Svi koji planirate otići iz hrvatske, prvo pogledajte moj video uradak!
Page 1 of 1
Re: Svi koji planirate otići iz hrvatske, prvo pogledajte moj video uradak!
Mislim da sam ovo već davno vidio na jubitou...mocni majmun POVRATAK wrote:
a onda odite
Guest- Guest
U svakom slučaju poštujem tvoj trud. Stoga mi je žao što si ostale uratke izbriao (ako jesi, jer ih više nema na jubitou). I želim ti puno uspjeha u budućnosti psihologuipsihijatru!
Guest- Guest
cassanowa wrote:U svakom slučaju poštujem tvoj trud. Stoga mi je žao što si ostale uratke izbriao (ako jesi, jer ih više nema na jubitou). I želim ti puno uspjeha u budućnosti psihologuipsihijatru!
Guest- Guest
mocni majmun POVRATAK wrote:cassanowa wrote:U svakom slučaju poštujem tvoj trud. Stoga mi je žao što si ostale uratke izbriao (ako jesi, jer ih više nema na jubitou). I želim ti puno uspjeha u budućnosti psihologuipsihijatru!
Guest- Guest
Ovaj ti je lošiji od prethodnih. Ali ima duha.
Razmazil si nas, jebi ga.
Similar topics
» (VIDEO) Ministar unutarnjih poslova Hrvatske: Pogledajte taj kamp migranata u BiH, nema ni žena ni djece...
» '' KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda ''
» VIDEO Parodije na Josipovićev spot:pogledajte verziju Čavoglave i Velika Srbija
» (VIDEO) HRVATSKI PROIZVOD! Pogledajte kako će izgledati Uljanikov polarni istraživački kruzer!
» (VIDEO) Blam uživo/Pogledajte kako je izgledao pokušaj pokretanja nove Lade Aure
» '' KONZERVATIVIZAM SE BUDI: Pogledajte video Ruže Tomašić u stilu Ratova zvijezda ''
» VIDEO Parodije na Josipovićev spot:pogledajte verziju Čavoglave i Velika Srbija
» (VIDEO) HRVATSKI PROIZVOD! Pogledajte kako će izgledati Uljanikov polarni istraživački kruzer!
» (VIDEO) Blam uživo/Pogledajte kako je izgledao pokušaj pokretanja nove Lade Aure
Page 1 of 1