Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Mostar je večeras dokazao kako je jedini istinski multietnički grad u BiH. U Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača održan je prijam povodom pravoslavnog Božića. Nakon koncerta, na platou ispred Kosače upriličen je i vatromet.
— Hrvati Bosne i Hercegovine (@hrvatiBH) January 8, 2022
Bravo #Mostar! pic.twitter.com/QyoR6VcexP
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Francuski desničarski parlamentarci prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS-a
Srbi nisu tema na ovoj temi. Zna se šta oni misle o tome pa prema tome ja to ignoriram.
Netko drugi je ovdje tema.
https://en.wikipedia.org/wiki/Identity_and_Democracy
Netko drugi je ovdje tema.
RayMabus- Posts : 183865
2014-04-11
Le Pen i njezina stranka je za Hrvatsku mrtva kako šta će biti svaka politička stranka koja pošalje predstavnike na ovaj skup.
Idemo dalje u nove pobjede s drugom opcijom na francuskoj krajnjoj desnici koja ne koketira s četnicima i talijanskim faštima i ne pravi se blesava.
To je proglašeno neustavno tako da ti šta su došli vrlo dobro to znaju da je to tako.
Idemo dalje u nove pobjede s drugom opcijom na francuskoj krajnjoj desnici koja ne koketira s četnicima i talijanskim faštima i ne pravi se blesava.
To je proglašeno neustavno tako da ti šta su došli vrlo dobro to znaju da je to tako.
2014-04-11
Baš me zanima kako se u tu viziju kršćanske Europe od Le Pen uklapa bombardiranje Dubrovnika koji je i svjetska baština iz pravca RS te paljenje i rušenje katoličkih crkava na tlu Europe ?
Le Pen je završena priča. Ona i njena fašistička stranka.
Le Pen je završena priča. Ona i njena fašistička stranka.
2014-04-11
“To je srljanje i put bez povratka, ne treba vući cijelu republiku radi nekih uskih politika koje neće donijeti dobro našem narodu i cijeloj republici.”
Svečanoj akademiji u Banjoj Luci prisustvuju i predsjednici opozicionih stranaka u RS-u, uključujući i Mirka Šarovića, predsjednika SDS-a, koji je komentarisao i izjave Milorada Dodika da neće odustati od prenosa nadležnosti u oblasti vojske, indirektnih poreza i pravosuđa.
“To je srljanje i put bez povratka, ne treba vući cijelu republiku radi nekih uskih politika koje neće donijeti dobro našem narodu i cijeloj republici. Ne slažem se sa takvom politikom, smatram da je to potpuno pogrešno, treba krenuti sasvim nekim drugim putem. To je put koji neće donijeti dobro ni pojedincima, ni republici, ni našoj ekonomiji, ni bilo čemu, i mislim da je to naopaka politika, i to evo vama kažem potpuno javno”, kaže predsjednik SDS-a Mirko Šarović.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/1/8/sarovic-to-je-put-koji-nece-donijeti-dobro
Dodk bi na kraju moga bit i uhapšen. Postaje lagano kandidat i za hapšenje.
Svečanoj akademiji u Banjoj Luci prisustvuju i predsjednici opozicionih stranaka u RS-u, uključujući i Mirka Šarovića, predsjednika SDS-a, koji je komentarisao i izjave Milorada Dodika da neće odustati od prenosa nadležnosti u oblasti vojske, indirektnih poreza i pravosuđa.
“To je srljanje i put bez povratka, ne treba vući cijelu republiku radi nekih uskih politika koje neće donijeti dobro našem narodu i cijeloj republici. Ne slažem se sa takvom politikom, smatram da je to potpuno pogrešno, treba krenuti sasvim nekim drugim putem. To je put koji neće donijeti dobro ni pojedincima, ni republici, ni našoj ekonomiji, ni bilo čemu, i mislim da je to naopaka politika, i to evo vama kažem potpuno javno”, kaže predsjednik SDS-a Mirko Šarović.
https://balkans.aljazeera.net/videos/2022/1/8/sarovic-to-je-put-koji-nece-donijeti-dobro
Dodk bi na kraju moga bit i uhapšen. Postaje lagano kandidat i za hapšenje.
2014-04-11
Vidim na Youtube kako obelezavaju 25 godina napada na Tuzlansku kolonu JNA, gde su Tuzlu napale Cetnicke snage, a li eto, Mujo&Haso odbranili istu.
Kolika budaletina trebas biti, pa tako nesto lupetati.
Ko ce sa tobom ziveti?
Treba bela kosulja, cak ni to, jer nema leka za neke.
Dodik treba ekonomiju da razvija i da se vise poveze sa Rusima i Kinezima.
Muslimanima nema pomoci.
Ima dobrih ljudi medju njima, koji se opet vracaju druzenju sa Srbima i Hrvatima, ali ti njihovi militantni politicari, odveli su ih u Pakao.
Obicni ljudi sa obicnim, nemaju problema, cak stavise se nadju odlicno ko u JNA.
Politicari prave sranja i interesi drugih zemalja.
Kolika budaletina trebas biti, pa tako nesto lupetati.
Ko ce sa tobom ziveti?
Treba bela kosulja, cak ni to, jer nema leka za neke.
Muslimanima nema pomoci.
Ima dobrih ljudi medju njima, koji se opet vracaju druzenju sa Srbima i Hrvatima, ali ti njihovi militantni politicari, odveli su ih u Pakao.
Obicni ljudi sa obicnim, nemaju problema, cak stavise se nadju odlicno ko u JNA.
Politicari prave sranja i interesi drugih zemalja.
Serbinho-3- Posts : 27595
2014-08-25
Šta će on razvijat ekonomiju ? Dobija je američke a sad idu britanske a sad mu svakako idu i francuske sankcije jer je pozva ove a njihova šefica je konkurenkcija mnogima na izborima u Francuskoj za četiri mjeseca.Serbinho-3 wrote:
Ne može njega Orban spasit jer je za sankcije dovoljno 2/3 članica a sad će se Francuska pridružit Njemačkoj i to je 2/3 i onda mu ih automatizmom mora uvest i Hrvatska.
On je sad napravija nešto šta će mu samo ubrzat francuske a samim time i EU sankcije.
2014-04-11
On je budala.
Makron mu možda i ne bi da sankcije jer ga nije brige a sad će mu svi osim stranke Le Pen dat namjerno sankcije da kazne nju jer im je ona konkurenkcija na izborima za četiri mjeseca a pošto Njemačka želi sankcije, sad još kad Francuzi navale jer imaju sad jak interes da kaznu Le Pen i maknu je iz utrke to su onda 2/3 članica i idu mu EU sankcije a to znači da ih i Hrvatska mora primjenit.
On je gotov.
Makron mu možda i ne bi da sankcije jer ga nije brige a sad će mu svi osim stranke Le Pen dat namjerno sankcije da kazne nju jer im je ona konkurenkcija na izborima za četiri mjeseca a pošto Njemačka želi sankcije, sad još kad Francuzi navale jer imaju sad jak interes da kaznu Le Pen i maknu je iz utrke to su onda 2/3 članica i idu mu EU sankcije a to znači da ih i Hrvatska mora primjenit.
On je gotov.
2014-04-11
RayMabus wrote:Šta će on razvijat ekonomiju ? Dobija je američke a sad idu britanske a sad mu svakako idu i francuske sankcije jer je pozva ove a njihova šefica je konkurenkcija mnogima na izborima u Francuskoj za četiri mjeseca.Serbinho-3 wrote:
Ne može njega Orban spasit jer je za sankcije dovoljno 2/3 članica a sad će se Francuska pridružit Njemačkoj i to je 2/3 i onda mu ih automatizmom mora uvest i Hrvatska.
On je sad napravija nešto šta će mu samo ubrzat francuske a samim time i EU sankcije.
Oni su uvek pod sankcijama svi bili.
Beda za manipulisanje.
Jedino preko Rusa i Kineza da pokrenu nesto.
Nema od te Bosne nista.
Zapad tu nikakav novac nije dao.
Govoriti o sankcijama, smejanje razumu.
Francuzi nece Muslimane, Orban ih nece, Poljaci.
To je realnost.
Isto i one sa Kosova.
Nece Muslimane u Evropi.
Scenario iz Jugoslavije im ne treba.
Napad u Becu, pred vratim Orbana ili napad u Madridu.
Razlike su nikad vece.
Zato vise nece biti novih clanica EU.
2014-08-25
Ako mi vrate brod ( školski jedrenjak Jadran ) i riješe spor na granici s Hrvatskom a da nije na štetu Hrvatske tj da je sve po pravilima bit će jedna nova članica 100%.
CG. Al tek kad mi to riješe.
2014-04-11
Sad ću se obračunat sa svima njima u ovoj EU grupaciji :RayMabus wrote:Mir s tobom.
Ako si mislio da će onaj tko ode na to a slavi se osnivanje etnički čiste srpske republike u BiH dakle progon nesrba dale Hrvata biti moj prijatelj ...Srbe mogu shvatit al ove druge okolo šta dolaze tu na taj datum baš i ne.
Ima i drugih datuma i načina kako ćeš podržati dejtonsku RS a ovaj to NIJE.
Group members
Identity and Democracy has MEPs in 10 member states.
9th European Parliament
Country National party European party MEPs
Austria Freedom Party of Austria
Freiheitliche Partei Österreichs (FPÖ) ID Party
3 / 19
Belgium Flemish Interest
Vlaams Belang (VB) ID Party
3 / 21
Czech Republic Freedom and Direct Democracy[19]
Svoboda a přímá demokracie (SPD) ID Party
2 / 21
Denmark Danish People's Party
Dansk Folkeparti (DF) None
1 / 14
Estonia Conservative People's Party of Estonia
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond (EKRE) ID Party
1 / 7
Finland Finns Party
Perussuomalaiset (PS) None
2 / 14
France National Rally
Rassemblement national (RN) ID Party
23 / 79
Germany Alternative for Germany
Alternative für Deutschland (AfD) None
10 / 96
Italy League
Lega ID Party
24 / 76
Netherlands Party for Freedom
Partij voor de Vrijheid (PVV) None
1 / 29
European Union Total
70 / 705
Last edited by RayMabus on 9/1/2022, 03:04; edited 1 time in total
2014-04-11
EU grupa : Indetitet i demokracija :
AfD
Sad kad je otišla Merkel neće više bit protesnih glasova a posebno jer je na čelo CDU došao najkonzervativniji kandidat od tri ponuđena.
Vi možete lagano razmišljat kako dalje jer vam ide PAD.
AfD
Sad kad je otišla Merkel neće više bit protesnih glasova a posebno jer je na čelo CDU došao najkonzervativniji kandidat od tri ponuđena.
Vi možete lagano razmišljat kako dalje jer vam ide PAD.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ako mi vrate brod ( školski jedrenjak Jadran ) i riješe spor na granici s Hrvatskom a da nije na štetu Hrvatske tj da je sve po pravilima bit će jedna nova članica 100%.
'De, nadji neki gumenjak kod Ceha.
Napisi Jadran i plovi istim.
Novih clanica nece biti.
Srbija, MEGATOP iznenadjenje.
Iza Irske po rastu, krece Stadion ovih dana Nacionalni.
Autoputevi, Metro, vozovi.
Srbija nece videti EU, nece ni Albanija.
Muslimane nece u EU.
Decenijski konflikt na Kosovu i Bosni, staje u dve reci, konflikt Hriscana i Muslimana.
Genocidi, silovanje dece, zena, uvek ista prica.
Zavrsena prica.
Muslimani ne samo da nece videti EU, vec ih drze po strani.
Ne trebaju im.
Sta ce sa njima biti, ako desnicarske snage ovladaju Evropom, ne bih znao, ali ne zele ih u Evropi.
To je barem jasno.
Nemci i Englezi ih jos zavlace zbog prisustva na Balkanu, iako vise tu nemaju sta da traze.
Prazne price vise ni u Bosni ne nose vodu.
Nista nisu ulozili, Zakon o kaznjavanju negiranja genocida.
Dobili samar, raspali se u Bosni.
Sreca po njih da Dodik nema blage veze sa ekonomijom.
Nije TITO da pokrene nesto.
2014-08-25
Srbija treba da pokrene proizvodnju Antigen testova.
Toga treba.
Toga treba.
2014-08-25
Reka san ti šta san ima reč i kad i pod kojim uvjetima CG ulazi u EU i ne prije toga.
Šta ću ja s tobom raspravljat o tome kad nisi ti nego članice EU koje o tome odlučuju.
Šta ću ja s tobom raspravljat o tome kad nisi ti nego članice EU koje o tome odlučuju.
2014-04-11
Izbori u sjevernoj Rajni polovinom ove godine :
CDU nagli rast AfD PAD
https://en.wikipedia.org/wiki/2022_North_Rhine-Westphalia_state_election
CDU nagli rast AfD PAD
https://en.wikipedia.org/wiki/2022_North_Rhine-Westphalia_state_election
2014-04-11
RayMabus wrote:Reka san ti šta san ima reč i kad i pod kojim uvjetima CG ulazi u EU i ne prije toga.
Makron i Orban nece pustiti.
TITO barem gleda ekonomiju, zna da nece nigde.
Realan prema sebi a i drugima.
Pizzon je miran, tu su njegovi Francuzi.
Sad sto ne zna Francuski, koga briga.
Srbija je vazna Francuskoj zbog Turske.
2014-08-25
Zašto ne bi Francuska i Mađarska pustila ako članica EU koja jedina s njima graniči kaže da može ?
Ne postoji niti jedan razlog da ih ne puste ako ja kažem da ih se pusti.
Ne postoji niti jedan razlog da ih ne puste ako ja kažem da ih se pusti.
2014-04-11
Misliš da će Salvini reč da ne nakon šta je sam rekao kako Turci žele izbaciti talijanski jezik s Balkana ?
Pa gdje ćeš jače fore nego primiš CG u EU i kraj rasprave.
Samo je potreban potpis svih članica za to a jedino s menom graniče i moj je ključan a ja ima dva uvjeta i bez toga NIKS.
Pa gdje ćeš jače fore nego primiš CG u EU i kraj rasprave.
Samo je potreban potpis svih članica za to a jedino s menom graniče i moj je ključan a ja ima dva uvjeta i bez toga NIKS.
2014-04-11
Neće nitko od njih ništa. Samo s menom moraju riješit ove dvije stvari i kad dobiju moj potpis, svi će ga ostali odma stavit.
Kad riješe s menom to šta tražim ulaze 100%.
Kad riješe s menom to šta tražim ulaze 100%.
2014-04-11
Razočaran sam s Le Pen. Uništit ću ih.
Prv znaju da je to neustavni praznik i svjesno dolaze. Dakle imamo kršenje ustava druge države od strane jedne političke stranke u EU.
Onda to je neustavno jer je to ujedno i datum stvaranja etnički čiste srpske države u BiH dakle progon ostalih.
Uza sve to kite se nekakvom kršćanskom Evropom a počeo progon katolika, spaljivanje katoličkih crkva i granatiranje Dubrovnika iz smjera te ste RS.
Dno dna. Bit će uništeni politički.
Prv znaju da je to neustavni praznik i svjesno dolaze. Dakle imamo kršenje ustava druge države od strane jedne političke stranke u EU.
Onda to je neustavno jer je to ujedno i datum stvaranja etnički čiste srpske države u BiH dakle progon ostalih.
Uza sve to kite se nekakvom kršćanskom Evropom a počeo progon katolika, spaljivanje katoličkih crkva i granatiranje Dubrovnika iz smjera te ste RS.
Dno dna. Bit će uništeni politički.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Pokrenuti postupci protiv pripadnika OS BiH koji su bili na obilježavanju neustavnog dana RS
» Netanyahu na obilježavanju dana pobjede u Moskvi
» eu parlamentarci o djukanovicu
» KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
» Netanyahu na obilježavanju dana pobjede u Moskvi
» eu parlamentarci o djukanovicu
» KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
» Izetbegović: Dodik će se morati suočiti s posljedicama neustavnog referenduma
Page 3 of 4