RUKOMETNO EP 2022.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: RUKOMETNO EP 2022.
Mi nismo ništa pametniji nego prije natjecanja.
Trebali smo vidjeti Gadžu, Lučina, Martinovića, Šipića, Mandića, Glavaša…a vidjeli smo, na svoje zaprepaštenje, Musu, Gojuna, Alilovića, Čupića.
Teško je mijenjati generaciju, a daleko najbolji igrač se nije ni pojavio. Cindrić nema kardio za ove napore, pa su momci preuzeli sve na sebe. Najbolji trenuci turnira, najbolji rukomet su pokazali oni, kad bi pustili ruku, i zato sam optimističan.
Crne Gore će nam se dešavati još par velikih natjecanja, ali Francuska nas više ne bi tako lako dobila. Za nadati se da će narasti dovoljno da napadnu i veliku Dansku jednog dana.
Okrenuli smo uru, pijesak sad teče u našu korist.
Trebali smo vidjeti Gadžu, Lučina, Martinovića, Šipića, Mandića, Glavaša…a vidjeli smo, na svoje zaprepaštenje, Musu, Gojuna, Alilovića, Čupića.
Teško je mijenjati generaciju, a daleko najbolji igrač se nije ni pojavio. Cindrić nema kardio za ove napore, pa su momci preuzeli sve na sebe. Najbolji trenuci turnira, najbolji rukomet su pokazali oni, kad bi pustili ruku, i zato sam optimističan.
Crne Gore će nam se dešavati još par velikih natjecanja, ali Francuska nas više ne bi tako lako dobila. Za nadati se da će narasti dovoljno da napadnu i veliku Dansku jednog dana.
Okrenuli smo uru, pijesak sad teče u našu korist.
niels- Posts : 4798
2021-04-26
niels wrote:kic wrote:
jbg
iskreno više taj rukomet, samo se krše i udaraju, futsal je svemirski brod za ovo
Ljudi od 2 metra, preko 100 kg, taj ne može elegantno pasti.
Rukomet je grub sport, kao i vaterpolo.
Ali ima ljepote u tom sportu, podvaljivanja, rješenja, čudesnih obrana…
Rukomet je još uvik muški sport za razliku od svih varijacija footballa koji je realno za one malo pičkastije likove... Ovog složi na pod svako malo mrcina od 120 kila u naletu, lik se instantno diže, nema po ure previjanja po podu, nogometaši padaju ka da im je granata od 120mm pala ispod kopačke čim ga krivo pogledaš, dolaze nosila, slijeće helikopter, po bolnice dežura uz aut liniju...od nekad dominanto pravog muškog sporta što su napravili, prestrašno za gledati...
darth_vader-
2014-04-17
Noor and niels like this post
Dobro, prvenstvo je za nas gotovo, završili smo 8.
Ostati će još 6 ekipa - za naslov, broncu i 5. mjesto (?!).
Imali smo ogromne probleme, obično nemam razumijevanja za isprike oko izostanaka, ali ovo zbilja nije imalo veze s vezom. Ostaje nejasan slučaj Karabatića koji je pozitivan igrao, a Cindrić i Mandić negativni nisu mogli.
Dobro je da smo dobili hrpu mladih igrača, a oni donose ubrzanje u igri nakon godina bezidejnog zabijanja po sredini, osim ako Duvnjak ne bi nešto izmaštao. Martinović, Lučin, Gadžo, Šipić, Glavaš, Ivić, Jelinić, Srna…zalog su za budućnost.
Problem je što nemamo najvažnijeg igrača, nemamo vratara. Nemamo ga već godinama, i dok ga ne dobijemo, nećemo ostvariti velike rezultate. S vrhunskim vratarom možemo na svako natjecanje sigurni da ćemo se boriti ne za prolaz u polufinale, nego za zlato.
I mislim da se trebamo zahvaliti Čupiću, on više ne može pratiti ovaj ritam. Ostale starije se ionako zvalo kao zamjene. Pešića je najbolje ne komentirati.
Karačić, ŠEGO, Šebetić, Štrlek…ostaju nejasni.
Ostati će još 6 ekipa - za naslov, broncu i 5. mjesto (?!).
Imali smo ogromne probleme, obično nemam razumijevanja za isprike oko izostanaka, ali ovo zbilja nije imalo veze s vezom. Ostaje nejasan slučaj Karabatića koji je pozitivan igrao, a Cindrić i Mandić negativni nisu mogli.
Dobro je da smo dobili hrpu mladih igrača, a oni donose ubrzanje u igri nakon godina bezidejnog zabijanja po sredini, osim ako Duvnjak ne bi nešto izmaštao. Martinović, Lučin, Gadžo, Šipić, Glavaš, Ivić, Jelinić, Srna…zalog su za budućnost.
Problem je što nemamo najvažnijeg igrača, nemamo vratara. Nemamo ga već godinama, i dok ga ne dobijemo, nećemo ostvariti velike rezultate. S vrhunskim vratarom možemo na svako natjecanje sigurni da ćemo se boriti ne za prolaz u polufinale, nego za zlato.
I mislim da se trebamo zahvaliti Čupiću, on više ne može pratiti ovaj ritam. Ostale starije se ionako zvalo kao zamjene. Pešića je najbolje ne komentirati.
Karačić, ŠEGO, Šebetić, Štrlek…ostaju nejasni.
niels-
2021-04-26
niels wrote:
Dodatni je problem apsurd da smo htjeli pomladiti reprezentaciju, a sada vadimo iz zaslužene mirovine Musu, Gojuna, Alilovića (gdje je Šego?!), i više zbilja ne postoji nikakva ekipa, nego željeznički kolodvor kojim je promarširalo 35 imena.
Nakon Crne Gore, idu redom Danska, Island i Nizozemska. Grupa II je puno gušća po renomeu reprezentacija od naše, ali mislim da će u polufinale od tamo Španjolska i Njemačka.
Nisam uspio naći na kojem je natjecanju zadnji puta jedna ekipa prenijela 0 bodova, pa završila u polufinalu, i to je loša vijest.
u mirovinu se ide s navršenih 67 godina starosti
osim ako nije prijevremena u pitanju
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Dobre polufinalne utakmice, vratari su diktirali ishod.
Opet se vraćam, lijepo što smo dobili hrpu mladih igrača i u napadu i u obrani - ali malo to vrijedi bez nekoga tko će skinuti 12-15 lopti.
Utakmica Islanda i Norveške ljepotica prvenstva.
Dakle, Danska i Francuska za broncu.
Švedska i Španjolska za zlato.
Opet se vraćam, lijepo što smo dobili hrpu mladih igrača i u napadu i u obrani - ali malo to vrijedi bez nekoga tko će skinuti 12-15 lopti.
Utakmica Islanda i Norveške ljepotica prvenstva.
Dakle, Danska i Francuska za broncu.
Švedska i Španjolska za zlato.
niels-
2021-04-26
metlicica netko treba nasamarati
i ukinuti ovaj nebitan sport
i ukinuti ovaj nebitan sport
2022-01-29
gasi ovo smiješno natjecanje
danas su svi stručnjaci vidit ćemo metličića, al pička čeka da se posloži dobra generacija pa da pokupi zasluge
danas su svi stručnjaci vidit ćemo metličića, al pička čeka da se posloži dobra generacija pa da pokupi zasluge
End- Posts : 21177
2015-08-25
A daj, di su ovog cvikeraša našli, nije to natjecanje štrebera u osnovnoj školi. Čokolino za ovog izgleda ka čovik, koji kurac... Trener treba izgledati ka onaj če...Veselin Vujović, moraš znati da će ti jebat mater ako zasereš, a ne "dečki sad probajmo igrat malo obranu, pliz, fokusirajte se svi..."
darth_vader-
2014-04-17
Šveđani sami iskreirali triler i vratili Španjolce, pa ih dobili sedmercom u zadnjoj sekundi. :)
Treći Danci, nakon produžetaka svladali Francuze.
Ovo ćemo pamtiti po zarotiranoj ekipi, da smo danas nekim čudom igrali, morali bi zvati Metličića. Ja o Peri imam visoko mišljenje kao o igraču, ali kad čujem neke komentare nije mi jasno kako netko može biti tako destruktivan?
Našima ide ogroman minus za kompletnu utakmicu s Crnom Gorom. Trebali smo se postaviti autoritativno i trpati od samog početka, ako su i bili euforični nakon Slovenije, utjerati im respekt u kosti. Posve obratno, loša priprema i sjajni Crnogorci. Na ostale utakmice, s obzirom na probleme i izostanke, nemam primjedbe.
Ali ostaje konstatacija: ako ne nađemo vratara koji će skinuti 12-15 lopti po utakmici, oko 40%, nikakve medalje mi nećemo vidjeti. Kao što ih nismo ni vidjeli nakon Matoševića.
Treći Danci, nakon produžetaka svladali Francuze.
Ovo ćemo pamtiti po zarotiranoj ekipi, da smo danas nekim čudom igrali, morali bi zvati Metličića. Ja o Peri imam visoko mišljenje kao o igraču, ali kad čujem neke komentare nije mi jasno kako netko može biti tako destruktivan?
Našima ide ogroman minus za kompletnu utakmicu s Crnom Gorom. Trebali smo se postaviti autoritativno i trpati od samog početka, ako su i bili euforični nakon Slovenije, utjerati im respekt u kosti. Posve obratno, loša priprema i sjajni Crnogorci. Na ostale utakmice, s obzirom na probleme i izostanke, nemam primjedbe.
Ali ostaje konstatacija: ako ne nađemo vratara koji će skinuti 12-15 lopti po utakmici, oko 40%, nikakve medalje mi nećemo vidjeti. Kao što ih nismo ni vidjeli nakon Matoševića.
niels-
2021-04-26
Glupkakurac wrote:A daj, di su ovog cvikeraša našli, nije to natjecanje štrebera u osnovnoj školi. Čokolino za ovog izgleda ka čovik, koji kurac... Trener treba izgledati ka onaj če...Veselin Vujović, moraš znati da će ti jebat mater ako zasereš, a ne "dečki sad probajmo igrat malo obranu, pliz, fokusirajte se svi..."
Karakteristike modernog muškarca. Politički korektan, empatican, otvoren twiter račun i hijaluronska kiselina
Samo pero to ne kuzi
2022-01-29
darth_vader likes this post
Rukomet se vratio kući...
Uvek je lepo videti španske cigane kako gube.
Uvek je lepo videti španske cigane kako gube.
Guest- Guest
Što nisu prošlo finale izgubili, mater im...
darth_vader-
2014-04-17
nisam ništa gledao jedino srbiju kad smo stavili na mjesto. šveđani su plavi kao ja pa nije loše što su pobjedili zna se da su bljedoliki i plavokosu ljudi krema društva
Glupkakurac wrote:Što nisu prošlo finale izgubili, mater im...
Zato što su igrali protiv male ekipe…
Guest- Guest
bafalo wrote:nisam ništa gledao jedino srbiju kad smo stavili na mjesto. šveđani su plavi kao ja pa nije loše što su pobjedili zna se da su bljedoliki i plavokosu ljudi krema društva
Ne uklapaš se ti tu. Džaba plave oči, kada te ciganin napravio…
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» RUKOMETNO SVJETSKO PRVENSTVO 2023.
» Janezi napustaju europsko rukometno prvenstvo jer ih se smisljeno podkrada...idu na arbtrazu sa EHF-om
» 1. HNL 2022/‘23
» 10.04.2022
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
» Janezi napustaju europsko rukometno prvenstvo jer ih se smisljeno podkrada...idu na arbtrazu sa EHF-om
» 1. HNL 2022/‘23
» 10.04.2022
» BLJESAK 1.5. 2022 u 13:40
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3