je napomenula kako mobiteli od ljudi stvaraju “ovisnike o dopaminu, jer svaki put kad stigne obavijest mozak ispusti malo dopamina što je za mlade ljude oblik kemijske nagrade”. “Sve je ok u umjerenosti, ali Ivan je iznimno ovisan o mobitelu. Izgleda da mu je pažnja na razini zlatne ribice i ako nije na mobitelu duže od minute mora ga pogledati”, ustvrdila je.
“Jako je inteligentan, ali iznimno nefokusiran”, opisala je Pernara kapetanica Lexi, koja o sebi nekad piše u trećem licu. Zatim je nastavila: “Kada ga ostavim samog, kako bi radila na brodu, i kažem mu vježbaj što sam ti pokazala, on to ne čini. Odmah je na mobitelu i sve što sam mu rekla uđe na jedno uho, a na drugo izađe. Samo misli o Facebooku ili o sličnome”, kazala je.
‘Boji se sapuna za suđe, sredstava za čišćenje…’
Opisala je kako su ona i Pernar jedan dan otišli roniti, ali da je Pernaru bilo zanimljivo samo da ga se snimi dok roni kako bi to mogao objaviti na društvenim mrežama. “Unutar deset minuta, nakon što sam spustila kameru, postalo mu je dosadno i otišao je sjediti na plažu. Ne zanima ga prirodna ljepota oko njega. To mi je čudno. Ne zanima ga iskustvo, nego samo da bude snimljen kako nešto radi”, napisala je dodavši kako Pernar nije bio zainteresiran za grebene i zanimljive stvari u prirodi koje mu je htjela pokazati.
“Doslovce mu moram uzeti telefon kao da sam učiteljica ako želim da se fokusira na nešto ili da to napravi. Ako ga ostavim samog neće ništa napraviti, uhvati se mobitela i zaboravi sve drugo”, požalila se Lexi pa ustvrdila kako Pernar ima “jako čudna i ekstremna uvjerenja” i da svaku ludu ideju započinje s riječima “jednom sam vidio snimku”.
“Boji se sapuna za suđe i neće jesti s tanjura koji su oprani sapunom. Boji se paste za zube i fluorida. Boji se kad koristim sredstva za čišćenje površina i samo kad pomiriše izbjeljivač boji se da će odmah umrijeti. Stalno ima mobitel u rukama, ali se boji da će mu moj izazvati rak”, opisala je i dodala kako Pernar ima snažna mišljenja o plombama.
(......)
ima još
https://www.telegram.hr/politika-kriminal/kanadanka-primila-pernara-na-svoju-jedrilicu-i-zajedno-plove-karibima-ona-ga-uci-i-usput-pise-blog-ima-paznju-zlatne-ribice/?fbclid=IwAR2-HZWrs9Q1eoi38Dq963o31pOwQSdRC2DVxkL8hwWrC-J2FtNIBowc6pU
Re: Ivan Pernar - gusar s Kariba
Fora je, ali dečko pripada spektru autističnog poremećaja
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jedno je sigurno...
Dovoljan im je jedan prsluk za spašavanje...
Dovoljan im je jedan prsluk za spašavanje...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
da Ajvan. trebala ga zvati Hajvan što bi na turskom značilo životinja ili glupan, budala itd.
zanimljivo. bude kapetanka popizdila i bacila Hajvana morskim psima.
zanimljivo. bude kapetanka popizdila i bacila Hajvana morskim psima.
Guest- Guest
kako ona s tim sisama trima jedra kada padne tlak, a vjetar okrene?
2014-12-30
Similar topics
» Kako je propao Ivan Pernar
» IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Operacija 'Gusar'
» Četnici sa Kariba
» IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Operacija 'Gusar'
» Četnici sa Kariba
Page 1 of 1