IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
[size=40]IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE: Oni koji nas gaze i tlače nisu naše komšije već klika iz Vašingtona i Brisela![/size]
Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar je, objašnjavajući razlog zašto sve češće govori o regionalnim temama, poručio da njegova "priča nije prohrvatska, prosrpska, ili probošnjačka, već proljudska"
rts/tanjug 27. 11. 2016. 21:27
1
Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete- napisao je Pernar na Fejsbuku.
Kako je naveo, "stalno nas uče da gledamo sebe i 'svoje', da smo mi najbolji, a drugi najgori, da su svi drugi krivi, a mi nevini".
- Pokušavaju da nam prikažu crno-beli svet, a svi znamo da svet nije crno-beli i da oni koji nas gaze i tlače nisu naši susedi nego klika iz Vašingtona i Brisela- naveo je Pernar i dodao da su oni koji sprovode to "maltretiranje građana naši vlastiti sunarodnici, a ne pripadnici drugog naroda", prenosi regionalna televizija N1.
Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičje, "tada bi shvatili ono što trenutno ne mogu", napisao je Pernar koji je poslanik Živog zida.
Poslanik hrvatskog parlamenta Ivan Pernar je, objašnjavajući razlog zašto sve češće govori o regionalnim temama, poručio da njegova "priča nije prohrvatska, prosrpska, ili probošnjačka, već proljudska"
rts/tanjug 27. 11. 2016. 21:27
1
Razlog zašto sam prešao granice svoje zemlje je u tome što moja priča nije prohrvatska, prosrpska ili probošnjačka, nego proljudska, a ljudi to osete- napisao je Pernar na Fejsbuku.
Kako je naveo, "stalno nas uče da gledamo sebe i 'svoje', da smo mi najbolji, a drugi najgori, da su svi drugi krivi, a mi nevini".
- Pokušavaju da nam prikažu crno-beli svet, a svi znamo da svet nije crno-beli i da oni koji nas gaze i tlače nisu naši susedi nego klika iz Vašingtona i Brisela- naveo je Pernar i dodao da su oni koji sprovode to "maltretiranje građana naši vlastiti sunarodnici, a ne pripadnici drugog naroda", prenosi regionalna televizija N1.
Ljudima je najteže da prestanu da gledaju iz žablje perspektive i pogledaju iz ptičje, "tada bi shvatili ono što trenutno ne mogu", napisao je Pernar koji je poslanik Živog zida.
Guest- Guest
Re: IVAN PERNAR NASTAVLJA DA ŠOKIRA HRVATE
..a pernar ko pernar..jedan dan ovako jedan dan onako..meni se cini da su politicari na ovim prostorima definitivno bar dobra vecina prolupali ine znaju na koncu konca sto hoce...ali jedno je sigurno sto hoce..medijsku slavu....mediji su cudo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
da..sigurno u beogradu gdje su mu roknuli djeda...ajde molim te sendvic pojedi..sigurno si gladan..pizzon wrote:sta se cimas, decko zna gde mu je " sabor "
2015-09-08
ja to znam, ali takodje zna da njegov deda nije bio meta, nazalost jeste bilo kako je bilo.vuksadinare wrote:da..sigurno u beogradu gdje su mu roknuli djeda...ajde molim te sendvic pojedi..sigurno si gladan..pizzon wrote:sta se cimas, decko zna gde mu je " sabor "
a drugo, radic je konstantno vredjao i unizavao srpske ratne zrtve i stradanja.
to sigurno nije bio pravi nacin da se bori za hrvatske interese.
kao i to, da onaj, punisa, nije smeo da puca.
Guest- Guest
zna decko vrlo dobro sta je bilo tokom 20.veka
samo sto je on realniji a ti si otiso u q )
samo sto je on realniji a ti si otiso u q )
Guest- Guest
provocator-
2015-08-11
ma da radic je bas vrijeđao konstantno srbe..daj odi rokni se..nemas pojma ni o povijesti ni o politici...ovo je tvoja od zescih glupostipizzon wrote:ja to znam, ali takodje zna da njegov deda nije bio meta, nazalost jeste bilo kako je bilo.vuksadinare wrote:da..sigurno u beogradu gdje su mu roknuli djeda...ajde molim te sendvic pojedi..sigurno si gladan..pizzon wrote:sta se cimas, decko zna gde mu je " sabor "
2015-09-08
pizzon wrote:sta se cimas, decko zna gde mu je " sabor "
Pitaj ga što misli o srpskim pretenzijama 90-tih i odmah će da ti postane Ustaša. :)
Guest- Guest
Glupost... Velik broj "velikih Hrvata" (u kontekstu velikih za hrvatski narod, ne znači sljedbenika velike Hrvatske) blisko je surađivao sa Srbima (Strossmayer, Jelačić, Radić...). Naravno ... surađivalo s Beogradom, a ne pod Beogradom, što nije uvijek svim srbima bilo jasno.pizzon wrote:
ja to znam, ali takodje zna da njegov deda nije bio meta, nazalost jeste bilo kako je bilo.
Radić je brijao svoju briju ali na kraju je savio šiju (i onda su veliki i moćni kreirali naše sudbine) no neki kažu da je samo promijenio način borbe za svoje ideje mada ga je i to došlo glave.
Zanimljivo je da je govor na Radićevom sprovodu održao Srbin Svetozar Pribičević koji je one noći znamenitog Radićevog govora bio jedan od onih koji su predlagali da se u Hrvatsku pošalje ekspedcioni korpus i da se u Hrvatsku uvede vojna uprava.
I veliki hrvat Tudman je s Milosevicem napravio skupa veliki rat na Balkanu u duhu hrvatsko-srpske suradnje s bome i rodbinskih veza
U Srbiji treba stasati nova generacija sugovornika. Ovi na vlasti su velikosrpski seljoberi bez stila i obraza.
Guest- Guest
ti si indoktriniran prostom mrznjomvuksadinare wrote:ma da radic je bas vrijeđao konstantno srbe..daj odi rokni se..nemas pojma ni o povijesti ni o politici...ovo je tvoja od zescih glupostipizzon wrote:ja to znam, ali takodje zna da njegov deda nije bio meta, nazalost jeste bilo kako je bilo.vuksadinare wrote:da..sigurno u beogradu gdje su mu roknuli djeda...ajde molim te sendvic pojedi..sigurno si gladan..pizzon wrote:sta se cimas, decko zna gde mu je " sabor "
tvoji argumenti su politika a ne cinjenice
uzmi malo procitaj o njegovim govorima
u skupstina.
nema potrebe da se ubijes, ti si zbavan,
bolje ziv nego mrtav.,
Guest- Guest
Srbi su se u Skupštini pokazali kao odlučni i dragi domaćini. Prvo slatko, pa zatim kuršum.
Guest- Guest
UGODNO DRUŽENJE
OSEBUJNO DRUŠTVO Pernara toplo primili srpski desničari i nacionalisti: 'Ivana u Beogradu poštuju, mnogi ga prepoznaju i pozdravljaju[size=40]'[/size]
OSEBUJNO DRUŠTVO Pernara toplo primili srpski desničari i nacionalisti: 'Ivana u Beogradu poštuju, mnogi ga prepoznaju i pozdravljaju[size=40]'[/size]
Guest- Guest
Inače Puniša Račić je prvo pucao u Pernara a Radić je najebao malo kasnije.
seselj, kao klonirani cetnik, normalno da ima otpor prema pernaru,
gotovinu ubacije u tu pricu da bi delovalo.
inace, pernar je docekan sasvim ok,
gostovao je u mnogim tv emisijama.
Last edited by pizzon on Mon 28 Nov - 8:09; edited 1 time in total
Guest- Guest
seselj ne prati trend savremene eu desnice,
ona je kao ustase u hrvatskoj, zaglavljen u proslosti,
jer su njegovi politicki geni takvi,
on je kloniran iz mulja jednog sistema koji je nestajao.
seselj cetnik, a nije monarhista )
to je dovoljno !
ona je kao ustase u hrvatskoj, zaglavljen u proslosti,
jer su njegovi politicki geni takvi,
on je kloniran iz mulja jednog sistema koji je nestajao.
seselj cetnik, a nije monarhista )
to je dovoljno !
Last edited by pizzon on Mon 28 Nov - 8:07; edited 2 times in total
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivan Pernar - gusar s Kariba
» Kako je propao Ivan Pernar
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Britanci ludi za Frljićem: On je najpotrebniji, oduševljava, šokira....
» Dua Lipa ne prestaje da šokira: Pevačica tvrdi da je ajvar albanski VIDEO
» Kako je propao Ivan Pernar
» Ivan Pernar pozvao na izlazak Hrvatske iz EU i NATO Pakta
» Britanci ludi za Frljićem: On je najpotrebniji, oduševljava, šokira....
» Dua Lipa ne prestaje da šokira: Pevačica tvrdi da je ajvar albanski VIDEO
Page 1 of 2