Stanivukovic:'Tepic vitez a ne zlocinac'
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Stanivukovic:'Tepic vitez a ne zlocinac'
pa pobjego si iz nje, baš zato pitam tko tebe tlači u zdepikur37 wrote:Noor wrote:a brižan, ma tko tebe tlači u ZD?epikur37 wrote:
Pa i njihovo ali u BiH su sada najveći problem mujage.
Odnosno, na vratu su Hrvatima. Tlače i nas a gledaju kako bi i Srbe.
Bez njihove politike Bih bi se lako riješila.
Mi sebi, srbi sebi...pozdrav i zbogom.
tetka, tema je beha
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ajme tetke...samo bi se svađala ...njah
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur - herojski zecepikur37 wrote:ajme tetke...samo bi se svađala ...njah
još zamrznut u krznu
Kad vidim rodijaka FRANKA prisjetim se tog vremena.
dijagram-
2015-08-09
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
Stanivuković je glup ali šta i očekivati od nekoga tko je u školi učio da su Srbi došli na područje Kozare nakon pada Rimskog carstva.
BL nije glavni grad RS nego je to istočno Sarajeo al je u praksi glavni i najveći grad i veličanje takvog lika i davajući mu ulicu u najvećem i u praksi glavnom gradu jednog od entiteta u BiH je otvoreno podržavanje agresije na Hrvatsku.
Poslali smo im protesnu notu. Nećemo se bavit s kretenom.
BL nije glavni grad RS nego je to istočno Sarajeo al je u praksi glavni i najveći grad i veličanje takvog lika i davajući mu ulicu u najvećem i u praksi glavnom gradu jednog od entiteta u BiH je otvoreno podržavanje agresije na Hrvatsku.
Poslali smo im protesnu notu. Nećemo se bavit s kretenom.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zlo-opet-dolazi-iz-srbije/2331544.aspx
führer iz Laktaša
führer iz Laktaša
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ajde, ajde, kad smo to htjeli razvaliti drecali ste da smo tamo agresori.debotoijusto wrote:https://www.index.hr/vijesti/clanak/zlo-opet-dolazi-iz-srbije/2331544.aspx
führer iz Laktaša
dijagram-
2015-08-09
Šandor Winnetou likes this post
pa Gotovina je za nas zlikovac
a vi kenjate o njemu ko da je
andjeo
andjeo
2020-04-21
Šandor Winnetou dislikes this post
Miruj stoko.. Ante je Udario cetnicku terororisticku drzavu i zaustavio pseta da grizu. Ostajalo je da samo lajetepizzon wrote:pa Gotovina je za nas zlikovac
andjeo
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
darth_vader and Šandor Winnetou like this post
Čak i da vam uvažim takvu argumentaciju ( vaša točka gledišta ) ostaje pitanje šta major Tepić ima s gradom BL ?pizzon wrote:pa Gotovina je za nas zlikovac
andjeo
2014-04-11
Znas odakle smo.dijagram wrote:Kad vidim rodijaka FRANKA prisjetim se tog vremena.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Potreba da se u svima ostalima (Albancima, Hrvatima, Muslimanima, Crnogorcima, Nijemcima, Amerikancima, Australcima…) pronalaze krivci, a u Srbima pravednici, brojni primjeri potpunog izostanka kritičkog pogleda na vlastitu prošlost, i kolektivna amnezija kada su u pitanju zločini koje su pripadnici srpskog naroda činili pripadnicima drugih naroda tijekom Drugog svjetskog rata i ratova 1990-ih, kada su u pitanju četnički pokolji nad Muslimanima i Hrvatima u Hercegovini i na Sandžaku, sudjelovanje Nedićevih i Ljotićevih vojnika i policajaca u holokaustu nad srpskim Židovima, masovni zločini srpskih vojnika nad Albancima, Muslimanima i Hrvatima u Đakovici, Skenderaju, Vučitrnu, Suvoj Reci, Srebrenici, Zvorniku, Višegradu, Prijedoru, Vukovaru, Škabrnji, Voćinu…, otvaranja logora za nesrpsko stanovništvo na teritoriju Republike Srpske i Srbije, progoni i etnička čišćenja Hrvata i Muslimana iz tzv. Republike Srpske Krajine i Republike Srpske, kao i nazivanje osoba odgovornih za spomenute zločine nacionalnim herojima, ukazuju na veliki problem s kojim se prevelik broj Srba ne želi suočiti.
Cijeli tekst pročitajte OVDJE.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/opet-se-vrti-prica-o-svjetskoj-uroti-nad-srbima-koji-nikad-nisu-nikoga-napadali-te-je-jedini-razlog-progona-dokovica-to-sto-je-srbin-povjesnicar-je-rasturio-tu-glupavu-tezu-1158313
Cijeli tekst pročitajte OVDJE.
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/regija/opet-se-vrti-prica-o-svjetskoj-uroti-nad-srbima-koji-nikad-nisu-nikoga-napadali-te-je-jedini-razlog-progona-dokovica-to-sto-je-srbin-povjesnicar-je-rasturio-tu-glupavu-tezu-1158313
2014-04-11
pizzon wrote:pa Gotovina je za nas zlikovac
andjeo
za vas su zlikovci i papa, bil clinton, i majka tereza
to je potpuno nebitno kog vi smatrate zlikovcem, i njemci su churchilla smatrali zlikovcem
RayMabus wrote:Potreba da se u svima ostalima (Albancima, Hrvatima, Muslimanima, Crnogorcima, Nijemcima, Amerikancima, Australcima…) pronalaze krivci, a u Srbima pravednici, brojni primjeri potpunog izostanka kritičkog pogleda na vlastitu prošlost, i kolektivna amnezija kada su u pitanju zločini koje su pripadnici srpskog naroda činili pripadnicima drugih naroda tijekom Drugog svjetskog rata i ratova 1990-ih, kada su u pitanju četnički pokolji nad Muslimanima i Hrvatima u Hercegovini i na Sandžaku, sudjelovanje Nedićevih i Ljotićevih vojnika i policajaca u holokaustu nad srpskim Židovima, masovni zločini srpskih vojnika nad Albancima, Muslimanima i Hrvatima u Đakovici, Skenderaju, Vučitrnu, Suvoj Reci, Srebrenici, Zvorniku, Višegradu, Prijedoru, Vukovaru, Škabrnji, Voćinu…, otvaranja logora za nesrpsko stanovništvo na teritoriju Republike Srpske i Srbije, progoni i etnička čišćenja Hrvata i Muslimana iz tzv. Republike Srpske Krajine i Republike Srpske, kao i nazivanje osoba odgovornih za spomenute zločine nacionalnim herojima, ukazuju na veliki problem s kojim se prevelik broj Srba ne želi suočiti.
2014-04-11
FRANK wrote:Miruj stoko.. Ante je Udario cetnicku terororisticku drzavu i zaustavio pseta da grizu. Ostajalo je da samo lajetepizzon wrote:pa Gotovina je za nas zlikovac
andjeo
Zar nije Ante Gotovina lopov iz Francuske?
Sluzbeno se tako vodio.
Pizzon tvrdi Zlocinac, Francuska Lopov, vi da je Heroj.
Kviz.
A. Lopov
B. Heroj
C. Zlocinac
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
epikur37 wrote:
tetka, tema je beha
tema beha - problemi:
1. muje
2. srbi
3. hdz
tim redom
Neka velika inteligencja koja negdje sa strane sve ovo gleda i promatra će doć do zaljučka da Tepić i BL nemaju neke veze osim ako trenutni gradonačelnik BL ne želi provoditi politiku izolacionizma.
Pa dobro. Njegova želja moja zapovjed.
Šta se tiče Hrvatske Stanivukovic je nepoželjan.
2014-04-11
Balije su krenule na Hrvate jer su im srbende obećale prostor uz Neretvu pa sve do Ploča, uključujući i Ploče kao luku. To nekako epi i hektor zaboravljaju dok su za nas oni ( i srbi i balije ) u istom košu, i jedni i drugi su nam podjednako zla napravili u BiH, i jedni i drugi bi nas podavili u čaši vode samo da im se ukaže prilika. Srbi zbog osvajanja etničkog prostora i a mujage da izbrišu tragove svoje Hrvatske prošlosti.FRANK wrote:I kako bi se tu proveli hrvati i ko garantira da tada balike nebi krenule na dalmaciju sto im je i bio plan. A tada bi ih srbi satrali i opet srbi dobili.
A tko je kriv vama hdz i hb sto ste 1994 ugasili HB pa vam.kriv svatko
darth_vader likes this post
Jedna od tih velikih inteligencija se digla prije sat vremena, popila kavu a sad će i drugu i razmišlja o vama i vašem kretenizmu i o tome raspravlja s drugim velikim inteligencijama.RayMabus wrote:Neka velika inteligencja koja negdje sa strane sve ovo gleda i promatra će doć do zaljučka da Tepić i BL nemaju neke veze osim ako trenutni gradonačelnik BL ne želi provoditi politiku izolacionizma.
Koliko vi možete biti glupi ?
Uvest ću novu mjernu jedinicu na ovoj planeti, mjerna jedinica za glupost : Srbin.
2014-04-11
Pa brate nas su u Mostaru uredno tukli srbi na racun muslimana. Kad je Sefer krenuo u akciju Neretva srbi su tukli u svih 16 po namacak smo jednom u radobolji ubili 4 srbina koji su otvoreno dojavljivali balijama raspored nasih snagaŠandor Winnetou wrote:Balije su krenule na Hrvate jer su im srbende obećale prostor uz Neretvu pa sve do Ploča, uključujući i Ploče kao luku. To nekako epi i hektor zaboravljaju dok su za nas oni ( i srbi i balije ) u istom košu, i jedni i drugi su nam podjednako zla napravili u BiH, i jedni i drugi bi nas podavili u čaši vode samo da im se ukaže prilika. Srbi zbog osvajanja etničkog prostora i a mujage da izbrišu tragove svoje Hrvatske prošlosti.FRANK wrote:I kako bi se tu proveli hrvati i ko garantira da tada balike nebi krenule na dalmaciju sto im je i bio plan. A tada bi ih srbi satrali i opet srbi dobili.
A tko je kriv vama hdz i hb sto ste 1994 ugasili HB pa vam.kriv svatko
2015-09-13
marcellus wrote:epikur37 wrote:
tetka, tema je beha
tema beha - problemi:
1. muje
2. srbi
3. hdz
tim redom
Dodik je uveo Ruse i Kineze u pricu, zatim Orbana i LePen.
Polako teziste Geopolitike, preneo u Bosnu.
Albanci sa Kosova, ostalih kratkih saka.
Bosna opet na Svetskoj sceni.
Sluzi se na pauzi kafa uz Sarajevsku Ciglu, tradicija.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Stanivukovic postavio spomen plocu majoru Tepicu koji je umalo raznio Bjelovar
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
» Stanivukovic postavio spomen plocu majoru Tepicu koji je umalo raznio Bjelovar
» Mile Čađo vs Milan Tepić
» Jovan Sredojevic nije Milan Tepic bio..oduzimo mu se...
» Major Milan Tepić dobija spomenik u Beogradu
Page 3 of 5