'' KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda ''
Page 1 of 1
'' KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda ''
http://net.hr/danas/hrvatska/konzervativizam-se-budi-pogledajte-video-ruze-tomasic-u-stilu-ratova-zvijezda/
“Konzervativizam se budi. Hoćete li i vi sa mnom među pobunjenike ili pristajete na to da eurofederalisti Hrvatsku pretvore u običnu pokrajinu u velikoj europskoj državi?”
Zašto sam za Europsku državu?...Jer konzervativci ne vide nekoliko koraka unaprijed.
Guest- Guest
Re: '' KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda ''
Zato jer je tvoja propala. Odnosno raspala se na vise država.red wolf wrote:Zašto sam za Europsku državu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Re: '' KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda ''
Nije propala. Ona je budućnost. Tebi mrska...kaja_333 wrote:Zato jer je tvoja propala. Odnosno raspala se na vise država.red wolf wrote:Zašto sam za Europsku državu?
Guest- Guest
Na tvoju žalost propala je. Nigdje se ne osjećaš doma pa baljezgaš o nekoj o nekoj ultra mega tvorevini državi po kojoj bauljaju crnci, Arapi i cigani a izvorno stanovnistvo je umrlo, jer bi takvu doživio svojom. Sanjaj dalje i ne preskači tablete previše. Da ti se ne pogorša jos.Zred wolf wrote:Nije propala. Ona je budućnost. Tebi mrska...kaja_333 wrote:Zato jer je tvoja propala. Odnosno raspala se na vise država.red wolf wrote:Zašto sam za Europsku državu?
2015-08-15
kaja dominira :D
Guest- Guest
Ma, budaletina. On bi da svi nestanu osim njega, cigana i arapa a da im Europa bude kuća . Međutim zadnje sto ce vidjeti iz ludnice kroz prozor biti ce Štefica i Štef u Hrvatskoj .TUNeoliberalni portugalac wrote:kaja dominira :D
2015-08-15
konzervatizam koristi konzumerizam za poslati poruku , nelose
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Svašta si ti u stanju nadrobiti, svašta...kaja_333 wrote:Na tvoju žalost propala je. Nigdje se ne osjećaš doma pa baljezgaš o nekoj o nekoj ultra mega tvorevini državi po kojoj bauljaju crnci, Arapi i cigani a izvorno stanovnistvo je umrlo, jer bi takvu doživio svojom. Sanjaj dalje i ne preskači tablete previše. Da ti se ne pogorša jos.Zred wolf wrote:Nije propala. Ona je budućnost. Tebi mrska...kaja_333 wrote:Zato jer je tvoja propala. Odnosno raspala se na vise država.red wolf wrote:Zašto sam za Europsku državu?
Guest- Guest
Ruža je nepismena budala a ne konzervativac
Kermit-
2014-04-17
A toliko postigla u životu koliko pismeni pametnjakovići ne bi postigli u 3 života.asilovski wrote:Ruža je nepismena budala a ne konzervativac
Život je stvarno čudan.
danni1-
2014-04-16
Paaa..ako je covjek spreman prodati svoja nacela,bezrezervno,u politici se moze jako visoko uspeti..mene zanima koliko je ona uspjesna na bankovnom kontu,naravno do ulaska u politiku..kako znam bila pandur u Kanadi,a tamo su Panduri,Pas Im _Mtr Eeeebo..!!! ..gadni jako..znam ja..danni1 wrote:A toliko postigla u životu koliko pismeni pametnjakovići ne bi postigli u 3 života.asilovski wrote:Ruža je nepismena budala a ne konzervativac
Život je stvarno čudan.
Guest- Guest
to dovoljno govori da treba biti budala u životu, budala i malo srećedanni1 wrote:A toliko postigla u životu koliko pismeni pametnjakovići ne bi postigli u 3 života.asilovski wrote:Ruža je nepismena budala a ne konzervativac
Život je stvarno čudan.
Kermit-
2014-04-17
Politički ta žena je gotova...moram priznati da sma imao simpatije spram dotične kada se otcijepila od ekstremno desnog dijela SKH, obećavajuća žemskica iz dijaspore, navatala dilere trave po Korčuli...a eto nje, već u 6. desetljeću života, traži se i gubi...malo mudra i provokativna u Briselu, pa malo zadojena i izgubljena u Zapadnobalkanistanu, pa malo kontra...poznata priča DNRH
2014-04-15
Tomašićka i konzervatizam?
Taj njen konzervatizam je onaj izgubljen u 70-tim godinama prošloga stoljeća,kad su u emigraciji šetali sa zulufima i u trapezastim hlačama.
Uopćeno,pravaštvo je izgubljena ideologija koje se drži još par nostalgičara koji su rođeni tamo 50-tih godina i mladost proveli u emigraciji.
Taj njen konzervatizam je onaj izgubljen u 70-tim godinama prošloga stoljeća,kad su u emigraciji šetali sa zulufima i u trapezastim hlačama.
Uopćeno,pravaštvo je izgubljena ideologija koje se drži još par nostalgičara koji su rođeni tamo 50-tih godina i mladost proveli u emigraciji.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ruza je nevana poput vjetra govori a mijenja misljenja,trebala je odrzati rijec kada je govorila protiv EU,a onda u EU parlament,mozes se boriti i izvan EU,ali ona je prodana dusa,ionako nije zivjela u HRvatskoj pa je Ruza samo"stranac"
tajna- Posts : 38
2016-01-08
Similar topics
» Na inicijativu Ruze Tomasic film o Steoincu gledat ce europarlamentarci
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» Nova drama boraca ratova od 1990.iz Valjeva: Slomio sebi prste i zglobove (FOTO, VIDEO)
» Svi koji planirate otići iz hrvatske, prvo pogledajte moj video uradak!
» VIDEO Parodije na Josipovićev spot:pogledajte verziju Čavoglave i Velika Srbija
» ''U SVOM STILU [VIDEO] URNEBES U RTL DIREKTU: Nakon ove izjave predsjednice Šprajc je mogao samo se uhvatiti za glavu''
» Nova drama boraca ratova od 1990.iz Valjeva: Slomio sebi prste i zglobove (FOTO, VIDEO)
» Svi koji planirate otići iz hrvatske, prvo pogledajte moj video uradak!
» VIDEO Parodije na Josipovićev spot:pogledajte verziju Čavoglave i Velika Srbija
Page 1 of 1