Angela Merkel šokirana napadima na žene, plaši se rasta desnice
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Angela Merkel šokirana napadima na žene, plaši se rasta desnice
Nek uvezu sad miljnon KIneza. Oni su radišni , ne rade probleme ko ovi Arapi. Doduše isto su neka svoja geta , china town i tako. Glasat će za lijevicu naravno a sa tolikim stupnjem stranaca svaki novi stranac sve teže će se asimilirat jer u osnovi Njemaca ni nema u vecini barem ne u ovim dijelovima gdje ovi dolaze trbuhom za kruhom.
Jebaji ga sad ....sad zbrajajte kolika je šteta nastala jer su žene kao radile a nisu rađale pa to šta su zaradile u tih npr zadnjih 30 godina sad oduzmite sa poslejdicom tj štetom na ekonomskom planu.
Zbogom ili njemacka nacijo ili njemacka ekonomiju a to je evropska ekonomija.
ZBOGOM.
Jebaji ga sad ....sad zbrajajte kolika je šteta nastala jer su žene kao radile a nisu rađale pa to šta su zaradile u tih npr zadnjih 30 godina sad oduzmite sa poslejdicom tj štetom na ekonomskom planu.
Zbogom ili njemacka nacijo ili njemacka ekonomiju a to je evropska ekonomija.
ZBOGOM.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
2014-04-14
Nema razloga vjerovati da su to izbjeglice kaze, mozda su preplanuli Nijemci koji koji pričaju afrički i afganistanski ..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
abraham wrote:Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
Kasno za?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Da ovaj svijet osjeti Ljubav...epikur37 wrote:abraham wrote:Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
Kasno za?
Guest- Guest
Opstanak u obliku od prije 20-30 godina.
2014-04-14
Nema od toga ništa. Treba im radna snaga iducih 20 - 30 godina cak i da sutra pocmu sa nekakvom ekstremnom politikom revitalizacije domilicilnog stanovništva. Jedino mogu izazavat prekid useljavanja pa to ide ka krahu ekonomije ( skuplja radna snaga pa investitori odlaze ) a onda će to laganini dovest do ekonomskih problema u cijeloj Evropi pa će tek onda pocet pravo shranje.abraham wrote:Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
2014-04-11
Što nije jednostavnije uvesti novi svjetski poredak s demokratskim socijalizmom?RayMabus wrote:Nema od toga ništa. Treba im radna snaga iducih 20 - 30 godina cak i da sutra pocmu sa nekakvom ekstremnom politikom revitalizacije domilicilnog stanovništva. Jedino mogu izazavat prekid useljavanja pa to ide ka krahu ekonomije ( skuplja radna snaga pa investitori odlaze ) a onda će to laganini dovest do ekonomskih problema u cijeloj Evropi pa će tek onda pocet pravo shranje.abraham wrote:Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
Guest- Guest
Neka se okrenu robotici umjesto primitivnim metodama rušanja cijene rada, evo Zuckerberg najavljuje da će imati robota za asistenta i kućnu poslugu...RayMabus wrote:Nema od toga ništa. Treba im radna snaga iducih 20 - 30 godina cak i da sutra pocmu sa nekakvom ekstremnom politikom revitalizacije domilicilnog stanovništva. Jedino mogu izazavat prekid useljavanja pa to ide ka krahu ekonomije ( skuplja radna snaga pa investitori odlaze ) a onda će to laganini dovest do ekonomskih problema u cijeloj Evropi pa će tek onda pocet pravo shranje.abraham wrote:Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Jer će to biti moguće u novom svjetskom poretku s demokratskim socijalizmom...melkior wrote:
Neka se okrenu robotici umjesto primitivnim metodama rušanja cijene rada, evo Zuckerberg najavljuje da će imati robota za asistenta i kućnu poslugu...
Guest- Guest
Prestanite vise tupiti kurac o radnoj snazi. Koliko znam50% maldjih od 25 u Spanjolskoj, Grckoj,Portugalu je nezaposleno. Slicno je i Francuskoj. Gdje ce zaposliti polupismane cobane. Prema statisci cca 38% koji dodju nemaju niti osnovnu skolu. Nepismenih koliko hoces. Ne mogu svi otvoriti kebaba stadove. Sve sami kebab doktori i inzinjeri. Prema procjenama u iducih 10 godina vise od 50% nece raditi niti jednog dana. Zaboravio sam ali ogroman postotak je koji nece raditi dana u zivotu. Imas za pojest, popit, ne puse ti za vratom, neces i ne mozes raditi i sto ti ostaje??? Smisljati pizdarije.
2014-04-14
Novi svjetski poredak neće imati veze s demokracijom. Inače nije svjetski.red wolf wrote:Što nije jednostavnije uvesti novi svjetski poredak s demokratskim socijalizmom?RayMabus wrote:Nema od toga ništa. Treba im radna snaga iducih 20 - 30 godina cak i da sutra pocmu sa nekakvom ekstremnom politikom revitalizacije domilicilnog stanovništva. Jedino mogu izazavat prekid useljavanja pa to ide ka krahu ekonomije ( skuplja radna snaga pa investitori odlaze ) a onda će to laganini dovest do ekonomskih problema u cijeloj Evropi pa će tek onda pocet pravo shranje.abraham wrote:Desnica raste diljem Europe. Mislim da je kasno.
2015-08-09
Da li sad shvaćaš @Abraham da si pred epohalnom promjenom sustava?
Guest- Guest
Da samo mi ne pricamo o tome nego o Njemackoj gdje je to 5% ili tako nešto. Svi rade. Treba im još radne snage.abraham wrote:Prestanite vise tupiti kurac o radnoj snazi. Koliko znam50% maldjih od 25 u Spanjolskoj, Grckoj,Portugalu je nezaposleno. Slicno je i Francuskoj. Gdje ce zaposliti polupismane cobane. Prema statisci cca 38% koji dodju nemaju niti osnovnu skolu. Nepismenih koliko hoces. Ne mogu svi otvoriti kebaba stadove. Sve sami kebab doktori i inzinjeri. Prema procjenama u iducih 10 godina vise od 50% nece raditi niti jednog dana. Zaboravio sam ali ogroman postotak je koji nece raditi dana u zivotu. Imas za pojest, popit, ne puse ti za vratom, neces i ne mozes raditi i sto ti ostaje??? Smisljati pizdarije.
2014-04-11
Hoće. Imati će veze s demokracijom.melkior wrote:
Novi svjetski poredak neće imati veze s demokracijom. Inače nije svjetski.
Last edited by red wolf on 5/1/2016, 20:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ma kakav svjetski poredak, pa neće roboti biti dostupni svima! Samo bogatimared wolf wrote:Jer će to biti moguće u novom svjetskom poretku s demokratskim socijalizmom...melkior wrote:
Neka se okrenu robotici umjesto primitivnim metodama rušanja cijene rada, evo Zuckerberg najavljuje da će imati robota za asistenta i kućnu poslugu...
2015-08-09
Prema prici moga bliskog srodnika koji je sluzio u Wermachtu, kada nisi imao nikakovih obveza i nista ozbiljno raditi, sjedi glancaj obucu i pjevaj. Jebeni Ilicic i radne navike i svi smo isti. Muhahahahahahaaa
2014-04-14
Ne. Roboti će raditi većinu poslova. Ljudi će raditi onoliko koliko je potrebno. Ostatak vremena će posvetiti sebi.melkior wrote:Ma kakav svjetski poredak, pa neće roboti biti dostupni svima! Samo bogatimared wolf wrote:Jer će to biti moguće u novom svjetskom poretku s demokratskim socijalizmom...melkior wrote:
Guest- Guest
A ja budala radim kao da ću dočekati penzijuabraham wrote:Prestanite vise tupiti kurac o radnoj snazi. Koliko znam50% maldjih od 25 u Spanjolskoj, Grckoj,Portugalu je nezaposleno. Slicno je i Francuskoj. Gdje ce zaposliti polupismane cobane. Prema statisci cca 38% koji dodju nemaju niti osnovnu skolu. Nepismenih koliko hoces. Ne mogu svi otvoriti kebaba stadove. Sve sami kebab doktori i inzinjeri. Prema procjenama u iducih 10 godina vise od 50% nece raditi niti jednog dana. Zaboravio sam ali ogroman postotak je koji nece raditi dana u zivotu. Imas za pojest, popit, ne puse ti za vratom, neces i ne mozes raditi i sto ti ostaje??? Smisljati pizdarije.
2015-08-09
Penzija u budućnosti neće postojati...melkior wrote:A ja budala radim kao da ću dočekati penzijuabraham wrote:Prestanite vise tupiti kurac o radnoj snazi. Koliko znam50% maldjih od 25 u Spanjolskoj, Grckoj,Portugalu je nezaposleno. Slicno je i Francuskoj. Gdje ce zaposliti polupismane cobane. Prema statisci cca 38% koji dodju nemaju niti osnovnu skolu. Nepismenih koliko hoces. Ne mogu svi otvoriti kebaba stadove. Sve sami kebab doktori i inzinjeri. Prema procjenama u iducih 10 godina vise od 50% nece raditi niti jednog dana. Zaboravio sam ali ogroman postotak je koji nece raditi dana u zivotu. Imas za pojest, popit, ne puse ti za vratom, neces i ne mozes raditi i sto ti ostaje??? Smisljati pizdarije.
Guest- Guest
Rade kurac. Nadji koliko radnika drzava subvencionira da imaju socijalni minimum a rade. Njemacka je kurac na biciklu u odnosu na ono od prije 20 tak godina a da ne pricamo o 60-tim. Popitaj se malo. Pada Kina, pada ostatak Eu, samo ce svabe kao neki izolirani otok ostati neokrnjena. Daj se uozbilji.RayMabus wrote:Da samo mi ne pricamo o tome nego o Njemackoj gdje je to 5% ili tako nešto. Svi rade. Treba im još radne snage.abraham wrote:Prestanite vise tupiti kurac o radnoj snazi. Koliko znam50% maldjih od 25 u Spanjolskoj, Grckoj,Portugalu je nezaposleno. Slicno je i Francuskoj. Gdje ce zaposliti polupismane cobane. Prema statisci cca 38% koji dodju nemaju niti osnovnu skolu. Nepismenih koliko hoces. Ne mogu svi otvoriti kebaba stadove. Sve sami kebab doktori i inzinjeri. Prema procjenama u iducih 10 godina vise od 50% nece raditi niti jednog dana. Zaboravio sam ali ogroman postotak je koji nece raditi dana u zivotu. Imas za pojest, popit, ne puse ti za vratom, neces i ne mozes raditi i sto ti ostaje??? Smisljati pizdarije.
2014-04-14
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Rusija šokirana izraelskim napadima na Pojas Gaze
» Angela Merkel in Heilbronn
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel se opet tresla
» Smije li Angela Merkel pasti?
» Angela Merkel in Heilbronn
» A gdje je Angela Merkel?
» Angela Merkel se opet tresla
» Smije li Angela Merkel pasti?