Rast BDPa
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Rast BDPa
A štaš. Šta te brige. Ti ionako uvik govoriš da ti lova nije problem.veber wrote:budaletino. pa samo će ubrzati odlazak i nepovratak.
bude plenki slijedeće godine bulaznio o bdp i o "povratnicima"
i pride još 30 000 mladih koji su otišli.
Opusti se. Kad budu euri i vamo i tamo još će im bit lakše preračunavat doznake iz inozemstva.
Bog ima smisla za humor. Nasmiješi se.
Ako to napravi a meni se to ne sviđa jer je to nasilje od strane tamo nekih itd imat ćete vrlo zanimljivu reakciju od nekoga tko ima jako puno znanja i povećat će euroskepticizam među masom na taj način da dobije ovih 50% +1 glas.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Od sad ces gebise delat u minkenu za dva put skuplju lovu ...ne bus nama na teret a tam bus zaradjival
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
A još sad kad uvedu euro onda će ga još lakše locirati, uhitit i transferirati.vuksadinare wrote:Od sad ces gebise delat u minkenu za dva put skuplju lovu ...ne bus nama na teret a tam bus zaradjival
2014-04-11
budaletino.vuksadinare wrote:Od sad ces gebise delat u minkenu za dva put skuplju lovu ...ne bus nama na teret a tam bus zaradjival
jel ti razumiješ da je nebitno gdje napravim neku uslugu?
ne plaćam nikaj.
a da i popravim zub u zagrebu račun ide u njemačku.
a ionako dentalne usluge se kod nas naplaćuju.
da i idem raditi gebis opet bi ga platio.
dodatno osiguranje ti sve pokriva.
veber-
2014-12-30
jer majko on je bekrija bekrija i delija on je majko sveveber wrote:budaletino.vuksadinare wrote:Od sad ces gebise delat u minkenu za dva put skuplju lovu ...ne bus nama na teret a tam bus zaradjival
jel ti razumiješ da je nebitno gdje napravim neku uslugu?
ne plaćam nikaj.
a da i popravim zub u zagrebu račun ide u njemačku.
a ionako dentalne usluge se kod nas naplaćuju.
da i idem raditi gebis opet bi ga platio.
dodatno osiguranje ti sve pokriva.
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Možda ti možeš al mene i Vuka najviše zanima di će gebis popravljat ovi lažno prijavljeni Pupovčevi Srbi sad kad shvate da će morat platit taj porez jer su zbog Pupija još uvijek prijavljeni ovdje.
Jel tako Vučina ?
ZDS
Jel tako Vučina ?
ZDS
2014-04-11
Kad je MOST prije par godina tržija da se ovi šta su lažno prijavljeni na adresama počiste onda ih je Plenkovic izbacija iz vlade i ekspresno je Pupovac upa na to mjesto.
Nikidan Pupy Plenkyu iza leđa u Banja Luci i onda kao nije to ništa.
Sad će mu se svi ti lažni Srbi odjavit.
Nikidan Pupy Plenkyu iza leđa u Banja Luci i onda kao nije to ništa.
Sad će mu se svi ti lažni Srbi odjavit.
2014-04-11
budaletino sve je na trošak dodatnog osiguranja.epikur37 wrote:jel tii cjepivo besplatno ili an teret našeg hzza?
čitaj što piše na kartici od dodatnog osiguranja.
za razliku od vas ja sam za bilo što isključivi trošak privatne zdravstvene ustanove.
i bilo kaj da napravimu hrvatskoj račun se šalje u njemačku.
hrpa uhljeba koji bulazne.
veber-
2014-12-30
Inače gastarbajterima se ne pokriva sve. Zube popravljate ovdje i plaćate....u bosni i srbiji imate i jeftinije, neki idu i na kosovo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
A cirkusa.
Čekan da mi se kupus skuva, pojist i ić leć.
Umoran san ovih dana. Previše pritin i onda se taj svemir aktivira i moran malo prestat pritit. Odmorit bar jedan dan.
Jučer san pisa o alternativnim svemirima i kako to ide i da ako mi stane na žulj da ću proizvest puno euroskepticizma itd a danas porezna upada ovima šta su vani a to u prevodu kad bude euro još lakše ćemo vas haračit.
Raste euroskepticizam.
Umoran san ovih dana. Previše pritin i onda se taj svemir aktivira i moran malo prestat pritit. Odmorit bar jedan dan.
Jučer san pisa o alternativnim svemirima i kako to ide i da ako mi stane na žulj da ću proizvest puno euroskepticizma itd a danas porezna upada ovima šta su vani a to u prevodu kad bude euro još lakše ćemo vas haračit.
Raste euroskepticizam.
2014-04-11
RayMabus wrote:A cirkusa.
to je teška hrana za uvečer
moraš popit iza toga
2015-08-06
Da ste normalni ne bi van triba ovoliko pritit il u praksi uopće ništa jel.
A kad niste normalni. Blesavi ste.
---
by RayMabus Yesterday at 10:53
Radiš projekt za unuke i praunuke. Godina je 2100 i sad oni proučavaju povijest i njima je svejedno jel Hrvatska ušla u europodručje 2023 ili 2026. Te tri godine njima ništa ne znače.
Sad uđeš 2023 i stvoriš euroskeptike i oni su trajna kategorija tu jer jednom kad iz ničega stvoriš takve onda ga imaš cijeli njegov život. I oni ti uruše EU na kraju. Dakle nema ono tamo neki praunuk u 2100 godini gleda povijest al nije u EU nego je druga alternativna budućnost jer si stvorio euroskeptike koji su urušili EU.
Zašto riksikrate pojavu euroskepticizma kad nema potrebe ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50025-plenkovic-predstavlja-prijedlog-zakona-o-uvoenju-eura-kao-sluzbene-valute
A kad niste normalni. Blesavi ste.
---
by RayMabus Yesterday at 10:53
Radiš projekt za unuke i praunuke. Godina je 2100 i sad oni proučavaju povijest i njima je svejedno jel Hrvatska ušla u europodručje 2023 ili 2026. Te tri godine njima ništa ne znače.
Sad uđeš 2023 i stvoriš euroskeptike i oni su trajna kategorija tu jer jednom kad iz ničega stvoriš takve onda ga imaš cijeli njegov život. I oni ti uruše EU na kraju. Dakle nema ono tamo neki praunuk u 2100 godini gleda povijest al nije u EU nego je druga alternativna budućnost jer si stvorio euroskeptike koji su urušili EU.
Zašto riksikrate pojavu euroskepticizma kad nema potrebe ?
https://www.ex-iskon-pleme.com/t50025-plenkovic-predstavlja-prijedlog-zakona-o-uvoenju-eura-kao-sluzbene-valute
2014-04-11
Blesava planeta. Blesavi ljudi, blesav narod ono.
Svi blesavi.
Pa budite normalni malo jebate.
Svi blesavi.
Pa budite normalni malo jebate.
2014-04-11
budaletino ajd pročitaj kaj piše na kartici.epikur37 wrote:Inače gastarbajterima se ne pokriva sve. Zube popravljate ovdje i plaćate....u bosni i srbiji imate i jeftinije, neki idu i na kosovo.
pa onda gnoji.
a ako ne znaš englesi imaš google translate i s moba možeš direktno prevesti sliku.
čitajte pažljivije.
ali da ti pojednostavim
sve je pokriveno bilo gdje u svijetu
veber-
2014-12-30
veber wrote:budaletino ajd pročitaj kaj piše na kartici.epikur37 wrote:Inače gastarbajterima se ne pokriva sve. Zube popravljate ovdje i plaćate....u bosni i srbiji imate i jeftinije, neki idu i na kosovo.
pa onda gnoji.
a ako ne znaš englesi imaš google translate i s moba možeš direktno prevesti sliku.
čitajte pažljivije.
ali da ti pojednostavim
malo sutra
2015-08-06
bog te jebo glupog.epikur37 wrote:veber wrote:budaletino ajd pročitaj kaj piše na kartici.epikur37 wrote:Inače gastarbajterima se ne pokriva sve. Zube popravljate ovdje i plaćate....u bosni i srbiji imate i jeftinije, neki idu i na kosovo.
pa onda gnoji.
čitajte pažljivije.
ali da ti pojednostavim
malo sutra
čitaj
veber-
2014-12-30
Harač Veberu harač. Triba financirat Plenkovica i njegove.
Nema se para a vas je 400 tisuća vani i svi radite i fino zarađujete.
Od mene nema koristi, ja neću da radim već godinama. Da sam otkaz i fino doma uživan.
Čak san i auto proda. Neću da in plaćan registraciju nit porez na gorivo.
Zajeba san ih skroz.
Nema se para a vas je 400 tisuća vani i svi radite i fino zarađujete.
Od mene nema koristi, ja neću da radim već godinama. Da sam otkaz i fino doma uživan.
Čak san i auto proda. Neću da in plaćan registraciju nit porez na gorivo.
Zajeba san ih skroz.
2014-04-11
Moraju sad nać negdi žrtvu pa su se sitili vas da imate para.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/porezna-objavila-vazan-poziv-gradjanima/2333332.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najcitanije_d
Njima ti uvik fali para. Šta više za njih radiš, oni su ti sve gori gori.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/porezna-objavila-vazan-poziv-gradjanima/2333332.aspx?index_ref=rubrika_vijesti_najcitanije_d
Njima ti uvik fali para. Šta više za njih radiš, oni su ti sve gori gori.
2014-04-11
To ti je ko čudovište taj državni aparat, šta mu više spize daješ on je veći i traži još jer šta je veći to je gladniji.
Prestaneš ga hranit.
Prestaneš ga hranit.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» RAST OD BDPA 2.8% gura RH u bankrot
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Privatni sektor se ubrzano razdužuje, slijedi novi pad BDPa i nova recesija
» Rast Hrvatskog BDPa od čak 2.8%.. zahvaljujući očekivanoj rekordnoj turističkoj sezoni
» Konzumerizam čini 78% BDPa
» Hrvati u 2016. uštedjeli 16 milijardi kuna, tj. oko 4% BDPa
» Privatni sektor se ubrzano razdužuje, slijedi novi pad BDPa i nova recesija
Page 2 of 3