Janezi napustaju europsko rukometno prvenstvo jer ih se smisljeno podkrada...idu na arbtrazu sa EHF-om
Page 1 of 1
Janezi napustaju europsko rukometno prvenstvo jer ih se smisljeno podkrada...idu na arbtrazu sa EHF-om
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=1019685
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Janezi napustaju europsko rukometno prvenstvo jer ih se smisljeno podkrada...idu na arbtrazu sa EHF-om
Koji su to bolesnici...ostete ih jedanput i ko placipicke se ponasaju...nadam se da sad coravci u briselu vide sa kim mi imamo posla
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Janezi napustaju europsko rukometno prvenstvo jer ih se smisljeno podkrada...idu na arbtrazu sa EHF-om
Rukomet je takav sport, tko to nije dosad naučio neće nikad.
Guest- Guest
a smiješne li nacije...a da pitaju Junckera za pomoć, ko i oko Pirana?
Jak sport u pm
2016-11-17
https://www.klix.ba/sport/rukomet/legendarni-jovanovic-tuzno-je-ovo-ljudi-se-smiju-reprezentaciji-srbije/180120072
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Similar topics
» Najveće europsko gospodarstvo ušlo u recesiju
» europsko-netjačko-ustaško-mostaška Hrvatska
» Janezi igračima Zrinjskog vikali:"Ubij ustaše"
» Janezi si pucali u koljeno!Sami priznali da su varali u arbitrazi
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
» europsko-netjačko-ustaško-mostaška Hrvatska
» Janezi igračima Zrinjskog vikali:"Ubij ustaše"
» Janezi si pucali u koljeno!Sami priznali da su varali u arbitrazi
» Janezi ne bi da se Hrvatska tuži već da imaju sa nama ok odnose!Cerar ostao 'sam na svijetu'
Page 1 of 1